已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 4 sharing learning about language课时作业第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的a、b、c和d四个选项中,选出最佳选项。a(2018广东阳江阳春一中月考)if you like tasting food from different countries,here are some events you shouldnt miss in new york city this year.chinatown restaurant weekmarch1430various meals will be offered for18.88 per person at participating chinatown restaurants such as golden unicorn,nom wah tea parlor,hk wonton garden,pho grand,red eggand shanghai gourmet. peking duck house will offer a special at lunch only.more info:martini weekmarch1530martini week is a twoweeklong celebration of americas proudest invention. it will be held at 23 bar sand restaurants across the town. theyll be offering their own unique specialties at low prices. choose from places including ava lounge,beaumarchais,catch,abe & arthurs,sons of essex,bounce sporting club,aspen social,revel,rayuela,and more.more info:malaysian restaurant weekjune1824malaysian restaurants will offer various20.12 meals,while asianinfluenced restaurants will feature a special limitedtimeonly menu inspired by the countrys special flavors. participating restaurants include fatty crab,michelinstarred laut,penang and spice market.more info:italianrestaurantweekjune26july6celebrate new york citys fifth italian restaurant week the italian dine out. the 11day event will offer special discounted lunch and dinner prices of23 at new york citys most authentic italian restaurants. sponsored(赞助) by the italian trade commission,the italian dine out offers diners special 3course menus for lunch and dinner.more info:belgian restaurant weekjuly2128this is your chance to enjoy tasty multicourse meals and some of the worlds finest beers. the belgian restaurants in ny bring you amazing cuisines and great beers during a weeklong celebration of belgian food.more info:im sure youll have a great time during the events. remember:dont eat too much for the sake of your health.1to enjoy an18.88 supper during chinatown restaurant week,you probably should avoid going to.ahk wonton gardenbnom wah tea parlorcgolden unicorndpeking duck house答案d解析细节理解题。根据chinatown restaurant week下的“various meals will be offered for18.88 per person at participating chinatown restaurants such as golden unicorn. peking duck house will offer a special at lunch only.”可知,在唐人街的北京烤鸭店只在午餐提供特色菜,因此享用晚餐的人就要避免去那里,故选d。2if you love eating at michelinstarred laut,youd most probably expect.amartini weekbitalian restaurant weekcmalaysian restaurant weekdchinatown restaurant week答案c解析细节理解题。根据malaysian restaurant week下的“participating restaurants include fatty crab,michelinstarred laut,penang and spice market.”可知,你可以在马来西亚餐饮周享受到米其林餐厅的美食,故选c。3which of the following is a feature of the belgian restaurant week?abringing you free chinese food.bproviding authentic italian food.chaving a special limitedtimeonly menu.doffering some of the worlds finest beers.答案d解析细节理解题。根据belgian restaurant week下的“the belgian restaurants in ny bring you amazing cuisines and great beers during a weeklong celebration of belgian food.”可知belgian restaurants会为顾客提供好的啤酒与菜肴。故选d。b(2018广东深圳中学月考)everyone can try his best to achieve. we dont need to be the best,but to tough out the limits of what we are capable of. i gained this belief from my third grade teacher, the most special honored,trustworthy,and loved person in my life.mr myrus was always perfectly dressed and spoke with the belief that talking to eightyearolds didnt mean he had to sacrifice proper statements or grammars. and he was demanding but he wasnt unreasonable or cruel. he simply felt that no matter what your best was,you should achieve it.as luck would have it,i met him again as my eighth grade math teacher. i was not,nor ever will be,gifted in math. i remember my struggles in class. “i dont know the answer,”i would say,“i cant do it!”“perhaps you dont know the answer,”he would say quietly. “do you think we might figure it out together?how do you know what you can do until you try?”mr myrus lived around the corner,and i would often stop by to talk while he worked in his garden. i knew there was someone who let me know that if i had really tried,that was enough.“dont be so hard on yourself,”hed say.“stop blaming yourself. did you try your best?well,then youre not a failure,”he often told me these words.mr myrus died in 1978. i had never thought about his death. he was too young. i felt sorry. but when i think about him now,i dont feel so sorry. he taught me to be kind,not only to others,but to myself. he taught me my own value. he taught me about honor,about truth,and about doing my bestand that all feelings and beliefs have dignity and deserve respect. and of all the things i know,this i believe:we cant all be “the best”,but we can,each of us,be our best,and i know thats true because mr myrus told me that.