山东省烟台市福山区城关中学九年级英语测试卷1.doc_第1页
山东省烟台市福山区城关中学九年级英语测试卷1.doc_第2页
山东省烟台市福山区城关中学九年级英语测试卷1.doc_第3页
山东省烟台市福山区城关中学九年级英语测试卷1.doc_第4页
山东省烟台市福山区城关中学九年级英语测试卷1.doc_第5页
免费预览已结束,剩余3页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

九年级英语测试卷一第i卷(选择题)一单项选择题填空(共15小题,每题一分,满分为15)1. as we know, england is _european country and singapore is_asian country. aan; an ban; a c. a; an 2.be more careful and we canthese accidents. a. makeb. take c. prevent3._weplant,_ourcitywillbe.athemoretrees;thebeautifulbthemoretrees;themorebeautifulcthelesstrees;themorebeautiful4.my sister was afraid _ out at night, because she was afraid of the dog. a. of going b. go c. going 5.he used toin a small village, but he has been used toin a big city. a.live; livingb. live; livec. living; living6.does she like singing english songs? yes. sheto sing english songs in her room. a. often does b. is often heard c. often hears7. is believed that edison invented the light bulb. a. itb. that c. this8. we all like playing sports, sostudentsbasketball every day. a. the number of; playb. the number of; plays c. a number of; play9. oh, you are hereim looking for you all the morning._ ? to the library. awhere have you been bwhere will you go cwhere have you gone 10.the mother did all kinds of things to make her baby. a. to stop cryingb. stop crying c. to stop to cry11. i dont think sixteen-year-olds shouldto go to net bars. a. allowb. allowed c. be allowed12.who is your new english teacher elena,the woman_ is wearing a red tshirt over there. awho bwhom c.which 13. will you please tell us _ before you came to our city? a. where do you work b. where you worked c. you worked where14.the song reminds memy old school days as soon as it is played. a. with b. to c.of15.-iwanttoknowifyourdaughterwillgototheteenagerparty. ifyourdaughterdoes,so_. aisshe bwillmine cdoesshe 二、语言知识运用从a b c 中选出最佳答案。完形填空( 共 1 题 ,共 10 分) the students of class four were having a class.“we must protect the earth well,” said mr smith,the teacher of geography.“because it is our only (1) .if the forests have gone,the land will be (2) .rivers will be dry.there will be no plants and animals in the world.there will be no water in the world.perhaps (3) will be die of nature punish,i think.” “we should (4) the balance of the nature.some animals live on grass and leaves of the trees.the other animals eat the small animals (5) live on grass.it is very important (6) us to plant more trees and grass.the more trees we plant,the more beautiful life we have.” “i regret to tell you that trees are still being cut (7) .many wild animals cant live without the forests.and many animals are killed and eaten (8) people.for example,monkeys are fewer and fewer now.but the population is (9) faster and faster.” mr smith noticed that henry didnt listen to him.“henry,could you tell us why the monkeys are much fewer than before ” asked mr smith. henry stood up and looked around.“because the monkeys have (10) people,” answered henry. (1).a.house b.family c.home (2).a.small b.sand c.bright . (3).a.grass b.plants c.persons(4).a.keep b.make c.take (5).a.when b.which c.where (6).a.with b.on c.for (7).a.off b.away c.down (8).a.from b.about c.by (9).a.growing b.getting c.having (10).a.brought b.become c.caught 三对话题(5分)w: hi, frank. have you heard of chinese paper cutting? m: no, i havent. what is it about? w: it is a kind of traditional art. it has been around for more than 1, 500 years. m: what is it made of? w: as the name suggests, it is made of paper. first, people fold the red paper, then they cut the paper with scissors. m: what are the pictures about? w: most are about flowers, birds, animals or things from chinese history. m: where are they put? w: they are often put on windows, doors or walls. they are very beautiful. m: oh, great. can i have a look one day? w: of course. 四阅读理解(共20小题,每题两分,满分40分) a how i study english ? i often hear some students say english is difficult,and it gives them a headache.so they cant learn it well.but english is very easy for me.im good at it.im very glad to tell you something about how i study english. first,i think an interest(爱好)in english is very important.when i was in grade one,we had a new subjectenglish.it was fresh for me.i was interested in it,so i worked hard at it.soon we had an english exam and i got a very good mark.how happy i was! after that,i learned english harder and harder.our english teacher often teaches us english songs,the songs sound nice.i often think how interesting english is! second,i think english is a foreign language.i should learn it well in the following ways:listen to the teacher carefully,speak bravely,read aloud and have a good vocabulary(词汇).then practice again and again,never be tired.and i also have a good habit:asking whenever(不论何时)i have a question,i must make it clear by asking our english teacher.how happy i am when i understand! besides this,i often read english stories,jokes and easy novels.from these i know english is not only interesting,but also useful.they help me understand a lot of things.so to do more reading is an important way to learn english well. and i also do some exercises from our class magazines,and i often write english diaries.english has become a close friend of mine. now i have learned english for more than two years.i always keep the first position in our school.from these words,i hope every student can learn english well. (1).why do some students often “have a headache” a.because they are easy to catch cold. b.because its often very cold. c.because they think english is easy. d.because they dont think english is easy. (2).the writer tells us that we should be in english if we want to learn it well. a.interest b.interested c.interesting d.strict (3).the sentence “i got a very good mark” means “ ”. a.i got a good way b.i had a good idea c.i did badly in the exam d.i did well in the exam (4).the writer thinks english is interesting because. a.english is full of stories b.english is full of jokes c.his teacher often teaches them nice english songs d.of nothing (5).which of the following is not the way the writer studies by a.speaking bravely. b.writing to foreign friends. c.reading aloud. d.writing english diaries. b how much do you know about a.i.