



免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 3travel journala级:基础巩固.句型转换1.it is such an interesting book that we all want to read it twice.it is such an interesting book we all want to read twice.答案:as2.the girl is so young that she cant dress herself.the girl is young dress herself.答案:too;to3.the question is so easy that i can work it out.the question is easy for me work out.答案:enough;to4.he was such an honest man that he was praised by the teacher.he was honest a man he was praised by the teacher.答案:so;that5.she kept insisting on her innocence.she kept insisting that .答案:she was innocent6.no matter where you go in life or how old you get,theres always something new to learn about.you go in life or how old you get,theres always something new to learn about.答案:wherever7.you will be successful in the interview once you have confidence. and you will be successful in the interview.答案:be confident8.she preferred to go with us rather than stay behind.答案:she preferred going with us to staying behind./she would rather go with us than stay behind./she would go with us rather than stay behind.单句改错1.after graduating from college,we finally got the chance to taking a bike trip.答案:takingtake2.i am fond in my sister but she has one serious shortcoming.答案:inof3.it becomes rapids as it passes through deep valleys,travels across western yunnan province.答案:travelstravelling4.our legs were so heavy and cold that they were felt like blocks of ice.答案:去掉第二个were5.at one point we were so high that we found ourselves cycle through clouds.答案:cyclecycling6.on the top of this mountain,you can get wonderful view of the nearby hills.答案:wonderful前加a7.at first,i did most of the duties myself when other students cared little about class activities.答案:whenwhile8.though they met with great difficulty,the team made up their mind to go on with the experiments.答案:mindminds9.frank insisted that he be not asleep although i had great difficulty in waking him up.答案:bewas10.some friends come to annes birthday party this evening.答案:comeare comingb级:能力提升.完形填空阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出可以填入空白处的最佳选项。last christmas while staying with my parents,i 1 across some old love letters that my parents wrote to each other.these letters were all piled up in a basket,dirty and 2 with dust.deciding to read and sort them,i asked them if i could take the letters back to my illinois home.they 3.as i carefully opened each letter,4of them fragile with age,i discovered a new page 5 unknown to me in this private chapter of my parents lives.my father used to 6 in the army.so his letters were full of frontline 7 of the things about the war.each of my mothers letters was marked with her 1944 dark red lipstick kiss.i was 8 to these letters like a magnet(磁铁).just six weeks after our christmas visit,daddy became very 9 and was hospitalized.this time,he was fighting a 10 kind of war.as i sat by his bedside,we discussed the 11.he told me how much receiving those lipstick-kissed letters had 12to him when he had been so far from home.it so happened that the next day would be february 14.from the 13 letters i chose the card my father had sent mother in 1944 and brought it to my fathers bedside.at his bedside,i joked with him,saying 14,“today is valentines day,dont you want to send mother a present?” he became more 15 when i handed him the old 16.he carefully opened it and took out the card,and when he 17 it,his eyes were filled with tears.my father,in a 18 tight with emotion (情感) read the loving message hed sent to my mother fifty-six years 19.and this time,he could read it to her in 20.1.a.cameb.hitc.drewd.fell解析:考查固定短语。come across“(偶然)遇见,发现”。答案:a2.a.hiddenb.coveredc.buriedd.filled解析:考查语义联系。由dirty可知这些情书布满了灰尘。