Module 10 Unit 3 Language in use 习题.doc_第1页
Module 10 Unit 3 Language in use 习题.doc_第2页
Module 10 Unit 3 Language in use 习题.doc_第3页
Module 10 Unit 3 Language in use 习题.doc_第4页
Module 10 Unit 3 Language in use 习题.doc_第5页
已阅读5页,还剩7页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Module 10 Unit 3 Language in use习题一、单项选择1Tom is to go to school.A. old enough B. enough oldC. very enough D. so enough2- you sing an English song?-Yes, I can.A. Can B. May C. Must D. Need3-Could you teach me how to dance? - _.A. Never mind B. Not at allC. No problem D. Thats all4When the building burns, the firemen will arrive at once and the fire.A. put up B. put down C. put off D. put out5There are about nine_ students in that middle school.A. hundred of B. hundreds ofC. hundred D. hundreds6 My dear mom usually makes breakfast for me, and it _ .A. tastes good B. tastes wellC. is taste good D. is taste well7_ does he go to work every day?On foot.A. Where B. How C. When D. Why8- _ did you visit the History Museum? - A week ago.A. WhatB. Where C. When9-_-Twice a year-in spring and autumn.A. How often do you go on a picnic?B. What does he like to do in autumn?C. Why do children like to make snowmen?D. What time do you get up every morning?二、根据句意和汉语提示写出单词。10That book is too high. I cant _ (伸手够到) it.11 Animals know many ways to (保护) themselves.12The boy was _(勇敢) enough to walk through the forest alone.13There are some _(洞) on that poor boys sock.14I _ (相信) all my dreams can come true15When the teacher _ (进入)the classroom, the students stopped talking .16Different people have different _ (能力)。三、阅读理解AMany people like to travel during their vacations(假期). Some people travel in tour groups because they think it is safe and cheap. A tour guide takes care of the group and makes sure the group can see a lot of interesting and beautiful sights. Other people like traveling alone or with friends. If you travel by yourself, you are free to see what you want to see.People travel for many reasons. Some people travel to learn more about other countries people, culture, food and languages. Some people travel for adventure(冒险). They want to do some different things, such as skiing, bungee jumping(蹦极跳) and mountain climbing. Other people like to shop when they travel. They look for new things or cheap ones.There are different ways to travel. Some people take trains, boats or buses, some fly, and others drive cars. Some people like to travel slowly and spend a long time in each place, while others like to take quick tours and visit more places in a short time.17What does “sights” mean in Chinese in the first paragraph?A. 视力 B. 看见 C. 风景 D. 情景18Why do some people like traveling alone?A. Because they want to see interesting sights.B. Because they have different ways to travel.C. Because they are free to see what they want to see.D. Because they want to learn more about people from other countries.19According to the passage, people travel for_.A. adventure B. learning more about another countryC. Shopping D. all of the above20Some people take quick tours because_.A. they travel by car.B. they like to visit many places in a short timeC. they have much time for travellingD. they want to spend a long time in each place.21If a person travels for adventure, he may choose _ to get a different experience.A. eating B. shoppingC. bungee jumping D. sleepingAmericans think much about time. From childhood(童年)they learn to value(珍视)time. As children their parents and teachers ask them to be on time to go to school, to work and to do everything. When they are having a good time, they say that time goes easily. When a person is dying(死亡), they say he is living on a borrowed time.Time is money. Time is knowledge(知识). Time is everything in America. A working American often works hard for eight hours a day or forty hours a week. This is the working time. In his free time or on Saturday and Sunday, he also works hard for more