已阅读5页,还剩9页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
期末专题复习卷(五)阅读理解(一)Look at Alices bedroom. What can you see in the room? I can see a desk, a chair and a bed in the room. There is a photo on the desk. Its her family photo. There are three crayons on the books. There is a storybook near the pencil-box. Its name is “Monkey King”. Alice likes it very much. 阅读短文,判断正(T)误(F)。( )1. There is a photo on the desk. ( )2. There are two beds in this room. ()3. This is Alices sisters bedroom. ()4. Alices crayons are in the desk. ( )5.There is an English book near the pencil-box. (二)I am Peter. Im an American boy. I am in Class Four. This is Li Lei and this is Han Mei. They are my good friends. Li Lei can play football, but Han Mei cant. She can make kites.Look, thats our new school. There is a library in it. We can read many books in it. We are very happy in our school.阅读短文,判断正(T)误(F)。( )1. Peter is an American boy.( )2. Li Lei and Han Mei can play football.( )3. Han Mei can make kites.( )4. There is a library in the school.(三)Look! These are my toy pandas. They are on the desk. They are new. I can see some toy pandas under the desk. They are Nancys. They arent new. We all like toy pandas. Do you like toy pandas?阅读短文,判断正(T)误(F)。( ) 1. Nancys toy pandas are under the desk.( ) 2.Nancys toy pandas are old.( ) 3.There are some toy pandas on the desk.( ) 4. My toy pandas arent new. ( ) 5. Yang Ling and I all like toy pandas.(四)Mr Green is a music teacher. He is having a music lesson now. The students are all in the music room. They can sing the song In the classroom and Colour song. But Ben cant sing. He can play the violin. The students cant sing the song We can sing and dance. So they listen to the song and follow Mr Green. They can sing it together now.阅读短文,选择正确的答案。( )1. Mr Green is _ teacher. A. an English B. a computer C. a music( )2. The students are _. A. having a music lessonB. in the library C. dancing( )3. Ben can _. A. play the guitar B. play the violin C. play the piano( )4. The students _ first. A. listen to the song B. follow Mr Green C. sing it together(五)I am a student. My name is Tom. I am eleven. I have a sister. Her name is Anny. She is four. She is a nice little girl. She is watching TV in the sitting-room. My father is an English teacher. My mother is a Maths teacher. But they are not in the same(相同的) school. Now they are cooking in the kitchen.阅读短文,回答问题。1.How old is Tom?_2.Whats Toms sister doing?_3.How many people (人)are there in Toms family?_4.Are Toms parents in the same school?_5. Where is Toms mother?_英语阅读理解(一) ItisSundaytoday.Theweatherisfine.BobandJaneareinthepark.Itisabigpark.Theycanseemanypeoplethere.Theycomeheretohavearestafteraweekshardworkandstudy.Someboysareplayingchessonthegrass.Somegirlsaresinginganddancing.Anoldwomanisreadinganewspaperunderatalltree.Ayoungmanandhislittlesonareplayingwithatoycar.Howhappytheyare!判断正误,正确的在括号内写“T”,错误的写“F”()1.TheweatherisverygoodonSunday.()2.BobandJanegototheparktoworkandstudy.()3.Ayoungwomanandherlittlesonareplayingwithatoycar.()4.Alotofpeopleareplayingfootballonthegrass.()5.Allthepeopleintheparklookveryhappy.