




已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Section Grammar对应学生用书P19基础题单句语法填空1The students have been working hard on their lessons and their efforts _ (reward) with success in the end答案:will be rewarded2As you go through this book, you _ (find) that each of the millions of people who lived through World War had a different experience答案:will find3What time is it?I have no idea But just a minute,I _ (check) it for you答案:will check4How much money will _ (spend) on this project?答案:be spent5Hundreds of jobs _(lose) if the factory closes答案:will be lost6(2015四川高考改编)More expressways _ (build) in Sichuan soon to promote the local economy答案:will be built7When the project _ (complete), more books will _ (keep) in the library答案:is completed; be kept8In the near future, more progress in the robot technology _ (make) by scientists答案: will be made9If everything goes according to the plan, the first stage _ (complete) by September答案:will be completed10I _ (praise) if I finish the work within one day答案:will be praised单句改错1He is often heard sing songs by us_答案:heard后加to2This kind of wild tiger will not hunted here_答案:will后加be3His body needs to be taken good care_答案:care后加of4We shall talk with our friends about what to be done_答案:what后加is5We shall punished if we break the rule_答案:shall后加be能力题阅读理解AWe always make ourselves believe that life will be better after we get married and have a baby Then we are discouraged that the kids arent old enough and well be more content when they are After that were frustrated (沮丧) that we have teenagers to deal with We will certainly be happy when they are out of that stageWe always tell ourselves that our life will be complete when our mate gets his or her act together, when we get a nice car and are able to go on a nice vacation when we retire The truth is, theres no better time than right now If not now, when? Our life will always be filled with challenges Its best to admit this to ourselves and decide to be happy anywayOne of my favorite quotes (引语) comes from Alfred D Souza He said,“For a long time it had seemed to me that life was about to beginreal life But there was always some obstacle (障碍) in the way, something to be gotten through first, some unfinished business, time still to be served, a debt to be paid Then life would begin At last it_dawned_on_me that these obstacles were my life” This perspective (观点,想法) has helped me to see that there is no way to happiness Happiness is the way So treasure every moment that you haveAnd remember that time waits for no one So stop waiting until you finish school; until you go back to school; until you get married; until you get divorced; until you have kids; until you retire; until you get a new car or house; until spring; until you are born again to decide that there is no better time than right now to be happy Happiness is a journey, not a destination So, work like you dont need money, love like youve never been hurt, and dance like no ones watching1The best title of the passage is _AHappiness Is a DestinationBOur Life Will Be Filled with ChallengesCLife Will Be BetterDHappiness Is a Journey答案:D标题判断题。根据全文,尤其是最后一段的内容可以知道,幸福是一次旅行,幸福包含在过程当中,我们要珍惜现在所拥有的每一刻。故选D。2The author uses the second paragraph to _Agive advice Boffer an explanationCmake a comment Ddraw a conclusion答案:A细节理解题。根据第二段的内容特别是最后一句“Its best to admit this to ourselves and decide to be happy anyway”可知,这里是提出建议。故A项正确。3The main idea of the fourth paragraph is that _Athere is better time than right now to be happyBtime waits for no oneCyou can be happy until you get marriedDyou can be happy when you get a new car or house答案:B段落大意题。根据文章的第四段内容,尤其是第一句话“And remember that time waits for no one”可知,该段主要讲述了时间不等人,我们不要等待某事结束之后再去追求幸福。故选B。4The underlined part “it dawned on me” in Paragraph 3 means “I _”Awas disappointed Bwas awareCdoubted Dawoke答案:B细节理解题。根据上下文内容可推测“At last it dawned on me that these obstacles were my life”意为“我最后明白了,这些障碍就是我的生活”。“it dawned on me”的意思是“我开始明白”。故选B。