



全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
/写出下列动词的过去式:1)walk_2)eat_3)point_4)talk_5)go_6)work_7)jump_8)help_9)play_10)look_11)see_12)laugh_13)skate_14)answer_15)listen_16)want_17)buy_18)teach_19)think_20)bring_写出下列可数名词的复数:1)dish_2) plate_3)dress_4)fish_5)vegetable_6) star_7)man_8)toy_9)dresser_10)degree_11)bus_12)stamp_13)woman_14)child_15)bike_16)knife_17)leaf_18)wife_19)school_20)blank_按要求改写句子The boy is playing basketball.否定句:_一般疑问句:_肯定回答:_否定回答:_对“ The boy”提问:_用冠词a,an,the填空,不需要出划“/”1、 old man in car is old teacher.2/Can you see dog over there ?Its my dog.3、I can see boy and woman in picture. Boy is Jim.4、Theres “x”and “u” in the world “excuse”.5、Lucy can play piano,but she cant play football.用下列词语的正确形式填空用下列词语连成句子1) the with went I department to store Danny2) he a car Danny wanted said new3) for I a asked camera Santa4) I one got and5) the went to to we gym the game watch6) will friends I some invited7) have to for a say lets party him goodbye8) week to will I fly next home China9) one to from the its here about kilometre store10) with do Danny you basketball remember playing阅读并判断下列句子的对错,正确的在括号里写T,错误的写F.My parents are workers . They are very busy from Mondays to Fridays . They get up at five oclock. My father cooks breakfast for us . Then they go to work by bus . They work from 7: 00 a.m. to 5: 00 p.m. They come home at about 5:30 . My mother prepares (准备) supper for us . My mother likes watching TV at night , and my father likes reading newspapers. Every weekend , we go out and play together .( ) 1. My parents work in a factory. ( ) 2. My parents take a bus to work . ( ) 3. I have breakfast and supper at school . ( ) 4. Mothers hobby is watching TV after lunch. ( ) 5. My parents are busy every day . ( II ) 阅读短文,选择正确的答案,并将其编号写在括号里.Alice is Lucys best friend. Lucy is going to hold a birthday party for Alice this Saturday afternoon. Would you like to go to the party Now let me tell you how to go to Alices home . First you go to the bus stop near Peoples Park. Take the No. 3 bus. Then get off at Xinhua Bookstore. You can see a white building on the right of it. Alices home is on the 2nd floor, 202.( ) 1. You can go to Alices home this .A. Sunday afternoon B. Saturday afternoon( ) 2. Can I go to Alices home by the No. 13 bus A. Sure. B. Sorry, you cant.( ) 3. The bus stop is near Peoples .A. Zoo B. Park( ) 4. The bookstore is on the of the white building.A. right B. left( ) 5. Alices home is on the floor.A. second B. first短文写作.根据给出的提示,用英语写一篇短文(本题共10分)注意:写出所给的要点,不少于10个句子.意思连贯,语句通顺.提示:现在是晚上7点,根据Kate提供的信息,请描述一下Kate一家人的活动情况.Kate、father、mother、grandfather、grandmother、Tim、does her homeworkread a book、clean the room、listen to the radio、watch TV、play computer games北京小学六年级英语家教北京小学六年级英语家教辅导老师NO.1:本人擅长理科,有家教经验,初中期间,曾获得校级英语,数学,物理状元,中考化学满分,可带初中化学家教。有责任心和自己独特的教学方法,初中市级三好学生,高中在重点中学担任班长。 北京小学六年级英语家教辅导老师NO.2:本人是英语专业本科毕业生,并已通过了英语专业八级,有较强的听说读写译的能力,英语家教及讲课经验丰富。现在就读于北京师范大学研究生院。 北京小学六年级英语家教辅导老师NO.3:本人为人活泼,能与人很好相处。强项在高中
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年工伤案例试题及答案
- 2025年网络与新媒体编辑师职业技能水平考核试题及答案解析
- 2025年电大西方行政制度期末考试试卷及答案
- 2025年考研396经济类综合真题及答案
- 2025年考研经济学初试试题及答案
- 2025污水实验小试题及答案
- 2024-2025学年天津市滨海新区人教精通版五年级下册期末测试英语试卷(含答案)
- 英语课件教学设计
- 人教版八上历史教学课件
- 书香伴我行教学课件
- 2025 年扬州市四年级数学秋季期末测 - 基础卷及答案(苏教版)
- 2024年益阳安化县医疗卫生单位招聘考试真题
- 土石方工作安全培训课件
- 2025年建筑材料行业当前发展趋势与投资机遇洞察报告
- 《金色的鱼钩》学生版
- 四川省达川市2025年上半年事业单位公开招聘试题含答案分析
- 2025年餐饮经理人岗位胜任力评估试题及答案
- 2025标准建设银行贷款合同范本
- 校家社培训家长课件
- 2025供应链合同范本
- 2025年北京市中考道德与法治试卷试题真题(含答案详解)
评论
0/150
提交评论