2019_2020学年高中英语Unit3Tomorrow’sWorld课时跟踪检测(四)牛津译林版必修4.docx_第1页
2019_2020学年高中英语Unit3Tomorrow’sWorld课时跟踪检测(四)牛津译林版必修4.docx_第2页
2019_2020学年高中英语Unit3Tomorrow’sWorld课时跟踪检测(四)牛津译林版必修4.docx_第3页
2019_2020学年高中英语Unit3Tomorrow’sWorld课时跟踪检测(四)牛津译林版必修4.docx_第4页
2019_2020学年高中英语Unit3Tomorrow’sWorld课时跟踪检测(四)牛津译林版必修4.docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时跟踪检测(四) Project.单句语法填空1I was held up for about half an hour on the way here in the traffic jam, thus causing the delay.2The terrified look on the girls face showed that she was greatly terrified at the terrifying news.(terrify)3. In fact, fuels we burn and plant foods we eat give off their chemical energy in the form of heat energy.4He was about to send an email to his pal on the Internet when the system broke down.5Hed arrived 20 minutes early so that he would/should/could/might_have (have) time for a cup of tea.6The poor little girl ran around the corner and hid under a parking car, escaping (escape) being found in the end.7What a mess here! Why are all your clothes still lying about? Get them packed (pack) at once!8Finding a job is very difficult, so the first impression (impress) is very important in a job interview.完成句子1她刚要说话,被她姐姐拦住了。She was_about_to_speak when she was stopped by her sister.2你很幸运,免受了惩罚。You were lucky enough to have_escaped_being_punished.3别靠着那墙站着。它随时都可能倒。Dont stand_against_the_wall. It is likely to fall at any time.4上午我上了四节课,感到疲惫不堪。I had four classes this morning, feeling worn_out.5你不应该强迫他做他不愿意做的事情。You shouldnt have forced_him_to_do what he is unwilling to do.完形填空When I was ten, my parents felt proud of me when I received a good mark at school.So, I spent most of my time _1_ and I always felt afraid that I wouldnt perform well, which _2_ my parents.I had no friends and it seemed that I _3_ to be a happy person.When I grew up, I thought a good salary and a better position were what I _4_.I was a selfish person and I was lonely.My life seemed to be a _5_.One day, an old man in _6_ clothes knocked at my door and asked me to give him some food.He was dirty, _7_ and thirsty and his eyes were filled with _8_.So, I helped him.I gave him some milk and bread.These were all the things that I could _9_ him that day.But he showed me his gratitude (感谢), his _10_ as well as his happiness.His smile also made me happy and everything negative inside me _11_.That feeling was _12_.And that old homeless man taught me the _13_ meaning of happiness and also changed me.Happiness doesnt mean high marks or a good _14_.Happiness means that you receive _15_ and give it to someone who needs it.Since I changed myself in a(n) _16_ way, many people were _17_ to play with me.I also took part in some charity activities to help people _18_.And I realize _19_ someones day is one of the most generous things we can do and making other people smile is the most _20_ way that makes us happy.语篇解读:本文为记叙文。作者成绩好、工作好,但是作者不快乐,后来她明白快乐的人不一定是有钱或有地位的人,而是能给别人带去快乐的人。1A.thinkingBpractisingCstudying Dreading解析:选C根据空后的“and I always felt afraid that I wouldnt perform well .”可知,作者花很多时间在学习上。2A.frightened BignoredCreminded Ddisappointed解析:选D根据上文“.I wouldnt perform well .”可知,作者担心她不能得到好分数,从而让父母失望。3A.failed BwantedCrefused Dasked解析:选A根据上文“I had no friends .”可知,作者把大部分时间用在学习上,没有朋友,看起来不快乐。4A.experienced BnoticedCneeded Doffered解析:选C根据上文“.a good salary and a better position .”可知,作者长大后,丰厚的薪水和好的地位是她需求的。5A.discovery BwarningCdream Dfailure解析:选D根据上文“I was a selfish person and I was lonely.”可知,作者觉得自己很失败。6A.formal BwornCnice Dspecial解析:选B根据下文“He was dirty”和“And that old homeless man .”可知,老人衣衫褴褛。7A.simple BdirectChungry Dstubborn解析:选C根据上文“.asked me to give him some food”可知,这位老人很邋遢、饥饿和口渴。8A.sadness BpowerCmercy Dregret解析:选A这位老人眼睛里充满悲伤,希望作者能帮助他。9A.thank BpassCsend Dgive解析:选D作者给了那位老人牛奶和面包,这些是她那天能够给他的。 10A.confidence BhumorCsmile Dconcern解析:选C根据空后的“as well as his happiness”可知,老人对作者的帮助表达了感谢,展示了笑容和开心。11A.came BdisappearedCstruggled Dspread解析:选B根据上文“His smile also made me happy .”可知,作者的负面情绪都消失了。 12A.amazing BterribleCgeneral Dpersonal解析:选A这种感觉特别棒。13A.common BhiddenCfull Dactual解析:选D根据下文“.changed me”可知,那位老人教会了作者快乐的真正意义。14A.school BfamilyCjob Dchance解析:选C根据上文“.a good salary and a better position .”可知,快乐并不意味着取得高分数和有个好工作。15A.food BloveCadvice Dluck解析:选B快乐意味着你接受别人的爱,并把它传递给需要的人。