英语阅读理解(二) AuntJudysbirthdayiscoming.Shewillbe38yearsold.DadandMumaregoingtotakemetoherhouse.ShelivesinGuangzhou.Wearegoingtogotherebytrain.HerbirthdaypartywillbeonSaturday.WeareleavingonFridayafternoon.AndwearecomingbackonSundayevening.IamgoingtogivemydearAuntJudyapicture.Iamdrawingitnow.Iamdrawingsomebeautifulflowers.Iamdrawingasmalldog,too.Thatsbecauseshelikesdogs.Thepicturewillbeverynice.根据短文内容,选择*佳答案。()1.AuntJudysbirthdaypartywillbeon_.AFridayB.SaturdayC.Sunday.()2.ThisisAuntJudys_birthday.A.thirty-eighthB.fortiethC.thirtieth()3.Shelivesin_,sowearegoingthereby_.A.Shanghai;trainB.Guangzhou;planeC.Guangzhou;train()4.Iamdrawing_.AsomedogsandaflowerB.someflowersandadogC.adogandaflower英语阅读理解(三) ImastudentinClassFour,GradeThree.MynameisMary.Imnine.MytwinbrothersnameisLiMao.Andweareinthesameschool,andinthesamegrade,butheisinClassThree.Wearegoodstudents.Ihaveagoodfriend.IcallherMissYingYing.DoyouthinkcallherMissYingYing.DoyouthinkYingYingisagoodgirl?No,yourewrong.Sheisntagirl,butacat.Sheistwoyearsold,butshelooksthesameashermother.根据短文内容,选择*佳答案。()1.Mytwin_nameis_.Abrothers;LiWeiB.sisters;LiMaoC.brothers;LiMao()2.Weareinthesame_andinthesame_.A.school;gradeB.school;classC.grade;class()3.MygoodfriendMissYingYingisa_.A.girlB.catC.dog()4.Iam_yearsold.A.tenB.nineC.nineteen()5.MissYingYingis_hermother.A.notthesameasB.notlikeC.thesameas英语阅读理解(四)Lookatthatboy.HisnameisLiuBing.HesaChineseboy.Heisinthekitchen.Helikesapples.SuYangisathometoo.Sheisinthestudy.Shelikesdrawing.IsGaoShanathome?No,heisinthepark.Heisthirsty.Hewantstodrinksomejuice.MissLiisintheoffice.Sheisreading.快速判断:(正确的写T,错误的写S)()1.LiuBingisinthekitchen.()2.LiuBinglikeseatingpears.()3.SuYangisntinthestudy.()4.GaoShanisthirstyandhewantstodrink.()5.MissLiisdrawing.英语阅读理解(五)Tomismyclassmate.HeisfromLondoninEngland.ButhelikesChinaverymuch.NowheisinBeijing.Heisalittlefat.Hehasaroundfaceandbigblueeyes.Hishairisnotblackbutyellow.Hisnose,mouthandearsareballbig.Helikesblue.HelikeswearingablueT-shirtandbluejeans.Lookathishand.Hehasafootballinit.Weoftenplayfootballafterclass.阅读短文,判断句子正(T)误(F)。()1.TomisanEnglishboy.()2.Tomshairandeyesareblue.()3.Theboywithbigeyes,bigears,abignoseandabigmouthisLiuTao.()4.Tomlikesbasketball.()5.Tomsfavouritecolourisblue.英语阅读理解(六)MyRoomThisismyroom.Nearthewindowthereisadesk.Ioftendomyhomeworkatit.Youcanseesomebooks,aruler,apenandsomeflowersinthevase(花瓶).Onthewallnearthedeskthereisapictureofacat.Thereisaclockonmybed.Icanputmyfootballundermybed.Thereisachairnearthedesk.Isit(坐)thereandIcanseethetreesandtheflowersoutside(外面).选择填空:()1.Whatcanyouseeonmydesk?A.SomebooksB.Someflowers.C.Arulerandapen.D.A,BandC()2.Whereisthepicture?Its_.A.onthedeskB.onthewallC.abovetheendofthebedD.underthebed()3.Whatsunderthebed?A.Aruler.B.Afootball.C.Acat.D.Aclock.()4.Arethereanytreesoutside(外面)?A.Yes,theyare.B.Yes,thereare.C.No,theyarent.D.No,therearent.()5.Theclockis_thebed.AnearB.inC.onD.behind英语阅读理解(七)Mygrandfatherisfifty-fiveyearsold.Hesataxidriver.Heloveshisjobverymuch.ItisSunday.Todayishisbirthday.Myfather,mymotherandIareinhishome.Myunclealsocomeshere.Hesatallman.Hesaworker.HecomestoseeemygrandfathereverySunday.Mygrandfatherhasagoodfriend.HisnameisJim.HesfromEngland.Hesanicecook.Hecomestoseehim,too.Mygrandfatherisveryhappytoday.