语篇解读本文叙述了作者从mr myrus那里学到了许多信念,最终成了一个有自信心的人。他很感激mr myrus。4what can we learn about mr myrus according to the passage?ahe is usually hard on the students.bhe is responsible for his students and his teaching.che is a person who isnt particular about what he wears.dhe sometimes is cruel and unreasonable to his students.答案b解析推理判断题。根据前两段作者从mr myrus那里学到的信念及作者对他的描述可知,mr myrus是一个对他的学生和教学负责的人。故选b。5what does the underlined word “demanding” in paragraph 2 most probably mean?astrict.bserious.ccritical.dcareful.答案a解析词义猜测题。根据该词后的“but he wasnt unreasonable or cruel”可知,but表示转折,说明他对学生严格,但并不是不合情理或残酷。故选a。6what can be inferred from paragraph 3?amr myrus thought it very easy to learn math.bthe author preferred other subjects to math.cthe author was ashamed to admit his poor math.dmr myrus helped the author build up his confidence.答案d解析推理判断题。根据第三段中“.i would say,i cant do it!perhaps you dont know the answer,he would say quietly. do you think we might figure it out together?how do you know what you can do until you try?”可知mr myrus帮助作者建立了自信。故选d。7what can we conclude by reading the passage?athe author may have become a teacher.bthe author liked to recall his childhood.cthe author believed he would be the best of all.dthe author ended up being a man of self-confidence.答案d解析推理判断题。根据最后一段中“and of all the things i know,this i believe:we cant all be the best,but we can,each of us,be our best,and i know thats true because mr myrus told me that.”可知作者成了一个有自信心的人。故选d。c(2018河南南阳一中月考)art museums are places where people can learn about various cultures. the increasingly popular “design museums” that are opening today,however,perform quite a different role. unlike most art museums,the design museums how such objects that are easily found by the general public. these museums sometimes even place things like fridges and washing machines in the center of the hall.people have argued that design museums are often made use of as advertisements for new industrial technology. but their role is not simply a matter of salesit is the honoring of excellently invented products. the difference between the window of a department store and the showcase in a design museum is that the first tries to sell you something,while the second tells you the success of a sale.one advantage of design museums is that they are places where people feel familiar with the exhibits. unlike the average art museum visitors,design museum visitors seldom feel frightened or puzzled. this is partly because design museums clearly show how and why massproduced products work and look as they do,and how design has improved the quality of our lives. art museum exhibits,on the other hand,would most probably fill visitors with a feeling that there is something beyond their understanding.in recent years,several new design museums have opened their doors. each of these museums has tried to satisfy the publics growing interest in the field with new ideas. londons design museum,for example,shows a collection of massproduced objects from zippo lighters to electric typewriters to a group of italian fishtins. the choices open to design museums seem far less strict than those to art museums,and visitors may also sense the humorous part of our society while walking around such exhibits as interesting and unusually attractive toys collected in our everyday life.语篇解读文章介绍了“设计类博物馆”与艺术博物馆的不同之处,介绍了它特殊的呈现方式及其优点。并举例说明了“设计类博物馆”也在努力满足公众在各类新概念领域日益增长的兴趣。8showcases in design museums are different from store windows because they.ashow more technologically advanced productsbhelp increase the sales of productscshow why the products have sold welldattract more people than store windows do答案c解析细节理解题。根据文章第二段第三句“the difference between the window of a department store and the showcase in a design museum is that the first tries to sell you something,while the second tells you the success of a sale.”可知百货商店橱窗和设计博物馆橱窗的区别在于第一个试图卖给你东西,第二个告诉你销售成功的原因。故选c。9the author believes that most design museum visitors.ado not admire massproduced productsbare puzzled with technological exhibitscdislike exhibits in art museumsdknow the exhibits very well答案d解析细节理解题。根据文章第三段第一句“one advantage of design museums is that they are places where people feel familiar with the exhibits.”,其中feel familiar with.意思即为know.very well。故选d。10the choices open to design museums.aare not as strict as those to art museumsbare not aimed to interest the publiccmay fail to bring some pleasure to visitorsdoften contain precious exhibits答案a解析细节理解题。根据文章最后一段中的“the choices open to design museums seem far less strict than those to art museums,.”可知设计博物馆的选择似乎比艺术博物馆要严格得多,而且“less.than.”与选项a中“not as.as.”意义相近。故选a。11the best title for this passage is.athe forms of design museumsbthe exhibits of design museumscthe nature of design museumsdthe choice open to design museums答案c解析标题归纳题。