【培优练习】 Unit 10 Section A (英语人教八上).docx_第1页
【培优练习】 Unit 10 Section A (英语人教八上).docx_第2页
【培优练习】 Unit 10 Section A (英语人教八上).docx_第3页
【培优练习】 Unit 10 Section A (英语人教八上).docx_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 10If you go to the party,youll have a great time!Section A培优练习本课时编写:成都市武侯实验中学 周丹凤 1 阅读理解。根据短文内容选择正确答案。 When you have a dinner party, what should you do? The following will help you.Try to open the door for each guest(客人)If someone else open the door, go to welcome your guests as soon as you can. Always offer(提供)to take their coats and ask: “Would you like me to take your coat?” People often bring gifts like flowers or chocolate to a dinner party. Be ready to receive(接受)the gifts. Get a vase so that you can put the flowers in water. Never leave a guest unattended(没人照顾的), especially when there is only one of them. If there is more than one,they can talk to each other. If the party is at home, a good idea is to have a toilet sign(厕所指示牌)for people who dont know your house.If the party is somewhere else, like a restaurant, try not to be too loud, because not everyone in the restaurant is at your party.1. You should when the guests arrive.A. serve some gifts B. take their coats C. ask someone to open the door2. The underlined word “vase” means“ ”.A. 水壶 B. 花瓶 C. 礼盒3. What should you do if the party is in a restaurant? A. Dont be too noisy B. Arrive there early C. Have a toilet sign4. Which of the following is NOT true?A. It is not good to leave a guest alone.B. You must open the door for every guest.C. It is better to have a toilet sign at home.5. The passage is mainly about how to .A. choose a gift B. be a polite guest C. have a dinner party二完形填空。根据短文内容,从A, B, C三个选项中选出可以填入空白处的最佳答案。Sophia is a girl who comes from a rich family. She goes to a famous university. But her 1 are so busy that they can hardly find time to be with her. Sophia is quite lonely(孤独的)So she spends a lot of time on QQ. She uses the 2 Linda on QQ and has made a lots of friends.Last year Sophia made a very 3 friend on QQ. His name was David and he lived in London. They were 4 interested in rock music. So they alway sent hours 5 happily on QQ. Of course, they wanted to know more about each other. David sent a, 6 of himself. He was a tall, good-looking young man 7 a big, happy smile. As time went on, they became good friends.One day Sophias father was going on a trip to London. Sophia _8 him to let her go with him so that she could give David a 9 for his birthday. But when David finally stood before her, she that her special friend was a twelve-year-old boy named Jim!( ) 1. A. brothers B. parents C. sisters( ) 2. A. name B. number C. age( ) 3. A. angry B. special C. lucky( ) 4. A. all B. either C.both( ) 5. A. talking B. preparing C. solving( ) 6. A. game B. picture C. report( ) 7. A. on B. for C. with( ) 8. A. refused B. advised C. asked( ) 9. A. surprised B. gift C. party( ) 10. A. thought B. found C. believed 【培优练习】答案及解析一1. B 由第二段Always offer to take their coats 可知答案。2. B 通过下文you can put the flowers in water.可知是一个花瓶。3. A 通过第六段try not to be too loud可知答案。4. B 第二段提到如果是其他人给客人开门,你需要询问你想让我帮你放外套吗?可知并没要求主人为每一位客人开门。5. C 从第一段when you have a dinner party可知答案为C。二1. B 从下文他们几乎没有时间陪她,可知是她的父母很忙。2. A Linda是一个人名,可知答案为name。3. B 因为是网友,所以特别。4. C 两者都

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论