【三维设计】高中英语 Unit1 Festivals around the world课时跟踪检测(二) 新人教版必修3.doc_第1页
【三维设计】高中英语 Unit1 Festivals around the world课时跟踪检测(二) 新人教版必修3.doc_第2页
【三维设计】高中英语 Unit1 Festivals around the world课时跟踪检测(二) 新人教版必修3.doc_第3页
【三维设计】高中英语 Unit1 Festivals around the world课时跟踪检测(二) 新人教版必修3.doc_第4页
【三维设计】高中英语 Unit1 Festivals around the world课时跟踪检测(二) 新人教版必修3.doc_第5页
免费预览已结束,剩余2页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时跟踪检测(二)learning about language & using language.完成句子1he lost all his families in the earthquake, and since then he has_drowned_his_sorrows_in_drink (借酒消愁)2you should apologize_to_me (向我道歉) for reading my letter.3if you promise to do something, you must keep_your_word (守信用)4my teacher often reminds_me_to_pay_attention_to (提醒我注意)my handwriting.5please forgive_him_for (宽恕他) his being rude.after all, he is only a child.6for the health of other people, you are_not_permitted_to_smoke (不许吸烟) here.单项填空1though _ of the danger of hiking in such weather, the young men still wouldnt give up their plan.aremindingbremindedcbeing reminded dhaving reminded解析:选b。由于remind与其逻辑主语the young men之间是被动关系,故用其过去分词形式。though reminded of .相当于状语从句though they were reminded of .。2_ is obvious that reading in bed does great harm to your eyes.athis bthatcthey dit解析:选d。it is obvious that .“很明显”。该句型中,it作形式主语,that引导主语从句。句意:很明显躺在床上阅读会对眼睛造成很大的伤害。由句意可知d项正确。3whats the matter with jane?she has been sitting there for hours.a letter from her mother _ an attack of homesickness in her.aset out bset upcset down dset off解析:选d。set out“出发;动身”,set up“建立;建起”,set down“写下;放下”,set off“出发;动身;使爆炸”。根据对话的语境可知d项正确,此处set off用其引申意义,意为“导致;引起”。4the actress who had been highly thought of _ to be a great disappointment.aturned up bturned outcturned down dturned in解析:选b。句意:结果,被推崇的那个女演员令人非常失望。who had been highly thought of是定语从句,修饰actress; turn out “结果是”。5as a teacher, mr smith always _ his students for making mistakes in their class discussion.aforgets bforgivescprevents dprotects解析:选b。句意:作为一名教师,smith先生总是原谅学生在课堂讨论中所犯的错误。forgive sb. for doing sth.“宽恕某人做某事”,其他选项均不能和句中的介词for搭配。6 what impresses you most about this country? well, great changes _ even in the faraway areas in the past ten years.ahave been taken placebhave taken placectook placedare taking place解析:选b。take place无被动形式,句中时间状语in the past ten years提示应使用现在完成时,故选b项。7_ the internet is of great help, i dont think its a good idea to spend too much time on it.aif bwhilecbecause das解析:选b。句意:尽管因特网对我们有很大的帮助,但我认为花太多的时间上网也不是一个好主意。while even though“尽管”;if “如果”;because “因为”;as“因为;当时候”。只有b项符合句意。8as we all know, _ dragon boat festival in china is held in _ memory of the famous poet, qu yuan.a不填; 不填 bthe; thecthe; a dthe; 不填解析:选d。由普通名词转化成的专有名词the dragon boat festival,冠词the不能省去。in memory of是固定词组,memory前不用冠词。9jack had something more important to do; as a result, he couldnt _ this evening.apick up bset upcmake up dturn up解析:选d。由前半句had something more important to do推测jack不能到场,故选turn up“出现;到场”。pick up“捡起”;set up“建立”;make up“组成”。10 do you still believe in your roommate? yes.i always hold the _ that he is an honest fellow.acustom btruthcbelief dtrick解析:选c。根据答语可知说话人仍信任他的室友,故选c项。 hold the belief that .表示“相信”。.完形填空as a young boy my family was very poor. i would often help do something for the neighbors to _1_ a little pocket money.one day i _2_ on the door of an elderly woman and asked _3_ she needed me to clean the yard.she asked why i was not in _4_ and i showed her my worn _5_, which no longer kept me warm.she _6_ me to work in the yard. when i finished, she looked at me and said, “i suppose you want to be _7_ now.” she then _8_ a jar filled with dollar bills and said, “im glad youve done a _9_ job today but that is not something you should be doing again. i want you to _10_ new clothes and get back to school. i also want you to come back to _11_ me with your report card and i will _12_ you when i see you have worked hard and have some good _13_. now reach out your little hands and take out as much _14_ as you can.”i put my hands in the jar and _15_ so much money that it was _16_ for me to buy what i badly needed.later, i returned several times to see the woman and she did just as she _17_. she looked at my report card and gave me a handful of dollars and some delicious food every time i _18_ her that i had an “a”i was twelve years old when i moved from that neighborhood. i will never forget the huge _19_ this wonderful lady made over my life with her _20_.this is something i hope to do myself in this lifetime over and over again.语篇解读:心地善良的老太太看到年幼的作者因贫穷而失学时,尽力资助他,这让作者十分感动,并决心把这份爱传递下去。1a.savebgivecearn dchange解析:选c。根据第一段的“as a young boy my family was very poor”可知作者帮助别人干活的目的是赚钱。2a.turned bknockedcworked dlooked解析:选b。参见下题解析。3a.how bwhencwhy dif解析:选d。作者敲开一位老太太的门问她是否需要打扫院子。4a.school btimectrouble dbed解析:选a。根据下文的 “.and get back to school”可知老太太问作者为什么不去学校。5a.bag bcarpetccoat dsofa解析:选c。根据下文的“which no longer kept me warm”可知作者给老太太看他的破烂的外套。6a.allowed bforcedchelped dstopped解析:选a。根据下文的“when i finished, she looked at me and said”可知老太太允许作者在院子里劳动。7a.punished btestedcpraised dpaid解析:选d。由下文“a jar filled with dollar bills”可知作者冒昧地敲开老太太的门来帮她干活,所以老太太要回报作者了。8a.set up btook outctalked about dput away解析:选b。老太太拿出一个装满钱的罐子(来给作者付工资)。9a.boring bnewcfine dterrible解析:选c。根据上文的“im glad .”可知作者的工作做得很好。10a.keep bbuycremove dmake解析:选b。由上文作者破烂的衣服可知老太太让他买衣服然后去上学。11a.visit bforgivecwelcome dserve解析:选a。根据下文的“i returned several times to see the woman”可知,老太太让作者带成绩单来看她。12a.recognize brewardcunderstand dprotect解析:选b。参见下题解析。13a.goals bstoriescmarks dideas解析:选c。根据下文的“she looked at my report card and gave me a handful of dollars and some delicious food every time .”可知,老太太许诺看到作者的好成绩会给他以奖励。14a.room bmoneycfood dtime解析:选b。根据下文的“.to buy what i badly needed”可知老太太让作者伸手去拿尽可能多的钱。15a.grabbed blostcborrowed dcharged解析:选a。根据上文的“.take out as much .”可知作者抓了一大把钱。16a.rare benoughcsimple dspecial解析:选b。根据上文的“.so much money”可知,这钱足够作者买他很需要的东西。17a.promised bdiscoveredcknew dadmitted解析:选a。根据下文的“she looked at my report card and gave me a handful of dollars and delicious food .”可知,老太太按她的承诺每次见到作者拿着“a”的成绩单时,都会给作者一些钱和好吃的东西。18a.asked brequiredcshowed dwrote解析:选c。作者每次给老太太看他的好成绩时,她都会给作者以奖励。此处与上文的“when i see you have worked hard and have some good marks”相呼应。19a.decision bprogresscmistake ddifference解析:选d。make a huge difference “产生巨大的影响”。20a.courage bkindnesschonesty dhappiness解析:选b。根据下文的“this is something i hope to do myself in this lifetime over and over again”可知作者不会忘记老太太的仁慈对自己一生所产生的影响。.任务型阅读for over one hundred and fifty years, americans of all social classes have worn blue jeans._1_ whether they are worn for work or for fashion today, strauss invention continues to be popular not only among americans but also among people around the world.levi strauss was born in germany in 1829._2_ he grew up in kentucky before moving to new york in 1847.before becoming an american citizen and moving to the west in 1853, strauss worked in his brothers dry goods business.this gave him a chance to produce his famous invention.after the gold rush of 1949, strauss decided to move to the west to seek his fortunes.strauss did not want to be a person who searched an area for minerals.instead, he knew he could make a good living by selling supplies to the miners.at first, he planned to sell sewing supplies and cloth._3_ when he heard miners complaining that their clothes were easily broken or they usually tore their pockets during mining, he decided to use a special fabric (纤维) to make pants for the miners.these pants proved so popular that he quickly ran out of materials to make more.in 1873, strauss received a letter from a jewish tailor named jacob davis who had invented a process of connecting pockets with copper rivets (铆钉)this made the pants last a long time.because davis did not have t

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论