




文档简介
职称英语年押题试卷职称英语年押题试卷 卫生类卫生类 C C C C 级级 第一卷第一卷 题库序号 1 题库名称 年考前冲刺模拟题一 题库说明 年考前冲刺模拟题一 题库类型 冲刺模考 考试时间 120 1 1 Youcan call me any time A hit B phone C cry D tell B 第一步 这道题考查 call 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 call 这个词的同义词有 ask speak phone 等 还有cry shout 等 第三步 对比 B 和 D 选项 选项 D 是 叫 喊 的意思 而题目中的意思应该是 打电话 的意思 所以选项中 B 选项 phone 是题目的正确答案 2 2 Weshould tolerate opinions different from our own A bear B blame C refuse D look at A 第一步 这道题考查 tolerate 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 tolerate 这个词的同义词有 allow bear endure 等 第三步 选项中有 bear 这个答案 所以这道题答案选择 A 3 3 Library is an abundant resource of information on all subjects A many B afew C plentiful D little C 第一步 这道题考查 abundant 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 abundant 这个词的同义词有 plentiful plenty of rich 等 第三步 选项中有 plentiful 这个答案 所以这道题答案选择 C 4 4 Youwould miss atrain because of one second A worry about B see C catch D lose D 第一步 这道题考查 miss 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 miss 这个词的同义词有 lose fail sacrifice 等 第三步 选项中有 lose 这个答案 所以这道题答案选择 D 5 5 His success depend on his diligence and patience A wisdom B understanding C hard work D laziness C 第一步 这道题考查 diligence 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 diligence 这个词的同义词有 industry hard work 等 第三步 选项中有 hard work 这个答案 所以这道题答案选择 C 6 6 Wemust take measures to avoid the traffic accidents A continue B keep away from C doubt D accept B 第一步 这道题考查 avoid 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 avoid 这个词的同义词有 escape keep away from 等 第三步 选项中有 keep away from 这个答案 所以这道题答案选择 B 7 7 Mother insists on working as usual though she was ill A comes on B takes on C persists in D gives up C 第一步 这道题考查 insists on insist on 的第三人称单数形式 这个词组的同义词 该词组的核心词为 insist 第二步 在词典中通过查找核心词 insist 可以找到 insist on 这个词组的同义词有 demand cling to persist in 等 第三步 选项中有 persists in persist in 的第三人称单数形式 这个答案 所以这道题答案选择 C 8 8 Have you heard from Sarah lately A uaually B finally C frequently D recently D 第一步 这道题考查 lately 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 lately 这个词的同义词有 recently soon not long ago 等 第三步 选项中有 recently 这个答案 所以这道题答案选择 D 9 9 What method can release the anger and sadness in his heart A fury B feeling C pain D happiness A 第一步 这道题考查 anger 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 anger 这个词的同义词有 irritation fury annoyance 等 第三步 选项中有 fury 这个答案 所以这道题答案选择 A 10 10 In short we cannot please everyone all the time A In fact B Inaword C In time D In the end B 第一步 这道题考查 in short 这个词组的同义词 该词组的核心词为 short 第二步 在词典中通过查找核心词 short 可以找到 in short 这个词组的同义词有 in summary in brief ina word 等 第三步 选项中有 inaword 这个答案 所以这道题答案选择 B 11 11 Good customer service is the mark ofagood company A key B mode C sign D simbol C 第一步 这道题考查 mark 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 mark 这个词的同义词有 evidence indication sign 等 第三步 选项中有 sign 这个答案 所以这道题答案选择 C 12 12 The dog followed closely behind his master A intimately B shortly C immediately D politely A 第一步 这道题考查 closely 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 closely 这个词的同义词有 intimately 等 第三步 选项中有 intimately 这个答案 所以这道题答案选择 A 13 13 Such kind of unhappy disputes occasionally occurred between us A occupied