免费预览已结束,剩余2页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 1 art.阅读理解aguitar lessons for guitar playersplaying the same things over and over again when you pick up the guitar? teaching yourself for years but you hit a wall? dont know what to do next? whether youre a total beginner, or an old guitar player, well get you working on something you can benefit from. im a professional teacher, over 30 students at my studio in downtown berkeley and several music schools in san francisco, alameda, and mountain view.no matter what style youre into, i guarantee there are songs by your favorite bands that you could learn.call at 5103339091 or email at blueschoo147gamail. com.dance classes for studentsmotion dance center in martinez is now accepting registration for all fall dance classes. there are classes offered in jazz, tap, ballet, hiphop, contemporary and cheerleading. classes run like the school year sept. through june. prices are very reasonable at only $45 a month. thats for a onehour class once a week for a month. this studio is known for their younger child program. we are always looking for talented instructors too. if you want more information call deena at 9252295678.qi gong with angieqi gong is the perfect activity for anyone, at any age. it combines gentle movement and meditation(冥想) breathing regulation and relaxation. the exercises are designed to reduce stress and anxiety and improve blood and energy circulation throughout the body, therefore increasing immune function, improving energy levels and sleep.thousands of qi gong lovers around the world have experienced the extraordinary benefits of this gentle, ancient chinese exercise form and are healthier and happier for it. join us to experience the benefits for yourself!when: tuesdays from noon1 pmwhere:halanda studio1062 lincoln avenue, san jose, ca 95125cost: $12 per class dropin(即到即学的) or $45 for a prepaid set of 4 classescontact: angie at , 4088876000文章大意:本文是应用文。文章是3则艺术与健身训练班的招生广告,依次为吉他培训、舞蹈培训和气功培训。1the purpose of ad 1 is to _.abuild a bridge between guitar playersblook for teachers for several music schoolscattract guitar players to attend music classesdhelp guitar beginners to improve their techniques答案:c推理判断题。由广告一的标题可知是面向吉他爱好者的,广告前三句以3个问题提出一般吉他学习者关心或感到困扰的问题,以此激起他们的阅读兴趣甚至报名学习的欲望,故选c。2who will probably contact 5103339091?aa music lover. ba hiphop lover.ca dance lover. da qi gong lover.答案:a推理判断题。5103339091是广告一的联系电话,由标题guitar lessons for guitar players可知其广告对象为弹吉他者,因此感兴趣的可能为a。3according to angie, the qi gong exercise is _.atraditional, gentle and unpopularbancient, positive but complexcsimple, effective but a little violentdtraditional, gentle and effective答案:d推理判断题。广告三第二句说气功是一项较平和的运动(gentle movement),气功是中国一项传统的(traditional)锻炼方式,第一、二两段讲了其显著的功效(effective)。4how much can you save if you pay for eight classes at one time before you join halanda studio?a$3. b$6.c$8. d$12.答案:b细节理解题。由$12 per class dropin or $45 for a prepaid set of 4 classes可知,一次交8节课(即两套预付)的学费比即到即学节省6美元。b(2015课标全国c)salvador dali (19041989) was one of the most popular of modern artists.the pompidou centre in paris is showing its respect and admiration for the artist and his powerful personality with an exhibition bringing together over 200 paintings,sculptures,drawings and more.among the works and masterworks on exhibition the visitor will find the best pieces,most importantly the persistence of memory.there is also lenigme sans fin from 1938,works on paper,objects,and projects for stage and screen and selected parts from television programmes reflecting the artists showman qualities.the visitor will enter the world of dali through an egg and is met with the beginning,the world of birth.the exhibition follows a path of time and subject with the visitor exiting through the brain.the exhibition shows how dali draws the viewer between two infinities (无限)“from the infinity small to the infinity large,contraction and expansion coming in and out of focus: amazing flemish accuracy and the showy baroque of old painting that he used in his museumtheatre in figueras,” explains the pompidou centre.the fine selection of the major works was done in close collaboration (合作)with the museo nacional reina sofia in madrid,spain,and with contributions from other institutions like the salvador dali museum in st.petersburg,florida.文章大意:本文介绍了巴黎蓬皮杜艺术中心正在展览最受欢迎的现代艺术家之一萨尔瓦多达利的艺术作品,并对此次展览的作品、展览的形式、展品的来源等进行了介绍。5which of the following best describes dali according to paragraph 1?aoptimistic. bproductive.cgenerous. dtraditional.答案:b推理判断题。根据文章第一段第二句.with an exhibition bringing together over 200 paintings,sculptures,drawings and more.可知,达利的作品数量很多,这和productive(多产的)相呼应,故选b项。6what is dalis the persistence of memory considered to be?aone of his masterworks.ba successful screen adaptation.can artistic creation for the stage.done of the best tv programmes.