1discouraged adj灰心的,丧气的2treasure v珍惜 3destination n目的地1get married 结婚 2deal with 对付;应付BWhat Makes a Soccer Player Great?Soccer is played by millions of people all over the world, but there have been only a few players who were truly great How did these players get that waywas it through training and practice, or are great players “born not made”? First, these players came from places that have had famous stars in the pastplayers that a young boy can look up to and try to imitateIn the history of soccer, only six countries have ever won the World Cupthree from South America and three from Europe There has never been a national team or a really great player from North America or from Asia Secondly, these players have all had years of practice in the game Alfredo Di Stfano was the son of a soccer player, as was Pele Most players began playing the game at the age of three or fourFinally, many great players come from the same kind of neighbourhooda poor, crowded area where a boys dream is not to be a doctor, lawyer or businessman, but to become a rich, famous athlete or entertainer For example, Liverpool, which produced the Beatles, had one of the best English soccer teams in recent years Pele practised in the street with a “ball” made of rags And George Best learned the tricks that made him famous by bouncing the ball off a wall in the slums (贫民区) of BelfastAll great players have a lot in common, but that doesnt explain why they are great Hundreds of boys played in those Brazilian streets, but only one became Pele The greatest players are born with some unique quality that sets them apart from all the others5According to the passage, which of the following statements is TRUE?ASoccer is popular all over the world, but truly great players are rareBMillions of people all over the world are playing soccer, but only six countries have ever had famous stars in the pastCSoccer is played by millions of people all over the world, but only six countries from South America and West Europe have ever had great national teamsDSoccer is one of the most popular games all over the world, but it seems least popular in North America or Asia答案:A细节理解题。从第一段第一句可得出答案。6The underlined word “tricks” at the end of Paragraph 2 is closest in meaning to _Aexperience BcheatingCskills Dtraining答案:C词义猜测题。根据下文“that made him famous by bouncing the ball off a wall in the slums (贫民区) of Belfast”可知此处指技巧,故选C项。7Liverpool and Brazilian streets are two geographic terms used to illustrate (说明) _Awhere soccer players get their wayBhow neighbourhood affects a soccer players successCwhy they can produce the best soccer teamsDwhat a poor, crowded area will provide a future soccer player with答案:D推理判断题。从第二段和最后一段可得出答案。8In the last paragraph, the statement “ but only one became Pele” indicates that _APele is the greatest soccer playerBthe great players are born with some unique qualityCPeles birthplace sets him apart from all the othersDthe success of a soccer player has everything to do with the family background答案:B推理判断题。从最后一段最后一句可得出答案。1imitate vt模仿;效仿 2bounce vt(使)弹起3unique adj独特的1look up to 敬仰 2in common 共有;同语法填空More than 700 years ago, a 17yearold Italian youth followed his father and uncle on a journey to the East, dreaming about the mysteries of China The three set _1_ on a path that might have frightened even the most ambitious travellers The young adventurer was Marco PoloHaving a talent for languages, Marco Polo learned to speak Mongolian language and Chinese Later under the orders of Kublai Khan, he _2_ (travel) far and wide across China Along the way, he stopped _3_ (record) detailed notes about the local customs, geography and values of the people, so as to report back to the KhanMarco Polo returned to Venice 24 years later With _4_ (count) treasures brought back from the East, he became _5_ wealthy man overnight _6_ he witnessed in China aroused much interest among his countrymen Marco Polos journey to China and the contents of the _7_ (vivid) written book, The Travels of Marco Polo, which _8_ (think) to be a fairy tale in Europe at the time, triggered a wave of European interest in the OrientMarco Polos story is both one about an explorers search for riches and a Westerner _9_ (follow) his dream to reach China More than 700 years later, China, the once mysterious oriental
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年上半年江苏徐州市九州职业技术学院招聘考前自测高频考点模拟试题附答案详解(黄金题型)
- 2025年齐齐哈尔工程学院博士人才招聘50人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(考点梳理)
- 涂装改造入门知识培训课件
- 2025湖南邵阳市洞口县黄桥镇中心卫生院面向社会公开招聘编外合同制影像(医师)技师考前自测高频考点模拟试题参考答案详解
- 2025湖北武汉市通城县事业单位高层次和急需紧缺人才引进48人考前自测高频考点模拟试题(含答案详解)
- 涂料培训知识课件
- 涂料助剂专业知识培训课件
- 安全培训背景相关照片课件
- 2025年甘肃省嘉峪关开放大学招聘公益性岗位人员模拟试卷及完整答案详解一套
- 2025内蒙古第七批高层次人才需求目录(2025年4月29日发布)考前自测高频考点模拟试题(含答案详解)
- 2025年中级制图员《理论知识》考试真题(含新版解析)
- 广东省2025年度初级注册安全工程师职业资格考试金属非金属矿山安全复习题及答案
- 小学教师网络信息安全管理规范
- 惊恐障碍课件
- 视频监控巡查管理办法
- 银行招聘考试题目及答案
- 房地产渠道销售代理合同范本
- 十二经络课件
- Starter Unit 3 Welcome 单元测试(含答案)人教版(2024)七年级英语上册
- 糖尿病患者抗感染管理要点
- 2023年中国出版集团有限公司招聘笔试题库及答案解析
评论
0/150
提交评论