




已阅读5页,还剩6页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
大学英语三级考试阅读理解模拟题及答案英语三级考试阅读模拟题及答案解析Directions:This task is the same as Task 1. The 5 questions or unfinished statements are numbered 41 through 45.Broadband technology is seen as the key to the new digital economyIn this rapidly changing world, media and technology information Can be sent via phone calls and downloads like music, graphics, business information or films.The simpler the information, the smaller the package and the narrower the bandwidth needed to deliver it.Broadband is used for high speed Internet connections at a fixed monthly rate. It turns an exciting telephone line into a high speed digital line capable of carrying data up to 40 times conventional modem speeds.Any download is available at the click of a mouse-there is no dial-up as there is with standard Internet Service Providers.For home owners and families there are many advantages. One of the most important is simultaneous (同时的)access to both telephone lines and the Internet. No queses and no delay.For businesses, broadband can impove customer relations and provide direct access to corporate e-malls and databases. Entire operations can go online.41. The function that broadband technology has on the new digital economy is _.A) furtherB) criticalC) costlyD) global42. How much does a user pay if he has broadband technology installed?A) It depends On the length of time.B) It depends on the times of dial-up.C) He pays at a fixed monthly rate.D) He pays a lot of money.43. Compared with the modem speed the broadband technology can transmit data _.A) at up to forty times of ordinary speedB) much more fasterC) at a high speedD) within a second44. Who can take advantage of the broadband technology according to the passage?A) Family members.B) College students.C) Both home owners and businessmen.D) Only businessmen and their partners.45. With the broadband technology companies can have all their operations doneA) during the work days.B) during the whole weekC) onlineD) offline参考译文宽带技术被视作新的数字经济的关键所在。在高速发展的社会,像音乐、图表、商务信息或电影之类的传媒和技术信息可以通过电话和下载的方式进行传播。信息越简单,下载包就越小,所需用以传输的带宽就越窄。宽带每月收取固定的费用,提供网际间的高速连接。它将电话线转化为传输数据速度可达通常调解器40倍的高速数字接线。因为拥有标准网络服务提供商,无需拨打电话号码,只需轻轻一点鼠标,各种下载即成可能。对于居家用户和家庭有许多便利。最重要的是可以同时上网和使用电话,不用等候也不会延误。对于商务来说,宽带能改进客户关系,并提供公司邮件和数据库的直接查询。整个操作都可在网上进行。答案及精解41【答案精解】B。推理题。从文中Broadband technology is seen as the key to the new digital economy.宽带技术被看作新数字经济的关键所在。可推断出宽带技术在新数字经济中发挥了至关重要的作用。42【答案精解】C。细节题。从文章第三段句首Broadband is used for high speed Internet connections at a fixed monthly rate可以得出,使用者每月所付宽带费是固定的,即at a fixed monthly rate。43【答案精解】A。细节题。从文章中capable of carrying data up to 40 times conventional modem speeds得知新的传播方式是通常的四十倍。44【答案精解】C。推理题。文章倒数第二段介绍了宽带对家庭的好处,而文章倒数第一段介绍了宽带对商务的好处,从而可以推出宽带对家庭用户和商务用户都有利。45【答案精解】C。细节题。从文章最后一句Entire operations Can go online“整个操作都可在网上进行”一句即可得出答案。Directions: After reading the following passage, you will find 5 questions or unfinished statements, numbered 36 through 40. For each question or statement there are 4 choices marked A ), B), C) or D ) 。 