




已阅读5页,还剩8页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
人教版2019-2020学年八年级上学期英语第一次阶段考试试卷(II )卷一、 单选题(本题共15小题,每小题1分,共15分) (共15题;共15分)1. (1分)Miss Read is good _ music.And she can be good _ children in the music club.A . at; atB . with; withC . at; withD . with; at2. (1分)How does your mother like your presents for Mothers Day?Well, _ this sweater _ that one is fit for her. Theyre too big.A . either; orB . neither; norC . not only; but also3. (1分)There is _ in todays newspaper, so you neednt read it, the father says to his son.A . anything interestingB . interesting anythingC . nothing interestingD . interesting nothing4. (1分)The sailor is _ of his experiences,because he has been to about30 countries. A . the prideB . afraidC . proudD . pride5. (1分)Excuse me. Do you know _ to buy some apples? Sure, theres a supermarket next to the bank.A . where I can goB . who will help meC . what I should takeD . when is the right time6. (1分)She couldnt help laughing when she heard the humorous story.A . funnyB . boringC . short7. (1分)Mary is tired of learning because she is _ to do better than she can, both at school and at home.A . thoughtB . expectedC . hopedD . helped8. (1分)An e-book is usually much _ than an ordinary paper book.A . more expensiveB . the most expensiveC . most expensiveD . expensive9. (1分)一 Can you speak any foreign languages?一 Well, I can speak English well, but I just know a bit of French.A . a fewB . a lot ofC . a little10. (1分)The talent show is the game show. I like both.A . as boring asB . not so bored asC . as interesting asD . not so interested as11. (1分)A mans _ is the woman he is married to. A . bossB . motherC . wife12. (1分) Beijing is a big city, isnt it? Yes. In fact, its one of _ cities in the world.A . bigB . biggerC . biggestD . the biggest13. (1分)_ general, what the teacher says is good for us. A . OnB . ToC . InD . For14. (1分)Alice, please ask your brother _ water for them. A . getB . getsC . to getD . getting15. (1分)You must be very excited about going to England for further study., but I am afraid I wont do well because my English is poor.A . Im sorryB . Certainly notC . I dont know yetD . Well, I ought to be二、 完形填空(本题共10小题,每小题1分,共10分) (共1题;共10分)16. (10分)完形填空A: Hi, Frank.B:1, Peter.B:2that?A: It is my 3photo.B: Oh, 4are you? I 5not find (找到) you.A: I am 6】the table with my dog (狗).B: Whats the 7of your dog?A: It is Wangwang.B: Whos the girl on the sofa?B:8my sister.A:9these your parents?B:Yes, youre right.A:Then those must be (一定是) your grandparents.B:Yes. 10are teachers (教师).(1)A . OKB . Hello C . Bye D . Thank you (2)A . Where isB . Whats C . What D . How is (3)A . friendB . parent C . class D . family (4)A . whatB . how C . where D . who (5)A . amB . do C . can D . be (6)A . inB . under C . of D . for (7)A . nameB . colour C . age D . names (8)A . HeB . She C . Hes D . Shes (9)A . IsB . Whats C . Are D . What are (10)A . They B . You C . He D . She 三、 阅读理解(本题共10小题,每小题2分,共20分) (共2题;共20分)17. (10分)阅读理解 Bobs Cold Drink HouseDelicious banana milk shake and other cold drinks.Cold drinks for everyone.Your second home in town.Open hours: 10:00a.m. - 9:00p.m.Closed on the second Monday of every month.Please call 080-123-456.(1)What can you buy in Bobs Cold Drink House? A . Ice creamB . Bananas.C . Cold drinksD . Sandwiches.(2)What does “Your second home in town” mean? A . It looks like your home.B . Its a nice place to relax.C . You can sleep there after dinner.D . You can buy it as a second home.(3)How long is Bobs Cold Drink House usually open every day? A . 8 hours.B . 9 hours.C . 10 hours.D . 11 hours.(4)If Mary spends two dollars on the drink on Thursday, what can she buy? A . A large cup of lemon tea.B . A small cup of orange juice.C . A large cup of ice black tea.D . A small cup of banana milk shake.(5)What can we find in this ad (广告)? A . Online order.B . The e-mail address.C . The telephone number.D . The address of the house.18. (10分)阅读理解AAn Englishman was showing a foreign visitor around London.“Whats that strange building?” asked the visitor.“Thats the Tower (塔) of London.”“I see. How long did it take to build it?”“About 500 years.”