B outbroke C happened D hastened C 第一步 这道题考查 occurred occur 的一般过去式 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 occur 这个词的同义词有 come about happen take place 等 第三步 选项中有 happened happen 的一般过去式 这个答案 所以这道题答案选择 C 14 14 The Supreme Court says it will decide whether the District of Columbia can ban handguns A miss B leave C support D prohibit D 第一步 这道题考查 ban 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 ban 这个词的同义词有 exclude forbid prohibit 等 第三步 选项中有 prohibit 这个答案 所以这道题答案选择 D 15 15 Put your wallet ina safe place A danger B secure C beautiful D narrow B 第一步 这道题考查 safe 这个词的同义词 第二步 通过查词典我们可以找到 safe 这个词的同义词有 secure shielded unharmed 等 第三步 选项中有 secure 这个答案 所以这道题答案选择 B 16 Obesity BecomesaBig Killer in India Malnutrition remainsaserious problem for India Butanew study shows that India s leading causes of death now also include obesity related diseases such as heart disease India s current National Family Health Survey shows that more than twenty percent of Indians living in cities are overweight or obese And in the northwestern state of Punjab that is true for almost forty percent of women The business professional Aradhna Tripathi says that eating is the most important thing in any Indian household In India how you show your love and gratitude foraperson is through the delicious food you serve him And the kind of sedentary 久坐的 lifestyle that we lead are one of the reasons why we have every day the number of obese people in India increasing Genetics also playapart Researchers say Indians store more body fat per kilogram than Europeans That means obese Indians are even more at risk for diabetes than other people But Aradhna Tripathi says she decided to lose weight after she got pregnancy related diabetes Her mother and grandmother are also diabetic In fact the International Diabetes Federation says India is now the diabetes capital of the world It says one out of six diabetics is Indian Doctor Anoop Misra is director of diabetes and metabolic disease at Fortis Hospital in New Delhi He says the risk of diabetes is crossing social and economic lines Five years ago he says obesity and diabetes were limited to India s wealthiest people but now the poorest are also suffering from obesity Anoop Misra says We thought we d find all malnutrition but what we found was the paradox Many people were thin They re malnourished The other side of the picture was that many people were fat and some of these belonged to the poorest section of that slum But Doctor Misra is hopeful that the spread of obesity can be slowed And he says it must start in the schools by giving all Indian children the same instruction on physical activity and diet 16 Malnutrition is no longer one of India s leading causes of death A Right B Wrong C Not mentioned B 第一步 直接看题干 划出题干中的信息词 本题信息词为 Malnutrition India causes of death 第二步 根据信息词回归原文 根据本题信息词 我们回到原文第一段 Malnutrition remainsaserious problem for India Butanew study shows that India s leading causes of death now also include obesity related diseases such as heart disease 第三步 对比原文和题干信息 选择答案 题目意思 在印度 营养不良已不再是引起死亡的疾病之一 原文开始就讲营养不良在印度仍然是一个遗留问题 后一句就讲到又增加了新的威胁人类生命的疾病 即与肥胖有关的疾病 可见营养不良仍是引发死亡的疾病 故本题目的答案是 