




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 3 Computers 阅读理解A(2019长郡中学新高三实验班选拔考试)Four years ago,we asked ourselves:What if we could create a shopping experience with no waiting in line and no checkout? Or could we create a physical store where customers could simply take what they want and go? Our answer to those questions is Amazon Go,where you could experience the idea of “just walk out shopping”Amazon Go is a new kind of store with no checkout required.We created the worlds most advanced shopping technology,so you never have to wait in line.With our “just walk out shopping” experience,simply use the Amazon Go app to enter the store,take the products you want,and go!No lines,no checkout.Our checkoutfree shopping experience is made possible by the same types of technologies used in selfdriving cars:computer vision,sensor fusion,and deep learning.Our “just walk out technology” automatically detects when products are taken from or returned to the shelves and keeps track of them in your virtual cart.When youre done shopping,you can just leave the store.Shortly after,well charge your Amazon account and send you a receipt.We offer delicious readytoeat breakfast,lunch,dinner,and snack options made fresh every day by our onsite chefs and favorite local kitchens and bakeries.Our selection of foodstuff ranges from bread and milk to cheeses and locally made chocolates.Youll find wellknown brands we love,plus special finds were excited to introduce to customers.For a quick homecooked dinner,pick up one of our chefdesigned Amazon Meal Kits,and you can make a meal for two in about 30 minutes.Our roughly 1,800squarefoot shopping space is conveniently compact(紧凑的),so busy customers can get in and out fast.It is located at 2131,7th Ave,Seattle,WA,on the corner of 7th Avenue and Blanchard Street.All you need is an Amazon account,a supported smartphone,and the free Amazon Go app.Amazon Go is currently only open to Amazon employees in our testing program,and will be open to the public soon.【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了有关Amazon Go便利店的一些信息。1From the passage,we can learn that Amazon Go_. Ais a checkoutfree storeBsells all kinds of goodsCis open to the publicDuses unknown technologiesA解析:细节理解题。根据第二段第一句可知,Amazon Go便利店无需在收银台结账,故A项正确。2What is mainly discussed in Paragraph 3?AWhen Amazon Go charges.BHow Amazon Go works.CWhere Amazon Go lies.DWhat Amazon Go sells.B解析:段落大意题。通读第三段可知,该段主要介绍了无人收银的技术原理,即类似于无人驾驶汽车的技术;还介绍了顾客付款的技术原理。据此可知,该段主要介绍Amazon Go便利店的运作原理,故B项正确。3Customers pay for the products from Amazon Go by_Apaying cash at the counterBwalking out of the storeCusing their Amazon accountsDscanning smartphones when leavingC解析:细节理解题。根据第三段最后一句“Shortly after,well charge your Amazon account and send you a receipt.”可知,在顾客离开后,Amazon Go会通过亚马逊账户收取顾客的费用,故C项正确。4The main purpose of the passage is to _Aencourage people to shop online Badvise people to work for AmazonCinform people of a new concept storeDtell people of the shopping experienceC解析:写作意图题。通读全文可知,本文主要介绍了一种新形式的零售便利店Amazon Go,介绍了该便利店的运作过程、技术原理、地理位置、即食食品服务等。故C项正确。