




已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Section Learning about Language & Using Language对应学生用书P45基础题单词拼写1The drug is effective but has a _ (倾向,趋势) to cause headaches.答案:tendency2They work ten hours a day on _ (平均)答案:average3The _ (广泛的,分布广的) use of synthetic chemicals is a postwar phenomenon.答案:widespread4Under no _ (情况) should you lend Paul any money.答案:circumstances5The cooker isnt working because of an _ (与电有关的) fault.答案:electrical6He has drunk one cup of coffee to r_ himself.答案:refresh7Nobody knows when the earth came into e_ actually.答案:existence8O_ space might provide us with new energy sources in the future.答案:Outer9The school sees its job as preparing students to make a c_ to society.答案:contribution10Im sorry that we are in d_ on this fundamental point.答案:disagreement选词填空1Im not going to _ his smoking any longer.答案:put up with2_ you have made all your efforts, you will leave no regrets.答案:So long as3_ he was generous and honest, but sometimes he was mean.答案:On the whole4_ the rate of economic growth was 20% last year.答案:On average5The thief ran away, for he _ a policeman coming towards him.答案:took notice of6You might be surprised at what you _.答案:find out7_ everyone here, I wish you a pleasant journey back to your country.答案:On behalf of8They work hard because they need to make enough money for food, house, clothes _.答案:and so on9When the restrictions on goods between the EU countries are lifted, a free labour market will _.答案:come into existence10Many patients suffered complications (并发症) which put their lives _.答案:in danger单句语法填空1Waste water from the factory is the main cause of the _ (pollute)答案:pollution2Weve had a few _ (disagree), but we are still good friends.答案:disagreements3Was _ Tom, _played football very well, _ helped the lost girl in the street?答案:it; who; that4It is the ability to do the job not where you come from or what you are _ matters.答案:that5Miss Smith cannot be here, so her father will accept the prize _ her behalf.答案:on6Video games can be a poor influence if _ (leave) in the wrong hands.答案:left7Last year was the warmest year on record, with global temperature 0.68 _ the average.答案:above8Circumstances _ (permit), Ill go abroad to study.答案:permitting9He will be very safe so long as he _ (drive) carefully.答案:drives10It takes 15 minutes _ (get) to downtown.答案:to get单句改错1How did the universe first come into exist?_答案:existexistence2That is advocated that some measures should be taken to protect the environment._答案:ThatIt3From this story, I am firmly convinced of the significance of honesty, which will contribute to build a warm and harmonious society._答案:buildbuilding4How many times do you go out for a walk per week in average?_答案:inon5We advocate use cloth or paper bags instead of plastic ones._答案:useusing能力题完形填空The neighborhood kids must use a spotter. As soon as Antons _1_ is detected, they pour out of their homes and run to him, _2_ he were a conquering hero. As I look out the front window at my son, I see him _3_ by his followers, all of whom are _4_ than he. I watch his exaggerated (夸张的) _5_ as he makes what appears to be a speech, and I _6_ whether he is a hero or only a clown. The other children laugh and laugh. When I finally call Anton in for supper, they _7_ him to the door. Ashley asks _8_,“Will he come out again?” I said gently, “If Anton eats his peas.” I once didnt understand where the _9_ lay. And then, the other day, as I was watching him playing outside with his younger followers I think I _10_ it. Anton will give anybody a(n) _11_ to form a friendship with him, and his interests are so general that hes genuinely _12_ of almost anything: a jump in the river, a game of badminton, frog collecting, skateboarding . This means that he _13_ common ground with all of these neighborhood children who, _14_, find him so wonderful because little kids _15_ big kids who pay attention to them. And he really does _16_ them. I recall one occasion at a town picnic where a person was selling _17_ for 50 cents. Anton saw one of his friends _18_ because his balloon had slipped away. Anton took him by the hand and _19_ him, “Dont worry, Nathan, my dad will buy you another one.” And on this occasion, how could I _20_?1A.attitude Bpresence Cperformance Daction答案:B由上文的“must use a spotter”可知,此处指附近的小孩子们一旦发现安东的“出现(presence)”,就会从家里涌出跑向他。