【培优练习】Module 6 Unit 1(英语外研七上).docx_第1页
【培优练习】Module 6 Unit 1(英语外研七上).docx_第2页
【培优练习】Module 6 Unit 1(英语外研七上).docx_第3页
【培优练习】Module 6 Unit 1(英语外研七上).docx_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Module 6 Unit 1培优练习本课时编写:合肥行知中学 王海燕一 阅读理解There is an elephant and a monkey. Theyre friends. But one day they want to know who is stronger (更强壮). One of them says, “Who can get apples from the tree across the river, who is stronger.”The monkey says, “I cant swim.” The elephant says, “I can swim. Please sit on my back.”Thus they go across the river. The apple tree is very high. The elephant cant reach the apples on the tree. The monkey climbs(爬)up the tree and gets many apples. Now they know they should help each other.( )1. The elephant and the monkey want to know .A. who is smarterB. who is higherC. who can swimD. who is stronger( )2. cant swim.A. The elephantB. The monkeyC. The big animalsD. The short animals( )3. cant reach the apples.A. The elephantB. The monkeyC. The big animalsD. The short animals( )4. At last the monkey goes across the river with the help of .A. the elephantB. the monkeyC. an animalD. a boat( )5. From the story we know we should .A. learn from the elephantB. learn from the monkeyC.A and BD. help each other二完形填空There is a zoo in our city. My parents often take me there on the 6 . I like animals. I have a lot of 7 animals in my room. In the 8 ,I can see tigers, elephants, bears, monkeys, pandas, snakes, and many other 9 . Some animals are friendly, but some are not. Tigers, bears and some snakes are 10 . That is why they have to stay in 11 . But I do not think it is good for animals to stay in cages. They should be free. The animals in cages cant be 12 .I think the most interesting animals in the zoo are the dolphins. I like 13 them swim and jump. They swim so fast and jump so high. They can play with a ball. They can stand up and walk 14 water! They are very 15 to people. If you fall into the water and cant swim, they may come to help you.( )6. A. summerB. monthC. autumnD. weekend( )7. A. realB. funnyC. toyD. your( )8. A. zooB. parkC. bankD. library( )9. A. tigersB. peopleC. friendsD. animals( )10. A. dangerousB. safeC. interestingD. ugly网( )11. A. housesB. buildingsC. cagesD. ponds(池塘)( )12. A. angryB. happyC. sadD. strong( )13. A. lookingB. seeingC. watchingD. noticing( )14. A. inB. atC. withD. on( )15. A. friendlyB. rude C. warmD. cold三. 任务型阅读Mike lives in Zhengzhou of China. But he is from Canada. He is 12 years old this year. He speaks English. And he speaks Chinese a little. Mingming is his good friend. He is a Chinese boy. He often goes to the English Corner. He likes to speak English there. It helps him with English. Of course, he often helps Mike with Chinese. Mike has a pet at home. It is a dog. He likes it very much. The name of it is Wangwang. Mingming likes it, too. So he often plays with Wangwang in Mikes home.根据短文内容, 按要求完成下列各题。16. 对句画线部分提问。_ _ Mike live?17. 将句变成一般疑问句。_ he _ English?18. 翻译句: _19. 把句的同义句补出来: Its _ _Wangwang.( )20.下列说法符合短文内容的一项是:A. Mike can speak Chinese well.B. Mingming likes to speak English at the English Corner.C. Mingming has a pet dog.D. Mike and Wangwang are classmates. 答案与解析一、阅读理解1.D【解析】 由第一段的第三句话可知,大象和猴子想知道谁更强壮。2.B 【解析】根据第二段的第一句话可知猴子不会游泳。3.A【解析】 由第二段的倒数第二句话可知选A。4.A【解析】 由第二段的二、三句话可知,猴子在大象的帮助下过河。5.D【解析】 通读全文可以看出,文章教育人们应该取长补短、互相帮助二、 完形填空6【解析】.D on the weekend表示“在周末”。7.【解析】C 由in my room可知在房间里有许多玩具动物。8【解析】.A 由下文看的动物知是在动物园里看到的。9.【解析】D many other animals表示“许多其他的动物”。10.【解析】A 由上一句Some animals are friendly.可知下文要表达一些动物是危险的。11.【解析】C 从下句可知是stay in cages。12【解析】.B 动物在笼子里不可能

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论