B(2019合肥高三调研性检测)Social networks are a big part of nearly every teenagers life in this day and age. Many teens have QQ, WeChat, or Weibo but little do a lot of teens know that they can be held responsible for everything they post for the rest of their lives. Everything you post online is part of a digital footprint that can always be traced(追踪) back to you. That includes every post, even every like,comment, favorite and forward that you have ever committed. All pictures youve posted or will post have been stored in a digital database, and it is the companies right to keep all of these documents that you believe to have been deleted or hidden.With every post comes a consequence; whether it is good or bad,what you post could be seen by anyone. That is why you have to be very careful of what you decide to post or comment.If you think you are safe from Servite finding out about one funny comment you made six months ago on a meaningless picture, you are probably wrong. Recently, a senior, Aaron, at Servite learned this lesson the hard way this year. He wrote a series of ugly comments towards Connelly girls on a web page, ignoring potential consequences.This student, however, did have to face consequences from Servite as he was removed from all of his leadership roles in the school. Surprisingly enough, he fully agreed with his punishment handed down by the administration and fully understood why he was given such severe discipline(处罚). “When you agree to come to Servite, you are agreeing to defend what Servite stands for,” the young man said. “That continues from 8 am.to 2 pm. Its at all times.”So, next time youre about to post something you think could be received as offensive or inappropriate, think twice, or dont press the “Send”【解题导语】本文是一篇议论文。当下很多青少年拥有微信、QQ、微博等网络社交工具,但是他们很多人都不知道要对自己所发布的内容负责。文章通过一名高中生的事例说明,在网上发布信息应当慎重。5What does the author think the teens should do in the first paragraph?AAvoid using social media.BRemove their own digital documents.CBe responsible for what they put online.DLearn to balance their online and offline time.C解析:细节理解题。根据第一段第二句可知,很多青少年都有QQ、微信或微博,但很多人都不知道,他们应当对自己在网上发布的任何信息负责;据此可知,作者认为,青少年应当对他们发布在网上的信息负责,故C项正确。6What mistake did Aaron make online?ADrawing some meaningless pictures.BMaking some bad comments.CFailing to take his lesson.DBreaking down a special web page.B解析:细节理解题。根据第三段尾句可知,Aaron在一个网页上写了一系列针对康纳利女孩的难听的评论。故B项正确。7What did Servite do with Aarons case?AIt reached an agreement with Connelly girls.BIt helped Aaron get rid of ill effects.CIt gave Aaron a severe punishment.DIt stood on Aarons side.C解析:细节理解题。根据第四段第二句中的“he was given such severe discipline(处罚)”可知,由于在网站上的不负责行为,他在学校受到了严重处罚,故C项正确。8For whom is the text probably intended?ATeenagers.BTeachers.CParents. DNetwork engineers.A解析:推理判断题。通读全文内容可知,本文第一段的前两句为文章主旨句;结合下文内容可知,本文主要论述了青少年应当对自己在网上发布的任何信息负责的问题,据此可以判断,本文的阅读对象是青少年,故A项正确。 完形填空(2018全国卷)When most of us get a text message on our cell phone from an unknown person, we usually say “sorry,_1_ number!” and move on. But when Dennis Williams _2_ a text that clearly wasnt intended for him, he did something _3_On March 19, Dennis got a group text _4_ him that a couple he didnt know were at the hospital, waiting for the _5_ of a baby.