B 17 17 In India servering good food isaway to show gratitude A Right B Wrong C Not mentioned A 第一步 直接看题干 划出题干中的信息词 本题信息词为 servering good food show gratitude 第二步 根据信息词回归原文 根据本题信息词 我们回到原文第三段第二句 In India how you show your love and gratitude foraperson is through the delicious food you serve him 第三步 对比原文和题干信息 选择答案 题目意思 在印度 为对方呈送美味的食物是表达谢意的一 种方式 原文讲在印度 向一个人表达谢意以及爱意是通过呈送美味的食物实现的 所以呈送好的食物 是表达谢意的一种方式 题目描述正确 故本题的答案是 A 18 18 Both sedentary lifestyle and genetics can lead to obesity in India A Right B Wrong C Not mentioned A 第一步 直接看题干 划出题干中的信息词 本题信息词为 sedentary lifestyle genetics obesity 第二步 根据信息词回归原文 根据本题信息词 我们回到原文第三段第三句 And the kind of sedentary 久 坐的 lifestyle that we lead are one of the reasons why we have every day the number of obese people in India increasing Genetics also playapart 第三步 对比原文和题干信息 选择答案 题目大意是 久坐式的生活方式和基因因素均可以导致肥胖 原文第三句讲 sedentary 久坐的 lifestyle 是印度肥胖者逐渐增加的原因之一 第四句紧接着讲基因也是一 种原因 题目描述正确 故本题答案选 A 19 19 Around 17 diabetics in the world are Indian A Right B Wrong C Not mentioned A 第一步 直接看题干 划出题干中的信息词 本题信息词为 17 diabetics 因为文章中多处出现 India 和 Indian 故不宜作为信息词 第二步 根据信息词回归原文 根据本题信息词 我们回到原文第四段最后 It says one out of six diabetics is Indian 第三步 对比原文和题干信息 选择答案 题目大意是 世界中 17 左右的糖尿病患者是印度人 原 文说六分之一的糖尿病患者是印度人 将六分之一换为百分比为 16 7 也就是 17 左右 所以题目描 述是正确的 故本题答案是 A 20 20 Anoop Misra s wife comes from New Delhi A Right B Wrong C Not mentioned C 第一步 直接看题干 划出题干中的信息词 本题信息词为 Anoop Misra s wife New Delhi 第二步 根据信息词回归原文 本题目在回归原文时发现文中没有提及 Anoop Misra 的妻子 所以判定 题目信息在原文中没有提及 故本题的答案是 C 21 21 In India obesity and diabetes is only limited to wealthiest people A Right B Wrong C Not mentioned B 第一步 直接看题干 划出题干中的信息词 本题信息词为 diabetes wealthiest people 第二步 根据信息词回归原文 根据本题信息词 我们回到原文第五段最后 Five years ago he says obesity and diabetes were limited to India s wealthiest people But now the poorest are also suffering from obesity 第三步 对比原文和题干信息 选择答案 题目大意是 在印度 只有有钱人才患肥胖病和糖尿病 原 文说在五年前富人多患肥胖和糖尿病 但是现在许多穷人也饱受肥胖困扰 题目用现在时 说现在印度 只有富人会患肥胖病是不正确的 故本题的答案是 B 22 22 Most school children in India are overweight A Right B Wrong C Not mentioned C 第一步 直接看题干 划出题干中的信息词 本题信息词为 school children overweight 第二步 根据信息词回归原文 根据本题信息词 我们回到原文最后一句 And he says it must start in the schools by giving all Indian children the same instruction on physical activity and diet 第三步 对比原文和题干信息 选择答案 题目大意是 印度的许多学生都体重过重 原文最后一句出 现 school children 但是原文讲从学校开始给孩子一些正确的运动和膳食指导 但是并没有说很多孩子体 重过重 所以本题目信息在文中没有提及 本题答案是 C 23 Epilepsy 1Epilepsy isamedical condition that produces seizures A seizure isasudden attack that may affecta person s mind or body forashort period People who suffer from repeated seizures are said to have epilepsy 2A seizure happens whenasudden increase of electrical activity interferes with normal operations in the brain Nerve cells use electrical particles to communicate with each other Millions of electrical particles pass between nerve cells in the brain When the brain hasasudden burst of electricity the body experiences physical changes epileptic seizures 3If electrical activity increases in only one area of the brain the person will have what doctors callapartial seizure People withapartial seizure might note strange feelings in an arm or leg They also might hear noises or look straight ahead