




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
备课大师:免费备课第一站!培优专项训练五Lessons 17-20I. 根据句意及所给中英文或首字母提示写出单词。1.Listen! Can you hear a baby _(cry)?2.British people usually take a bottle of wine or some flowers as a present, when they get an _(invite) to someones house.3.A_ is a good way to push a product.4.Thomas Edison was a great American _. He _ many important _.(invent)5.We need some _(生活必需品) every day.6.Uncle Wang is always ready _(help)others solve their problems.7.Last week he met the _(成功的)actor.8.Have you decided which _(choose)?9.All of our teachers speak English as their _(母语).10.If you pass the _(最后的考试), we will give you a _(证书).II.句型转换1.How much is your new skirt?(改为同义句)_ _ _ _ your new skirt?2.She successfully worked out this difficult problem.(改为同义句)She_ _ working out this difficult problem.3. Each course lasts three months long. (对画线部分提问) _ _ does each course last? 4.My brother is so strong that he can carry the heavy box.(改为同义句)My brother is _ _ to carry the heavy box.5.We need to make some money for the team.(改为否定句)We _ _ to make _ money for the team.III. 补全对话,方框中有一项多余A. How much is it? B. Ill take it. C. What colour do you want? D. Do you have a cheaper one? E. What about the yellow one? F. Can I help you? A:Good morning.1 B:Yes, please. Id like to buy a tie for my father. A: 2 B:Blue. My father likes blue best. A:How about this one? B:Oh, its very nice. 3 A:50 yuan. B:Thats too expensive. I cant afford it. 4 A:Yes. This light blue one is only 30 yuan. B:Well, this one looks very good. And the price is OK. 5 IV.完形填空 Markita Andrews has made more than eighty thousand dollars selling Girl Scout(女童子军)cookies since she was seven years old. Going door-to-door after 1 , shy Markita changed into a cookie-selling girl when she discovered(发现) the secret of 2 at age 13. For Markita and her mother, their dream was to travel around the 3 . “Ill work hard to make enough money to send you to college,” her mother said one day. “Youll go to college and when you graduate, youll 4 enough money to take you and me around the world. Okay? ” At the age of 13, Markita 5 in a magazine that the Scout who sold the most cookies would 6 an all-expenses-paid trip for two around the world. So she decided to sell 7 Girl Scout cookies than anyone else in the world. Markita went off in her uniform each day after school, ready to askand keep asking, “Hi, I have a dream. Im earning a trip around the world for me and my 8 by selling Girl Scout cookies, ” shed say at the door. “Would you like to 9 one or two dozen boxes of cookies? ” Markita sold 3,526 boxes of Girl Scout cookies that year and won her 10 around the world. Since then, she has sold more than 42, 000 boxes of Girl Scout cookies. 1. A. work B. lunch C. breakfast D. school2. A. buying B. selling C. singing D. traveling3. A. world B. country C. city D. town4. A. make B. lose C. have D. borrow5. A. wrote B. read C. put D. took6. A. win B. lose C. give D. offer7. A. less B. more C. bigger D. much8. A. brother B. sister C. mom D. dad9. A. sell B. buy C. eat D. pay10. A. dream B. money C. trip D. programV.