选择填空:()1.Mygrandfatherisyearsoldnow.A.seventyB.eightyC.fifty-five()2.MygrandfatherisaA.workerB.driverCcook()3.Myalsocomestoseemygrandfather.A.uncleB.auntCcousin()4.MtuncleisveryAshortBfatCtall()5.JimismygrandfathersAfriendBsonCdaughter英语阅读理解(八)A:Hello,Nancy,Welcometomyhome!B:Thankyou,Mike.Whatsthatoverthere?A:Itsmyfamilyphoto.B:Whosthemanindarkgreen.A:Hesmygrandfather.B:Arethemanandwomanyourparents?A:Yes.Theonewithabignoseismyfather.Theonenexttohimismymother.B:Isthegirlinaredskirtyoursister?A:No,shesmyunclesdaughter.Sheismycousin,Lily.B:Shelooksyoungandpretty.Isthewomaninawhiteblouseyourgrandmother?A:Yes,sheis.Shesaboutsixtyyearsold.B:Whosthelittlebabyinabluehat?Isheyourbrother?A:No,itsme!阅读对话,回答问题。1.Howmanypeople(人)arethereinMikesfamilyphoto?2.IsMikemotherinaredskirt?3.Wholooksyoungandpretty?4.IsthebabyinabluehatMikesbrother?5.Whoissixtyyearsold?英语阅读理解(九)In my family,there are three people,which is my mother,my fathe-r and I.My mother likes cooking,and my father likes reading.We are very happy,and play together a lot.My mother always looks after me,and my father looks after me too.I love my parents!1. How many people are there in my family ? A One B Two C Three2. What does my father like ? He likes _-. A cooking B Playing C reading3. Who always looks after me ?_ A my father B my mother C my parents 4. Are we happy? A Yes , I am B Yes ,were not C Yes .we are 5.Do I love my parents ? A No, Im not B Yes ,I am C Yes ,Im not. 英语阅读理解(十)There are three people in my family,My father is a worker ,he often plays basketball with me,He hopes me to be YAO MING.My mom is a teacher,she often does housework ,I often help her.I am very happy with my mom and my father.So,thats my happy family1 What does my father do ?A . A teacher B A worker C . A Student 2. What does my father like playing ?A basketball B housework C piano3. Who does my father hope me to be ?A He B Yao Ming C Liu Xiang4. Is my mother a teacher ?A Yes ,I am B Yes ,she is C Yes ,he is 5. Who helps my mother do housework ?A My father B Yao Ming C .I 英语阅读理解(十一)A train stops at a station(车站). A young man wants to come out, but it is raining. A boy is standing under a big umbrella. The young man says to the boy. “Can you go and get us two hambugers, one for you and one for me? Here are two dollars.” “Great!” say the boy and he goes to buy hamburgers. After some time, the boy is back. He is eating a hamburger. “Where is my hamburger?” asks the young man. “Oh, there is only one hamburger left. So Im eating mine. Here is your dollar. ”1 Where is the young man ?A.At a station B.Under a big umbrella C.On the train 2. What does the young man want to buy ?A.Umbrella B.Hamburgers C.Dollars 3. Who helps the young man ? A.A boy B.A man C.Nobody4. Does the young man get a hambuger ?A.No ,he doesnt B.Yes ,he does C.No ,he does5. Is the boy clever(聪明的) ?A.Yes ,he isnt B.Yes ,he is C.No ,Im not阅读短文,选择正确的答案:On Christmas morning , children like to get up early to look for the presents in the stockings or under the Christmas Trees .On Christmas Day , Mike gets up at six twenty . He quickly puts on the clothes and looks for his present in the stocking . “ Wow , what a lovely toy dog ! I like it very much .” He says happily . But his little brother says , “ Its for me . My present . ” Then he runs down to the ground floor to see whats in the box. He shakes (摇) the box and listens . His sister , Nancy comes to him , “ Oh , Mke , you are taking my present . ” “ What ? Open it and have a look ! ” Then they open the box and a pretty dress is in it . Mike looks around , and he sees a box for him under the tree .