高考英语阅读理解全程基础训练(13).doc_第1页
高考英语阅读理解全程基础训练(13).doc_第2页
高考英语阅读理解全程基础训练(13).doc_第3页
高考英语阅读理解全程基础训练(13).doc_第4页
高考英语阅读理解全程基础训练(13).doc_第5页
免费预览已结束,剩余4页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

2014高考英语阅读理解全程基础训练(13)及答案阅读理解-d(2013福建,c)this is what a real silver dollar looks likeif you trust in the yen, the euro, and the dollar. stop reading. because this is a story about the silver coin everybody wants.you read the headlines. you know that troubled economic times have put global currency on a rollercoaster (过山车) ride. but millions have found a smarter way to build longterm value with highgrade collectable silver. and right now, those people are lining up to secure some of the last 2012 u. s. mint silver eagles, americas newest silver eagle dollars. today, you can graduate to the front of that line. buy now and you can own these brilliant uncirculated silver dollars for only $38.95!you cant afford to losewhy are we releasing (发行) this silver dollar for such a remarkable price? because we want to introduce you to what hundreds of thousands of smart collectors and satisfied customers have known since 1984new york mint is the place to find the worlds finest highgrade coins. thats why were offering you this brilliant uncirculated 2012 u. s. silver eagle for as little as $37.45 (plus s/h)timing is everythingour advice? keep this to yourself. because the more people who know about this offer, the worse it is for you. demand for silver eagles in 2011 broke records. experts predict that 2012 silver eagles may break them all over again. due to rapid changes in the price of silver, prices may be higher or lower and are subject to(受影响) change without notice. supplies are limited. call immediately to add these silver eagles to your holdings before its too late.offer limited to 40 per household 2012 american silver eagle coinyour cost 14 coins $38.95 eachs/h 59 coins $38.45 eachs/h1019 coins $37.95 eachs/h2040 coins $37.45 eachs/hnote: $10 s/h (shipping and handling) for each purchasefor fastest service, call tollfree 24 hours a daffer code (代码) ase17704 please mention this code when you call.new york mint 14101 southcross drive w,dept. ase17704 burnsville, minnesota 55337 www. newyorkmint. com文章大意:我们推出了高质量的值得收藏的银币,价格不贵,时间有限,快来买吧!13what is stressed in the ad?athe coin is of high quality and worth collecting.bthe coin can be circulated as a currency.climited supplies guarantee a stable price of the coin.ddemand for the coin is bound to break records.答案:a由全文尤其是you cant afford to lose段落可知答案为a。14if you buy six 2012 u. s. mint silver eagles by post, you should pay at least _.a$230.7b$233.7c$240.7d$243.7答案:c细节计算题,购买59枚价格为$38.45/枚,六枚需要$230.7,另加$10邮费,可以得出答案。15the ad strongly encourages people to purchase the silver coins by _.ashopping onlinebmaking a phone callclining up in front of the storesdwriting to the company答案:b细节题,由time is everything 段落最后一句以及所提供的最快服务的联系方式可知答案为b。阅读理解-cbeijingapple inc is one step closer to beginning sales of ipad2 tablet computers with cellular (手机) network compatibility (兼容) for the first time in the chinese mainland, where the consumer-electronics giant is in the midst of an aggressive expansion according to chinas telecommunication equipment certification center, a device by apple with third-generation high-speed wireless data capabilities was issued the network access license needed for the company to begin official sales in china. the device, listed under model number “a1396”, is compatible with the 3g standard wcdma, and would work with the cellular network operated by apples local iphone partner, china unicom (hong kong) ltdchina unicom declined(谢绝)to commentapple already offers the 3g ipad2 in hong kong through its partners, but currently only offers wi-fi versions of the device in the chinese mainland still, consumers in china, which according to research firm idc surpassed(超过)the us as the worlds largest pc market in the second quarter, have been purchasing 3g tablets through unofficial channels.separately, apple spokeswoman carolyn wu said sept 6 that the companys first hong kong store, set to open this quarter, will be located in the citys central shopping and business district in the international finance centers upscale(高档的)ifc mall, a commercial center and sightseeing spot along the citys waterfront. wu also said that apple is planning a new store in shanghai later this quarter, which will be its biggest store in china. she declined to give more details or to comment on the 3g ipad2apple currently has four full-service apple stores in the mainland, which receive the most traffic of any apple stores in the world. the company otherwise relies on resellers to get its products into the market the new stores reflect apples confidence in rising demand for its products such as smart phones and tablet computerssales in the chinese mainland, hong kong and taiwan helped boost(增长)the companys third-quarter results, newly appointed chief executive tim cook said in julychina revenue(收益)surged(激增)six-fold to about $38 billion during the three months ended june 25“this has been a substantial(重大)opportunity for apple and i firmly believe that were just scratching the surface right now,” cook said at the time, referring to strong sales in china. “i see an incredible opportunity for apple there”from china daily 2011-09-08【1】 according to the news, which of the following statements is true?a wcdma is not the only 3g standard in the worldb apple inc sells its products in the market of the chinese mainland all by its