16A.positive BtraditionalCnew Dimportant解析:选A根据下文“I also took part in some charity activities .”可知,作者用积极的方式转变了自己。17A.lucky BwillingCable Dproud解析:选B正因为作者转变了,她不再是一个孤独的人,人们开始喜欢她,愿意和她交朋友。18A.in fear Bin dangerCin anger Din need解析:选D作者参加慈善活动帮助有困难的人。19A.recording BbrighteningCremembering Dsaving解析:选B作者认为让别人快乐是我们能做的最慷慨的事情之一。20A.useful BordinaryCreasonable Dcomfortable解析:选A作者说使他人快乐是使我们获得快乐的最有用的办法。.阅读理解What the school of the future will be like is unknown, but most educators and observers agree that the future school will go electronic (电子的) with a capital E. “This century, schools as we know them will no longer exist, ” says a feature in The Age publication, based in Melbourne, Australia.“In their place will be communitystyle centers operating seven days a week, 24 hours a day.” Computers will become a necessary part for an effective school of the future. Students, The Age says, will see and hear teachers on computers, with “remote learning”, the trend of tomorrow. Accessing “classrooms” on their home computers, students will learn at times most convenient for them. Yet some attendance (参加) at an actual school will be required to help students develop right social skills. At Seashore Primary School, an imaginary school of the future created by the Education Department of Australia, technology is the thing that holds classes together. At the imaginary Seashore school:all teachers and students have laptop computers. teachers check voicemail and return students calls on a special telephone system. students use telephones to find information or speak to experts in subject areas they are studying. all lessons are multidisciplinary (涉及多门学科的). all students have individual learning plans created by teachers. As Seashores acting headmaster says, a laptop computer is the students “library, homework, data storage, and connection to the wider world”Technology has changed the emphasis (重点) to the learning of kids rather than the teaching of kids.语篇解读:随着网络与电脑的发展,难以想象未来的学校会是什么样子。1_ will be very popular in the future. AClassroom learningBInternet learningCTelephone learning DRemote learning解析:选D细节理解题。从原文第三段中的“remote learning, the trend of tomorrow”可知,远程学习将成为将来的流行趋势。2In the future, students should go to school sometimes to_. Ahand in their homeworkBhave an examinationCdevelop right social skillsDdiscuss problems with their teachers解析:选C细节理解题。即使将来学生们可以在家学习,但有时还必须去现实生活中的学校去接受正确的社交技能的培养。这从原文第三段末的“Yet some attendance (参加) at an actual school will be required to help students develop right social skills.”可知。3From the passage we can learn that_. ASeashore Primary School is a famous school situated in MelbourneBstudents will do their homework on the computers in the futureCstudents have the same learning plans made by their teachersDstudents will have lessons from Sunday to Saturday解析:选B推理判断题。根据原文最后一段“a laptop computer is the students library, homework . ”可知“笔记本电脑是学生的图书馆、家庭作业、数据存储器,以及与更广阔世界的联系(纽带)”,因此B项正确。.阅读七选五Body language mistakes you should avoid at workCommunication is not only about words but also gestures.Therefore, you should be careful about how you use your body when expressing yourself.Avoiding eye contact (接触)When speaking with a workmate, avoiding eye contact makes you look unprofessional (不专业的)_1_ Therefore, you should always keep eye contact especially when you are making a point.Crossing your armsCrossing your arms shows that you are not open to others and that you want to put a distance between yourself and them._2_ In order to give others a warm feeling, just keep your arms open.Checking the timeChecking the time every few minutes makes people feel you are in a hurry or would rather be somewhere else._3_ Therefore, when you are speaking to your workmates, try not to look at the clock very often.Bad body postureHaving a bad posture such as dropped shoulders or a lower neck can mean that you are not interested in what is going on around you._4_ Also, keep your head high.Weak handshakeA weak handshake means that you dont care much about the person you are shaking hands with.Try to greet the people with a firm (有力的) handshake.However, dont forget that a handshake that is too firm can be impolite._5_ATherefore, try to find the right balance.BNod your head to show that you are listening.CIt l

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论