




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 6 Design.单词拼写1Spring water runs to the houses below through the p_ from the top of the mountain.答案:pipes2She pulled aside the c_of the window, and then bright light shone in. 答案:curtain3The path is too n_ for a car to go along. 答案:narrow4The general showed no m_ to all the prisoners.答案:mercy5He cant afford the r_ of the house, so he has to move out.答案:rent6Its great to go to the seaside and b_ yourself in brilliant sunshine.答案:bathe7My grandparents live in the small _(村舍) at the other end of the village.答案:cottage8Be careful when you back your car into the _(车库), as the doorway is covered with ice.答案:garage9My dad was driving _(市区) to shop and I was going along for the ride.答案:downtown10When the mother bird flew back carrying a _(虫子), its children cheered up.答案:worm.单项填空1We drove too fast in the street and _ missed hitting the car in the other direction.Youre lucky but be careful next time.AnarrowlyBalmostChardly Dnamely解析:考查副词辨析。根据答语知道“我们并没有与汽车相撞”。narrowly意为“勉强地”。答案:A2He is a kind man and often shows mercy _ the homeless.Aon BatCto Dwithout解析:show mercy to sb.是固定搭配,意为“对某人表示仁慈”。答案:C3_when the enemies come near.Ill give order to fire.AOut of breath BShort of breathCTake your breath away DHold your breath解析:hold ones breath “屏住呼吸”。句意:当敌人靠近的时候屏住气,别出声,我会下命令开火。答案:D4Out _, with a branch in his hand.Adid he rush Brushed heChe rushed Dhe did rush解析:句意:他手里拿着一根树枝冲出去了。表示方向、位置的表语或状语放于句首时,句子常用全部倒装结构,但主语是代词时不用倒装。故选 C 项。答案:C5By the time she _ to class, the teacher _already _ teaching.Aget; had; started Bgets; had; startedCgot; has; started Dgot; had; started解析:by the time 后跟过去时态时,主句要用过去完成时态。答案:D6Your uncle seems to be a good driver; _ I wouldnt dare to travel in his car.Aeven so Beven thoughCtherefore Dso解析:上句“你叔叔好像是个好司机”,下句“我不敢坐他的车”,意思上有转折,因此应该用表转折的词。even so“虽然如此”符合题意。even though“即使”;therefore“因此”;so“那么,如此”。答案:A.课文缩写填空The House on Mango StreetWe didnt always live on Mango Street.We moved a lot.The house on Mango Street is ours, and we dont have to pay 1._and worry about the 2._being angry.But even so, its not the house we thought wed get.We had to leave the flat on Loomis quick 3._ the water 4._broke and so on.We had to use the 5._next door and carried water over.Thats why we moved into the house on Mango Street, far away, on the other side of the town.My parents always told us that one day we would move into a house, a real house that would be ours. And we would have a 6._, at least three washrooms, a big yard and grass growing without a 7._This was the house Papa talked about when he dreamed of being rich.But the house on Mango Street is not the way they 8._ it.Its small and red with 9._steps in front. Out back is a small 10._for the car we dont own yet.答案:1.rent2.landlord3.because4.pipes5.washroom6.basement7.fence8.described9.narrow10.garage.阅读理解ADue to the high cost of energy and the need to preserve nature, designing a building with green aims and sustainable (可持续的) energy sources is a necessity in todays world. There are many different things that go into the design and construction of a green building.First, the site of the building must be taken into account in order to create the most efficient design for that area. The place of the sun, the height of surrounding trees as well as the positions and height of surrounding buildings must be looked at in detail in order to get the largest amount of natural light. Natural lighting is a good way to keep persons feeling awake and refreshed.Furthermore, the materials that are used during the construction are also important. Using recycled materials will help you cut down costs as well as help the environment. Another great way to help the environment is by using materials that are made locally so as to get rid of the transportation costs and usage of energy that they require to be delivered. High value insulating (起隔热作用的) materials should be used in the walls and ceilings in order to keep the natural heat or air, reducing the rate of running the buildings air conditioners and thus saving money in energy costs.In addition, some green designs also can be added to the top of the roof. One of the important green designs is the roof garden. On tall buildings or buildings in areas that have large population, the roof garden allows for a natural environment in a city. Roof gardens also allow for a longer lifetime of the roof and are a great way to catch extra water which can be used to fill toilets inside the building. We can also put equipment on the top of the buildings which makes use of the solar power and wind power to create electricity.Last but not least, advances in technology play an important part in the green building. Our living and working conditions have benefited from high technology, and as a result, so has our environment.