




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 1Advertising能力提升题组训练(A).阅读理解(2018四川双流高三二模)If you want to visit only the sights that you think are most interesting,you should definitely book one of the many private tours in NYC.Landmark Private New York ToursThe best way to make the most of your visit to the top NYC landmarks is to use one of the private tours in NYC.NY See It All:From traveling through Manhattan to getting onto a boat to visit Ellis Island and the Statue of Liberty,this private NYC tour delivers superiors service.Customize(定制) your stops and see why this tour is one of the best private tours in NYC.NY Limo Tour:After choosing what you want to see,this private tour in NYC lets you write the route of your day.Whether you want to see historical NYC sights,movie sights,or cultural sights,it will help make your visit memorable.Aerial Landmark Tour:This is a fun and exciting way to explore New York City.On this 20-minute helicopter tour,youll see the very best landmarks in Manhattan and the Bronx.Family-Friendly Private New York ToursNYC isnt just a playground of adults;these family-friendly private New York City tours are ideal for people traveling with kids.Revolutionary Era Walking Tour:When you book this informative NYC walking tour,you and your kids will wander around Manhattans Financial District and hear all about the American Revolution.With knowledgeable guides,your kids will love the tour too.Kids Greenwich Village Tour:This fun NYC walking tour is specifically created for children.You and your kids will visit some famous Greenwich Village sights,while the children,led by friendly guides,play games that relate to math,science,foreign language,and the arts.1.What can we know about NY Limo Tour?A.It gives you hands-on experiences of travel planning.B.It provides tourists with high quality service.C.It is a playground of the old and young.D.It mainly focuses on cultural sights.2.Which tour is probably most suitable for visitors with a tight schedule?A.NY See It All. B.NY Limo Tour.C.Aerial Landmark Tour. D.Revolutionary Era Walking Tour.3.What do the two family-friendly tours mentioned have in common?A.They offer various entertainment facilities.B.They can equip kids with some knowledge.C.They contain many unique outdoor activities.D.They include both natural and man-made sights.4.What does the author intend to tell in the passage?A.What to do when you stay in NYC.B.Where to stay if you come to NYC.C.How to go sightseeing if you visit NYC.D.How to have fun when you live in NYC.语篇解读:本文是一篇应用文,主要介绍了游览纽约的几种私人旅行方式。答案及剖析:1.A细节理解题。根据第四段句子After choosing what you want to see,this private tour in NYC lets you write the route of your day.可知,NY Limo Tour私人旅游让游客自己设计旅行路线,让你亲身体验如何制作旅行计划。故选A。2.C细节理解题。根据第五段第二句On this 20-minute helicopter tour,youll see the very best landmarks in Manhattan and the Bronx.可知,Aerial Landmark Tour私人旅游仅仅需要20分钟就可以参观游览一些非常好的地标建筑,因此对于日程紧张的游客来说是最合适的选择。故选C。3.B推理判断题。根据倒数第二段首句When you book this informative NYC walking tour,you and your kids will wander around Manhattans Financial District and hear all about the American Revolution.和倒数第一段最后一句中while the children,led by friendly guides,play games that relate to math,science,foreign language,and the arts可知,两种适合家庭的私人旅游方式的共同之处是孩子们可以从旅游中学到很多知识。故选B。4.C写作目的题。根据第一段If you want to visit only the sights that you think are most interesting,you should definitely book one of the many private tours in NYC.可知,人们可以预订NYC的私人旅游。因此推断作者的写作目的是告诉读者如何在NYC观光旅行。故选C。.七选五(2018郑州高三二模)Whether theyre for a teenager or not,all great stories have certain elements: they have interesting characters we enjoy reading about;they show these characters in a world we can recognize and understand.1. The main character faces a problem,usually quite a serious one.The thing that most draws us in to reading the story is the way the character deals with the problemwhether the character gets the better of it,or it gets the better of the character.Characters in a book for young adults are generally young adults themselves.2. On the one hand,theyre not children anymore.Theyre growing up and want to stretch their wings.On the other hand,theyre not yet adults.They cant do certain things,as theyre not yet able to do them or because the world tells them that they cant.To make things even more complicated,almost all young adults feel at some point that the whole growing-up process is happening too quickly.3. This year,TEENS has selected seven of the ten books nominated (提名) for the US 2017 National Book Awards in the categories of Young Peoples Literature.Some stories are specifically written for teenagers or young adults,meaning that their authors are very sensitive to the “in-between” nature of teenage life. Theyre about problems that appear for young people because