人教版选修八Unit 4 Pygmalion reading课时作业1.docx_第1页
人教版选修八Unit 4 Pygmalion reading课时作业1.docx_第2页
人教版选修八Unit 4 Pygmalion reading课时作业1.docx_第3页
人教版选修八Unit 4 Pygmalion reading课时作业1.docx_第4页
人教版选修八Unit 4 Pygmalion reading课时作业1.docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 4 pygmalion reading课时作业第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的a、b、c和d四个选项中,选出最佳选项。awakehursts big summer adventurea range of events for children keep them busy during the summer holidays,including fun activities which also encourage learning.price:all activities are self-led and free to participate in.children aged 16 and under go free,but adults will need to pay usual garden admission entrance fees of 12.50.kids go wild at wakehurst this summercome and join us in our 50th anniversary year on an adventurous journey and celebratory events around the global gardens.pick up your big summer adventure visa and a map from the visitor centre.be a golden globetrotter!travel to 5 countries in 5 weeks.explore the gardens to find the golden cases of outdoor activities.a new country and golden case will arrive in the gardens each week!turkey:25 july to 6 septembersouth korea:1 august to 6 septemberaustralia:8 august to 6 septembermexico:15 august to 26 septemberthe uk:22 august to 6 septemberbug bootique hotel trailcan you help our garden creatures in their beautiful hotels to plan a perfect party?25 july to 26 septemberplace:childrens heritage gardenmuddy mondays!make a special birthday cake for worms at the mud kitchen.mondays:27 july,3,10,17,24,31 augustplace:childrens heritage garden1.where can you get your big summer adventure visa?a.at the local police station.b.at the gate of the garden.c.at the visitor centre.d.at the ticket office.答案:c解析:细节理解题。由文中“kids go wild at wakehurst this summer”部分中的“pick up your big summer adventure visa and a map from the visitor centre.”可知,big summer adventure visa要在游客中心领取。2.if you want to experience various cultures of countries,you should choose a.childrens heritage garden.b.muddy mondays!c.be a golden globetrotter!d.bug bootique hotel trail.答案:c解析:细节理解题。根据“be a golden globetrotter!”中的“travel to 5 countries in 5 weeks.”可知c项正确。3.whats the authors purpose of writing this passage?a.to attract people to join in the activities.b.to tell children how to spend summer holidays.c.to help people know better about the activities.d.to persuade children to balance studies and play.答案:a解析:写作意图题。由本文写作方式及所介绍的内容可知,这是一则广告,旨在吸引人们去参加儿童探险活动。bshakespeare,more perhaps than any other writer,made full use of the greatest resources of the english language.most of us use about five thousand words in our normal employment of english;shakespeare in his works used about twenty-five thousand!there is probably no better way for a foreigner to appreciate the richness and variety of the english language than by studying the various ways in which shakespeare uses it.such a study is well worth the effort,even though some aspects of english usage,and the meaning of many words,have changed since shakespeares day.however,it is surprising that we should know comparatively little about the life of the greatest english author.we know that shakespeare was born in 1564 in stratford-on-avon,and that he died there in 1616.he almost certainly attended the grammar school in the town,but of this we cannot be sure.we know he was married there in 1582 to anne hathaway and that he had three children.we know that he spent much of his life in london writing his masterpieces.but this is almost all that we do know.however,what is important about shakespeares life is not its incidental details but its products,the plays and the poems.for many years scholars have been trying to add a few facts about shakespeares life to the small number we already possess and for an equally long time critics have been theorizing about the plays.sometimes,indeed,it seems that the poetry of shakespeare will disappear under the great mass of comment that has been written upon it.fortunately this is not likely to happen.shakespeares people have long delighted not just the english but lovers of literature everywhere,and will continue to do so after the scholars and critics and all their works have been forgotten.4.what is the passage mainly about?a.the great influence of the english language.b.the great varieties in writing styles.c.the richness of the content in shakespeares works.d.the rich english language used by shakespeare in his works.答案:d解析:主旨大意题。文章第一段第一句话即点明了主题。