答案:b3.a.refusedb.smiledc.shockedd.agreed解析:由上文的“请求”(asked)和下文的“打开”(opened)可知作者的父母同意了她的请求。答案:d4.a.allb.nonec.bothd.neither解析:所有这些情书本来是堆在一起的,并且尘封多年,因此这些情书都日久年深,变得非常脆弱易碎了。答案:a5.a.recentlyb.usuallyc.previouslyd.occasionally解析:因为这些书信作者以前没有见过,因此用previously(先前)最合适。答案:c6.a.workb.studyc.served.report解析:作者的父亲曾经在军队服役。serve“服役”。答案:c7.a.accountsb.documentsc.introductionsd.occupations解析:承接上文,作者父亲的信里面有对战争的描述。account“描述”。答案:a8.a.devotedb.addictedc.thrownd.drawn 解析:考查语义联系。下文magnet一词暗示出作者受到这些情书的“吸引”,故应用draw一词。答案:d9.a.sadb.deadc.dangerousd.ill解析:考查语义联系。由下文hospitalized(住院的)可知作者的父亲生病了。答案:d10.a.typicalb.traditionalc.differentd.familiar解析:上文提到作者的父亲曾在部队服役,亲历过战争;此处作者的父亲住院,和病魔作斗争。这两种战争是截然不同的。答案:c11.a.warsb.illnessesc.lettersd.hospitals解析:由上下文可知,此处指作者和父亲讨论那些多年前所写的情书。答案:c12.a.meantb.intendedc.plannedd.said解析:“烽火连三月,家书抵万金”,在战争中的父亲盼望家信,这些信对他来说意义重大。答案:a13.a.dividedb.sortedc.separatedd.updated解析:承接第一段中sort一词。答案:b14.a.sadlyb.angrilyc.softlyd.loudly解析:面对父亲,又是一个特殊的日子,作者应该“柔声”地和父亲交谈。答案:c15.a.curiousb.enthusiasticc.fantasticd.positive解析:作者提议父亲送母亲情人节礼物,随即递过去一个信封。面对该情景,作者父亲的正常反应应该是“好奇”。答案:a16.a.cardb.envelopec.basketd.lipstick解析:由下文的opened可知。答案:b17.a.foundb.wrotec.recognizedd.missed解析:打开信封后,父亲“认出”了当年送给妻子的卡片。答案:c18.a.soundb.noisec.whisperd.voice解析:由read一词可知此处指父亲重读卡片的“声音”。答案:d19.a.laterb.earlierc.agod.ahead解析:earlier“先前的;早先的”。答案:b20.a.personb.privatec.dangerd.peace解析:当初作者的父亲将该卡片寄给妻子,现在重新“亲自”读给妻子听。in person“亲自”。答案:a.语法填空阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。do you believe fate can bring together people who are far apart?here is a true story.as he posed for a holiday photo on the beach,six-year-old nick wheeler paid no attention to the little girl 1.(make) sandcastles a few yards away.it was only when he showed his fiancee aimee maiden the photo 20 years later that she pointed at 2. five-year-old in a swimsuit and cried 3.(surprise):“thats me!”.4.the picture was taken in 1994,the pair lived hundreds of miles apart,yet fate determined that they 5.(meet) and fall in love at sixth-form college,11 years later.after their college years,mr.wheeler joined the army 6. miss maiden trained as a teacher.they moved in together three years ago and got engaged last year.they hosted a party,where they showed off the photo 7. their friends and family.the couple married on saturday at gulval church in mousehole,20 years 8.the photo was taken and just a 9.(minute) walk from the same spot.they are heading to florida for 10. honeymoon and plan to frame the treasured picture as soon as they get back.答案:1.making2.the3.surprisedly4.when5.would meet/were to meet6.while/and7.to8.after9.minutes10.their/the.书面表达假定你是某校高三学生李华,下面的通知引起了你的注意。请根据通知内容和要求向学校写一封申请信。volunteers wantedthe 2016 international horticultural exposition(世界园艺博览会)will be held in tangshan.volunteers are wanted to offer service to visitors from all over the world.requirements:1.fluency in english2.excellence in personality3.good knowledge of tangshanif interested,please send your application in english to the office of the principal before friday.注意:1.词数100左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯;3.开头和结尾已给出,不计入总词数。dear sir or madam,im glad that the
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 教育数据挖掘应用案例-洞察及研究
- 【《西西弗书店矢量咖啡馆顾客满意度问题及完善建议研究》14000字(论文)】
- 请假福利制度
- 创业市场报告
- 2025年济宁市任城区事业单位公开招聘工作人员(教育类)(125人)考前自测高频考点模拟试题及1套参考答案详解
- 2025海南定安县建设工程质量安全监督站就业见习基地见习生招录5人模拟试卷及答案详解(易错题)
- 2025广东南粤银行资金运营中心招聘考前自测高频考点模拟试题附答案详解(突破训练)
- 2025年4月18日四川内江市招聘会岗位模拟试卷及答案详解(名师系列)
- 2025年上半年内江市部分学校公开考试招聘教师、部分事业单位公开考试招聘工作人员笔试模拟试卷及答案详解(名校卷)
- 2025湖南娄底市娄星区人民医院公开引进高层次医疗卫生专业技术人才15人模拟试卷附答案详解(典型题)
- 西藏介绍课件
- 新高考地理备考策略
- 会务理论考试题及答案
- 2025年病历书写基本规范考试试题(附答案)
- 高级心理咨询师考试试卷及答案2025年
- (2025)社区网格员笔试考试题库及答案
- 简约风共青团团支书竞选自我介绍
- 降铬剂使用管理制度
- 第三单元 植物的生活单元练习-2024-2025学年人教版生物七年级下册
- 社会工作行政(第三版)课件全套 时立荣 第1-11章 社会服务机构- 社会工作行政的挑战、变革与数字化发展
- 慢性糜烂性胃炎护理
评论
0/150
提交评论