“Congratulations! But I think someone was mistaken,” Dennis _6_. The baby was born and update texts were _7_ quickly from the overjoyed grandmother,Teresa. In her _8_, she didnt seem to realize that she was _9_ the babys photos with a complete stranger. “Well, I dont _10_ you all but I will get there to take pictures with the baby,” replied Dennis before asking which room the new _11_ were in.Much to the familys surprise, Dennis stuck to his _12_! He turned up at the hospital _13_ gifts for the new mother Lindsey and her baby boy. Lindseys husband was totally _14_ by the unexpected visit. “I dont think we would have randomly invited him over but we _15_ it and the gifts.”Teresa _16_ a photo of the chance meeting on a social networking website _17_ by the touching words:“What a _18_ this young man was to our family! He was so _19_ and kind to do this.”The post has since gained the _20_ of social media users all over the world, receiving more than 184,000 shares and 61, 500 likes in just three days.【解题导语】是什么触发了心底强烈的亲情共鸣与善意?一条错发的手机短信引发了一个善与美的故事。1A.unluckyBsecretCnew DwrongD解析:根据上文中的“When most of us get a text message on our cell phone from an unknown person”“sorry”可知,此处表示“错误的号码”,所填词的词义与“unknown”是同一范畴,故选wrong“错误的”。2A.received Btranslated Ccopied DprintedA解析:根据上文中的“get a text message”可知,此处所填词的词义与“get”相同,故选received,意为“收到”。translate“翻译”;copy“复印,抄写,模仿,作弊”;print“印刷,刊载”。3A.reasonable Bspecial Cnecessary DpracticalB解析: 根据句中的“But”及下文内容可知,Dennis所做的事有别于常人,故选special“不寻常的”。reasonable“合理的,公道的”;necessary“必要的”;practical“实际的;切实可行的,有用的,明智的”。4A.convincing Breminding Cinforming DwarningC解析:根据语境可知,手机短信告诉(informing)他一对夫妇正在医院等待孩子的到来。convince“使确信,说服”;remind“提醒,使想起”;warn“警告”。5A.wakeup BrecoveryCgrowth DarrivalD解析:根据第6空后的“The baby was born and.”可知,此处填入的词在语义上应与“born”一致,故选arrival。wakeup“唤醒”;recovery“痊愈,复苏”;growth“生长,增加”。6A.responded Binterrupted Cpredicted DrepeatedA解析:根据“Congratulations!But I think someone was mistaken”可知此处是Dennis回复的短信内容,故选responded“回复”。interrupt“插嘴,打扰,使中断,阻断”;predict“预言,预报”;repeat“重复”。7A.coming in Bsetting out Cpassing down Dmoving aroundA解析:根据语境可知,Dennis又收到了更新的短信(update texts),此处表示短信又“进入”了手机,故选coming in。set out“启程,开始工作”;pass down“流传,使世代相传”;move around“四处走动”。8A.opinion Banxiety Cexcitement DeffortC解析:根据上文中的“The baby was born and.the overjoyed grandmother,Teresa”可知,此处填入的词应与“overjoyed(欣喜若狂的)”在语义范畴上一致,故选excitement。9A.comparing Bexchanging Cdiscussing DsharingD解析:根据语境可知,此处表示Teresa似乎没意识到她正在和一个陌生人分享(sharing)婴儿的照片。compare“比较,对比”;exchange“交换,交谈,交流”;discuss“讨论”。10A.acceptB. knowCbelieve DbotherB解析:根据上下文语境可知,此处表示虽然我不认识(know)你们,但我会来医院和小婴儿拍合影。 11A.parentsB. doctorsCpatients Dvisitors A解析:此处表示Dennis没有问这对新手父母在哪个房间,故选parents。12A.dreamB. promiseCagenda DprincipleB解析:根据下文中的“He turned up at the hospital.the unexpected visit”可知,Dennis履行了他的承诺(promise),他带着(bearing)礼物去看了新手妈
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 安全法培训目的课件
- 2025贵州雍福产业发展投资(集团)有限公司第一批招聘5人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(历年真题)
- (2025年)职业技能鉴定考评人员考试试题及答案
- 职业技能鉴定试题及答案:水文水井钻探工
- 2025-2030工业机器人关键零部件技术突破与市场需求预测报告
- 安全水上救生员培训课件
- 转化项目申请书
- 在校入籍申请书范文
- 企业贷款续贷申请书
- 科研立项申请书范本
- 贴地砖协议书范本
- 机泵基础知识培训课件
- 殡葬基础知识培训课件
- 湘教版七年级上册数学第一章有理数单元测试卷(含答案)
- 小学教育专业认证汇报
- 如何撰写课题开题报告课题研究方案
- 非计划性拔管的预防与护理
- 第3课 公民意味着什么 第一课时 公民身份从何而来 教学设计-2024-2025学年道德与法治六年级上册统编版
- 2024年达州市招聘事业单位工作人员笔试真题
- 2025年工程测量赛项理论考试题库(含答案)
- 《烘焙技巧甜点制作》课件
评论
0/150
提交评论