




免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时作业(七)unit 2the united kingdomsection learning about language & using language.单句语法填空1i need to get the job (accomplish) today,for ill be away on business tomorrow.答案:accomplished2the hotel staff tried their best to make sure that our stay was as (enjoy) as possible.答案:enjoyable3with everything (arrange),the manager left for england to attend an important business meeting.答案:arranged4 (found) in the early 20th century,the school keeps on inspiring childrens love of art.答案:founded5the (possible) of winning first prize in the speech contest may never occur to him.答案:possibility6to their great (delighted),their son has been admitted into beijing university.答案:delight7i was so (thrill) to represent the company to deliver a speech.答案:thrilled8the woman arranged for her husband to rent a (furnish) house.答案:furnished9though (surprise) to see us,the professor gave us a warm welcome.答案:surprised10 (worry) that he might lose his job,peter always works extra hours to please his boss.答案:worried.阅读理解aits carnival season in europe,a crazy time for parades,masks,music and dance.no one is sure where the tradition exactly comes from.but while its origin remains a mystery,this does not keep people from joining it.the carnival of binche,the most famous one that is staged in belgium,has been announced as a masterpiece of the intangible heritage of humanity by unesco.the event usually takes place during a sunday,monday,and tuesday,with performers known as “gilles” dressed in clownlike costumes,dancing and marching (行进) along the streets.during the parade,the gilles throw oranges to the crowd as an act of wellwishing and it is considered rude to throw them back.venice is said to be the birthplace of carnivals.in the city,the annual carnival starts 58 days before easter.it features various brightlycolored and wellmade masks.every year,thousands of visitors go to the city to be part of the festive event.the germans,always considered seriousminded,also have their carnivals.the cologne carnival is one of the largest,with rose monday as the best part.on rose monday parade,lots of gifts are prepared for the people who join it.for this year,300 tons of candies and more than 300,000 souvenirs were thrown out of the various nicelydecorated floats (花车) to the crowd.the nice carnival in the southern french city of nice lasts two or three weeks from february to march every year.it features floats,music,dance performances and entertainment activities.the parade of lights and the final day carnival parade are the most exciting parts of the entire event.compared to the rio carnival in brazil and the winter carnival in quebec,canada,the nice carnival has a special artistic touch,and it is one of the three major carnivals around the world.carnivals were first organized in the middle ages.they were supposed to be a time of eating and drinking before the easter fast (斋戒)nowadays,they have turned into winter tourism attractions for many european cities.语篇解读本文是说明文,介绍了欧洲一些有名的狂欢节。1what do we know about the carnival of binche?ait begins 58 days before easter.bit falls on a wednesday every year.cit is an event that takes place in belgium.dpeople throw candies to express good wishes.解析:细节理解题。根据第二段的the carnival of binche,the most famous one that is staged in belgium可知选c。答案:c2according to the text,the nice carnival .ais held every two yearsblasts more than one weekctakes place in a german citydis famous for its monday parade解析:细节理解题。根据倒数第二段的the nice carnival in the southern french city of nice lasts two or three weeks from february to march every year可以判断b项正确。答案:b3which of the following carnivals provides gifts for people joining it?athe quebec carnival.bthe venice carnival.cthe rio carnival.dthe cologne carnival.解析:细节理解题。根据第四段的the cologne carnmival.lots of gifts are prepared for the people who join it可知选d项。答案:d4what would be the best title for the text?acarnivals in europebthe origin of carnivalscfestivals across the worlddthe birthplace of carnivals解析:标题归纳题。第一段是文章的主题段,开头便点明了本文的主旨(its carnival season in europe,a crazy time for parades,masks,music and dance)。接下来分别介绍了比利时班什狂欢节、威尼斯狂欢节、德国科隆狂欢节、法国尼斯狂欢节。故a项作标题最合适。