2A.although Bbecause Cas if Deven if答案:C由语境可知,安东就像一个凯旋的英雄一样受到孩子们的拥戴。as if “好像”符合语境。3A.surrounded Bfound Cbeaten Dchased答案:A由下文中的“what appears to be a speech”可知,作者透过前窗看到儿子被他的追随者们“围着(surrounded)”。4A.cleverer Bhealthier Ctaller Dyounger答案:D由下文中的“his younger followers”可知,安东的这些玩伴们都比他小。5A.exercises Blanguages Cgestures Dmovements答案:C作者透过窗户观察到的应该是儿子比划着“手势(gestures)”好像在给同伴们作演讲似的。6A.wonder Bimagine Cpredict Dask答案:A由下文中儿子确实受大家欢迎可知,作者看到儿子在外面手舞足蹈,其他孩子大笑时,“不知道(wonder)”儿子到底扮演的是英雄的角色还是小丑的角色。7A.guide Baccompany Ctake Dpush答案:B孩子们舍不得离开安东,因此他回家吃饭时,小伙伴们“陪(accompany)”他走到了家门口。8A.calmly Bstrongly Ceagerly Dpitifully答案:C其中一个孩子“急切地(eagerly)”问作者是否允许安东再出去玩。9A.belief Bbenefit Cinterest Dattraction答案:D由下文分析的儿子受欢迎的原因可知,此处指作者不明白为什么儿子有这么大的“吸引力(attraction)”。10A.saw Bwon Creached Ddoubted答案:A但是有一天看到儿子在外面与伙伴们玩时,作者“明白(saw)”了。11A.suggestion Bopportunity Cright Dnote答案:B安东给任何一个小伙伴与他交朋友的“机会(opportunity)”。12A.proud Baware Cafraid Dfond答案:D安东兴趣广泛,对很多活动都非常“喜欢(fond)”,be fond of “喜欢”符合语境。13A.shares Bbuilds Cshows Denjoys答案:A安东爱好广泛,这就意味着他与别的孩子有共同的兴趣。share common ground with sb. 表示“与有共同的兴趣”。14A.in fact Bin particular Cin turn Din return答案:C“反过来(in turn)”,小伙伴们也喜欢安东。15A.need Baccept Cenvy Dadmire答案:D因为小孩子们崇拜(admire)那些在意自己的大孩子。16A.care for Blearn from Cthink of Dwait for答案:A由下文的例子可知,安东确实“关爱(care for)”他的小伙伴。17A.skates Bballoons Ckites Dballs答案:B由下文中的“because his balloon had slipped away”可知选B项。18A.shouting Brunning Cplaying Dcrying答案:D安东的一个小伙伴的气球飞走了,因而哭泣,故选D。19A.amused BinformedCcomforted Dadvised答案:C安东拉着这个小伙伴的手,并过去“安慰(comforted)”他。20A.help BrefuseCresist Dreward答案:B作者在这种情形下,自问怎么能“拒绝(refuse)”儿子给予他人的善意呢。七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Industrial pollution is not only a problem for the countries of Europe and North America but also an extremely serious problem in some developing countries. _1_ They want to introduce industries, so they put few controls on the industries which cause pollution. Cubatao, an industrial town of 85,000 people in Brazil, is an example of the connection between industrial development and pollution. In 1954, Cubatao had no industry. _2_ The people of the town are suffering from the poisonous matter in their environment. _3_Birth shortcomings are extremely common. Among children and adults, lung problems are sometimes twelve times more common in Cubatao than in other places. _4_ However, these laws are not strict enough. It is cheaper for companies to take no notice of the laws and pay the fines (罚款) than to buy the expensive equipment that will reduce the pollution. It is clear, therefore, that economic growth is more important to the government than to the health of the workers. However, the responsibility does not completely lie with the Brazilian government. _5_ A number of the factories in the town are owned by large companies from France, Italy, and the US. They are doing things in Brazil that they would not be able to do at home. If they caused the same amount of pollution at home, they would be severely punished or even put out of business.ASo the bad effects can be clearly seen.BIt is
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年烟台市蓬莱区卫健系统事业单位公开招聘工作人员(23人)考前自测高频考点模拟试题及答案详解(有一套)
- 2025河南驻马店市正阳县县管国有企业招聘20人(第二批)模拟试卷及答案详解(各地真题)
- 2025年宿州高新医院招聘若干人考前自测高频考点模拟试题及完整答案详解1套
- 2025年福建省五建建设集团有限公司招聘30人笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025湖北咸宁市赤壁市教师招聘24人考前自测高频考点模拟试题(含答案详解)
- 浙江国企招聘2025舟山市人才发展集团有限公司新城分公司劳务派遣招聘4人笔试历年参考题库附带答案详解
- 浙江国企招聘2025宁波前湾新兴产业创业投资有限第一批招聘工作人员拟录用笔试历年参考题库附带答案详解
- 国家管网集团2025届高校毕业生招聘笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025陕西西安建工绿色建筑集团有限公司3月招聘笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025贵州黔南州荔波县金鑫旅游服务有限公司赴省内外高校人才引进20人笔试历年参考题库附带答案详解
- 浙教版七年级下册科学-优化训练-第二章单元测试卷
- 民办学校未来发展策划与实施方案
- 临床课题申报书范例范文
- 山体.施工合同样本
- 肺结核课件培训
- 2025年上海市大数据中心工作人员公开招聘考试参考题库及答案解析
- 2025年广东省东莞市公安辅警招聘知识考试题(含答案)
- 个体诊所管理暂行办法
- 志愿服务条例知识培训课件
- 破圈与共生:2025中国社交媒体全球化发展报告
- 2025年社保理赔考试题目及答案
评论
0/150
提交评论