2019_2020学年高中英语Unit4Filmsandfilmevents课时跟踪练(一)牛津译林版选修8.docx_第1页
2019_2020学年高中英语Unit4Filmsandfilmevents课时跟踪练(一)牛津译林版选修8.docx_第2页
2019_2020学年高中英语Unit4Filmsandfilmevents课时跟踪练(一)牛津译林版选修8.docx_第3页
2019_2020学年高中英语Unit4Filmsandfilmevents课时跟踪练(一)牛津译林版选修8.docx_第4页
2019_2020学年高中英语Unit4Filmsandfilmevents课时跟踪练(一)牛津译林版选修8.docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时跟踪练(一) Welcome to the unit & ReadingLanguage points.单句语法填空1The government placed restrictions on the numbers of foreign cars that could be imported.2We have both red and white wine. Do you have a preference for one or the other?3I dont know the reason why you were absent from the meeting, but Im sure that someone will tell me the reason that/which you havent told me.4I couldnt be present myself, but I sent my representative (represent) to the meeting.5Though small, the firm has_sponsored (sponsor) many students at the university so far.6Its normal that he often contradicts himself (he).选词填空regardless of, in the minority, view as, in defence of, as long as, give out1What points can be raised in_defence_of this argument?2Viewed_as one of the best film directors in the world, Zhang Yimou wins respect from his fans at home and abroad.3Regardless_of regional difference in cuisine, a primary consideration in food preparation is freshness.4Investors who buy stocks can trade their shares or keep them as_long_as the company is in business.5The plan was cancelled because the supporters were in_the_minority.6He refused to give_out any information on the matter no matter how we requested him.完成句子1他的家人的确设法送他去上了一所技校。His family did_manage_to_send_him to a technical school.2比起跳舞我妹妹更喜欢唱歌,而我宁愿跳舞而不愿唱歌。My sister prefers_singing_to_dancing while I would rather dance than sing.3我们希望知道她为什么不接受这份工作。Wed like to know the_reason_why_she_didnt_accept_the_job.4一直有这种可能性,他会回到自己的祖国。There_is_always_a_possibility/chance_that he might go back to his motherland.完形填空When I was six years old, I broke my right arm.After numerous weeks with a cast (石膏绷带) on, I returned to the hospital to _1_ have it removed.My mother found it _2_ that I was so excited about returning to the place where I had experienced so much _3_.Yet soon she discovered my fascination with the healing process.After the doctor removed my cast, I became _4_ as the pain shot up my arm.After a series of Xrays and _5_, I was given a new cast and my mother was told to bring me back in two weeks.When the _6_ came I would have my cast removed for the second time, I was nervous.The hospital seemed like a more _7_ place than it had been.Yet I was optimistic enough to _8_ the doctor as he removed the cast and asked me to move my arm.After a moment of _9_, I reached out my arm, moved it and was shocked by the _10_.My arm was fixed! Nothing _11_!As my mom and I made our way out of the hospital, I _12_ her hand and ran away.My mom was _13_ that I would meet with something dangerous.As she moved through a lot of people in the crowded hospital, she _14_ me.I was comforting an old man.Just as my mother pulled me, I said, “Dont _15_; the doctor will fix your _16_.Youll walk again! He fixed my arm!” I showed him my newly healed arm.My mother felt embarrassed and began to _17_ to the man in the wheelchair and the elderly woman pushing him.Yet she _18_ when she saw their smiles.She had _19_ that optimism, enthusiasm and trust were nothing to be sorry for.Since then, Ive decided to help people.I believe _20_ and trust are the building blocks for happiness and success.语篇解读:本文是夹叙夹议文。虽然“我”的胳膊骨折了,但是“我”依然积极乐观,相信医生可以治好“我”。从这次经历中,我相信乐观和信任是幸福和成功的基石。1A.finallyBslightlyCproudly Dquietly解析:选A根据本空前“numerous weeks”得出,胳膊上打着石膏绷带,几周之后,“我”终于要把它拆掉了。2A.useless BstrangeCpossible Dlucky解析:选B看到“我”要回医院还如此兴奋,妈妈觉得奇怪。3A.danger BfailureCharm Dpain解析:选D根据上句中的“hospital”判断,在医院“我”曾经经受了太多的疼痛。4A.tired BpuzzledCinterested Dscared解析:选D从本空后“pain”可知,当“我”的胳膊一阵剧烈疼痛时,“我”变得很害怕。5A.arguments BpracticesCexaminations Dmeetings解析:选C与本空前“Xrays”构成并列。经过一系列X光和检查之后,“我”的胳膊又打上了一个新的绷带。6A.day BperformanceCoperation Dchance解析:选A根据破折号后内容“I would have my cast removed for the second time”判断,回医院的那天终于到了,“我”有点紧张。7A.disappointing BfrighteningCconfusing Dboring解析:选B在“我”看来,这一次回医院比以前变得更让人害怕了。8A.trust BteachCremind Dencourage解析:选A根据本空前“optimistic”可知,然而“我”很乐观,愿意相信医生。9A.surprise BhesitationCcomplaint Dtreatment解析:选B犹豫片刻之后,“我”伸出了“我”的胳膊,活动了一下。10A.wound BdesignCview Dresult解析:选D“我”活动了一下胳膊,被这样的结果震惊了。11A.fell BsavedChurt Dended解析:选C“我”的胳膊接上了,所以就不感觉疼了。12A.released BmovedCtouched Dheld解析:选A由于“我”的胳膊已经痊愈了,所以当“我”和妈妈走出医院时,“我”放开了她的手,跑开了。