语篇解读:本文讲的是设计建设环保房子所涉及的各个方面。1Which of the following should be considered in order to get the largest amount of natural light?aThe position of the sun.bThe places of surrounding trees.cThe height of surrounding trees.dThe height of surrounding buildings.eThe places of surrounding buildings.fThe number of surrounding trees.Aabcd BacdeCbcef Dacdf解析:细节理解题。第二段中的“The place of the sun, the height of surrounding trees as well as the positions and height of surrounding buildings must be looked at in detail in order to get the largest amount of natural light.”可知答案。答案:B2We can learn from the fourth paragraph that _Athe roof garden is a good way to save energyBpeople living in tall buildings dont love natural environmentCthe larger population a building has, the worse the environment isDthe electricity in the building is made by the equipment on the top of it解析:推理判断题。根据第四段中的“Roof gardens also allow for a longer lifetime of the roof and are a great way to catch extra water which can be used to fill toilets inside the building.”可见建造房顶花园可获取额外的水并加以利用,能节约能源。答案:A3We can infer from the passage that _Athe site of the building is the most important to create the most efficient buildingBon the top of the building, you can add anything as you likeCwe have benefited a lot from high technologyDusing lowcost materials cant help the environment解析:推理判断题。根据最后一段中的“Our living and working conditions have benefited from high technology, and as a result, so has our environment.”可知答案。答案:C4What would be the best title for the passage?AEnergy savingBThe protection of environmentCGreen buildingsDAdvanced technology解析:主旨大意题。本文讲的是设计建设环保房子所涉及的各个方面。答案:CBFrench painter Paul Gauguin was born in Paris in 1848 and then moved to Peru with his family when he was only a child. When he turned 17, he went to sea. He returned to Paris after six years.He did not immediately become an artist. He chose to settle in Paris and learn to become a stockbroker (股票经纪人). Several years later, Paul gave up his career to devote his life to painting in order to show the simple beauty he saw in the lives of primitive (原始的) peoples. He was quite used to success and believed that he would succeed in painting. Unfortunately, his wife saw it as an unnecessary hobby and never forgave him for his “ selfish” decision.Paul had always enjoyed the art of the French artists known as the impressionists (印象派画家). He took up painting right away and later he exhibited his works with other impressionists. However, the reality of living an artists life shocked him. He enjoyed his former comforts so much that he had difficulty getting used to his new life in poverty. In 1886, he decided to leave Paris and live in Brittany. After a year, he decided to travel to Panama where he worked as a worker. Then he went to Martinique, where he lived and painted in freedom. However, after a year of living in Martinique, he was forced to return to Brittany, penniless and quite ill.In 1888, he visited another famous artist, Vincent van Gogh. Paul slowly broke away from the impressionist movement and painted “Vision after the Sermon”. This painting was important in his career because it led a new style. It was the beautiful surroundings of Brittany and his voyages that led to his own unique style. Paul Gauguin devoted his time to painting in pure and bright colors.After many years of poverty and sickness, Paul Gauguin died from heart failure in 1903. 语篇解读:本文主要讲述了高更的一生及其艺术5From Paragraph 2, we can infer that _Aas a stockbroker, Paul Gauguin was successfulBall his family accepted his choice of being a painterChe decided to paint in order to earn more moneyDhe was not confident as a freshmen in the art world解析:推理判断题。根据第二段中的“He was quite used to success and believed that he would succeed in painting.”可推断作为股票经纪人,他曾很成功。答案:A6What is the RIGHT time order of the
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025宁夏回族自治区电力设计院校园招聘考试模拟试题及答案解析
- 羽毛球游园活动方案策划
- 箱涵顶板钢支架施工方案
- 工程材料送检方案范本
- 造粒塔内防腐施工方案
- 《超越时空的对画》阅读答案
- 水下方块安装施工方案
- 2025年浙江浙景建设发展有限公司公开招聘8人备考考试题库附答案解析
- 排水螺旋管防腐施工方案
- 2025重庆大学资源与安全学院深地深空资源开发与灾害控制前沿交叉团队科研博士后招聘1人考试模拟试题及答案解析
- 秋季流行服饰与衣料的准备-生产计划讲义教材
- 七年级上册地理人教版知识清单
- HDPE塑钢缠绕排水管施工方案
- 二十案例示轮回
- 蒋诗萌小品《谁杀死了周日》台词完整版
- 农业综合行政执法大比武试题库(试题及答案)
- 住宅小区中水回用初步设计说明书
- (新版)婴幼儿发展引导员(初级)技能鉴定理论试题库(含答案)
- 颅高压危象课件
- 《椎管内肿瘤》课件
- 志愿服务证明(多模板)
评论
0/150
提交评论