全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
语 篇 提 能阅读理解ain america, when people say “mans_best_friend”, they dont mean another person. instead, they are talking about a lovely animal: a dog! these words show the friendship between people and animals. dogs and other pets can give happiness to peoples lives. some people think of their pets as their children. a few even leave all their money to their pets when they die!animals can help people, too. dogs can be taught to become the “eyes” for a blind person or “ears” for a deaf person. scientists have found that pets help people live longer! they make people happier, too. because of that, animals are brought into hospitals for “visit”americans hold “bekindtoanimals week” in the first week of may.pets shows are held during the week. even if you dont live in america, you, too, can do this. how? first, think about how animals make your life richer. if you have a pet, take more time this week to play with it. remember to give it delicious food. also, be sure to keep your pet from those unwanted babies.if you dont have a pet, be kind to animals around you. for example, if you see a street dog, dont kick (踢) it or throw things at it. instead, just leave it alone, or better yet, make friends with it. if others around you do bad things to an animal, try to stop them. as people, we must protect animals who cant speak for themselves.语篇解读狗是人类最好的朋友,它们给人类带来了快乐和欢笑,它们也需要我们的关心和保护。1why are dogs brought to hospitals?a. because they are ill and need to see doctors.b. because they can make the patients (病人) happier.c. because they can find out the problems of the patients.d. because doctors can do experiments (实验) on them.答案与解析b细节理解题。根据文章第二段最后两句话“狗使人们更快乐,因此,它们常被带到医院看望病人”,故b项正确。2whats the most popular activity in the “bekindtoanimals week”?a. holding a pet show in the week.b. playing with pets the whole week.c. cooking delicious food for pets.d. making friends with other peoples pets.答案与解析a细节理解题。根据文章第四段内容可知,a项正确。3what is the passage mainly about?a. a lot of people are interested in dogs.b. dogs can help people do many things.c. pets are lovely and need care and protection.d. we have done a lot of things for pets.答案与解析c主旨大意题。文章前两段说明狗能给人带来快乐,后三段叙述人类对狗的关心及应给予的保护,故c项正确。4the words “mans best friend” show _.a. the friendship between peopleb. the friendship between people and animalsc. the friendship between animalsd. the friendship between men and women答案与解析b细节理解题。根据文章第一段第四句话可知这句话表明了人类与狗的友谊。bi didnt have many friends. i didnt realize what i was missing until i met alicia. we met in a history class in university. the first time we went out, she asked me a question to test my personality (性格)“if you were in a sinking boat, would you try to fix it or just build a new one?” i was a little angry at the question; i didnt know how much water was in it, or if i had any tools for rebuilding. i never gave her a straight answer! but our friendship began.people even thought we were sisters because we looked alike. i really loved having a good friend. yet as time passed, we found ourselves in a dilemma (窘境)on many problems, we had different opinions, which always turned into heated discussions, and it took a lot of work to keep the relationship. for a while, it just wasnt fun to be together. sometimes we both wanted to give up. if it had been up to me, our friendship would have ended.but alicia saw something in me that was worth keeping. now, im very glad we worked things out. though we understand life from different worldviews, we care for each other. what an amazing life lesson god has taught us about unity (团结) and forgiveness (宽恕)! now, our different opinions are easy to laugh about. she_can_eat_her_cheese_while_i_have_my_chocolate.5alicia asked the author the question in order to _.a. know her personalityb. know if she was cleverc. know her opinion about friendshipd. make fun of her答案与解析a细节理解题。从第一段最后一句话可知。6at one time, they had trouble continuing their friendship because of _.a. money b. foodc. different opinions d. heated discussions答案与解析c细节理解题。从第四段可知她们是因为对一些事情的看法不一致,导致出现分歧。7what does the last sentence mean?a. alicia likes to eat cheese.b. the author likes chocolate.c. they have different taste in food.d. difference isnt a barrier (障碍) to their friendship any more.答案与解析d句意理解题。最后一句旨在说明对一些事情的分歧不再是她们之间的障碍。8which
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 危险运动免责协议书
- 村民草原防火协议书
- 代理办理证件协议书
- 万象城商铺合同范本
- 树莓种植承诺协议书
- 医生事业编合同范本
- 坪山新区土地整备中心公开招聘普通雇员招聘易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 代工施工安全协议书
- 框架合同与框架协议
- 桉树皮收购合同范本
- 2025年消防月安全培训
- 中小学课程改革实施效果调研报告
- 2025年消防设施操作员中级理论考试模拟试卷(含答案)
- 2024全新防腐培训
- 全国大学生职业规划大赛《戏剧影视表演》专业生涯发展展示【高职(专科)】
- 起重设备安装人员岗位责任划分方案
- 班克街教育方案
- 2025-2030中国神经介入医疗器械产业全景调研及未来发展趋势预测报告
- 数控机床质量检验规定
- 技术沟通技巧培训
- 晋商王家大院课件
评论
0/150
提交评论