答案:a细节理解题。根据文章第一段第三句among the works and masterworks on exhibition the visitor will find the best pieces,most importantly the persistence of memory.可知,记忆的永恒是达利的杰作之一,故选a项。7how are the exhibits arranged at the world of dali?aby popularity. bby importance.cby size and shape. dby time and subject.答案:d细节理解题。根据文章第二段第二句the exhibition follows a path of time and subject with the visitor exiting through the brain.可知,该展览是根据时间和主题来布展的,故选d项。8what does the word “contributions” in the last paragraph refer to?aartworks. bprojects.cdonations. ddocuments.答案:a词义猜测题。最后一段提到该展览中的主要作品是通过与不同机构组织的合作而精选出的,所以contribution应指文中的major works,即艺术品,故选a项。.语法填空阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。(2015深圳一调)i seldom thought i had a passion. i would sit before the tv all day, thinking _1_ nothing but the next show. it was not long ago that i first learned how important having a passion is to life.one day i went with mum to drop my sister off at the gym. then, _2_ mum stopped at a red light, someone on the roadside caught my eye. it was a man _3_ (dress) in rags, homeless. that didnt interest me, for i _4_ (see) many like him before.but the man wasnt sitting down with a sad _5_ (express). he had a radio in his hand and was dancing _6_ (merry) to the music. the radio seemed to be the most precious thing _7_ he had.“mum, why does that man have a radio even though hes homeless?” i asked.“he bought _8_,” she replied.“but if hes homeless, why doesnt he use the money to buy food or clothes? he wasted it on something he doesnt need.”“well, sarah, sometimes food and clothes arent _9_ only important things. we need happiness, too.”“i see.” the man must care too much about music, so he bought a radio instead of food and clothes. i realized that happiness is the key to life. _10_ it, theres nothing to look forward to. a passion gives a person the happiness they need to keep going!1_ 2._ 3._ 4._ 5._6_ 7._ 8._ 9._ 10._文章大意:本篇短文主要通过讲述一个衣衫褴褛、无家可归的男人在没钱购买食物、衣服的情况下去买来一个收音机并伴随着音乐翩翩起舞的故事,说明了激情的重要性。答案:1命题立意:考查介词。解析:about/of结合语境,此处指“我”会整天坐在电视机前,不想任何事。think about/of“想,思考”。2命题立意:考查连词。解析:as/when根据语境知此处表示当妈妈停在红灯前的时候,这里是一个时间状语从句,表示“当时候”,故用as或when。3命题立意:考查非谓语动词。解析:dressed 根据语境知此处表示“一个穿着破烂的、无家可归的人”,故用过去分词作定语,相当于a man who was dressed in rags。4命题立意:考查动词时态。解析:had seen由于上文是“didnt interest”,为一般过去时;而空处所在的句子中出现了before,表示“过去的过去”,所以空处要用过去完成时。5命题立意:考查名词。解析:expression表示“一种悲痛的表情”,要用名词形式,故填expression。6命题立意:考查副词。解析:merrily修饰动词要用副词形式。7命题立意:考查定语从句。解析:that根据句子结构可知,空处引导了一个定语从句,修饰先行词the most precious thing,且空处在从句中作宾语,同时由于在thing前有形容词最高级the most precious修饰,故要填that。8命题立意:考查代词。解析:it根据上下文语境,此处指代上文的“a radio”,故要用it。9命题立意:考查冠词。解析:the根据语境,此处指有时食物和衣服并不是唯一重要的东西,由于名词前有only修饰,所以要用定冠词the。10命题立意:考查介词。解析:without根据语境,此处指“我”意识到生活的关键是快乐。没有它,就没有什么可期待的东西了。句中的it指的是上一句中的“happiness”,故表示“没有它”,应填without,表否定。.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加,删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用()划掉。 修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。(2015陕西省质检二)dear sir/madam,some schools require that students have their hair cut shortly. personally, i dont think that this regulation was reasonable. the school says that the uniform hairstyle can save time for students to concentrate in studying. in fact, a simple pigtail wont take a long time to do it. secondly, school students wear their hair properly long will not only protect the head from severely cold or severe heat but will also make the wearer look nicer. whats more, some students think the hairstyle is the personal matter. if the school insists making students obey the rules, it will only make the students more distant from his teachers.i believe students should have the freedom of choose their own hairstyle.yours,li ming 答案:dear sir/madam,some schools require that students have their hair cut . personally, i dont think that this regulation reasonable. the school says that the uniform hairstyle can save time for students to concentrate studying. in fact, a simple pigtail wont tak
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 【正版授权】 ISO/IEC TS 8236-2:2025 EN Information technology - Provisioning,forecasting and management - Part 2: Data centre facility infrastructure
- TCECS 205-2024 内衬(覆)不锈钢复合钢管管道工程技术规程
- 浙江嘉兴新塍镇人民政府所属事业单位选聘工作人员易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 公司投资代理协议书
- 公司之间委托协议书
- 代理出口协议啥合同
- 江苏南京部分事业单位2025下半年招聘拟聘(八)易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 梅州市五华县招考人口计生医技人员易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 供应建筑原料协议书
- 成都市人事考试中心2025年下半年招考编外工作人员易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 【《生涯教育的发展历程概述》6600字】
- 知道智慧树异彩纷呈的民族文化满分测试答案
- 储能功能材料 课件 第1章“认识储能功能材料”绪论
- IPC7525B2011(CN)Stencildesignguidelines模板设计指南(中文版)
- 用友软件操作实训教程
- 前期物业服务招投标管理暂行办法
- 2024年职业技能:NACE调整涂装检查员技术及理论知识考试题库(附含答案)
- 智能制造装备技术
- 水产养殖技术模式发展
- 韭菜栽培技术课件
- 美导下店标准化流程
评论
0/150
提交评论