(artificial intelligence) artificial means “man-made”,and intelligence means “the ability to learn,understand and think about things”.a.i.is about making machines think,talk,do and see.a.i.is used in many fields from playing games to helping doctors.many machines around us work very well because they work with the help of a.i. man has always dreamed of building “thinking machines”.in 1770,wolfgand kempelen( 1734 -1804)built a wooden robot called turk that was able to play chess.it played very well and even beat some of the top chess players of the time!later it was found that turk was not real.inside the box machine was a chess player. john mccarthy(1927- )is thought as the “father” of a.i.he invented the word “a.i.” and the lisp computer programming language that many a.i.developers use today.how does a.i.work a.i.use ideas from many fields: (1).what is true about a.i. _a.a.i.is a machine. b.a.i.can think and do some other things. c.a.i.can play games. d.a.i.is something that makes machines work like man. (2).turk _. a.was able to play chess very well b.was only a dream of wolfgand kempelen c.was made of wood d.was really wolfgand kempelen himself (3).people think john mccarthy_. a.is the earliest and greatest inventor of a.i. b.is the most important person in the field of computers c.has made a.i.better and better d.uses the lisp computer programming language better than any other person (4).we can learn from the passage that_. a.we still do not know how a.i.works b.computers are the most important part of a.i. c.wolfgand kempelen was the first builder of robot d.john mccarthy is good at playing chess (5).which of the following is right a.a.i.is a computer. b.a.i.can help a robot. c.a robot can help a.i. d.a.i.means how computers decide things. (四)do you want to do well in exams? sometimes your knowledge is not enough, you also need good strategies. here are some for you: before you answer the questions, if you feel a little nervous, take a few deep breaths to help you relax. always read the question carefully and make sure that you understand it. read it a few times if possible. find out how much each question is worth or how many points you need. if it asks to give one answer, only write one. if there is a difficult question, dont worry. go on to the next question and come back to it if you have time later. try not to leave questions unanswered when you finish the test. sometimes a guess may get your points. when you finish, go back and check your answers. you will need to check your writing or spelling mistakes. 1. from the passage, we know we canto help ourselves relax if we feel a little nervous. a. tell ourselves not to be nervousb. ask the teacher for helpc. go out for a walkd. take a few deep breaths【解析】选d。细节理解题。由第二段“. . . if you feel a little nervous, take a few deep breaths to help you relax. ”可知。2. to make sure we understand the question, we had better. a. read it fastb. read it till we finish itc. read it a few times if possibled. read it slowly【解析】选c。细节理解题。由第三段最后一句可知。3. when we finish answering all the questions, we need to. a. hand in at onceb. check spelling mistakesc. worry about our pointsd. check with classmates【解析】选b。细节理解题。由最后一段最后一句可知。4. the underlined word “strategies” in the passage means. a. 策略b. 思维c. 途径d. 智慧【解析】选a。词义猜测题。全文讲的都是“如何考试的策略”。故选a。5. which of the following is not true according to the passage? a. find out how many points we need or how much each question is worth. b. try not to leave questions unanswered when we finish the test. c. if it asks to give one answer, wed better write more. d. sometimes we should guess the answers to get points. 【解析】选c。推理判断题。由第五段“if it asks to give one answer, only write one. ”可知c项描述不正确, 故选c。 the rich and the poor the world is divided(分为)into two main parts.the difference is that one part is rich and the other is poor.in the poor part,a lot of people never get enough to eat.in the rich part,a lot of people eat too much.in one part,child starve (饿死)and in the other,a lot of people get fatter and fatter and have to go on diets (吃特别饮食),or do special exercises in order to lose weight. the poorer countries have special problems.sometimes the land is too poor to grow anything on.the land can be improved (改善),but a lot of things must be done first.the people must be educated an water must be found. but rich countries have problems,too.there are not always pleasant places to live in.sometimes the air is too dirty to breathe,and the rivers are too dirty to swim in or to take water from.the roads are too crowded to drive along.large numbers of people do not have decent(像样的)housed to live in.some things will have to be done about these problems. the air and the river will have to be cleaned,and more houses will have to be built. answer the questions: (1).whats the difference between the two parts (2).do the poorer countries have many problems (3).can anything be done about it ?(4).what must be done,for example (5).can all this be done easily fill in the blanks with the correct forms of phrases in the box. 用所给动词的适当形式填空。(10分)speak last year, mary didnt like her english class. the teacher 61 (speak) so quickly that she didnt understand him. she was afraid 62 (ask) questions. she just 63 (hide) behind her book and said nothing. then one day, she watched an english movie 64 (call) toy story. she fell in love with it. she discovered that she 65 (ge

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论