own storesc the consumers in china can only get ipad2 of wi-fi versionsd chinese mainland is the second largest pc market in this years second quarter【2】how many full-service apple stores in china?a 4 b 6 c 8 d unknown【3】 whats the probable meaning of “six-fold” in the last but one paragraph?a one-sixth b six times c.60 percent d 2times【4】 cook said “were just scratching the surface right now” because _a they dont know much about chinas marketb they will sell more products and gain more profit in chinac they need to obtain more permission from chinas governmentd they ignored the rural market in china 阅读理解-e(2013天津,c)poet william stafford once said that we are defined more by the detours(绕行路)in life than by the narrow road toward goals. i like this image. but it was quite by accident that i discovered the deep meaning of his words.for years we made the long drive from our home in seattle to my parents home in boise in nine hours. we traveled the way most people do: the fastest, shortest, easiest road, especially when i was alone with four noisy, restless kids who hates confinement(限制)and have strong opinions about everything.road trips felt risky, so i would drive fast, stopping only when i had to. we would stick to the freeways and arrive tired.but then banner, our lamb was born. he was rejected by his mama days before our planned trip to boise. i had two choices: leave banner with my husband, or take him with me. my husband made the decision for me.that is how i found myself on the road with four kids, a baby lamb and nothing but my everlasting optimism to see me through. we took the country roads out of necessity. we had to stop every hour, let banner shake out his legs and feed him. the kids chased him and one another. theyd get back in the car breathless and energized, smelling fresh from the cold air.we explored side roads, catching grasshoppers in waisthigh grass. even if we simply looked out of the car windows at baby pigs following their mother, or fish leaping out of the water, it was better than the best ride down the freeway. here was life. and new horizons(见识)we eventually arrived at my parents doorstep astonishingly fresh and full of stories.i grew brave with the trip back home and creative with my disciplining technique. on an empty section of road, everyone started quarreling. i stopped the car, ordered all kids out and told them to meet me up ahead. i parked my car half a mile away and read my book in sweet silence.some road trips are by necessity fast and straight. but that trip with banner opened our eyes to a world available to anyone adventurous enough to wander around and made me realize that a detour may uncover the best part of a journeyand the best part of yourself.文章大意:本文是一篇记叙文,因为旅途中要照料刚出生的小羊羔,所以作者不得不选择绕行路,作者发现绕行路增添了生活的快乐。16why did the author use to take freeways to her parents home?ait was less tiring. bit would be faster and safer. cher kids would feel less confined. dshe felt better with other drivers nearby.答案:b细节理解题。由第二段第二句话,“我们走大部分人会走的路:最快、最短、最安全”,故选b项。17the author stopped regularly on the country roads to _.arelax in the fresh air btake a deep breath ctake care of the lamb dlet the kids play with banner答案:c细节理解题。由第五段第三句话,“我们不得不每个小时停下来,让班纳舒展一下腿,喂喂它”,即照料一下小羊羔。18what does the author discover from the trip according to paragraph 6?afreeways are where beauty hides. bgetting close to nature adds to the joy of life. cenjoying the beauty of nature benefits ones health. done should follow side roads to watch wild animals.答案:b细节理解题。由here was life. and new horizons.可知这次旅行作者的发现:这才是生活,以及新见识。通过旅行中亲近大自然作者体验到了生活的乐趣。故选b项。19why did the author ask the kids to get out of the car on their way back home?ato give herself some time to read. bto order some food for them. cto play a game with them. dto let them cool down.答案:d推理判断题。由第八段第二三句话,“每个人开始争吵,我停下车命令他们下车到前面等我”,可以推断出:我让孩子们下车是为了让孩子们停止争吵冷静下来。故选d项。20what could be the best title for the passage?acharm of the detour. bthe road to bravery. ccreativity out of necessity. droad trip and country life. 答案:a主旨大意题。文章开头点题与结尾的结论都提到了绕行路会揭示旅行的快乐,所以标题应是a项,绕行路的魅力。阅读理解-damerican culture is unique because it is formed and developed under certain conditions. the major factors contributing to the making of this new nation and the forming of a new culture are the hard environment, ethnic diversity and plural religion, which is quite different from other nations in the world. what is more, these elements are still influencing the american culture. the early immigrants who were english puritans settled down in northeast part of america from 1607 to 1892. frontiers were pushed further west. the frontiersmen looked for a land of rich resources and a land of promise, opportunity and freedom. actually they looked for a better life. so individualism(个人主义), self-reliance, and equality of opportunity have perhaps been the values most closely associated with the frontier heritage of america. in history, people from different countries in the world rushed to america three times. they brought their own culture to america and later on, different cultures were mixed together. thus the unique american culture was formed, a common cultural life with commonly shared values.the fundamental american belief in individual freedom and the fight of individuals to practice their own religion is at the center of religious experience in the united states. the great diversity of ethnic backgrounds has produced religious pluralism; almost all of the religi

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论