全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 5 Theme parks Period 1 Warming Up & Reading课堂10分钟达标Disney decided to build his park in California, and in 1952 he began to buy land. This proved to be a difficult task, since the land he wanted was owned by no fewer than twenty families. In 1954, he sent four members of his staff around the United States looking for ideas at establishing amusement parks. The only idea on which they found general agreement was that Disney was insane. Owners of other parks said it was impossible to succeed without dangerous rides or using methods that were at least a little dishonest. However, Disney went on with his plans for a clean, safe park, which he decided to call Disneyland. At last Disneyland was built and opened to the public. Very quickly, it came to be regarded as one of the wonders of the modern world. Disneyland was a personal satisfaction to Disney. It expressed his ideas of all that is true, good and beautiful in this world. He was never tired of visiting the park himself, of expanding it or improving it. Even today, Disneyland is kept spotless(无污点的). Every night, every street and walkway is washed, and workers with knives get down on their hands and knees to scrape out(刮去)chewing gum dropped by visitors. Disney himself didnt live long enough to visit his Florida park. Death came in December 1966. On the day of his death, this headline appeared in the New York Times: Walt Disney, 65, dies on coastFounded an empire(帝国)on a mouseHe was a dreamer who had worked hard to make his dreams come true, and he had brought joy to millions of people. 【语篇概述】本文介绍了迪斯尼是怎样建立起自己的迪斯尼帝国的。. Skim the passage quickly and fill in the blankThe passage tells us_ on a mouse successfully. 答案: how Disney built an empire. Read the passage again and choose the best answer1. From the first paragraph, we can see_. A. Disneys hard effort proved to be uselessB. some people gave great support to DisneyC. the owners of some parks showed jealousy(嫉妒)to DisneyD. Disney was not influenced(影响)by othersdisagreement at all【解析】选D。推理判断题。由第一段可知, 别人都认为迪斯尼的做法是不会成功的, 但他还是继续自己的计划, 没被别人不同的意见所影响。2. In the first paragraph, the word“insane”can be replaced by_. A. excitedB. madC. kindD. interested【解析】选B。词义猜测题。由下一句中的impossible可知, 别人都认为这是不可能的。因此insane的含义应和B项mad(疯了)是一致的。3. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. In 1954 Disney began to buy land to build his park in California. B. From the investigation of four members of his staff, his idea was very acceptable. C. Disney died after he built his Florida park. D. Disney is a good example for those who like to dream and work hard to realize it. 【解析】选D。细节理解题。根据最后一段可知, 迪斯尼为那些有梦想, 而且通过努力去实现梦想的人树立了榜样, 故答案选D。4. We can infer from the passage that_. A. Disney was crazy about building DisneylandB. Disneyland brought a lot of profits to DisneyC. Disneyland was kept beautiful and clean because the visitors had a good mannerD. Disney lived a happy life in the empire of Mickey Mouse【解析】选B。推理判断题。由纽约时报报道中的“an empire”可知迪斯尼乐园为迪斯尼带来了巨大收入。. Complete the following sentences of the passage. 1. 这被证明是一项困难的任务, 因为他想征用的土地属于至少二十个家庭。This proved_ _a difficult task, since the land he wanted was owned by_ _ _twenty families. 2. 然而, 迪斯尼还是继续他的建一个干净、安全的公园的计划, 这个公园他决定称为迪斯尼乐园。However, Disney_ _ _his plans for a clean, safe park, which he decided to call Disneyland. 3. 他是一个已通过努力工作使自己的梦想变成现实的追梦者。He was a dreamer who had worked hard to_ _ _ _ _. 答案: 1. to be; no fewer than 2. went on with3. make his dreams
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年衢州市总工会公开招聘工会社会工作者7人备考题库附答案详解(培优)
- 2026建设银行远程智能银行中心校园招聘备考题库附答案详解(达标题)
- 2025广东南粤银行广州分行招聘备考题库含答案详解(巩固)
- 2025合肥蜀山经济技术开发区社区工作者招聘15人备考题库含答案详解(研优卷)
- 2025大理市林业和草原局喜洲镇苍山卫士中队招聘备考题库(1人)及答案详解(网校专用)
- 健康信息传播中的健康信息传播效果提升策略组合优化方案设计
- 2025文山州马关县大栗树乡选聘储备村(社区)“两委”后备干部备考题库(若干)含答案详解(完整版)
- 江西煤炭储备中心有限公司2025年(第二批次)公开招聘备考考点题库及答案解析
- 2025兴业银行成都分行社会招聘备考题库(9月)及完整答案详解一套
- 2025年宝鸡渭滨区神农镇卫生院招聘(4人)参考考点题库及答案解析
- GB/T 46749-2025城市轨道交通站台屏蔽门系统
- (八年级上册)【历史核心要点复习提纲】
- 2026年水利部黄河水利委员会事业单位公开招聘高校毕业生(265人)历年真题汇编及答案解析(夺冠)
- 支付行业发展趋势
- 施工单位安全生产责任制实施细则
- 幼儿学前数学能力测试题与分析
- 工程造价指数管理
- 2024年福建省特殊技能人才录用公安特警队员笔试真题
- 国内外员工帮助计划的研究综述
- 安徽省鼎尖名校大联考2025-2026学年上学期高二11月期中考试数学AB含答案
- 厂房消防安全管理手册
评论
0/150
提交评论