2019_2020学年新教材高中英语Unit3OnthemovePeriod1课时作业(一)外研版.docx_第1页
2019_2020学年新教材高中英语Unit3OnthemovePeriod1课时作业(一)外研版.docx_第2页
2019_2020学年新教材高中英语Unit3OnthemovePeriod1课时作业(一)外研版.docx_第3页
2019_2020学年新教材高中英语Unit3OnthemovePeriod1课时作业(一)外研版.docx_第4页
2019_2020学年新教材高中英语Unit3OnthemovePeriod1课时作业(一)外研版.docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Period 1Starting out & Understanding ideas课时作业(一)基础训练单词拼写1He headed the ball into an open _ (球门)答案:goal2The theory seems to have no _ (根据) in fact.答案:basis3Physical activity is an important _ (因素) in maintaining fitness. 答案:factor4This indicates that there is a certain way quantity is _ (代表) in their brains.答案:represented5We provide 2person tents and basic cooking and camping _ (装备)答案:equipment单句语法填空1She and I sometimes drive to the beach to go _ (surf)答案:surfing2They hadnt met each other since the war broke _.答案:out3_ (give) that theyre inexperienced, theyve done a good job. 答案:Given4The rise in crime is mainly due to social and economic _ (factor)答案:factors5When the war break _, the two countries break off their diplomatic relation.答案:out6The news caused great _ (excite) among her friends. 答案:excitement7He bought his son a toy made _ cloth bags.答案:of8He remained president until his untimely _ (dead)答案:death9He became interested in rock _ (climb) from then.答案:climbing10The story happened in his hometown, _ the hero was greatly respected. 答案:where用括号内所给词汇,写出一个语段(conflict; to ones hearts content; death; soldier; factor) 答案:The armed conflict is the single most important factor of that soilders death. Seen the conflict calmed down, the soldier closed his eyes to his hearts content.思维训练完形填空 “I was born for soccer, just as Beethoven was born for music.” These words are exactly from Pele. He is considered the greatest soccer player who has had a huge influence on the _1_ world.His great _2_ are not the only reason why he is my hero, though. He is also very kind.When I play soccer, I often think of Pele, and then I will become very _3_. I like _4_ videos of his games because I can learn from all his moves.I _5_ his skills and want to be like him one day. He started playing soccer when he was very young and _6_ his professional career at age 14. He had surprising speed and skills in ball _7_ and seemed to be able to make the ball do as he wanted.I dream of breaking Peles records one day. He _8_ the record of scoring (得分) the most goals in a career:1,283. When he was 17, he was the _9_ scorer in a World Cup Final. Pele is the only _10_ to have been in three World Cup winning teams (1958, 1962 and 1970) and was named “South American Player of the Year” in 1973. Every time the ball was at his feet, some surprising, recordbreaking feat (壮举) was _11_ to be made by Pele.Pele is also famous for his _12_ for others. He is a _13_ person and gives money to organizations that _14_ children around the world and social services in Brazil. _15_, he is also a member of many charity fund raisers. When he travels, he _16_ goes out of his way to help children.Heroes are people we admire and want to _17_. Ney Blanco de Oliveira, Peles personal friend for more than 40 years, _18_ Pele: “My friend Pele is not only the _19_ soccer player in the world, but also one of the kindest human beings that I have ever known.” These are also the reasons why Pele is my _20_.篇章导读:本文是一篇记叙文。喜欢足球的一定知道球王贝利,除了球技出众,贝利还有令人敬佩的品质,那就是善良。1A.soccer BbasketballCswimming Dshooting 答案:A句意:贝利被认为是最伟大的足球运动员,他对足球(soccer)领域有很大的影响。2A.skills BgradesCqualities Dexperiences答案:A根据下文第二段中的“. his skills and want to be like him one day”可知,贝利拥有出色的技术(skills)。