免费预览已结束,剩余3页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
section .完形填空i am a good mother to three children.i have tried never to let my profession _1_ in the way of being a good parent.i no longer consider myself the _2_ of the universe.i show up.i listen.i try to laugh.i am a good friend to my _3_.i have tried to make marriage vows(誓约) _4_ what they say.i am a good friend to my friends,and they _5_ me.without them,there would be nothing to say to you today.so heres what i wanted to tell you today:get a _6_.a real life,not a desire of the next _7_,the bigger paycheck,the larger house.get a life in which you are not _8_.find people you love,and who love you.and remember that love is not _9_,it is work._10_ the phone.send an email.write a letter.and realize that life is the best thing and _11_ you have no business taking it for granted.it is so easy to _12_ our lives,our days,our hours,and our minutes.it is so easy to exist _13_ to live.i learned to live many years ago.something really,really _14_ happened to me,something that changed my life in the way that,if i had my choice,it would never have been changed at all.and what i learned from it is what,today,seems to be the hardest _15_ of all.i learned to love the _16_,not the destination.i learned to look at all the good in the world and try to give some of it back because i believed in it,completely and totally.and i tried to do that,in part,by telling others what i had learned.by telling them _17_:read in the backyard with the sun on your face.learn to be happy.and think of life as a deadly _18_,because if you do _19_ it ought to be lived,you will live it with joy and _20_.1a.comebstandctake dblock2a.body bstarccenter dplanet3a.child bhusbandcmother dfriend4a.mean bexpresscconcern dconvince5a.for bofcwith dto6a.job bfamilyclife dhome7a.promotion bsuccesscbaby daccomplishment8a.busy bguiltycimmature dalone9a.game bfuncenthusiasm dleisure10a.pick up btake upchold up dget up11a.whether bwhatc/ dthat12a.waste bspendckill dpass13a.in favour of binstead ofcin spite of din honour of14a.nice bfiercecbad dgreat15a.decision bmethodclife dlesson16a.trip bjourneyctour dtravel17a.this bthatcit dfollows18a.routine bacquaintancecillness denemy19a.as if bhowcas dthan20a.delight bsorrowcanxiety dpassion.阅读理解acarfree neighborhoods exist all over europe.a quarter of households in britain live without cars.vauban in germany is one of the largest carfree neighborhoods in europe.if you live in the district,you are required to confirm once a year that you do not own a caror,if you do own one,you must buy a space in a multistorey car park on the edge(边缘)of the district.vehicles in most of the european carfree areas are physically prevented from entering the streets where people live.exceptions are made for emergency vehicles and removal vans(搬家卡车)but not for normal deliveries.a few parking spaces nearby are available to buy (usually around one space for every five homes)and a few are reserved for car club vehicles.cycling is a vital means of transport.carfree areas of this kind exist in amsterdam,vienna,hamburg and so on.there is even a small one in edinburgh.there is another form of carfree development.recently we have overlooked its potential.most pedestrianised(步行的)city or neighborhood centers in britain are almost entirely commercial.but a few farsighted councils have brought back housing and residents(居民),without cars or parking,into city centers that would otherwise be deserted after 6 pm.carfree uk was set up to improve europeanstyle carfree development in this country.we are not anticar,but prochoice(主张人工流产合法的)we have recently run public meetings in london to set up a new carfree association for london,which is beginning to look at areas of the city from which traffic could be removed.we know considerable potential demand exists for trafficfree housing in london,and probably in a number of other major cities.1vehicles can only enter the carfree areas if _.athey come for special reasonsbthey are proved to be up to standardcthey own a parking space nearbydthey are permitted by the residents2if you live in the district,you have to _.aleave your car at the edge of the districtbavoid driving a car except in emergencyclet people know every year that you do not own a cardconfirm that you havent driven a car for a whole year3we learn from the last paragraph that _.acarfree areas have not been set up in londonbits still difficult to promote carfree development in londonctrafficfree housing in london is in great demanddtraffic is a big problem in carfree areas4the author of the passage is probably _.aa resident of a carfree areaba promotor of carfree areasca resident who wants to move into a carfree areada reporter covering news about carfree developmentba