of tensions between them and their parents and teachers,their siblings (兄弟姐妹),or wider society. Often these problems are presented very seriously by writers.4. At the same time,fiction isnt supposed to be just about the challenges people face in life,but also about how people overcome those problems.5. They discover something about themselves that they never knew before,and which enables them to succeed.And the solution that they find opens the future up to them,setting them on the path to adulthood.A.And they are in a challenging period of life.B.But most importantly,great stories have a central drama.C.To some degree,challenges bring out the best in characters.D.But thats what young adults want in fiction:to be taken seriously.E.They want to hold back a little and remain a child a little longer.F.These are stories that someone of any age could pick up and enjoy.G.When closing a good book,we feel weve learned something about ourselves.答案:1-5BAEDC.完形填空(2018南京、盐城高三二模)Order is the best manager of time.It illustrates many subjects.Thus,obedience to the natural law is order.Virtue is order.The world began with it.1 was once common before its establishment.The merchant,the clerk and the laborer are all of the same 2,born with the same expectations and affected by similar influences.They are,it is 3,born in different positions,but it 4 with themselves whether they shall live nobly or evilly.They may not have their choice of riches or poverty,but they have their 5_ of being good or evil.People of the highest position,6 culture and education,have often as great hardships as the common people.They have to make their incomes go much further.They have to 7 their social status.8 their incomes may be less satisfactory,they are desperate to 9 and bring the children up as gentlemen.Hume,a famous historian,was a man of good family but his 10 were very small when he was young.In his autobiography,he uses his own case as a(n) 11 of the advantages of frugality (节省).Despite a considerable debt,his mother,a widow,12 met the difficulties and eventually overcame them.Though her income was less than that of many highly paid men,she educated her children well and brought them up 13.Hume says,“While studying in France,I 14 that plan of life which I have steadily and successfully pursued.I determined to make a 15 frugality supply of my shortage of fortune and to 16 my independence.”At thirty-six he thought himself rich.These are his own words:“My appointments,with my frugality,had helped me reach a fortune which made me 17.”Goethe says,“It doesnt matter within what circle an honest man acts,provided he knows how to 18 that circle.”“What is the best government?”Goethe asks.“That which teaches us to 19 ourselves!Let everyone only do the right in his place,without 20 himself about the confusion of the world.”1.A.Chaos B.Offence C.Punishment D.Condemnation2.A.origin B.race C.nature D.interest3.A.hopeful B.strange C.vital D.true4.A.agrees B.rests C.corresponds D.conflicts5.A.idea B.option C.freedom D.intention6.A.in defence of B.in course of C.in anticipation ofD.in respect of7.A.give up B.depend on C.look forD.keep up8.A.Since B.Though C.Unless D.When9.A.educate B.encourage C.blame D.spoil10.A.ambitionsB.achievements C.means D.contributions11.A.assuranceB.consequenceC.illustrationD.criterion12.A.bravelyB.stubbornlyC.sharply D.tentatively13.A.faithfullyB.plainlyC.gratefully D.virtuously14.A.proposedB.made C.discussed D.approved15.A.rigid B.casualC.liberal D.flexible16.A.balanceB.restoreC.value D.maintain17.A.attractive B.proud C.independent D.knowledgeable18.A.fit in B.move in C.end in D.engage in19.A.protect B.justify C.govern D.display20.A.questioningB.troubling C.scoldingD.abandoning语篇解读:本文是一篇议论文,主要论述了秩序是最好的时间管理器,服从自然法则就是秩序。只要每个人在自己的位置上做对事情,无需担心这个世界的混乱无序。答案及剖析:1.A根据上文可知,秩序是美德,由本句中的“before its establishment”可知,秩序确立之前是混乱。chaos“混乱”,符合语境。2.C根据本句中的“born with the same expectations and affected by similar influences”可知,商人、职员和劳动者都属于同样的天性。nature“本性,性质”,符合 语境。3.D根据but可知,他们出生在不同的地位,这是真实的。true“真实的”,符合语境。4.Brest with“取决于”,agree with“同意”,correspond with“与相一致”,conflict with“与冲突”,由语境可知,过得高贵还是邪恶,取决于他们自己。5.B根据前半句中的“choice”可知,他们可能没法选择富裕或贫穷,但他们有权选择善与恶。option“选择”,符合语境。6.Din respect of“关于,涉及”,in defence
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 家政服务员中级考试题大全
- 中药饮片和中成药生产线项目施工方案
- 网格员道路除冰试题及答案
- 2025-2026学年湖南省祁阳市祁阳一中高一上学期第一次月考考试数学试题(原卷及解析)
- 2025年潮汕教师面试真题及答案
- DB14T35562025食品生产企业信用风险分级指南
- 昆山二中模拟考试题目及答案
- 2025北海局考试真题及答案
- 地理学(人文地理学)复试面试题及答案
- 英语综合知识真题及答案
- GB/T 36112-2018政务服务中心服务现场管理规范
- GB/T 28733-2012固体生物质燃料全水分测定方法
- GB/T 18591-2001焊接预热温度、道间温度及预热维持温度的测量指南
- 儿童和青少年社会工作伦理课件
- 国家外汇管理局国际收支申报培训课件
- 血管活性药物课件
- 浦发银行个人信用报告异议申请表
- 中医内科学胃病病症讲解共51张课件
- 四年级上册心理健康教育教案 -全册教案 通用版
- 2022年万豪国际酒店委托管理合同
- 精选四川高中信息技术选修网络技术学业水平考试真题含答案
评论
0/150
提交评论