高考英语一轮复习 Module6 Films and TV Programmes课时规范训练 外研版必修2.doc_第1页
高考英语一轮复习 Module6 Films and TV Programmes课时规范训练 外研版必修2.doc_第2页
高考英语一轮复习 Module6 Films and TV Programmes课时规范训练 外研版必修2.doc_第3页
高考英语一轮复习 Module6 Films and TV Programmes课时规范训练 外研版必修2.doc_第4页
高考英语一轮复习 Module6 Films and TV Programmes课时规范训练 外研版必修2.doc_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

module6 films and tv programmes.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c、d)中,选出最佳选项。alets face it.no one drinks diet soda for the taste.people drink diet soda in the hope that it will help them lose weight or at least keep them from gaining it.yet it seems to have exactly the opposite effect,according to a new study.researchers from the university of texas said those who drank two or more diet sodas a day had waist size increases that were six times greater than those who didnt drink diet soda.“what we saw was that the more diet sodas a person drank,the more weight they were likely to gain,”said sharon fowler.the study was based on data from 474 participants in a large,ongoing research project,where the participants were followed for nearly 10 years.while the findings are surprising,they also offer some explanations.nutrition expert,melanie rogers,who works with overweight patients in new york,has found that when patients are switched from regular to diet soda,they dont lose weight at all.“we werent seeing weight loss necessarily,and that was confusing to us,”said rogers.so why would diet soda cause weight gain?no one knows for sure yet,but it could be that people think they can eat more if they drink diet soda,and so overcompensate for the missing calories.a related study found some sweeteners (甜味剂) raised blood sugar levels in some mice.“data from this and other potential studies suggest that the promotion of diet sodas and artificial sweeteners may be risky,”said helen phazuda,professor at the university of texas school of medicine.“they may be free of calories,but not of consequences.”1people drink diet soda to_.aenjoy its tastebstay in fashioncachieve weight lossdgain more energy解析:选c。细节理解题。根据文章第一段第三句中的“will help them lose weight”可知,人们饮用苏打水的目的是减肥。故选c。2the new study suggests that drinking diet soda_.acauses people to become heavierbhelps people to be healthiercmakes people much thinnerdoffers people more calories解析:选a。细节理解题。根据第一段最后一句“yet it seems to have exactly the opposite effect,according to a new study.”可知,饮用苏打水不但不能减肥,反而会导致体重增加。故选a。3we can learn from the passage that_.aregular soda makes people lose more weightbdiet soda drinkers tend to eat more foodcdiet soda does help reduce caloriesdmost blood diseases come from diet soda解析:选b。细节理解题。根据文章倒数第二段中的“people think they can eat more if they drink diet soda”可知,人们认为饮用苏打水后可以吃得更多。故选b。4the underlined word “they” in the last paragraph probably refers to“_”asweetenersbdiet sodas and artificial sweetenerscsodasddiet soda drinkers and sweetener takers解析:选b。代词指代题。根据文章最后一段所讲述的内容,特别是“the promotion of diet sodas and artificial sweeteners may be risky”可知,they指代的是“diet sodas and artificial sweeteners”。故选b。b(2014高考重庆卷)there have always been a lot of commonly believed but false ideas about being fat and doing exercise.some people believe that they cant help putting on weight as they get older,while others hold that if they stop exercising,their muscles will turn into fat.here are some more myths:ill never lose weighti come from a fat familywrong!while we cant change the body type we are born with,we cant blame our genes for making us fat.theres plenty of evidence that fatness runs in families,and the main reason is that they share the same habits of eating too much and exercising too little.i am fat because i burn calories slowlywrong!fatness is not caused by a slow metabolism(新陈代谢)in fact,although fat people consume more energy than slim people,they also fail to realize how much they eat!keeping a diary can help you work out your daily food intake more accurately.exercise is boringwrong!anything will become boring if you do it repetitively.the key is to develop a balanced and varied program thats fun as well as progressive.if you enjoy a sunday walk,take a different route.if you do yoga,try a tai chi class.if you like swimming,set yourself a distance or time challenge.no pain,no gainwrong!exercise is not meant to hurt.indeed,pain is your body telling you somethings wrong,and continuing to exercise could lead to serious injury.you may experience mild discomfort as you begin to exercise regularly,but this is your body adapting to the positive changes in your lifestyle and the aches should disappear relatively quickly.if they dont,rest and seek medical advice.5what does the author think about being fat?ait is the family genes that make people fat.bpeople are fat because they consume too little energy.ca diary of exercise can prevent people from becoming fat.dit is the consequence of peoples unbalanced lifestyle.解析:选d。推理判断题。根据第二段最后一句和第三段最后一句可推断出,作者认为肥胖的原因在于人们不均衡、不健康的生活方式。6according to the author,how can we make exercise more interesting?aby taking varied exercise.bby choosing simple exercise.cby doing regular exercise.dby sticking to outdoor exercise.解析:选a。细节理解题。根据第四段第二、三句可知,使锻炼变得更加有趣的关键就是要让你的锻炼方式多样化,因为任何事情反复做都会令人感到厌倦。7what is the authors opinion about “no pain,no gain” in exercising?akeeping fit is essentially a painful experience.bexercise should be stopped if continuous pain is felt.cpain in exercise is a precondition for reaching your goal.dgetting used to pain leads to positive changes in your body.解析:选b。推理判断题。根据最后一段可推断出,在锻炼过程中如果感觉持续疼痛应该停止锻炼,休息一会儿,然后去看医生。8what is the purpose of the passage?ato declare the importance of keeping fit.bto clarify some misconceptions about fatness and exercise.cto confirm what has long been believed about keeping fit.dto explain some medical facts about being fat and doing exercise.解析:选b。主旨大意题。通读全文内容可知,文章的主要目的是纠正一些关于肥胖和锻炼的错误观点,澄清一些事实。.语法填空阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于1个单词)或括号内单词的正确形式。finishing their shopping at the supermarket,a middleaged couple found their new car_1_(steal)they filed a report at the police station and a detective drove them back to the parking_2_look for evidence.to their_3_(amaze),the car had been returned and there was_4_note in it that said:“i apologize for taking your car.my wife_5_having a baby and i had to send _6_to the hospital as soon as possible.please forget the _7_(convenient)there are two tickets for tonights rowan atkinson concert.”their faith in humanity restored(恢复)the couple attended the concert.but when they returned home,they _8_(immediate) found that their house_9_been ransacked (洗劫)_10_the bathroom mirror was another note:“i have to put my kid through college somehow,dont i?”1_2._3._4._5_6._7._8._9_10._答案:1.stolen2.to3.amazement4.a5.was6.her7inconvenience8.immediately9.had10.on.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。with the rapid pace of modern life,we young people are working hardly,only to neglect our parents.in addition,lack of exercise make our health poorer and poorer.to change this situation,we had better take several measure.if we take some exercise,we can build up our bodies.whats worse,if we take exercise with parents,not only can we communicate with him but also this will help make them healthy.then they can take good care themselves.i know i must care about my parents in many aspects,included their health,or their mental world.as we all know it,respecting the elder was the traditional virtue of the chinese.答案:with the rapid pace of modern life,we young people are working ,only to neglect our parents.in additi

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论