本文主要介绍了“设计类博物馆”与艺术博物馆的不同之处,介绍了“设计类博物馆”特殊的呈现方式,甚至取材就是来自生活,还提高了生活的质量,故c项:the nature of design museums设计博物馆的性质,符合题意。故选c。d(2017山西太原一模)researchers say current exercise guidelines are unrealistic and argue that doctors should sometimes advise small increases inactivity instead. they warn the 150minute weekly target is beyond her each of some peopleparticularly older individuals. and striving to reach these goals could mean the benefit so lighter exercise are overlooked. but public health officials say current recommendations have proven benefits in lowering the risk of heart disease.there is increasing evidence that inactivity is linked to heart disease,type 2 diabetes(糖尿病) and some types of cancer. uk guidelines for adults recommend at least twoandahalf hours of moderate activity a week,in short periods of 10 minutes or more.but in two separate articles in the bmj,experts argue the message needs to change,with greater emphasis on making inactive people move more. prof philipede souto barreto at the university hospital of toulouse,advises people who are sedentary(久坐的) to make small incremental increases in their activity levelsrather than pushing to achieve current goals. he points to previous studies which show even short period so walking or just 20 minutes of vigorous activity a few times a month can reduce the risk of death,compared to people who do no exercise.in the second article,prof phillip sparking of the georgia institute of technology,says doctors should tailor their adviceparticularly for older patients. he suggests using gp visits for people over 60 to discuss “realistic options” to increase activity such as getting people to stand up and move during tv commercial breaks.prof kevin fenton at public health england,says,“everyone needs to be active every dayshort periods of 10 or more minutes of physical activity have proven health benefits,but getting 150 minutes or more of moderate activity every week is the amount we need to positively impact on a wide range of health conditions.” this includes reducing the risk of heart disease and type 2 diabetes.语篇解读文章主要讲述了研究者发现目前的运动建议不切实际,针对不同人群应该有不同的标准。12what is the current exercise goal mentioned in the passage?a10minute exercise.b20minute exercise.c60minute exercise.d150minute exercise.答案d解析细节理解题。文章第一段第一句提出了当前的运动量是不切实际的。第二句又进一步强调每周150分钟的运动量对某些人来说是很难达到的,可知目前的运动建议量为150分钟。13what can we learn from the second paragraph?aa 10minute exercise has little effect on the health.bheart diseases happen easily to the old inactivity.ctwoandahalf hours of exercise is not necessary.dinactivity easily brings about many serious diseases.答案d解析细节理解题。根据第二段第一句“there is increasing evidence that inactivity is linked to heart disease,type 2 diabetes(糖尿病) and some types of cancer.”可知心脏病、糖尿病以及部分癌症与不活动有关。所以d项正确。14what is the suggestion of prof philipede souto barre to according to the third paragraph?apeople should spend less time on exercise.bpeople should lower their activity levels.cpeople should increase exercise properly.dpeople should achieve their current goals.答案c解析细节理解题。根据第三段第二句“prof philipe de souto barreto at the university hospital of toulouse,advises people who are sedentary(久坐的) to make small incremental increases in their activity levelsrather than pushing to achieve current goals.”可知他建议应该适量递增运动量。故选c项。15which of the following is true about current exercise guidelines?athey are impractical.bthey are reasonable.cthey have no effect on us.dthey are popular with people.答案a解析细节理解题。根据文章前两句中的“unrealistic”“beyond the reach of some people”等词汇可知,它们是不切实际的。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2018广东阳江阳春一中月考)four questions to ask before choosing a travel agentwhile online booking engines have made it easier for travelers to book their own flights or hotel rooms,travel agents still offer a level of service. 16have you visited my destination?whether youre traveling to paris or puerto rico,ask if your agent has been there. 17but they dont always measure up to being there in person.“book knowledge or online training seminars by suppliers is totally different from experiencing it firsthand,”flagg says.what is your response time?if waiting several days for a response to an emailed question is going to make
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 恒昌中学返校通知书
- 2026-2031年中国驱动IC用COF 行业市场发展趋势与前景展望战略研究报告
- 槟榔厂整改通知书
- 2025河北唐山市开平区招聘高校毕业生参加临时公益性岗位3人考试笔试备考题库及答案解析
- 亳州药厂供应链管理与物流配送
- 太原地铁站面试中如何展现个人优势
- 2025四川宜宾发展创投有限公司第二批第二次员工招聘2人考试笔试备考试题及答案解析
- 木龙湖闭门整改通知书
- 监控系统中的图像识别技术应用
- 快速消费品行业渠道拓展与运营
- DB11T 065-2022 电气防火检测技术规范
- 3级人工智能训练师(高级)国家职业技能鉴定考试题及答案
- 湖北省武汉市洪山区2023-2024学年八年级上学期期中英语试题(无答案)
- TSG+11-2020锅炉安全技术规程
- DB32-T 4757-2024 连栋塑料薄膜温室建造技术规范
- 神经介入进修汇报
- 2024年休闲会所相关项目投资计划书
- 搞笑小品剧本《白蛇前传》剧本台词完整版
- 时尚行业报告分析
- 学校流感防控宣传知识讲座
- 《中医与营养》课件
评论
0/150
提交评论