阅读理解 Yanbai Shopping Coupons(购物券)6 hours free(免费)parking. If you spend $100 or more in our stores you will receive six hours of free parking. Take this coupon to the service desk(服务台) on level 4 to stamp(盖章)!Buy one, get one free Buy one shirt or tie at Daniels Mens wear, and get another shirt or tie of the same value free. 10% Off Show this coupon at The Book Store to get a 10% discount(减价) on any books you buy. We have lots of books to choose from, including childrens books, novels, travel guides and hobbies. Youre sure to find something that you will enjoy. Free soft drink Buy any meal for at least $ 6 at Mikes Cafe, and receive a free soft drink. We serve the best hamburgers and snacks in the mall. Come in and try our delicious meals and our excellent service. You wont be disappointed! Half-price movie ticketsBuy any full-price movie ticket on Tuesdays or Wednesdays, and you can buy a second ticket for a friend for only half price. The latest movies are all here. 1. If you spend 100 dollars or more, you can _. A. get a CD freeB. get 6 hours of free parkingC. get some stamps freeD. get a free soft drink2. Buy one tie at Daniels Mens wear, and you may get another _ free. A. cheaper tieB. more expensive tieC. tie of the same priceD. cheaper or more expensive tie3. You can get a 10% discount on any books if you _ at The Book Store. A. buy some gifts B. buy some ticketsC. show this coupon D. buy some meals4. If you want to have a free soft drink, you can go to _. A. Mikes Caf B. The Book StoreC. Daniels Mens wear D. The theatre5. If Tom pays 10 dollars for a full-price movie ticket on Tuesday, he can buy a second ticket for only _ . A. 6 dollars B. 5 dollarsC. 10 dollars D. 15 dollarsVI.书面表达老师让同学们讨论网上购物(Internet shopping)的利(advantages)与弊(disadvantages), 根据下面的信息,请你代表你们组发言。好处:方便(convenience), 24小时营业,不用排队(queue with),便宜。不足:看不见物品,不能享受和朋友一起购物的乐趣。_培优专项训练五Lessons 17-20I.1.crying 2. invitation 3.Advertising 4. inventor, invented, inventions 5. supplies 6. to help 7. successful 8.to choose 9. first language 10.final examination; certificateII. Whats the price of 2. succeeded in 3. How long 4. strong enough 5. dont need; anyIII. 15 FCADBIV.1. 【解析】选D。由文章第五段第一句可知Markita每天放学后去卖cookies。2. 【解析】选B。由第一段可知,她是在卖cookies。3. 【解析】选A。由第三段的后半部分可知,她们的梦想是“环游世界”。4.【解析】选A。“挣钱”为make money。5.【解析】选B。据题意可知,她是在一本杂志上看到了这个消息。6.【解析】选A。“赢得”用win。7.【解析】选B。由后半句中的than可知用比较级,而且只有卖得多才可以赢得环游世界的旅程。8.【解析】选C。由第三段可知“环游世界”是她和她妈妈的梦想。9.【解析】选B。Markita问别人,“你愿意买曲奇饼吗?”10.【解析】选C。由句意可知,Markita赢得了环游世界的旅程。V.1. 【解析】选B。由文中“If you spend $100. . . parking. ”可知。2. 【解析】选C。由文中“. . . get another shirt or tie of the same value free. ”3. 【解析】选C。由文中“Show this coupon. . . you buy. ”可知。4. 【解析】选A。由文中“Buy any meal. . . a f
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年智慧校园教学资源平台建设:构建高效教育生态圈
- 民法典相伴一生课件
- 《ISO 37001-2025 反贿赂管理体系要求及使用指南》专业深度解读和应用培训指导材料之4:6策划(2025A1)(可编辑!)
- 河北省定兴中学2026届化学高二上期末质量检测模拟试题含答案
- 2025年英语四六级考试阅读理解专项训练试卷 高效解题技巧
- 2025年公务员考试行测数量关系专项突破模拟试题集
- 玩具公司专业知识培训总结课件
- 盐城小学面试题目及答案
- 玉簪花春季养护知识培训
- 2025年高端办公室装饰工程及智能照明系统安装合同
- 淋巴水肿健康科普
- 采购应急计划管理办法
- 上海选调生面试题和考官用题本及答案21套
- 2025年学校食堂从业人员食品安全知识培训考试试题及答案
- 2025年国家电投校园招聘笔试考点考试题库及答案
- 让情绪有着落-2025年情绪营销8大趋势洞察报告
- 教师校园安全培训课件
- 头皮健康与头发生长关系的研究
- Odoo面试题及答案
- 2025年全国I卷英语 高考真题
- 科技论文写作 第2版 课件 第1-5章 科技论文写作概述-英文科技论文的写作
评论
0/150
提交评论