money. In the street you seldom see a man walking slowly. They walk very fast.They love time because time can bring them money and lots of things. But sometimes they also hate time, because they feel they are the servants(仆人) of the clock.22What do the Americans mean by “Time is money”?A. It is not easy to make money.B. It takes quite a lot of time to make money.C. Working hard can bring people health.D. If someone has time and works hard, he can make much money.23Americans think it wrong _.A. to work lateB. to get up earlyC. to be late for schoolD. to be on time to do everything24This passage says that a dying person_.A. is having a good timeB. is living on a borrowed timeC. thinks time goes easilyD. is saving time25From this passage we can be sure thatA. Americans live a hard lifeB. Americans always walk fastC. Americans live in a quick rhythm (节奏)D. Americans are good at saving time26Which of the following is the best title for this passage?A. Americans ideas about timeB. Never waste timeC. Time is moneyD. Learn to be on timeBThe Water World Swimming Pool is open every day from eight oclock in the morning to half past seven in the evening. It costs two dollars sixty to enter(参加) the pool. The price for students with a student card is one dollar forty. Dont forget to bring your student card.On Wednesday morning the pool is only open to mothers and babies. So mothers can enjoy themselves in the water with their babies. Please leave your older children at home on Wednesday morning.The new Water World Cafe will be open up on June 22nd. From the cafe you can watch the swimmers or enjoy a drink after you swim.Please call 21053699 for more information. We look forward to seeing you at the Water World Swimming Pool.27How long is the Water World Swimming Pool open every day?A. Eleven hours.B. Seven hours.C. Eleven and a half hours.D. Seven and a half hours28What is the price for students with a student card to enter the pool?A. Two dollars. B. One dollar forty.C. Two dollars sixty. D. One dollar.29A 15-year-old boy cant go to the Water World Swimming Pool _.A. On Saturday.B. On Sunday.C. On Wednesday afternoon.D. On Wednesday morning.30From the cafe you can watch the swimmers or enjoy a drink after you swim_.A. On May 21st. B. On May 22nd.C. On June 23rd. D. On June 21st.31This passage is probably a(n) _.A. advertisement(广告) B. novelC. story D. playCOn August 18,2012, the White House workers prepared for a special group of guests(宾客). The First Lady was hosting an important lunch. At 10:00, her guests arrived. Fifty-four children, each with a parent or grandparent, walked into the White House. The lucky guests were the winners of the Healthy Lunchtime Challenge. It was a competition created by the First Lady a few months ago. She asked kids ages 8 to 12 to think up healthy, delicious lunch recipes(食谱).Winners from across the country, one from every state, were brought to Washington, DC, for the “state dinner”.At the start of the meal, the First Lady welcomed her guests and congratulated them on winning the competition. “You were the winner in your statethe whole state,” she said. “You guys won! Cool!” She also explained what made the recipes win. “You thought of dishes that are good for you, but more importantly, they taste good, too,” she said.Just before the dessert time, Michelle stood up to make an announcement(宣告). “We have a special guest who wanted to stop by and say hello,” she explained. “So its pleasant to introduce the President of the United States.”The president walked to each table, shaking hands with the winners and their family members. For the kids, this was the icing on the cake. “It was amazing to watch the President,” Kayla, one winner said. “His visit was a surprise and thats a really big meal.”32_guests took part in the important lunch.A. 54 B.108 C. 162 D.9033How many winners were there in each state?A. One B. Two C. Three D. Four34What made the recipes win according to the First Lady?A. Being big and healthyB. Being cheap and deliciousC. Being healthy and deliciousD. Being expensive and healthy35The underlined phrase probably means _.A. 