( )1. Mike gets up at . A. twenty to sixB. twenty past sixC. six( )2. The lovely toy dog is for .A. NancyB. Nancys sisterC. Nancys brother( )3. The pretty dress is for .A. MikeB. Mikes sisterC. Mikes borther( )4. Mike gets present(s) from his family .A. only oneB. twoC. three( )5. Whats in the box for Mike ?A. Sorry , I dont knowB. A skateboardC. A toy dogToday is Sunday, it is October now. Our class has a picnic in a nature park. There are three groups. The first group is collecting leaves, there are many golden leaves, they look like the butterflies. The second group is catching butterflies, it is very interesting. And my group is taking pictures. We want to remember this wonderful day.阅读短文,判断下列句子是否与短文内容相符,相符的用 “T” 表示,不符的用 “F” 表示。( ) 1. It is summer now. ( ) 2. Our class has a picnic in the park. ( ) 3 The third group is drawing pictures. ( ) 4. We are not having a good time. ( ) 5. The leaves are very beautiful. BSamisgoodatschool,butheisvery dirty.Hisfaceandhandsareoftendirty.Hewashesthemwithwateronly.Hedoesnotusesoap(肥皂).Samhasanuncle.Onedayhisunclegoes to seehim.Helooksathimandsays,“Sam,Iknowwhatyouateforbreakfastthismorning.” “What?”Samlooksathisuncleandsays .“Eggs”sayshisuncle,“Yourfaceandmouthtellme that.” “You arewrong,uncle!”saysSam,“Nottodayoryesterday,buttheday beforeyesterday(前天)!” 阅读短文,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出正确选项。( )1.WhoisSam?A.HeisEnglish.B.Heisastudent.CHeisayoungchild.DHeisateacher.( )2.What does dirty mean?A.脏的B. 干净 C.坏的D. 好的( )3. WhatsonSamsfaceandmouth?AEggs.BSoapCWaterDBread( )4.Whichoftheseisnotwrong?ASamdoesntwashhisfaceandhandseveryday.B.Theunclethinkstheboyateeggslastmorning.CSamdoesntlikeeggsatall.D.Samdoesntknowhisuncle. ( )4.What do you think of Sam?A. He is a good boy.B. He is a clever boy.C. He is not clean.D. He is lazy(懒惰的)。I have a picture of my school. There is a new building in the middle of the picture. There are many flowers and trees near the building. Therere twelve classrooms in it. Therere twenty-four desks for the students and one desk for the teacher in every classroom. Beside the building, there is a big playground. There are some boys and girls in it. Theyre playing happily. There are some houses next to the building. They are our library and reading rooms. How many windows are there in every reading room? Four. So its bright. Now some students are reading. We all like our school very much. 根据短文内容,判断正(T)和误(F)。( )1.I have a picture of a new classroom.( ) 2.There is a new building in the picture.( ) 3.There are twenty-five de
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年邯郸幼儿师范高等专科学校高职单招职业适应性测试参考题库带答案解析
- 2026年黑龙江交通职业技术学院高职单招职业适应性测试模拟试题有答案解析
- 2026年包头铁道职业技术学院单招综合素质考试备考试题带答案解析
- 外教英语合同2025年少儿退费细则
- 2026年河北政法职业学院单招职业技能考试参考题库带答案解析
- 2026年黑龙江能源职业学院高职单招职业适应性测试备考试题有答案解析
- 2026年成都银杏酒店管理学院高职单招职业适应性测试模拟试题有答案解析
- 2026年贵州工贸职业学院单招综合素质笔试备考题库带答案解析
- 2026年贵州护理职业技术学院单招综合素质笔试参考题库带答案解析
- 2026年黑龙江能源职业学院单招综合素质笔试备考试题带答案解析
- KET考试必背核心短语(按场景分类)
- 2025四川产业振兴基金投资集团有限公司应届毕业生招聘9人笔试历年难易错考点试卷带答案解析2套试卷
- 精防医生考试试题及答案
- 天然气制氢项目可行性研究报告
- DB11T 1493-2025 城镇道路雨水口技术规范
- 重庆水利安全员c证考试题库大全及答案解析
- 2025年中国台球杆行业市场全景分析及前景机遇研判报告
- bz-高标准农田建设项目勘察设计技术投标方案210
- 公司级安全培训内容
- 网格员冬季安全培训内容课件
- (2025修订版)CAAC无人机理论考试题库(含答案)
评论
0/150
提交评论