13A.aware BashamedCafraid Damazed解析:选C“我”放开了妈妈,妈妈害怕“我”会遇到什么危险。14A.paid attention to Bcaught sight ofCput up with Dlooked up to解析:选B妈妈挤过拥挤的人群看到了“我”。15A.go BcryCrun Dworry解析:选D根据上句中的“comforting”可知,“我”在安慰老人,告诉他别担心。16A.legs BtoolCshoes Dwheelchair解析:选A根据下句中的“walk again”可知,“我”告诉老人,医生会帮助他,会使他的腿痊愈。17A.point BapologizeCshout Dreply解析:选B妈妈原来担心“我”,现在听到“我”跟老人说的话之后,她觉得有点不好意思,并且跟老人道歉。下文中的“be sorry for”也有提示。18A.agreed BescapedCleft Dstopped解析:选D但是当她看到老人的笑容后马上停了下来。她已经意识到乐观、热情还有信任没什么好抱歉的。19A.suggested BdoubtedCexplained Drealized解析:选D参见上题解析。20A.experience BpatienceCoptimism Dcuriosity解析:选C第19空后“optimism”有提示。“我”相信,乐观和信任是幸福和成功的基石。.阅读理解The Peanuts Movie, which hits theaters today, brings to life one of the most popular comic strips (连环漫画). For many years, kids have found humor and comfort in Charlie Brown and his pet dog, Snoopy. The characters came from the pen of Charles Schulz, whose comic strip, Peanuts, first appeared in newspapers in 1950.Charles Schulz, who died in 2000, was one of the most influential cartoonists (漫画家) in history. His son, Craig Schulz, finished the screenplay for The Peanuts Movie with the help of his own son, Bryan Schulz. They reinvented the Peanuts characters for a new generation of kids who may only be familiar with the holiday specials (专辑) on TV.Director Steve Martino created the computeranimated (电脑动画的) 3D characters for the movie. “My hope was to bring these characters to life in a bigger way than weve ever seen,” Martino said. Even though he used new technology, he wanted to stay true to Charles Schulzs original drawings.Elevenyearold Noah Schnapp voices the character of Charlie Brown. “It was a bit difficult at the beginning,” Noah said. “But once I got into it, I had so much fun.” Alex Garfin, 12, is the voice of Linus, Charlies friend. Alex has words of wisdom (智慧) not just for Charlie, but also for kids who have goals. “If you dont succeed, try again,” he said. “You may not succeed 99 percent of the time, but that 1 percent probability will bring you something.” Francesca Capaldi, 11, who voices the little redhaired girl, agrees. “Dream big,” she said. “If you really want something, just go for it.”Charles Schulz would be happy to see his own big dreams realized on the big screen.语篇解读:本文是说明文。3D动画影片史努比:花生大电影将一部深受几代人喜爱的连环漫画搬上了大荧幕。1What can we know about The Peanuts Movie?AIt was changed into TV specials by Craig Schulz.BIt has more characters than the comic strip Peanuts.CIt is more popular than the comic strip Peanuts.DCharles Schulzs son and grandson cowrote the screenplay.解析:选D细节理解题。根据第二段中的“His son, Craig Schulz, finished the screenplay for The Peanuts Movie with the help of his own son, Bryan Schulz.”可知,连环画作者查尔斯舒尔茨的儿子和孙子合作完成了电影剧本,故答案选D。2Steve Martino thinks it is important to _.Amake the movie fit for todays kidsBbring the characters of Peanuts to lifeCdevelop the movie using new technologyDkeep the characters what theyve been seen解析:选D推理判断题。根据第三段最后一句中的“he wanted to stay true to Charles Schulzs original drawings”可知,这部电影的导演史蒂夫马蒂诺认为坚持原著中所有角色的本色很重要,故答案选D。3How many characters of the movie are mentioned in the passage?A3.B4.C5. D6.解析:选B推理判断题。第一段中提到了两个角色Charlie Brown和Snoopy;倒数第二段中提到了“Linus, Charlie Browns friend”和“the little redhaired girl”这两个角色,一共四个,故答案选B。4What can be the best title of the passage?AA computeranimated movie brings Peanuts to lifeBThe Peanuts Movie helps you realize your dreamCCharles Schulz and his comic strip PeanutsDThe Schulzs give you humor and comfort解析:选A标题归纳题。本文介绍了3D动画影片史努比:花生大电影的制作背景以及配音演员的一些信息,故答案选A。.阅读七选五The pace of change in todays world is speeding up. So we have to have strong learning skills to keep up with and understand changing technology. _1_ Therefore, its really necessary for us to improve our learning skills and learn to love to learn._2_ First of all, you must be active to learn. Learning is hard work. Youd be surprised at how many people miss learning opportunities because they are lazy. You must be willing to learn because successful learning requires an active attitude._3_ Saying it, writing it, viewing it, recording it and listening to it all involve (涉及) different senses and lead to good learning results. Use as many different senses as you can when you are studying. _4_ And then go over them by listening to them or watching them.Whats more, you need to assess (评价) your learning when you complete your study plan. Take the review tests in the back of the chapter or try to explain what you just learned to a friend. _5_ Did y

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论