




免费预览已结束,剩余2页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 1 a land of diversity.阅读理解aa new study by the british government has discovered the mental health of the countrys teenage girls has become worse.the survey, which included 30,000 14yearold students in 2005 and 2014, showed 37 percent of girls with psychological stress, up from 34 percent in 2005. british boys stress level was actually seen to fall over the same time period, from 17 percent to 15 percent.the reports authors pointed out the “advent of the social media age” could be a major contributing factor for increased stress among teenage british girls.“the adolescent years are a time of rapid physical,cognitive (认知的) and emotional development,”pam ramsden, a lecturer in psychology at the university of bradford in the united kingdom, wrote in a recent blog post.“teenagers interact with people in order to learn how to become competent (有能力的)adults. in the past, they would engage with parents, teachers and other adults in their community as well as extended family members and friends. now we can also add social media to that list of social and emotional development.”throughout adolescence, girls and boys develop characteristics like confidence and selfcontrol. since teenage brains have not completely developed, teens dont have the cognitive awareness and impulse (冲动)control to keep from posting inappropriate content. furthermore, this content can easily be spread far and wide with disastrous influences.social media can also feed into girls insecurities about their appearance, ramsden said. these sites are often filled with images of people with body type unattainable to the normal person. however, these images and the messages tied to them gradually become societal standards.语篇解读一项新研究发现,英国少女的心理健康状况变得更糟;分析表明,社交媒体时代的到来可能是造成英国少女心理压力加大的主要因素。1the statistics in the second paragraph show that .amore and more children in britain have mental health problemsbfew girls in britain suffered from psychological stress in 2005cmore boys in britain are suffering from mental pressure nowdmore british girls feel psychologically stressed than boys do now解析:推理判断题。根据第二段的第一句可知,调查显示,2014年37%的英国少女有心理压力,而2005年只有34%;根据第二段的第二句可知,同期调查显示,英国少年有心理压力的从2005年的17%降到2014年的15%。据此可以判断,英国少女有心理压力的数量比少年多,故d项正确。答案:d2contrary to traditional ways of interaction, social media .ahelps teenagers develop qualities like confidence and selfcontrolbhas many negative effects on girls characteristic developmentcmakes teens aware of potential danger of the inappropriate contentdteaches girls to care about their appearance to meet societal standards解析:细节理解题。根据第五段的最后一句“furthermore,this content can easily be spread far and wide with disastrous influences.”和最后一段第一句的“social media can also feed into girls insecurities about their appearance”可知,由于青少年的思想还不成熟,自控能力有限,社交媒体对英国少女的心理健康和她们对外表美丑的判断产生了消极的影响。故b项正确。答案:b3the underlined word “advent” in paragraph 3 can be replaced by “ ”aarrivalbendcdisappearancedinvention解析:词义猜测题。结合该段内容和下文关于传统交流方式和社交媒体的比较可知,报告的作者指出,“社交媒体时代的到来”可能是造成英国少女心理压力增加的主要因素。据此可知,画线词义为“到来”,故a项正确。答案:aba teacher from relax kids in tamworth, the uk, used two apples to show her students the damaging and often unseen consequences of bullying. and her post about the powerful lesson has gone viral.rosie dutton explained that during one of her classes she introduced two red apples to the children. what the kids didnt know was that prior to the lesson, dutton had repeatedly dropped one of the apples on the floor. and yet, on the outside at least, both apples looked perfect.“i picked up the apple id dropped on the floor and started to tell the children how i disliked this apple, and that i thought it was disgusting, it was a horrible colour and the stem was just too short,”dutton wrote.she then encouraged the students to do the same. some of the children looked at her like she was “crazy”, but the students passed the apple around the circle, calling it names.continuing the exercise, the teacher then passed the second apple around the circle. this apple, however, was showered with comments like “your skin is beautiful!” and “what a beautiful colour you are!”dutton then showed the students and both apples once again,highlighting that “there was no change, and both apples still looked the same.”that is, until she cut them open. “the apple wed said unkind words to was bruised and all mushy inside,” she said. there was,she said, an immediate “light bulb” moment for her students. “they really got it. what we saw inside that apple is what is happening inside everyone of us when someone mistreats us with their words or actions.”dutton explained how important it is to teach children to stand up for one another, and to stop any form of bullying.