作茧自缚 B. 走马观花C.叶公好龙 D. 锦上添花参考答案1A【解析】试题分析:句意:Tom年龄够大了可以去上学了。old enough年龄够大;enough old形式不对,enough修饰形容词时,应该放在形容词后面;C和D意思形式都不对。故应选A。这里使用的句型是形容词+enough to do sth.足够可以去做某事。考点:考查形容词和副词。2A【解析】试题分析:句意:-你会唱英语歌吗?-是的,我会。Can会,能;May 可以,可能;Must必须,一定;Need 需要。根据对话的意思和下面的回答Yes, I can可知,这里的情态动词应该用Can。故选A。考点:考查情态动词。3C【解析】试题分析:句意:-你能教我怎样跳舞吗?-没问题。Never mind. 没关系,回答道歉;Not at all.没关系,可以回答感谢和道歉;No problem.没问题;Thats all.完了,结束了。根据对话的意思可知,这里说话人同意教对方跳舞,而且回答的非常爽快,故应选C。考点:考查情景对话。4D【解析】试题分析:句意:当这座大楼着火的时候,消防人员们将会立即到达将或扑灭。put up搭建,举起;put down镇压,放下;put off推迟;put out扑灭。根据句意可知,消防人员在着火的时候,把火扑灭,故选D。考点:考查动词短语辨析。5C【解析】试题分析:句意: 那所中学大约有九百个学生。Hundred百,在具体的数字中不用复数形式,短语hundreds of数百,用复数形式,结合题意选C。考点:考查数词的用法。6A【解析】试题分析:句意: 我亲爱的妈妈总是为我做早餐,而且尝起来不错。Taste尝起来,做系动词,后接形容词,故此题选A。考点:考查系动词。7B【解析】试题分析:句意: 他每天怎么去上班?走路。A. 哪里;B. 怎么样;C. 什么时候;D. 为什么,结合语境故B。考点:考查疑问词。8C【解析】试题分析:句意:-你什么时间参观的历史博物馆?一周前。A. What什么; B. Where哪里;C. When什么时间。根据答语A week ago可知这里问的是时间,根据句意故选C。考点:考查疑问词辨析。9A【解析】试题分析:句意:你多久去野餐一次?一年两次:在春天和秋天。给频率Twice a year提问要用疑问词how often,故选A。考点:考查疑问词辨析。10reach11protect12brave13holes14believe15entered16abilities【解析】试题分析:10句意:那本书太高了,我够不到它。reach到达,够得着,是一个动词。根据句意和空前的cant可知,这里应用动词的原形,故填reach。11句意:动物们知道很多方法来保护自己。protect保护,是一个动词。根据句意可知,动物们有很多保护自己的方法。这里to protect themselves是动词不定式做目的状语,故填原形protect。12句意:这个男孩足够勇敢,一个人穿过了森林。brave勇敢的,是一个形容词,这句话中使用的句型是be +形容词+enough to do sth.足够去做某事。根据句意可知填brave。13句意:在这个可怜的男孩的袜子上有一些洞。hole洞,是一个可数名词。根据句意和空前的some可知,这里应该用名词的复数形式,故填holes。14句意:我相信我所有的梦想都能实现。believe相信,认为,是一个动词。根据句意可知,这句话应该用一般现在时态,主语I是第一人称,因此这里直接用动词的原形believe。15句意:当老师进入教室的时候,学生们停止了谈话。enter进入,是一个动词。根据句意和句中的the students stopped talking可知,这句话用的是一般过去时态,故应填entered。16句意:不同的人有不同的能力。ability能力,是一个名词。根据句意可知,人有很多,所以他们的能力也有很多,这里的ability应该用复数形式,故应填abilities。考点:单词拼写。17C18C19D20B21C【解析】试题分析:这篇短文讲述的是很多人在假期中喜欢去旅行,但是他们旅行的原因是不同的,有的人是为了了解一个国家,有的人是为了冒险,还有的人喜欢购物。人们旅行的方式也不一样。17C 词义猜测题。根据短文的大意和这个单词所在的句子可知,这篇短文给我们讲述的是人们在假期期间外出旅游的事,A tour guide takes care of the group and makes sure the group can see a lot of interesting and beautiful sights旅行时,有导游来带领队伍,确保这个团能看到很多有趣的、美丽的风景。sight的意思是风景。故应选C。18C 细节理解题。根据短文第一段中If you travel by yourself, you are free to see what you want to see.可知,如果你是独自去旅行的话,你就可以自由的去看你想看的东西。由此可知选C。19D 细节理解题。根据短文第二段中Some people travel to learn more about other countries people, culture, food and languages. Some people travel for adventure(冒险). Other people like to shop when they travel.可知,人们因为不同的原因去旅行,有的人旅行是为了了解其他国家;有的人旅行是为了冒险;还有的人旅行是为了购物。由此可知A、B和C都对,故选D。20B 细节理解题。根据短文的最后while others like to take quick tours and visit more places in a short time.可知,一些人喜欢快速的旅行,他们是为了在短时间内参观更多的地方。故应选B。21C 细节理解题。根据短文第二段中Some people travel for adventure(冒险). They want to do some different things, such as skiing, bungee jumping(蹦极跳) and mountain climbing.可知,一些人旅行是为了冒险,他们想做一些不同的事情,如蹦极跳和爬山等。故应选C。考点:日常生活类短文阅读。22D23C24B25C26A【解析】试题分析:我们经常说:一寸光阴一寸金,时间是非常宝贵的。而这篇短文给我们介绍的是美国人的时间观念,他们觉得时间非常重要,时间就是金钱,就是一切,因此他们的生活节奏非常的快。22D细节理解题。根据短文第二段的内容可知,美国人觉得时间就是金钱,因为人们可以花费时间去努力工作,这样他们就可以赚钱。故应该选D。23C推理判断题。根据短文的大意可知,美国人非常重视时间,他们觉得时间就是金钱,时间就是知识,时间就是一切。因此他们的时间观念很重,所以他们会觉得上学迟到是不对的。故选C。24B 细节理解题。根据短文第一段中When a person is dying(死亡), they say he is living on a borrowed time.可知,当一个人快要死亡的时候,他们会说他们在苟延残喘的活着。由此可知选B。25C 细节理解题。根据短文第二段中In the street you seldom see a man walking slowly. They walk very fast.可知,美国人非常重视时间,在大街上你可以看到美国人走得都非常快,可见他们的生活节奏非常快,故选C。26A主旨大意题。这篇短文给我们介绍的是美国人的时间观念,他们觉得时间非常重要,时间就是金钱,就是一切,因此他们的生活节奏非常的快。故A选项美国人的时间观念这个题目最符合文章的大意,故选A。考点:日常生活类短文阅读。27C28B29D30C31A【解析】试题分析:短文大意:水世界游泳池每天从早上八点到七点半开放。票价两美元六十分。用学生证的学生价格是一美元四十分。在星期三的早上游泳池只开放给妈妈和宝宝。新的水世界咖啡馆将于六月二十二日开放。27细节理解题。根据短文第一句The Water World Swimming Pool is open every day from eight oclock in the morning to half past seven in the evening.可知水世界游泳池每天从早上八点到晚上七点半开放。每天共开放十一个半小时,所以该选C。28细节理解题。根据第一段第三句The price

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论