人教版选修八Unit 2 Cloning learning about language课时作业 (6).docx_第1页
人教版选修八Unit 2 Cloning learning about language课时作业 (6).docx_第2页
人教版选修八Unit 2 Cloning learning about language课时作业 (6).docx_第3页
人教版选修八Unit 2 Cloning learning about language课时作业 (6).docx_第4页
人教版选修八Unit 2 Cloning learning about language课时作业 (6).docx_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 2 cloning learning about language课时作业.阅读理解(2018广东深圳新安中学期中)food storing is common in members of the crow(乌鸦) family.a new study tested the birds outside this naturally occurring behaviour,which may have evolved(进化)specifically because it gives crows a survival advantage.some crow species are known to naturally use tools to recover food.so the researchers tested whether the birds could store and recover a tool so they could get it at their food after a gap of 17 hourssomething we wouldnt expect them to do naturally.but they were able to instantly select the tool out of a number of unnecessary items.in another experiment,the researchers taught crows to select a token(代币) from a number of items so that they could then exchange for food.again,the birds then showed that they could plan for the future using this new behaviour.this is different from all of the previous studies in future planning,which have focused on naturally occurring behaviour.for example,we know that chimpanzees select,transport and save appropriate tools for future needs.these studies have shown that animals can plan for the futurebut they left an important question open for debate.are animals only able to plan to use abilities that have evolved to give them a specific advantage,or can they flexibly and intelligently apply planning behaviour across various actions?most critics would say the former,as the animals were tested in naturally occurring behaviours.but the new research provides the first evidence that animal species can plan for the future using behaviour that doesnt typically occur in nature.this supports the view that at least some recognitive abilities in animals dont evolve just in response to specific problems.instead,it suggests that animals can apply these behaviours flexibly across problems in a similar way to humans.we need to investigate how flexible behaviour evolved.then we might be able to see how crows ability to plan for the future fits in with their broader cognitive powers.1whats the new finding about some crows according to paragraph 1?athey can store food.bthey can use tools to recover food.cthey can store and recover tools.dthey can select and store food.2what are crows trained by scientists to do when given a token?areject it casually. bexchange it for food.csave it as their food. dbuild a nest with it.3what do scientists think of the studies that animals can plan for the future?athey are controversial. bthey are disappointing.cthey are contradictory. dthey are convincing.4what can be inferred about recognitive abilities in animals?athey develop only with age.bit is unclear how theyve evolved now.cno animals but crows benefit from them.dplanning for the future helps their evolution.完形填空(2017江西九江十校联考)the snow is gone and green grass can be seen growing close to the sunny side of homes.the birds in the backyard are singing in the bush.spring is here,and with 5 come memories of the smell of 6 ,new sneakers,and longer days.as a kid,i knew spring arrived when i walked into the house after school and 7 paint.the first warm day would cause my mum to have the idea of 8 .she opened the windows,let the fresh air in,opened a can of paint,and put a fresh 9 on the walls of a room.spring was also the time to change 10 .in nova scotia,we had snow on the ground almost 11 from late december until late march.we spent all of our time outside wearing our 12 winter boots.to run in them was like running with two weighty bags.in late april or early may,mum would take us to the town to buy a