答案:absunjit patel is a designer with a wellknown publishing company.he lives in south london,and for the last three years he has been working from home.he prefers working from home because he can spend more time with his family and have a better worklife balance.sunjit isnt alone:in britain,there are 2.1 million people who work from home at present.in addition,about eight million people spend some time working in the home rather than in an office.this is almost twice as many as ten years ago.this rapidlygrowing trend (趋势) towards working from home is the same in many countries.but what are the reasons for it?the main reason is technological:easy access (接近) to broadband and the availability of phone and videoconferencing.these make it possible for people to use their home as an office in an efficient (高效的) and costeffective way.other reasons for homeworking are the benefits to both employers and employees:office space is costly,so if an organisation can reduce its workstations,it may be able to move to a smaller site.employees often work better at home:travelling to work can be a waste of time and tiring.many homeworkers save a lot of time if they dont travel to work and they can start the day fresher and therefore work more efficiently;parents with young children appreciate the flexibility (灵活性) that homeworking allows and are more relaxed.sunjit patel says,“i have been working from home since my son was born and have been really enjoying it.but i can tell you that homeworking requires special skills like selfdiscipline (自律) and time management.ive known my boss and workmates for a long time now,which really helps because youve got to trust each other.you also need to have regular communication,by phone,email or video conferences,and you need to make regular trips to your office.otherwise you really miss out on the social side of work.”not everyone agrees with sunjit though.“the only people who can work from home fulltime are those who do an unnecessary job.” fortunately for sunjit and the 2.1 million like him,not many people think that way!语篇解读本文是说明文。在家工作的梦想已成为现实,但是在家工作需要良好的自律能力和时间管理能力。5we can infer from paragraph 1 that .asunjit patel is a wellknown designerbhomeworking is generally on the increasecsunjit patel is homeschooling his sondmost designers in london work from home解析:推理判断题。由第一段中的this is almost twice as many as ten years ago和第二段中的this rapidlygrowing trend towards working from home.可知,在家工作的人的数量在不断增加。答案:b6paragraph 3 is mainly about .athe daily life of homeworkersbthe advantages of homeworkingchow employers increase efficiencydwhy employees dislike travelling to work解析:段落大意题。由第三段中的other reasons for homeworking are the benefits to both employers and employees以及该段的描述可知,本段主要讲述了在家工作对雇主和员工的益处。答案:b7according to sunjit patel,people who want to work from home should .ashow great selfcontrolbimprove their social lifechave excellent communication skillsdmake frequent trips to their workplaces解析:推理判断题。由倒数第二段中的homeworking requires special skills like selfdiscipline and time management可知,在家工作需要自律能力。答案:a8what can we infer from the last paragraph?amost homeworkers do a pointless job.bmany people are against homeworking.cpeoples opinions on homeworking vary.dhomeworking influences many peoples life.解析:推理判断题。由最后一段的描述可知,人们对在家工作的看法各异。答案:c.七选五isadora duncanin the early 1900s the dancer isadora duncan created a new form of dance.duncan refused to accept the strict rules of ballet (芭蕾舞),which was the main form of dance at the time. 1 duncan was born in san francisco,california on either may 26,1877,or may 27,1878.she was one of four children raised by their mother,a poor music teacher.at first her name was angela duncan. 2 duncan learned ballet as a child.however,ballets movements did not please her. 3 duncan performed in new york city and chicago,illinois,but she did not have much success.at age 21 she left for europe.duncans dancing interested european audiences.she danced to classical music,just as ballet dancers did. 4 she was the first western dancer to perform without shoes on her feet and without tights (紧身衣)she wore a loose dress based on ancient greek clothes.duncan finally opened dance schools in france,germany,the united states,and the soviet union.she taught her students how to follow the natural movements and rhythms of their bodies. 5 in 1922 duncan married a poet from the soviet union.many people in the united states feared the soviets.some said duncan was not faithful to the united states.she then left her home country for good.duncan died in nice,france,on september 14,1927.aduncans ideas also influenced many mo
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 网络服务信息安全守秘保障承诺书5篇范文
- 2025年宁波前湾新区卫生系统事业单位招聘高层次人才11人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(新)
- 2025年南安市部分公办学校专项招聘编制内新任教师(二)考前自测高频考点模拟试题附答案详解(突破训练)
- 2025年甘肃省特种设备检验检测研究院聘用人员招聘考前自测高频考点模拟试题及答案详解(夺冠)
- 2025广西河池市大化瑶族自治县特殊教育学校招聘公益性岗位工作人员2人模拟试卷及答案详解(易错题)
- 2025北京邮电大学人工智能学院招聘1人(人才派遣)模拟试卷附答案详解(黄金题型)
- 项目风险管理模板覆盖多行业
- 2025北京大学地球与空间科学学院智慧能源和公共安全研究中心招聘科研助理1人模拟试卷附答案详解(完整版)
- 湖南省部分市县2024-2025学年高一下学期期末联考地理试题(解析版)
- 2025北京平谷区卫生健康委员会所属事业单位第二次招聘211人模拟试卷及1套完整答案详解
- 烧伤病人护理(查房)
- 生物人教版七年级(上册)第一章第一节 生物的特征 (共28张)2024版新教材
- 肺结节诊治中国专家共识(2024年版)解读
- (华中师大版)五年级信息技术全册教案设计
- 第12课后印象派与西方现代派美术省公开课金奖全国赛课一等奖微课获奖课件
- 2024-2030年中国旅行社运作模式及经营效益预测报告
- 《房地产开发与经营》全套教学课件
- 八年级物理单位换算专项练习
- 中国书法艺术智慧树知到期末考试答案章节答案2024年中国美术学院
- 国家为什么会失败
- 三年级数学加减简便计算400题及答案
评论
0/150
提交评论