全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
t单元(四川)目录t单元四川1t1 补全对话1t2 阅读表达2t3 短文改错4t1 补全对话【英语卷(解析)2015届四川省绵阳南山实验高中高三一诊模拟考试(201410)】第二节:补全对话(共5小题;每小题2分,满分10分)- hello! may i speak to jack please?- this is jack speaking.(51)_- this is sam. i called you last night, but there was no reply.- (52)_ i bought something for my trip to guangzhou.- guangzhou? thats where the 16th asian games was held. how lucky you are! - (53)_what did you call me for?- ill have a birthday party next thursday. would you like to come?- id love to, but im afraid i cant come! (54)_- what a pity that you cant come! (55)_- thank you very much. bye! - bye! a. have a good time!b. my plane will take off next tuesday.c. thank you.d. i was shopping at that time.e. who is that ?f. who are you?g. so i am.【答案】【知识点】t1 补全对话【文章综述】本文讲述两人就参加生日聚会的事进行电话交流。 【答案解析】51. e 根据下方提到this is sam.可知在问你是谁,故选e项。52.d 根据上文提到i called you last night, but there was no reply.我打电话给你,没有人接,故选d,当时正在购物。53.g 根据上文提到how lucky you are你真幸运呀,故下方说,确实是这样,故选g项。54.b 根据上一句话提到id love to, but im afraid i cant come我想去,但恐怕去不了,故选b,有事去不了。55.a 根据上一句话提到what a pity that you cant come!很遗憾你不能来,故说玩得愉快。t2 阅读表达【英语卷(解析)2015届四川省绵阳南山实验高中高三一诊模拟考试(201410)】第一节:阅读表达(共5小题;每小题2分,满分10分)【1】a hiker in california got trapped for days as he walked on a mountain trail. it is believed he was looking for shade and lost his footing (失足跌倒), getting stuck. he was discovered by a dog and his owner who happened to be passing by on their routine walk. ramon llamas and his dog, mole, often go on walks, and the 1-year-old dog likes to explore the area when he is on hikes with his owner. 【2】recently, the two had been out on their customary walk and the dog suddenly began crying. mole pulled llamas over to the spot. at first llamas thought his dog had discovered a wild animal and he asked others in the area to call 911. however, it was no wild animal appearing out of the rocks. llamas discovered there was a man trapped. 【3】according to yahoo! news, the hiker, identified only as 44-year-old “paul” in media reports, was severely dehydrated (脱水的). he had been trapped in the rocks on mount rubidoux for somewhere between four and six days. according to reports, the man was not sure exactly how long he had been trapped. 【4】reportedly, the man was trapped in a hidden location in the rocks about 100 feet from the main trail. due to the rocks, no one could see or hear him. paul asked llamas for water and said, “please dont leave me.” according to media reports he was very dehydrated and hardly conscious. emergency services were called and the riverside fire department came to the mountain and helped rescue the man. paul is reportedly recovering in a local hospital. he has said he wants to thank llamas and mole for finding him, which ultimately saved his life. his doctors believe he will be ok and will make a full recovery. 56. who first found the trapped hiker? (no more than 4 words) _ 57. how did paul get trapped? (no more than 8 words)_ 58. what was wrong with paul when he was found? (no more than 7 words)_ 59. how long had paul been trapped before he was rescued? (no more than 5 words)_ 60. what will happen to paul according to paragraph 4? (no more than 4 words) _【答案】【知识点】t2 阅读表达【文章综述】本文讲述一个远足者在寻找遮蔽处时失踪跌倒,被困,一个被主人领着的小狗发现,并拖着主人来到现场,打急救电话,救下了这个人。 【答案解析】56. a dog called mole. 根据第二段提到recently, the two had been out on their customary walk and the dog suddenly began crying. mole pulled llamas over to the spot.可知是狗发现的,拖着主人来到现场。57. he lost his footing while looking for shade 根据第一段提到it is believed he was looking for shade and lost his footing (失足跌倒), getting stuck.可知他寻找遮蔽处时失踪跌倒的。58. he was very dehydrated and hardly conscious. 根据第三段提到当发现时他都已经严重脱水并且不确定自己被困多长时间了,可知失去意识。59. between four and six days 根据第三段提到he had been trapped in the rocks
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 网络自动化技术发展-洞察与解读
- 旅馆业团队建设方法-洞察与解读
- 电缆卷绕车司机道德考核试卷含答案
- 粉矿烧结工班组协作竞赛考核试卷含答案
- 手动工具制作工安全实操测试考核试卷含答案
- 电器接插件制造工安全技术规程
- 集输工安全知识竞赛能力考核试卷含答案
- 船闸及升船机运管员岗前班组建设考核试卷含答案
- 聚酯薄膜拉幅工保密竞赛考核试卷含答案
- 脂肪酸酰化及酯化操作工创新思维竞赛考核试卷含答案
- 社区眼科知识培训课件
- 2025贵州黔南州荔波县面向社会招聘城市社区工作者7人考试参考试题及答案解析
- 银行从业资格2025年法律法规模考训练冲刺试卷(含答案)
- 2025年宁夏中考英语试卷附答案
- 2025年教育系统学校中层后备干部选拔考试题(含答案)
- 塑料吹瓶生产工艺技术指导手册
- 第11课西汉建立和“文景之治”课件-七年级历史上册新教材
- 2025年成考英语试卷及答案
- 2025年专升本计算机基础模拟试题及答案(操作系统深度解析)
- 2025年上海市大数据中心工作人员公开招聘考试参考题库及答案解析
- 容貌焦虑讲解课件
评论
0/150
提交评论