forafew minutes Sometimes the individual will have an uncontrolled movement like turning the head to one side Partial seizures last less than ninety seconds So it is not always possible for others to recognize them as signs ofapartial seizure 4Another common kind of seizures isagrand mal seizure A person experiencing this kind of seizure will fall to the ground His or her body will become firm and start to shake Afterafew minutes the individual will stop moving appear awake and know what has happened He or she may move slowly for about thirty minutes Some grand mal seizures start with partial seizures and become worse 5Experts have reportedalot of different reasons why an individual may suffer epileptic seizures For example head injuries oralack of oxygen at birth may damage the electrical system in the brain Other causes are poisoning and high body temperatures Older adults also may develop epilepsy because of an infection stroke or Alzheimer s disease 6Generally the first treatment choice for epilepsy is medicine The Epilepsy Foundation says different kinds of medicines can stop or control different kinds of seizures There are now more than fifteen kinds of drugs on the market These drugs work best only after they reach what experts calladesired level in the body It might take months to identify the right drug to control the disorder because each one may cause problems These include weight gain or loss eye or stomach problems sleepiness and loss of balance Some people may suffer depression or have problems thinking or talking after taking some drugs 23 Paragraph2 A The Physical Happening Process of Seizures B People Suffuring from Epilepsy C Grand Mal Seizure D Causes of Epileptic Seizures E Symptoms 病症 of Partial Seizure F Different Kinds of Seizures A 第一步 我们首先看文章的标题 文章标题 Epilepsy 说明本文是围绕 Epilepsy 癫痫这一疾病展开的叙 述 第二步 我们接下来看选项 划出 A F 六项的信息词 A F 六项的信息词分别为 A 项 physical happening process B 项 People suffering Epilepsy C 项 Grand Mal Seizure D 项 Causes E 项 Symptoms F 项 Different kinds of seizures 第三步 找原文第二段的中心句 第二段的中心句是第一句 A seizure happens whenasudden increase of electrical activity interferes with normal operations in the brain 句子大意是 在大脑中 当电流活动对其它 正常功能的干扰急速增加时会发生抽搐 段落后面的句子又对抽搐发生的具体的物理过程进行了叙述 第四步 最后看选项 A 选项的信息词 physical happening process 物理性过程 提示 A 选项的内容与此 段中心句意思相符 故本题的答案是 A 24 24 Paragraph3 A The Physical Happening Process of Seizures B People Suffuring from Epilepsy C Grand Mal Seizure D Causes of Epileptic Seizures E Symptoms 病症 of Partial Seizure F Different Kinds of Seizures E 第一步 找原文第三段的中心句 第三段没有明显的中心句 需理解后进行选择 文章第一句提出 partial seizure 这一概念后 接下来讲到部分抽搐患者会感觉到的各种不舒服的表现 换句话说本段是在讲 partial seizure 发生时的症状 第二步 最后看选项 E 选项中的信息词 Symptoms 病症 出现在段落中心句中 所以本题目的答案是 E 25 25 Paragraph4 A The Physical Happening Process of Seizures B People Suffuring from Epilepsy C Grand Mal Seizure D Causes of Epileptic Seizures E Symptoms 病症 of Partial Seizure F Different Kinds of Seizures C 第一步 找原文第四段的中心句 本段中心句是 Another common kind of seizures isagrand mal seizure 意思为 另一种常见的抽搐是医学上称为 grand mal seizure 类型的抽搐 可见本段应该是关于 grand mal seizure 的内容讲述 第二步 最后看选项 选项 C 的信息词 Grand Mal Seizure 与中心句的意思相符 故本题的答案是 C 注意虽然本段中心句中出现 type 一词 但是它是以单数形式出现 