new pair of light 13 for each of us.i still remember the rubber 14 ,with the trademark imprinted on it.after a month or two,small hands would tear it off,and leave a circle,darker than the 15 material around it.later,when we returned home,my brothers and i 16 our new sneakers.the door shut 17 behind us when we rushed out,causing a shout of 18 from our dad.then we ran across the fields.the weight of the heavy winter boots was 19 .it felt like we were 20 through the air or we could jump thirty feet like a kangaroo.the thoughts of summers approach and the 21 wind of spring rushing past our uncovered ears were 22 .when life gets me down and when everything seems 23 ,i dont let it 24 me.i would let my room put on a new coat of paint,pull on a new pair of sneakers,and just run like it was spring.5a.autumn bspringcwinter dsummer6a.flowers bfoodcwine dpaint7a.smelled bboughtcmade dmatched8a.adventure bcommunicationcdecoration dhappiness9a.coat bjacketcsweater dshirt10a.socks bcapscgloves dshoes11a.especially bnormallyccontinuously dcommonly12a.new bheavyclight dsoft13a.pants btrouserscsneakers dglasses14a.circle brabbitcline dstar15a.ugly bcolorfulcnew dfaded16a.tore down bput oncmade up dturned down17a.heavily bslightlycgently dslowly18a.excitement bjoycsurprise danger19a.increasing bcomingcgone dmeasured20a.running bflyingcwalking driding21a.warm bcoldcbiting dstrong22a.terrible bnegativecdelightful dfearful23a.successful bhopelesscsatisfying dhopeful24a.cheat bchangecwin daffect.短文改错(2018华大新高考联盟教学质量测评)excuse me.may i have your attention,please?i have a urgent announcement to make.i am li hua,student assistant to president of your school library.in order to provide better service,our library was scheduled to have its internet system update from june 7 to june 9.for this period,the reading rooms,including the electronic reading ones,will be closed temporary.you will be able to borrow and return back book only on tuesdays and fridays.please pass on the informations to the students are not present.im terribly sorry for the inconvenience the upgrade will bring you.i would be greatly appreciative whether you could understand and cooperate.答案精析.1c细节理解题。根据第一段最后两句可知乌鸦可以存储和找出所用的工具。故选c。2b细节理解题。根据第二段第一句“in another experiment,the researchers taught crows to select a token (代币) from a number of items so that they could then exchange for food.”可知训练乌鸦用代币来交换食物。故选b。3a细节理解题。根据第三段第一句“these studies have shown that animals can plan for the futurebut they left an important question open for debate.”可知科学家们对动物可以为未来计划的研究是有争议的。故选a。4b推理判断题。根据最后一段最后两句可知动物的认知能力是怎样进化的还不清楚。故选b。.语篇解读作者回忆了小时候,春天到来时,脱掉沉重的冬靴,穿上新买的运动鞋,感受温暖春风的愉快心情。并由此感悟到:尽管生活中会有不尽如人意的地方,但作者不会受其影响,会尽量保持犹如在春天奔跑的心情。5b由前半句“spring is here”和句尾的“longer days”可知,此处表示“随春天一道来临的是美好的回忆”。6d根据第二段中的“opened a can of paint,and put a fresh on the walls of a room”可知,这里指油漆的味道。文章最后一句也与此处相照应。7a根据第一段中的“come memories of the smell of”及下文妈妈刷油漆的事情可知,当作者放学回家闻到油漆的气味时,他知道春天到来了。8c根据后句“she opened the windows,let the fresh air in,opened a can of paint,and put a fresh on the walls of a room.”可知此空应填decoration(装饰)。9a用油漆粉刷房间,就好像为房间的墙壁穿上一件大衣一样。此外,最后一段的“i would let my room put on a new coat of paint”也提示了答案。10d下文作者用了很大的篇幅说明春天到来后,妈妈为他们买新运动鞋,让他们脱去冬天厚重的靴子。由此可知,春天也是作者更换鞋子的季节。11c根据“from late december until late march”可知,这段时间是地面上连续不断地有雪的时候。12b根据下一句“to run in them was like running with two weighty bags.”可知,冬天作者他们穿的鞋子非常重。文章倒数第二段中的“the weight of the heavy winter boots.”也是提示。13c第一段中的“new sneakers”提示了答案。14a根据下一句中的“after a month or two,small hands would tear it off,and leave a circle.”可知此处指的是rubber circle。15d句意为:一两个月后,带有商标的橡胶圈被小手撕掉后,留下一个圆圈,颜色比周围褪色的材料较深。16b根据后文“the door shut behind us when we rushed out.”可知,作者和他的兄弟们一到家就“穿上”新运动鞋飞奔出去。17a此处显示了作者和他的兄弟们穿上新运动鞋后激动的心情关门都非常用力。18d因为作者和他的兄弟们关门声音太大,所以他们的父亲会生气地大喊一声。19c由上文可知,新买的运动鞋很轻便,因此,沉重的冬靴的重量就没有了。20b由后文“through the air”和“jump thirty feet like a kang

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论