2017届高一英语北师大版必修1练习:2.2Lesson2HistoryMakers.doc_第1页
2017届高一英语北师大版必修1练习:2.2Lesson2HistoryMakers.doc_第2页
2017届高一英语北师大版必修1练习:2.2Lesson2HistoryMakers.doc_第3页
2017届高一英语北师大版必修1练习:2.2Lesson2HistoryMakers.doc_第4页
2017届高一英语北师大版必修1练习:2.2Lesson2HistoryMakers.doc_第5页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Section Lesson 2History Makers课时训练基础夯实.单词拼写1.In China all the children have e rights to go to school.答案:equal2.After a long s,she gained control of the business.答案:struggle3.PI dont care to make some changes in my plans.答案:Personally4.They p about the bad food at the hotel.答案:protested5.After a short rest,the troops m on.答案:marched6. Im reading a book on information(革命).答案:revolution7.In 2003 he(建立) a company in Shanghai.答案:founded8.A lot of trouble is caused by(种族主义).答案:racism9.Children are easy to be(影响)by their parents.答案:influenced10.People in the city held a great party to celebrate their(胜利).答案:.用方框内所给短语的适当形式填空in the end,agree with,start with,fight for,agree on,agree to,in ones opinion1.After many years of hard work,he won the award.答案:in the end2.Lets Exercise Two.答案:start with3.The two sidesthe date to have the next meeting.答案:agreed on4.I was forced to the suggestion,but at heart I didnt quite accept it.答案:fight for5.Do you think he will my suggestion? 答案:agree to6.Tom said that,Mary is not a good girl.答案:in his opinion7.I really you.答案:agree with.用适当的介词或副词填空1.Sandy is quite equal Sarah in brains.答案:to2.Law-breakers are put prison.答案:in/into3. the opinion of the professor,the writer is the best in his times.答案:In4.We began our English class an English song yesterday morning.答案:with5.The great man is always ready to struggle rights for the poor.答案:for6.Time marches and we still have not made a decision.答案:on7.We must found arguments facts.答案:on8.Tom didnt agree the plan.答案:to9.She often fights her husband who will do housework.答案:with;about10.He organised a protest the governments decision.答案:against能力提升.阅读理解Keeping fish as pets is a very popular hobby.Fish take up little room,are inexpensive to feed,and provide an interesting and colourful display in any room.A tank,or an aquarium,must be chosen carefully.Many new aquarium owners buy too many fish for their tanks.Fish cannot be crowded.Two fish can live comfortably in each gallon of water,and only ten fish can live in a five-gallon tank.Can you see why a goldfish would not live long in a tiny round bowl?If too many fish are kept together,they will not have enough oxygen or room to swim about freely.They will have more diseases.Also,some kinds of fish cannot be kept together.They will fight and may even kill one another.As your interest in fish grows,the number of fish you have may grow,too.Then you may want to invest in another If you start with a ten-gallon aquarium,what kind of fish would be best? The two major groups of tropical fish are those that lay eggs and those that give birth to live young.If you want to raise young fish,guppies would be the best choice because they can produce many babies in a short time.You can buy fish and aquariums in most pet stores.Ask the owner to help you choose the right fish.You can also find many books about tropical fish in the library.1.Keeping fish is a good hobby for the following reasons EXCEPT that .A.fish are not costly to feedB.fish are nice to look atC.fish reproduce babies quicklyD.fish need little space答案:C提示:细节理解题。文章第一段提到养鱼的三个好处:不耗费很多钱,占用很少的空间以及具有观赏性。2.The underlined part “invest in” in Paragraph 3 is closest in meaning to .A.buyB.borrowC.makeD.sell答案:A提示:词义猜测题。根据第三段倒数第二句可知,当鱼的数量不断增加后,就需要更大的鱼缸。因此,invest in意为“buy”更加贴近文章的意思和常识。3.If nine fish live in three gallons of water,the fish may .A.breathe easilyB.swim about freelyC.get illD.not get enough to eat初中学习网答案:C提示:推理判断题。根据第二段和第三段内容可知C项正确。选项D在文章中没有涉及。4.What can we know from the passage? A.Very few people are interested in keeping B.The size of your tank decides how many fish you can buy.C.Guppies are a kind of fish that are not good at producing babies.D.You can raise different kinds of fish together.答案:B提示:细节理解题。根据第二段的内容可知答案。.七选五 (2016广东深圳皇御苑中学高一期中)Ideas for Better SleepMost teenagers need about 8.5 to more than 9 hours of sleep each night.But about 1 in 4 teens has trouble in sleeping.1 It can also increase our chances of getting sick,and may be connected with weight gain in some people.How can we get the sleep we need? Here are some ideas.Be active during the day.Youve probably noticed how much running around little kids do and how soundly they sleep.2Exercises can decrease stress and help people feel more relaxed.Just dont work out too close to bedtime because exercise can wake you up before it slows you down.高中学习网 Avoid wine and drugs.Lots of people think that wine and drugs will make them relaxed and sleepy.3 Drugs and wine disturb sleep,increasing a persons chance of waking up in the middle of the night.Keep a sleep routine.4 Creating a set bedtime routine can improve this relaxation effect.So relax yourself every night by reading,listening to music,spending time with a pet,writing in a diary,or doing anything else.5If you cant make your bedroom a place without any high-tech products,at least shut everything down an hour or more before you turn off the lights.A.But thats not the case.B.Say goodnight to electronics(电子产品).C.Expect a good nights sleep.学习网D.A good nights sleep is of great help to tasks.E.Learn from a kid and get at least 60 minutes of exercise a day.F.Going to bed at the same time every night helps the body expect sleep.G.Lack of sleep can affect everything from our feelings to how well we focus on tasks.答案:15 GEAFB.短文改错Rose wanted a job.She went to many offices and she didnt like any of them.One day she saw a board in an office read:“This office needs a typist whom can type 200 words a minute.”Rose was exciting.When Rose went to the managers office,the man was writing something.Rose knocked at the door and the manager raised her head.“Do you need a typist?”asked Rose.“Yes!”he said.Rose clapped her hand.She couldnt help saying,“OK!How much will you pay for me every month?”The manager thought for a while and said,“I will pay you 77 dollars for first three months.Then I will pay you 30 dollars every month.”Rose smiled and answer,“Great!I will come and work here three months late.”The manager was speechless.答案:Rose wanted a job.S

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论