You should make the correct choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.Packaging is a very important form of advertising. A package can sometimes motivate people to buy products. For example, a little child might ask for a breakfast food contained in a box with a picture of a TV character. The child is more interested in the picture than in breakfast food. Pictures for children to color or cut out, games printed on a package, or a small gift inside a box also motivate many children to buy products - or to ask their parents to buy for them.Some packages suggest that a buyer will get something for nothing. Food products sold in reusable containers are examples of this. Although a similar product in plain container might cost less, people often prefer to buy the product in a reusable glass or dish, because they believe the container is free. However, the cost of the container is added to the cost of the product.The size of a package also motivates a buyer. Maybe the package has“Economy Size”or“Family Size”printed on it. This suggests that the larger size has the most product for the least money. But that is not always true. To find it out, a buyer has to know how the product is sold and the price of the basic unit.The information on the package should provide some answers. But the important thing for any buyer to remember is that a package is often an advertisement. The words and pictures do not tell the whole story. Only the product inside can do that.36.“A buyer will get something for nothing”in paragraph 2 may probably mean _.A) a buyer will not get what he pays forB)a buyer will get more than what he pays forC) a buyer will get something useful free of chargeD) a buyer will get more but pay less37. From the pasage we know the buyer pays more attention to _.A) the size of a containerB) a container with attractive pictureC) a well-designed containerD) a plain container with low cost38. What suggestion does the writer give in the passage?A) Its not good to buy the product which is sold in a glass or dish.B) The quality of a container has nothing to do with the quality of the product.C) The best choice for a buyer is to buy a product in a plain package.D) A buyer should buy what he needs most rather than a well-designed package.39. Which of the following sentences is NOT true according to the passage?A) In fact glasses or dishes used for packaging do not cost money at all.B)“Family Size”printed on the package means that it is rather economic.C) To a child, even to an adult, the form is far more important than the content.D) Words and pictures written on the package are thought to be an advertisement.40. What do you think is the best title for the passage?A) How to Package a Product.B) How to Make an Advertisement.C) How to Sell Product.D) How to Attract More Buyers.参考译文包装是广告的一个非常重要的部分。一个好的包装有时会促使人们购买某种产品,例如,一个小孩子可能会因为包装盒子上印有一个电视演员的图片而要买那份早餐食品,小孩子对图片的兴趣远远大于他对早餐的兴趣。一些供小孩子涂色或者剪切的图片,包装上印刷的游戏,盒子中装着的小礼物同样会促使许多小孩购买产品 或者叫他们的父母为他们买。有些包装显示,有的购买者买一件东西,却什么也不图。那些包装在可重复使用的容器中的食物产品就是例证。尽管装在一个普通容器中的同样的产品价钱要低一些,但是,因为人们认为包装是免费的,所以他们通常还是更喜欢购买装在可重复利用的玻璃器皿中的产品。然而,包装的成本是计算在产品的成本中的。包装的尺寸同样也会促使人购买。包装上可能印有“经济型”或者“
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 公司蛋类制品加工工岗位标准化技术规程
- 溶解乙炔生产工职业健康及安全技术规程
- 公司汽车铸造生产线操作工职业健康技术规程
- 公司森林康养师职业健康、安全、环保技术规程
- 2025劳动合同 (教师)分享
- 2026届浙江省绍兴市越城区五校联考九年级数学第一学期期末监测试题含解析
- 2025房屋租赁合同范本下载
- 甘肃省武威第九中学2026届数学七年级第一学期期末综合测试试题含解析
- 2025示范租赁合同范本
- 湖北省襄阳市樊城区太平店镇2026届数学九年级第一学期期末教学质量检测试题含解析
- 生存分析教学课件
- 2024年湖南石油化工职业技术学院单招职业技能测试题库及答案
- 癫痫患者的麻醉管理
- 家具双十一活动方案
- 护工跌倒培训
- AI+Agent与Agentic+AI的原理和应用洞察与未来展望
- 白酒企业召回管理制度
- 2025春季学期国开电大法学本科《合同法》一平台在线形考(任务1至4)试题及答案
- 【艾青诗选】批注
- MOOC 研究生学术规范与学术诚信-南京大学 中国大学慕课答案
- 2024-2029全球及中国湖泊管理行业市场发展分析及前景趋势与投资发展研究报告
评论
0/150
提交评论