2019年高中英语课时跟踪练(十二)Warmup.docx_第1页
2019年高中英语课时跟踪练(十二)Warmup.docx_第2页
2019年高中英语课时跟踪练(十二)Warmup.docx_第3页
2019年高中英语课时跟踪练(十二)Warmup.docx_第4页
2019年高中英语课时跟踪练(十二)Warmup.docx_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时跟踪练(十二) Warm up & Lesson 1Prereading.阅读理解AWhat is most likely to affect your success at school or at a job? The ability to read well. And that goes for your kids, too. The poor literacy (读写能力) of our society has been a main concern of educators for a while now, and yet things are not getting better.In most cases, how well we learn to read will depend largely on our exposure (接触) to language as children. If we hear people around us talking about all kinds of subjects as children, we naturally pick up the words and phrases they use. If we pick up a lot of words, we will learn to read better.Here are my several suggestions for reading improvement.Read about things that interest you. If you are interested in what you are reading about, the words will come alive, and you will understand better. The more you read, the better you will become at reading. Just get started and it will become a habit, as long as you are interested in what you are reading.Read something that is at your level or just a little difficult for you. Read material that you find easy to read, or just a little challenging. Looking up many unknown words in a dictionary is dull, and the results of the dictionary search are quickly forgotten.If you have trouble reading, listen first. If you can hear the new words and phrases that you are reading, you will have an easier time understanding and remembering them. Hearing the rhythm of someone reading a text will help your own reading.Dont worry about what you dont understand. Most of your reading should be for pleasure. You can enjoy reading without understanding all of what you read. You may even understand some things in your own personal way.语篇解读:本文主要向我们提供了一些提高阅读能力的切实可行的建议。1If we want to succeed at school, we should _.Adevelop good reading abilityBhear people around us moreCremember more new wordsDwrite more books解析:选A细节理解题。根据第一段可知,对学习和工作影响最大的是你的阅读能力。2The underlined word “challenging” in Paragraph 5 probably means “_”AeasyBdifficultCinteresting Ddull解析:选B词义猜测题。根据本段主题句“Read something that is at your level or just a little difficult for you.”可判断出答案。3What is the purpose of the writer in writing the passage?ATo tell us some ways to improve reading ability.BTo show that the poor literacy has been a main concern of educators.CTo teach us how to find fun in reading.DTo tell us some ways to pick up new words and phrases.解析:选A写作意图题。根据第三段内容“Here are my several suggestions for reading improvement.”可知作者写这篇文章的目的是告诉我们一些提高阅读能力的方法。4Which of the following statements about the suggestions is NOT true?ARead more about things that interest you and youll become better at reading.BWhile reading, look up every new word in a dictionary.CListen to what you are reading can help you understand and remember new words.DWhen you cant understand all of what you read, you neednt feel worried.解析:选B推理判断题。阅读时,在字典中查遇到的每一个生词不是作者的建议。其他三个选项都可以在文章中找到依据。BOne afternoon after school had finished, Peter and Jane were walking along the street. Suddenly they heard a big noise.“Come on!” shouted Peter. “That sounds like an accident. Lets see whats happened.” They ran to where the noise came from. As soon as they got there, they could see what had happened. A small car had knocked into the side of a truck. The accident had happened in a quiet street with only four houses in it. Peter and Jane were the first ones to reach the site. No other people came. “We must be the only ones who saw the accident,” said Jane. They found that both the car driver and the truck driver were hurt.“Peter,” said Jane, “run back down the road to Mrs Days house. Ask her to call the policemen and the ambulance. Hurry up. Ill stay here.”Off went Peter as fast as he could. There was nothing Jane could do but wait. She knew that when people were hurt in an accident, they shouldnt be moved. It wasnt long before the police car and the ambulance arrived. The policemen got the car door open and they carried the man out. Then they got the truck driver out. The men werent seriously hurt, but they were both taken to the hospital. The policemen thanked Peter and Jane, “You were very good to act so quickly when you saw the accident. Thank you for all your help.”语篇解读:本文讲述了Peter和Jane放学后偶遇一场交通事故,面临危险,他们能够沉着冷静及时报警、分工合作,成功地救助了受伤的司机。5The accident happened _.Ain a quiet street one school day afternoonBin a busy street one school day afternoonCin a quiet street one Sunday afternoonDin a busy street one Sunday afternoon解析:选A细节理解题。根据第一句“One afternoon after school had finished”一天下午放学后和“The accident had happened in a quiet street with only four houses in it.”可知交通事故发生在一条安静的街道上。6_ called the policemen.AJane BThe driversCMrs Day DPeter解析:选C推理判断题。根据第三段中“Peter, said Jane . call the policemen and the ambulance.”得知是Peter到Mrs Day的家里让Mrs Day给警察和救护车打的电话。