5.we can infer from the third paragraph that .a.not all the comment on shakespeares works have produced good effectsb.scholars have successfully collected facts about shakespeares lifec.critics are more interested in shakespeares plays than his poetryd.the details of shakespeares life are more important than his literary works答案:a解析:推理判断题。根据第三段最后一句话可推断出a项正确。6.from the last sentence in the third paragraph we can learn that .a.people dont think well of the poetry of shakespeare any moreb.people pay more attention to the comment than the poetry of shakespearec.people cant read the poetry of shakespeare any mored.the comment is followed by the poetry of shakespeare答案:b解析:细节理解题。根据本句中的“disappear”可推断出b项正确。7.the underlined part in the last paragraph refers to .a.the characters in shakespeares productsb.shakespearec.the people living in shakespeares dayd.the readers of shakespeares works答案:a解析:词义猜测题。最后一段第二句话意为“莎士比亚剧中的人物长久以来不仅使英国人还使各地的文学爱好者得到了愉悦”。其中的“shakespeares people”指的是莎士比亚作品中的人物。cif english means endless new words,difficult grammar and sometimes strange pronunciation,you are wrong.havent you noticed that you have become smarter since you started to learn a language?according to a new study by a british university,learning a second language can lead to an increase in your brainpower.researchers found that learning other languages changes gray matter.this is the area of the brain which processes information.it is similar to the way that exercise builds muscles.the study also found the earlier people learn a second language,the greater the effect is.a team led by dr andrea mechelli,from university college london,took a group of britons who only spoke english.they were compared with a group of “early bilinguals” who had learnt a second language before the age of five,as well as a number of later learners.scans showed that gray matter density(密度)in the brain was greater in bilinguals than in people without a second language.but the longer a person waited before mastering a new language,the smaller the difference was.“our findings suggest that the structure of the brain is changed by the experience of learning a second language,” said the scientists.it means that the change itself increases the ability to learn.professor dylan vaughan jones of the university of wales has researched the link between bilingualism and maths skills.“having two languages gives you two windows on the world and makes the brain more flexible(灵活的),” he said.“you are actually going beyond language and have a better understanding of different ideas.”the findings were matched in a study of native italian speakers who had learned english as a second language between the ages of 2 and 34.reading,writing,and comprehension were all tested.the results showed that the younger they started to learn,the better.“studying a language means you get an entrance to another world,” explained the scientists.8.in the second paragraph,the writer mentions “exercise” in order to.a.say language is also a kind of physical labourb.prove that one needs more practice when he/she is learning a languagec.show the importance of using the language when you learn the languaged.make people believe language learning helps gray matter work well答案:d解析:推理判断题。作者把语言学习对大脑的促进作用比作体育锻炼对肌肉强健的促进作用,意在说明语言学习对大脑有类似的促进作用。9.the underlined word “bilinguals” probably means .a.a researcher on language learningb.a second language learnerc.a person who can speak two languagesd.an active language learner 答案:c解析:词义猜测题。从“early bilinguals”的定语从句“who had learnt a second language before the age of five” 可知bilingual与c项意思接近。10.we may know from the scientific findings that.a.the earlier you start to learn a second language,the higher the gray matter density isb.there is no difference between a later second language learner and one who doesnt know a second languagec.the experience of learning a second language has bad effect on peoples braind.the ability of learning a second language is changing all the time答案:a解析:推理判断题。根据第五段 “scans showed that gray matter density(密度) in the brain was greater in bilinguals than in people without a second language.but the longer a person waited before mastering a new language,the smaller the difference was.”可知答案。11.the main subject talked about in this passage is.a.science on learning a second languageb.mans ability of learning a second languagec.language can help brain powerd.language learning and maths study答案:c解析:主旨大意题。本文的第一段即是本文的主题,然后下文围绕这一主题进行了深入的阐述,即“语言学习可以提高你的智力”。