southampton university team found that people who were vegetarians by 30 had recorded five iq points higher on average at the age of 10. researchers said it could explain why people with a higher iq were healthier as a vegetarian diet was linked to lower heart disease and obesity rates.the study of 8,179 people was reported in the british medical journal.twenty years after the iq tests were carried out in 1970,366 of the participants said they were vegetariansalthough more than 100 reported eating either fish or chicken.men who were vegetarians had an iq score of 106,compared with 101 for nonvegetarians;while female vegetarians averaged 104,compared with 99 for nonvegetarians.there was no difference in the iq scores between strict vegetarians and those who said they were vegetarians but reported eating fish or chicken.researchers said the findings were partly related to better education and higher class,but it remained statistically significant after adjusting for these factors.vegetarians were more likely to be female,to be of higher social class and to have higher academic or vocational qualifications than nonvegetarians.however,these differences were not reflected in their annual income,which was similar to that of nonvegetarians.lead researcher catharine gale said,“the findings that children with greater intelligence are more likely to report being vegetarians as adults,together with the evidence on the potential benefits of a vegetarian diet on heart health,may help to explain why a higher iq in childhood or adolescence is linked with a reduced risk of coronary heart disease in adult life.”but dr frankie phillips of the british dietetic association said,“it_is_like_the_chicken_and_egg.do people become vegetarians because they have a very high iq or is it just that they are clever enough to be more aware of health issues?”5whats the result of the research mentioned in the text?aintelligent children are more likely to become vegetarians later in life.bchildren with a higher iq are less likely to have heart disease later in life.cintelligent children tend to belong to higher social class later in life.dchildren with a healthier heart tend to have a higher iq later in life.6it was found in the research that _.amost of the participants became vegetarians 20 years after the iq tests were carried outbvegetarians who ate fish or chicken were of similar intelligence with strict vegetarianscfemale vegetarians were more likely to have higher annual income than nonvegetariansdvegetarians were more likely to have higher annual income than nonvegetarians7catharine gale talked about “being vegetarians” in a(n) _ way.adoubtful bfavorablecnegative dobjective8what does the underlined sentence in the last paragraph mean?aintelligence is linked to not just being a vegetarian but to many factors.bthe rate of getting heart disease is linked to your lifestyle.cthe link between a high iq and being a vegetarian is still uncertain.dthe link between a healthy heart and diet remains to be proved.9whats the best title for the text?aget more iq points!bbe a vegetarian,please!cvegetarian diet cuts heart riskda high iq is linked to being a vegetarian详解答案.语篇解读:作者告诉我们:要过真正的生活而不是简单地生存。真正的生活不是一个人的世界,而是有你爱的人和爱你的人生活的世界1选bstand in the way意思是“碍事,挡道”。我努力不让我的职业妨碍自己成为一个好母亲。2选c根据后面的内容可知,我不再将自己当成是宇宙的中心,即不再以自我为中心。3选b结合上下文尤其是后面句子中的marriage vows可知,b项正确,即我是丈夫的好朋友。4选amean意思是“表示的意思”,即我努力实践自己和丈夫的结婚誓约。5选d承接前面的i am a good friend to my friends可知此处为省略用法,即they are good friends to me。6选c根据后面的a real life可知,这里应该选life。7选a根据后面的the bigger paycheck,the larger house可知此处应指工作职位的提升,用promotion。真正的生活,不是对下一次的晋升、更高工资和更大房子的期望。8选d根据本句后面的内容,尤其是find people you love,and who love you可知,真正的生活里不只有你,还有你爱的人和爱你的人。因此alone最恰当。9选d根据后面的it is work和空前的not可知空处的内容与work相反,故d项正确。leisure意思是“休闲”,其他选项不合语境。10选apick up意思是“拿起”。拿起电话(联系他们吧)。11选d这里的that引导的从句和前面一个that引导的从句是并列的宾语从句,作realize的宾语,不可省略,故答案为d。12选awaste“浪费,白费”,常指浪费生命、时间、金钱等。13选binstead of意思是“(是)而不是”,此处表示人很容易生存而不是真正地生活着。14选c根据后面的if i had my choice,it would never have been changed at all和本段最后一句中的hardest可知,发生的一定是很不好的事情。其他选项不合语境。15选dlesson意思是“教训,经验”,即从今天看来,那是我受到的最大的教训。16选b与后面的not the destination相对应,即我学会喜欢旅程,而不是终点。17选athis指代后面紧接着要说的话。18
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年农产品供应链数字化项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年乡村振兴战略下的可行性研究报告及总结分析
- 2025年电磁波治疗技术研发可行性研究报告及总结分析
- 2025年医疗健康云平台建设项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年智能合约在法律服务中的应用可行性研究报告及总结分析
- 职业技能鉴定考试指南与模拟试题集
- 职业规划与求职秘籍必读书目及测试答案
- 幼儿园结业礼仪文化测试及答案解析
- 企业安全生产标准化基本规范
- 幼儿园教师招聘考试题型解析与答案
- 阿尔兹海默症的护理
- 生化检验教学课件
- 成熟男性性健康教育指南
- 2025年湖北省中考物理+化学合卷试题(含答案及解析)
- 鼻炎诊疗指导培训课件
- 塔里木大学《高等数学B级》2023-2024学年第一学期期末试卷
- 2025-2030中国聚羟基脂肪酸酯(PHA)行业发展状况与产销趋势预测报告
- 加气站风险评估报告
- 仓库食品发货管理制度
- 公司员工出门证管理制度
- XX公司年产10万吨阳极铜及5万吨铜杆项目环境影响报告书
评论
0/150
提交评论