7Jane did nothing before the policemen arrived because _.Ashe was too frightened to do anythingBshe was alone after Peter leftCshe was waiting for PeterDshe knew she shouldnt move the two drivers解析:选D细节理解题。根据最后一段中“There was nothing Jane could do but wait. She knew that when people were hurt in an accident, they shouldnt be moved.” Jane知道在事故发生时,受伤的人员不能随便被挪动。CJack White is a 17yearold student who has already published a collection of poetry with a local publisher. Jack believes switching to an allboys school from his coed (男女同校的) high school changed his life.“When I was at my coed school, poetry was for girls not boys. Guys were supposed to like subjects like math, computers, and science. When I wrote poems, the guys at school used to make fun of me and girls didnt want to date me. At my new school, things are different. I dont worry what girls are thinking since there arent any.”Jack may not realize that boys and girls also learn and think differently based on specific (特有的) biological developments. These differences affect how and when boys and girls learn, so singlesex education is actually better for children.Take, for example, brain development. The areas of the brain involved in language, feelings, physical coordination (协调), and social relationships, develop in a different order and speed in girls and boys. Research has shown that girls brains develop the connections between language and emotions (情感) earlier than boys brains. In a singlesex classroom, everyones brain is developing at similar speeds, so teachers can teach according to their students actual abilities.Boys and girls also have different hearing abilities. Girls have a sense of hearing which is two to four times better than boys. Women teachers often speak more quietly, so boys may have more difficulty hearing a woman teacher if she is talking in her “normal” voice. The teacher needs to speak louder to get the boys attention. In a singlesex school, teachers do not have to keep adjusting their voice.Jack might not be aware of the biological arguments why singlesex education is better, but he realizes that he is learning faster at his new school. As Jack says, “I hated writing and studying English in my old coed school, but now Im a published poet! My new school helped me become comfortable with who I really am.”语篇解读:本文是议论文。男生和女生学习和思考方式不同,作者认为单性别教育对学生更好。8What do we know about Jacks previous school?AIts a mixed school.BIt discouraged poem writing.CIt didnt provide language classes.DIt published Jacks poetry collection.解析:选A细节理解题。由第一段中的“coed high school”和第二段的描述可知,Jack以前所在的学校是男女混合学校。9Why does the author say singlesex education is better for children?AGirls are smarter than boys.BBoys are easily distracted by girls.CBoys and girls have natural differences.DBoys and girls are good at different subjects.解析:选C细节理解题。由第三段中的“boys and girls . specific biological developments”和“These differences affect how and when boys and girls learn”可知,男生和女生天生有很多不同,他们学习和思考的方式也不同。10What will happen in a singlesex classroom?AAll students learn at the same speed.BTeachers have to work extremely hard.CStudents will learn to express their feelings fast.DTeachers know students abilities and teach accordingly.解析:选D细节理解题。由第四段中的“In a singlesex classroom, everyones brain is developing at similar speeds, so teachers can teach according to their students actual abilities”可知,在单性别学校中,学生的大脑都以类似的速度发展,老师可以根据学生的实际能力来教学。11When teaching boys, women teachers should _.Aact bravely Bspeak softlyCraise their voices Dlay down strict rules解析:选C细节理解题。由倒数第二段中的“Women teachers often speak more quietly . The teacher needs to speak louder to get the boys attention.”可知,女老师需要提高嗓音才能让男学生听到。.阅读七选五Want to volunteer?How do you pick the right volunteer experience for you? Ask yourself the following questions to determine which experience best fits your goals.What cause is important to you?Identify your greatest passions (酷爱). What is a problem you want to solve? Who are people you want to connect with? _1_. If you dont have answers to those questions, dont worry. Thats where you just have to try and learn more about the cause, and see if it attracts you._2_?The nonprofit (非盈利的) sector grows quickly. Understanding the organizational structure is important for a positive volunteer experience. Would you like to work in a larger organization that might have more resources but is more rigid (严格的)? Or a smaller organization that has less financial support but many opportunities to serve?You also need to consider the leadership structure. Are they friendly, open, willing to give you opportunities? Do you see yourself enjoying your day working with them? If you answer yes, then most likely you will have a positive relationship. They will want to see you grow and develop, and you will want to help them. _3_.How much time can you put?_4_. Often, volunteers comment that they benefit from giving a lot of their time

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论