




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
双基限时练(十一)Unit 8Lesson 2.单词拼写1The great news caused great _ (兴奋) in the class.答案excitement2_ (极度的) poverty still exists in many mountain areas.答案Extreme3There are _ (各种各样的) flowers in our school.答案various4What _ (确切地) did you mean by that last remark?答案exactly5The store sells tents and other camping _ (设备)答案equipment6Many people expressed a strong _ (偏爱) for the former plan.答案preference7There is never a _ (枯燥无味的) moment when Johns around.答案dull8The tide began to _ (涌出) and our footprints were covered.来源:学|科|网Z|X|X|K答案flow.单句语法填空(不多于3个单词)1 Why does the lake smell terrible? Because large quantities of water _ (pollute)答案与解析have been polluted句意:这湖水怎么这么难闻?因为大量的水已经被污染了。water与pollute之间是被动关系。2As a teacher, you must get _ what you teach to your students.答案与解析across句意:作为一名老师,你必须让学生清楚地理解你的意思。get across“使理解(某事)”。3Although Mary wears fashionable clothes, everything in her room is upside _.答案与解析down句意:玛丽虽然穿着时尚的衣服,但她房间的东西乱糟糟的。upside down“乱七八糟”。4She went through the forests, risking _ (meet) some fierce animals.答案与解析meeting句意:她穿越了森林,冒着遇见猛兽的危险。risk doing sth.“冒险干某事,冒着干某事的危险”。5All of us thought that the problem was _ (good) worth discussing.答案与解析wellbe well worth doing为一固定句型,意为“某事很值得做”, worth前用well修饰,而不能用其他副词。6On my way home, I came _ a girl who was run _ by a car.答案与解析across; over此题考查了两个固定搭配come/run/drop across都有“偶然遇见”之意,而run over“从轧过去”。7He had a lot of evidence to back _ his arguments.答案与解析up句意:他有许多证据证实自己的观点。back up“证实;支持”。新课 标第 一 网8More and more people choose to shop in a supermarket as it offers a great _ (vary) of goods.答案与解析variety句意:越来越多的人选择去超市购物,因为它能提供大量的不同的商品。variety意为“多样;品种”。.阅读理解Most young people enjoy some form of physical activity. It may be walking, cycling or swimming, or in winter, skating or skiing. It may be a game of football, hockey, golf, or tennis, or it may be mountaineering.Those who have a passion for climbing high and difficult mountains are often looked upon with astonishment. Why are men and women willing to suffer cold and hardship, and to take risks on high mountains? This astonishment is caused probably by the difference between mountaineering and other forms of activity to which men give their leisure.Mountaineering is a sport and not a game. There are no manmade rules, as there are for such games as golf and football. There are, of course, rules of a different kind which it would be dangerous to ignore, but it is this freedom from manmade rules that makes mountaineering attractive to many people. Those who climb mountains are free to use their own methods.If we compare mountaineering with other more familiar sports, we might think that one big difference is that mountaineering is not a “team game”. We should be mistaken in this. There are, it is true, no “matches” between “teams” of climbers, but when climbers are on a rock face linked by a rope on which their lives may depend, there is obviously teamwork.The mountain climber knows that he may have to fight forces that are stronger and more powerful than man. He has to fight the forces of nature. His sport requires high mental and physical qualities.A mountain climber continues to improve in skill year after year. A skier is probably past his best by the age of thirty, and most international tennis champions are in their early twenties. But it is not unusual for men of fifty or sixty to climb the highest mountains in the Alps. They may take more time than younger men, but they probably climb with more skill and less waste of effort, and they certainly experience equal enjoyment.1. Mountaineering is a sport which involves _.来源:学#科#网Z#X#X#KA. hardship B. coldx k b 1 . c o mC. physical risks D. all of the above答案与解析D由文章第二段第二句话“Why are men and women willing to suffer cold and hardship, and to take risks on high mountains?”可知答案为D项。2. Mountaineering is also a team sport because _.A. it involves rulesB. it involves matches between teamsC. it requires mental and physical qualitiesD. mountaineers depend on each other while climbing答案与解析D由文章第四段最后一句话中的“. but when climbers are on a rock face linked by a rope .,there is obviously teamwork.”可知,队员之间没有竞争,而是当爬山者们在岩壁上由一条绳子连接着的时候,他们的生命是互相依赖的,那是明显的合作。因此答案为D项。3. Which of the following is TRUE?A. Mountaineers compete against each other.B. Mountaineers compete against other teams.C. Mountaineers compete against nature.D. Mountaineers compete against international standard.答案与解析C由文章第五段可知答案为C项。4. What is the best title for the passage?A. MountaineeringB. Mountain ClimbersC. Mountaineering Is Different from Golf and FootballD. Mountaineering Is More Dangerous Than Other Sports答案与解析D由文章上下文可概括得知。.七选五“Depend on yourself” is what nature says to every man. Parents can help you. Teachers can help you. _1_ But all these only help you to help yourself._2_ But many of them were very poor in childhood, and had no uncles, aunts or friends to help them. Schools were few and low. They could not depend on them for education. They saw how it was, and set to work with their strength to know something. _3_ One of the most famous teachers in England used to tell his pupils, “_4_ However, I can help you make man of yourselves.”_5_ So they are to be pitied. They never can succeed unless they see their foolishness and change their course. They are nothing now, and will be nothing as long as they live, unless they accept the advice of their parents and teachers, and depend on their own efforts.A. They worked their own way till they became wellknown.B. Some young men have no ambition to do anything.w w w .x k b 1.c o mC. There have been many great men in history.D. Nobody can help you except yourself.E. I cannot make worthy men of you.F. Dont blame those who have failed.G. Others still can help you.答案1.G2.C3.A4.E5.B.短文改错I still remember my middle school life in that small town. I am then in a school for students from Tibet. As we all left home at a early age, we met lots of problems in our daily life. We had to do the washing, cleaning and shopping by us. However, we seldom felt lonely or helplessly. We enjoyed our happy life. At weekends, we would play basketball, swam in the pool or go for a picnic. We are lived in a big family. We treated each other brothers and sisters. If any one of us had any difficulty with his studies, the other student would help him out. It has
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年广州奥林匹克中学聘用制专任教师招聘考试笔试试题(含答案)
- 亚麻籽油健康饮食书籍出版创新创业项目商业计划书
- 智能城市大模型创新创业项目商业计划书
- 电子政务系统创新创业项目商业计划书
- 策划人才招募平台创新创业项目商业计划书
- 智能酒店客房管理创新创业项目商业计划书
- 物联网设备固件自动更新服务创新创业项目商业计划书
- 2025年线下演出市场复苏演出市场跨界合作研究报告
- 2025年汽车市场芯片短缺应对策略与汽车维修连锁品牌竞争力提升与优化策略前瞻报告
- 2025年新能源汽车充电设施布局优化与充电站充电设备智能化改造报告001
- 典当黄金合同标准文本
- 内镜中心标本遗失警示教育
- 高中数学(沪教版)知识点梳理
- 食堂服务礼仪培训
- 老年髋部骨折诊疗指南
- 人教版四年级上册数学第五单元教案
- 服装的采购流程
- 工作场所暴力培训
- 物流行业运输数据报送流程与追踪机制
- 培训课件:血糖监测
- 人工智能改变企业劳动力需求
评论
0/150
提交评论