而段落中也只是介绍了一种抽搐 所以不是不同类型的 Different kinds 的抽搐 26 26 Paragraph5 A The Physical Happening Process of Seizures B People Suffuring from Epilepsy C Grand Mal Seizure D Causes of Epileptic Seizures E Symptoms 病症 of Partial Seizure F Different Kinds of Seizures D 第一步 找原文第五段的中心句 本段中心句是第一句 Experts have reportedalot of different reasons why an individual may suffer epileptic seizures 意思是 专家说引起癫痫式抽搐病的病因有许多 第二步 最后看选项 选项 D 的信息词 Causes 起因 与中心句意思相符 故本题的答案是 D 27 27 People fail to recognize the signs ofapartial seizure because A each one may have side effects B many different reasons C he may haveagrand mal seizure D they last foravery short time E they are very busy F he may haveapartial seizure D 第一步 我们先通过语法结构解题 本题目中没有明显的语法结构帮助解题 本题采取查读法 第二步 划出题干的信息词 题干的信息词为 recognize signs apartial seizure 第三步 接下来将信息词回归原文 信息词 recognize 和 signs 出现在原文第三段 也就是 Partial seizures last less than ninety seconds So it is not always possible for others to recognize them as signs ofa partial seizure 原文意思是 Partial seizures 持续的时间很短 所以通常不能识别出所出现的症状是部分抽搐 症的症状 第四步 最后对比信息 题干问人们不能识别出部分抽搐症是因为 题干中缺失部分正是选项 D 的内容 所以本题的正确答案为 D 28 28 Ifaperson falls to the ground and start to shake A each one may have side effects B many different reasons C he may haveagrand mal seizure D they last foravery short time E they are very busy F he may haveapartial seizure C 第一步 我们先通过语法结构解题 本题目中没有明显的语法结构帮助解题 本题采取查读法 第二步 划出题干的信息词 题干的信息词为 fall to start to shake 第三步 接下来将信息词回归原文 信息词出现在原文第四段 也就是 A person experiencing this kind of seizure will fall to the ground His or her body will become firm and start to shake 句子中的 this kind of seizure 是指上一句中提到的 grand mal seizures 第四步 最后对比信息 题干中缺失部分正是选项 C 的内容 所以本题的正确答案为 C 29 29 Epileptic seizures can be caused by A each one may have side effects B many different reasons C he may haveagrand mal seizure D they last foravery short time E they are very busy F he may haveapartial seizure B 第一步 我们先通过语法结构解题 本题干最后有一个介词 by 介词后面须接名词或者名词性结构 六 个选项中只有 B 选项是名词结构 其他五项均是句子 所以本题可直接确定 B 为正确答案 30 30 It is difficult to identify the right drug because A each one may have side effects B many different reasons C he may haveagrand mal seizure D they last foravery short time E they are very busy F he may haveapartial seizure A 第一步 我们先通过语法结构解题 本题目中没有明显的语法结构帮助解题 本题采取查读法 第二步 划出题干的信息词 题干的信息词为 identifying right drug 第三步 接下来将信息词回归原文 信息词出现在原文最后一段 也就是 It might take months to identify the right drug to control the disorder because each one may cause problems 文中说确定正确的用药要花费几 个月的时间 因为每一种药品都可能有问题 最后文章举例说明了药物引起的副作用 第四步 最后对比信息 题目问医生很难确认正确的用药是因为 可见题干中缺失部分正是选项 A 的 内容 每一种药物都有可能引起副作用 所以本题的正确答案为 A 31 Cooking oil Fumes Cause Tumor The leading cause of lung cancer among women in the city was cooking oil fumes while men are more likely to develop the disease from smoking said medical expels afterafive year research study Doctors announced the results yesterday with analysis on some new tendencies in lung cancer They said patients are younger especially women According to the Shanghai Tumor research Institute more local residents die of 1ung cancer in the city than anything else Following breast cancer it has the second highest incidence rate An unhealthy lifestyle isavery important reason for lung