3A.polite BlonelyCstrange Denergetic 答案:D根据上下文可知,“我”想成为像贝利那样优秀的球员,因此“我”踢球时想起贝利,应该是“精力充沛的(energetic)”。4A.selling BdesigningCmaking Dwatching 答案:D根据空格后的“I can learn from all his moves”可知,“我”很喜欢看(watching)贝利的视频,因为“我”可以学习他的动作。5A.improve BhaveCadmire Dshare 答案:C根据本空后的“want to be like him one day”可知,“我”崇拜(admire)贝利的技术。6A.began BcontinuedCstopped Dchanged答案:A根据空格前的“He started playing soccer when he was very young”可知,贝利很早就开始(began)了足球生涯。7A.control BsenseCstudy Dadvertisement答案:A根据空格后的“seemed to be able to make the ball do as he wanted”可知,贝利有着出色的控球(control)技术,能够随心所欲地带球。8A.checks BholdsCbreaks Dwishes答案:B根据空格前的“I dream of breaking Peles records one day.”可知,贝利保持着(holds)职业生涯进球最多的记录。9A.cleverest BfastestCyoungest Dstrongest答案:C根据空格前的“When he was 17”可知,17岁时,贝利成为了世界杯决赛最年轻的(youngest)得分运动员。10A.coach BpartnerCplayer Dassistant答案:C根据第一段中的“the greatest soccer player”可知,贝利是唯一一个三届世界杯冠军球队的球员(player)。11A.forced BexpectedCallowed Dforbidden答案:B根据空格前的“Every time the ball was at his feet, some surprising, recordbreaking .”可知,每次球在贝利脚下的时候,他都有望(expected)创造惊人的壮举。12A.thanking BcaringClooking Dfighting答案:B根据后文的内容可知,贝利经常帮助他人,活跃于各种慈善事业。因此,贝利也因关怀(caring)他人而出名。13A.brave BpatientCkind Dcareful答案:C根据空格后的“gives money to organizations”可知,贝利是一个仁慈的(kind)人。14A.organize BtrainCfind Dhelp答案:D根据空格后的“social services in Brazil”可知,这些组织是帮助(help)世界各地的儿童的。15A.Besides BHoweverCInstead DTherefore答案:A根据空格后的“he is also a member of many charity fund raisers”可知,除此之外(Besides),贝利还参与很多慈善基金的筹集。16A.seldom BjustCnever Dalways答案:D根据空格后的“goes out of his way to help children”可知,旅行的时候,贝利总是(always)不辞辛苦地帮助儿童。17A.educate BfollowCbeat Daid答案:B根据空格前的“Heroes are people we admire”可知,英雄是那些我们崇拜又想追随(follow)的人。18A.advises BdescribesCjudges Dencourages答案:B根据空格后的内容可知,这是贝利的好友描述(describes)贝利的话语。19A.most positive BfriendliestCrichest Dgreatest答案:D根据上文中的“the greatest soccer player”可知,好友说贝利是最伟大的(greatest)球员。20A.relative BteacherChero Dpride答案:C句意:这些也是贝利成为“我”心目中的英雄(hero)的原因。阅读理解Brazil_sports_are_out_of_control! Brazil may be one of the most sportscrazy countries in the world. Whether you are into watching or playing, Brazil sports have a lot to offer everyone.Football in Brazil is more than a sport. Its a way of life. Football is popular in Brazil for several reasons. One reason is that it is fast paced and fun to watch. This is the reason why the World Cup Soccer is the most watched sports event in the world aside from the Summer Olympics. Also, you dont need anything to play soccer except for something to kick, and a big area in which to play. Few will argue if you say that Brazil leads the world in football. No nation has won as many world cups as Brazil.Volleyball is a close second in Brazil sports. In the world of international volleyball, Brazil wins many championships of all kinds, including indoor and beach volleyball. Brazil has nearly 5,000 miles of coastline. If you go to a beach in Brazil, there will always be a volleyball game going on somewhere, and usually two or three.Footvolley was created in Brazil in the 1960s. It is a mix of football and volleyball, where the players must use their feet and head to get the ball over the net and into the opponents court, and is also played in sand. It is one of the most popular beach sports in Brazil.Swimming, tennis, rugby, boxing, judo, sailing, golf, surfing, and handball are all greatly popular in Brazil.篇章导读:本文是一篇说明文。众所周知,巴西人热爱足球运动,但其实他们也享受许多其他的运动带来的快乐。1We infer that this passage was written to _.Aexplain why football is so popular in BrazilBencourage us to do sports as people in Brazil doCtell us the history of several sports in B

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论