“lets create a generation of kind caring children,” the teacher wrote. “the tongue has no bones, but is strong enough to break a heart. so be careful with your words.”语篇解读本文为一篇记叙文。作者讲述了一位老师用两个苹果给学生上了一节生动的有关倚强凌弱危害性的课。4what had the teacher done to the first apple before the lesson?ashe had introduced it to the kids.bshe had damaged it purposely.cshe had made it look perfect.dshe had coloured it brightly.解析:细节理解题。根据第二段第二句“what the kids didnt know was that prior to the lesson,dutton had repeatedly dropped one of the apples on the floor.”可知答案为b项。答案:b5what does the underlined part “calling it names” in paragraph 3 mean?asaying rude things. bmaking fun of it.ccheering for it.dshouting at it.解析:词义猜测题。根据倒数第三段第二句中的“said unkind words to”可知答案为a项(辱骂)。答案:a6what did the teacher instruct the kids to do with the second apple?adrop it. bpraise it.cignore it.dobserve it.解析:细节理解题。根据第四段中“your skin is beautiful!”and“what a beautiful colour you are!”可知那位老师让那些孩子赞美第二个苹果,故答案为b项。答案:b7whats the purpose of the teachers using two apples in class?ato draw the kids attention.bto explain her personal preferences.cto make a comparison between them.dto help the kids understand the results of bullying.解析:推理判断题。由全文可知老师在班上用两个苹果的目的是帮助孩子们懂得倚强凌弱的危害,故答案为d项。答案:d.阅读七选五you may have grown up living with sisters and brothers, or this may be your first time to share your living space with someone else.1 however, it can also be a great part of your college experience. follow these tips to make sure you and your roommate keep things pleasant and supportive throughout the year.be clear from the beginning.maybe you hate it when someone interrupts you when you are sleeping every morning. maybe you need ten minutes to yourself before talking to anyone after you wake up. 2 its not fair to expect him or her to pick up on them right away, and communicating what you need is one of the best ways to get rid of problems before they become problems.3this may seem simple, but its probably one of the biggest reasons why roommates experience conflicts. dont you think hell mind if you borrow his shoes for a quick soccer game? for all you know, you just stepped over the line. dont borrow, use, or take anything without getting permission first.be open to change.you should expect to learn, grow and change during your time at school.4 as the term progresses, you should realize things will change for both of you. be comfortable addressing things that unexpectedly come up, setting new rules, and being flexible to your changing environment.follow the golden rule.5 no matter what your relationship is at the end of the year, you can take comfort knowing you acted like an adult and treated your roommate with respect.arespect your roommates things.blet your roommate know about your preferences.ctreat your roommate like youd like to be treated.dliving with a roommate is really a wonderful thing.ehaving a roommate surely has its challenges.fyou should correct your bad habits first.gand the same should happen to your roommate, if all goes well.语篇解读本文为一篇说明文。本文主要介绍了在上学时和室友交往应该注意的事项。1解析:根据设空处后的however可知,前后两句为转折关系,由此可知答案为e项。答案:e2解析:根据设空处后的“its not fair to expect him or her to pick up on them right away,and communicating what you need is one of the best ways to get rid of problems before they become problems.”可知,指望他们能立即察觉出你的喜好是不公平的。告知他们你的需要是在问题出现前就把问题解决掉的最佳方法之一,故设空处应选b项。答案:b3解析:本段作者告诫读者在没有得到室友允许的情况下,不能使用对方的东西。由此可见本段的主题是:要尊重室友的东西,故答案为a项。答案:a4解析:设空处前的意思为:在校期间你应该期望学习、成长和变化。设空处后的意思为:你应该意识到,随着这一学期逐渐过去,事情会随你们变化。由此可推出答案为g项。答案:g5解析:根据主题句中的“the golden rule”,再根据设空处后的内容可知答案为c项。答案:c.语法填空when dad told me i was going to take a scuba diver training course, i was really excited. i thought id be like those people on tv,1. (play) with fish.in the pool, rob, my instructor, demanded that we do what he did. one of the drills 2. (be) to take our masks off at the bottom of the deep end,replace them,3. clear them of water. i wasnt doing that because i couldnt open my eyes underwater or keep water out of my nose. i 4. (terrify) and made excuse after excuse about 5. i couldnt do it. rob walked over and said, “alaya, you dont have to do this if you dont want to. no
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025广东中山大学附属口腔医院工勤事务岗工作人员(驾驶员)招聘1人模拟试卷及答案详解(夺冠系列)
- 小学防欺凌测试题及答案
- 工贸安全考试题及答案
- 告别诗考试题目及答案
- 高青网格员考试题及答案
- 企业人才招募分析模板及指南
- 合规操作流程承诺函9篇
- 2025年病案编码员资格证试题库(附答案)
- 2025年公共艺术音乐试卷及答案
- 数据资讯协作守秘承诺函6篇范文
- 地质工程说课课件大纲
- 2025学年第一学期江浙皖高中(县中)发展共同体高三语文10月联考试题古诗鉴赏详解:李觏《南斋咏风》、黄友《咏风》
- 人似秋鸿来有信-2025年中国网络助贷行业研究报告
- 幼儿健康试讲真题及答案
- 基于GIS技术的南宁市城区洪涝灾害风险动态评估与时空演变解析
- 死因监测及肿瘤随课件
- 强对流天气安全培训课件
- 北京故宫研学旅行方案设计
- 燃气设备安装调试方案
- 术后鼻出血处理课件
- 计算与人工智能概论(湖南大学信息科学与工程学院)学习通网课章节测试答案
评论
0/150
提交评论