cancer said Dr He Yumin from Shanghai Minshen Traditional Chinese Medicine Tumor Diagnosis and Treatment Center He followed 2 276 lung cancer patients for five years Among them 1 483 were male Smoking causes 70 percent of cases among men while only 18 percent of female patients developed cancer from smoking or inhaling second hand smoke according to the report However more than 60 percent of women with the disease had long term close contact with strong oil fumes from cooking and complained about irritated eyes and throat About 32 percent of women fried foods in boiling oil in unventilated kitchens and about 25 percent of women s bedrooms were adjacent to the kitchen However local women were surprised to learn cooking oil fumes could lead to cancer Some claimed they may change food preparation methods Unless my family and I don t eat at home every day I must stay in the kitchen to cook said Xu Li a 45 year oldlocal woman I know the fumes are bad for the skin bu it is the first time I heard that it can result in lung cancer I have already startedfrying 1ess Doctors said women s lung cancer had few links to personal health and physical condition but was closely related to family cancer history unhealthy dietary habits and weak immune systems Other experts agreed with him Smoking is by far the biggest cause of lung cancer for men said Dr Tan Binyong honorary president of the Respiratory Disease Institute at Fudan University s Medical College It s true that second hand smoke and cooking fumes are the main causes among women His reasearch also warned people not to stand near of stalls selling fried foods due to the poor quality of oils used The chance of catching lung cancer is three times higher if exposed to fume foralong time experts said 中文翻译 厨房油烟可致癌 医学专家们经过 5 年的研究调研后指出 城市人群中 男性患肺癌的首要原因是吸烟 而女性患此 绝症的罪魁祸首是厨房油烟 医生们昨天宣布这一结果 并对肺癌患病的一些新趋势做出分析 他们认为病人越来越年轻化 尤 其是女性 据上海肿瘤研究所统计显示 本市死于肺癌的居民多于死于其他疾病的人 肺癌成为继乳腺癌之后 的第二大高发病率肿瘤 上海民生中医肿瘤诊疗中心何裕民医生指出 不健康的生活习惯是致癌的一个重要原因 他对 2 276 名肺癌患者进行了长达 5 年的追踪调研 这些患者中有 l 483 名是男性 报告显示 案例中男性患者中 70 是由吸烟诱发癌症的 而只有 18 的女性患者是由于吸烟或被迫 吸入二手烟才诱发癌症的 然而 60 以上患肺癌的女性都长期接触厨房油烟并主诉眼睛和喉咙疼痛难受 大约 32 的女性在 滚开的油里煎炸食物而厨房却密不透风 而大约 25 的女性居住的卧室紧邻厨房 但是 妇女们知道厨房油烟可以致癌时都很惊讶 其中一些人表示要改变准备饮食的方式 我每天都得下厨做饭 除非我和家人都不在家用餐 李旭 一名 45 岁的妇女说 我知道油烟对 皮肤不好 但是还是第一次听说油烟竟能致癌 我以后要少煎炸食物 医生们认为 女性患肺癌和个人健康及身体状况联系极少 但和肿瘤家族病史 不健康的饮食习惯 和脆弱的免疫系统联系紧密 其他专家同意何医生的意见 吸烟已经成为诱发男性肺癌最大的因素 上海复旦大学医学院呼吸道疾病研究所名誉主席谭彬用 指出 二手烟和厨房油烟的确是诱发女性肺癌的主要原因 他的研究同时也警告人们不要站在卖油炸食品的摊点旁 因为他们使用的油都是劣质的 专家称 如果长时间接受油烟 患肺癌的几率有常人的 3 倍那么高 31 Whatanew tendency in lung cancer is concluded by the researchers A Men ar
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 电商内容营销自动化工具创新创业项目商业计划书
- 农畜产品天然成分提取创新创业项目商业计划书
- 农产品产地直销网络创新创业项目商业计划书
- 2025年学前教育机构师资队伍教师培训效果评价与反馈体系报告
- 2025年工业互联网平台NFV虚拟化在5G网络中的应用场景报告
- 2025年工业节能技术改造资金申请项目申报条件与评估报告
- 2025年教育行业人才流失现状与吸引力建设策略报告
- 2025年网络直播行业规范化与直播平台国际化发展商业模式创新报告
- 甘肃省定西市岷县2021-2022学年第一学期五年级科学期中试题(含答案)
- 营养师考试2025年备考实操技能与营养调查模拟试卷
- 电子商务法律风险与合规管理
- 缆索起重机检查评分
- 妊娠期并发产前子痫的处理培训课件
- 中国民族史纲要罗佑贤
- 城市道路路名牌设置、管理和维护导则
- 肝性脑病患者护理查房
- JJF(石化)053-2021间隙式湿膜制备器校准规范
- 4.3闭环控制系统的工作过程教学设计-高中通用技术必修《技术与设计2》
- 2023版设备管理体系标准
- 办公家具供货安装、保障实施及售后服务方案
- 《曼陀罗绘画疗愈-初三减压》PPT
评论
0/150
提交评论