已阅读5页,还剩5页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
人教版(新起点)2015小升初英语重点题型训练-阅读判断姓名:_ 班级:_ 成绩:_小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、 阅读理解。 (共8题;共65分)1. (10分) Hello! My name is Lily. Im ten years old. Im in Class Three, Grade Three. Look! This is my new schoolbag. Its red, I like red very much. I have English and music today. I like English very much. I like hamburgers and hot dogs, too. I have a dog, its name is Benben. Its small and white. Its very lovely. I love it.根据短文内容,判断正误。(1)Lilys new bag is blue.(2)Lily is ten years old.(3)Lily likes hamburgers very much.(4)Lily has a cat.(5)Benben is big and white.2. (4分) Today is Sunday. Jenny goes to the park with her friends. She puts on her pink coat. The park is far from her home. They go to the park by car. They sing songs in the car, and they are so happy. Then they have lunch on the grass. They have bread, milk, apples and chicken. After lunch, they fly kites.They have a good time.根据短文内容,填空。(1)Today is_.(2)Jenny goes to the_.(3)She puts on her_coat.(4)The park is far from her_.3. (6分)Amy: Lets play teacher and student! Mike: OK! Im tall. Im the teacher!Amy: Im clever. Im the teacher.Mike: OK!Amy: Good morning!Mike: Good morning!Amy: Hello, boys and girls!Mike: Hello, teacher.Amy: OK! Youre a good student! Lets change.Mike: Yeah! Im the teacher now!选择正确的答案填在括号里。(1)Who is the teacher at first?A . AmyB . MikeC . Amy and Mike(2)Who is taller?A . AmyB . MikeC . Tom(3)Which one is right?A . Amy is a teacherB . Amy acts a teacherC . Mike is a teacher4. (10分)阅读短文, 判断正误 。Mr Brown looked out of the window. There was a boy in the street. He was eating a sandwich. There was a dog in the street, too. The boy said, “Come here, good dog. I am going to give you some sandwich. The dog came up (走过来) to him. The boy kicked the dog. The dog ran away (逃跑). Mr Brown went out of the house and said to the boy, “Come here. Im going to give you some money. The boy was happy and went towards Mr Brown. But Mr Brown didnt give him any money. He kicked the boy. The boy cried and said, Why did you kick me? I havent asked you for money. “The dog didnt ask for any sandwich, Mr Brown said, “But you kicked it. (1)The boy was having some bread in the street.(2)The boy didnt give the clog any sandwich.(3)The boy liked the dog.(4)Mr Brown wanted to give the boy some money.(5)Mr Brown wanted to teach the boy a lesson (给一个教训).5. (10分)Alice: Welcome to my birthday party. Have some fruits, please. Lion: Thanks. Can I have an apple, please?Alice: Here you are.Elephant: I like bananas. Umm, yummy, yummy food.Alice: What about you, Mr. Horse? Do you like bananas?Horse: Sorry, I dont. Can I have a cup of juice?Alice: Here you are.Horse: Thank you. Happy Birthday to you!根据上面短文的意思判断下面的句子是否正确。(1)Today is Alices birthday.(2)The lion eats a banana.(3)The elephant likes apples.(4)The horse drinks(喝) a cup of tea.(5)Today is Mr. Horses birthday.6. (10分) Are you curious about everything when you were young? If your answer is “Yes”, Im sure you will have a lot of questions to ask when you were young. Do you remember how mom and dad answered your questions? Their answers may be funny.When I was 5 years old, my father took me to my uncles farm. It was far away from the city. My father spent 40 minutes driving me to the farm. And I kept asking him questions on the way.On the farm we saw many horses, sheep, cows, pigs, donkeys and hens. When I saw the hens, a question came to my mind. I stopped and asked my uncle “Uncle John! Look at the horses, sheep, cows, donkeys! They all have long legs. And look the hens. Why are the hens legs so short?” My uncle couldnt answer my questions. Then my father said “Look at that hen! You can see that the hen is laying an egg.” I nodded my head. My father smiled and said “if the hens legs are as long as the horses legs, they will drop their eggs into pieces.”阅读短文,判断正误。(1)My father has a farm.(2)The farm was not far away from the city.(3)We went to the farm by car.(4)There are many donkeys and dogs on the farm.(5)Hens dont have long legs.7. (10分)Lucy and her mother are going to the shop. They walk on the road. They see a big dog and a small dog.Lucy, do you know whose dogs they are? says her mother.Sorry, I dont know. says Lucy.The big dog is the small dogs mum. says the mother.Oh, I know. The small dog is the big dogs daughter. Lucy answers.“Ha ha, youre right!”根据上面短文的意思判断下面的句子是否正确。(1)Lucy and her mum walk in a park.(2)They see two dogs there.(3)The big dog is the small dogs dad.(4)The small dog is the big dogs son.(5)Lucy can answer her mum at first(起先).8. (5分)Today all hats are very cheap. They are pretty, too. We have many pretty colours for you. The black T-shirt is fifteen yuan. The green bag is nice. You can try them on. The pink dress is beautiful. But it is not cheap. The pink socks are cheap, they are two yuan. Come and see them quickly!根据上面短文的意思填空,把正确的答案填写在横线上。(1)Today all _ are very cheap(便宜).(2)The black T-shirt is _ yuan.(3)The _ dress is beautif
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年福建生物工程职业技术学院单招职业技能考试必刷测试卷及答案1套
- 房屋出售委托代理协议范本
- 2026年云南现代职业技术学院单招职业技能考试必刷测试卷新版
- 2026年赣州职业技术学院单招职业适应性测试必刷测试卷附答案
- 2026年乌鲁木齐职业大学单招职业适应性测试必刷测试卷及答案1套
- 2026年武汉警官职业学院单招职业技能考试题库新版
- 2026年桂林山水职业学院单招职业适应性测试题库及答案1套
- 2026年罗定职业技术学院单招职业技能测试必刷测试卷附答案
- 2026年湄洲湾职业技术学院单招职业倾向性考试题库及答案1套
- 2026年武汉铁路桥梁职业学院单招综合素质考试必刷测试卷新版
- 2025中国K12课外辅导市场消费特征与行业趋势研究报告
- 2026年北京市高考语文总复习:专题11 文学类文本阅读(选修上册课内阅读)(解析版)
- 2025江苏南京市产业招商中心有限责任公司招聘18人笔试考试参考试题及答案解析
- 2025年安庆宿松县卫生健康系统部分事业单位公开招聘工作人员14人笔试考试备考题库及答案解析
- 2025-2030老年康复辅具居家适老化改造需求调研报告
- 物业小区电梯故障应急预案
- 2025年广州公务员行测真题【完整+答案+解析】
- 2025年港澳台联考语文试题及答案解析
- 关于蜥蜴的科普
- 2025年食品安全考试试题(答案+解析)
- 2025年单位开展违规吃喝问题专项整治的工作方案(详细版)
评论
0/150
提交评论