dlistening may be the key social skill.but humans have probably been bad listeners since adam and eve ignored gods words and ate the forbidden fruit.now many experts believe that the digital era of endless stimuli(刺激) has made things worse.“the average human attention span in 2000 was 12 seconds,but by 2013 it was only 8 seconds(one second shorter than a goldfish!)”concluded microsoft canada,after doing research on 2,000 canadians.i have studied good listenersincluding spies,doctors and reportersand tried to work out how they do it.the first step is to throw away the preconception(偏见) that the person youre talking to is boring and predictable.most people do have something worth saying,if only you can help them say it.the second step is,therefore,to shut up.you may be aching to dive in and interrupt the speaker with a brilliant insight or joke,but dont bother.he doesnt want to listen to you either.most people are not particularly interested in your opinions or what you have to say,but very interested in voicing their own opinions.let them tell it.make an occasional encouraging remark.let silences fall,because people will often pour things out just to fill them.when people are listened to,they can come out with the most amazing things.if someone tells you something like,“im thinking of murdering my husband,”show no surprise,just nod understandingly and think of their trust in you.never do as the woody allen character in the movie crimes and misdemeanors who listened to his weeping sister talking about her terrible date.he covers his eyes and shouts,“oh,oh,oh!thats so awful.my god,thats the worst thing i ever heard in my life.barbara,you idiot!”good listeners ask questions,but not too many.journalists know that the best moment in the interview often comes when you put away your pen and say,“thank you so much for your time.”then the intervieweefreed from your series of questionstells you the thing she had been wanting to say all along.in business,skilled listeners will use the other persons words to make a sale.a consultant i know says that instead of telling clients what he has to offer,he usually asks them,“whats top of mind?”if the client replies,“were just working out how to replace all our workers with robots,”he can then say,“it so happens weve got just the product for that.”actually what you really sell people are their own fantasies.sometimes you will meet someone who is boring and predictable.this person will engage in one or all of boasting,house-price talk,route talk,diet talk and current-affairs clichs(陈词滥调).just get him to talk directly about his own life.peoples experiences are usually more interesting than their views.12.the first paragraph mainly talks about that .a.canadians are always bad listenersb.listening is an important social skillc.humans are worse listeners than befored.human attention span is shorter than a goldfishs答案:c解析:段落大意题。根据第一段最后一句可知人的注意力持续时间比以往要短,因此选c项。13.according to the passage,while listening,people should .a.make a casual comment immediatelyb.tell an interesting joke if possiblec.offer encouragement when necessaryd.express themselves when silences fall答案:c解析:细节理解题。根据第三段倒数第二句可知,倾听别人讲话时,在必要的时候应当给予别人鼓励。14.from the writers point of view,the woody allen characters behavior in the movie is .a.dangerousb.challengingc.dishonestd.thoughtless答案:d解析:观点态度题。根据第四段第三、四句内容可知,作者不赞成电影里woody allen的做法,认为他作为倾听者打断对方说话并说出没有同情心的话是轻率的、欠考虑的。15.the example in paragraph 6 shows that in business,a skilled listener can .a.ask very good questionsb.make use of what speakers sayc.inspire speakers imaginationd.put himself in speakers place答案:b解析:细节理解题。根据第六段第一句可知,有技巧的倾听者能利用别人所说的话。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。make a joke of itim working on my happiness project,and you could have one,too!everyones project will look different,but its the rare person who cant benefit.join inno need to catch up,just jump in right now.everyone says,and its true,that one of the most effective ways to handle negative emotions is to lighten up.16 if youre angry,joke around.easier said than done,however.i had a chance to keep my resolution to “make a joke of it” last night.my husband finally took on the job of dealing with my daughters adventure in orthodontia(牙齿矫正术).the orthodontists office is right around the corner from his office,and he agreed that hed schedule the appointments and take her.this was great!on our flight to kansas city for the holidays,the big girl l

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论