“In my country we can build it in a few months.”said the visitor. After they came to St. Pauls Cathedral (大教堂), the visitor asked the same question. “Nearly forty years,”said the Englishman. “In my country we finish it in forty days at most,” said the visitor. This went on all day. They visited most of the best known buildings in the city. Every time they saw a new one, the visitor asked what it was and how long it took to build it. Then he said they could do the same thing much faster in his country. At last the Englishman got angry with the visitor though he tried not to show it. Several days later they came to the House of Parliament (议会) and the visitor asked his usual question, “Whats that?” The Englishman answered, “I have no idea. It wasnt there last night.”根据短文内容,选择正确答案。(1)The Englishman showed the foreign visitor around _ one day. A . the Tower of LondonB . St. Pauls CathedralC . some famous buildings in the cityD . the whole city of London(2)The visitor said that in his country it would take them _ to build the Tower of London. A . less than a yearB . forty daysC . five hundred yearsD . fifty days(3)It took them a few days to see _. A . some of the best known buildings in EnglandB . several most famous places in EnglandC . many famous houses in the city of LondonD . most of the best known buildings in London(4)The Englishman was very angry at the end of the day, but he _. A . didnt want to say anythingB . tried to show it to the visitorC . had no time to tell the visitorD . tried not to show it to the visitor(5)The Englishmans answer to the question of the last place showed _. A . he was sorry he didnt see the building beforeB . he could say nothing because he didnt know anythingC . he was angry and didnt want to tell the visitor its nameD . he didnt know how to tell the visitor the name of the building四、 短文填空。(本大题有10小题, 每小题1. 5分, 共15分 (共1题;共15分)19. (15分)阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个恰当的词或使用括号中词语的正确形式填空.Dear Nancy,How are you? I will be in the UK for another two weeks. I like the life here. I always take a bus to go to school. _I dislike waiting for the bus too long. There are a lot of after-school_(activity) at my school. Its good to relax by _(exercise). I like playing basketball best. I feel like being a basketball player _Yao Ming. Also, I go to the dance club every weekend. All of my friends in the club say I can dance _(wonderful). I like cola, but I hardly ever drink it because I dont think its good _my health. Im good with my host family. I often help them _(do) housework on weekends. The only problem is that it always_(rain) there, so I like taking _ umbrella with me. All in all, its _(enjoy) to stay here. What about your life?Write to me soon.Yours,David五、 信息归纳。(共5小题, 每小题1分, 共5分) (共1题;共5分)20. (5分)补全短文根据短文内容,从短文后的AF选项中,选出5个适当的选项补全短文。 Mo Yan is the winner of the 2012 Nobel Prize for Literature(文学) .He comes from Gaorai, Shandong Prcvince. He was born in a common family of farmers. _As a young boy, Mo often helped to look after the sheep of the family. He enjoyed watching over them when they were eating grass. _He also enjoyed the green open land of Shandong. He enjoyed looking up at the clean blue sky and white clouds. _It was the beginning of his life as a storyteller.Many years later, Mo left school and worked in a store. Though he still wanted to study, he had to make a living first. _Luckily, a friend gave him some books. Later .Me joined the army and could go on learning .Then he started to write.Mo left Gaomi many years ago, but Gaomi never left him. _Mo is famous now, but he is still a true son of the land.A. This was difficul
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 土建技术员工作总结(集合15篇)
- 2025年瑞昌市面向社会公开招聘“多员合一”社区工作者【27人】模拟试卷及答案详解1套
- 2025年河北唐山市直属公立医院第一次公开选聘工作人员18名考前自测高频考点模拟试题及答案详解(历年真题)
- 2025年嘉兴市秀洲区王江泾医院公开招聘编外合同制人员5人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(考试直接用)
- 2025年工业互联网平台IPv6升级与工业互联网平台性能优化报告
- 2025年临沂沂南县教育系统部分事业单位公开招聘教师(5名)考前自测高频考点模拟试题及1套完整答案详解
- 13笑迎挫折教学设计小学心理健康大象版六年级-大象版
- 2025福建漳州城投地产集团有限公司市场化用工人员招聘35人笔试参考题库附带答案详解
- 2025年上半年四川阿坝州考核招聘事业单位人员90人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(夺冠)
- 2025年福建福州市鼓楼区城投集团招聘8人笔试参考题库附带答案详解
- 2025年国网陕西省电力有限公司高校毕业生提前批招聘行程安排笔试参考题库附带答案详解
- 体育运动的安全防范课件
- 泰国安全防卫培训课件
- 锅炉工艺规程培训课件
- 企业销售业务标准作业手册
- 石材购销合同范本简单
- 中国南方航空数字化和双中台方案
- 2025年北京市专业技术人员公需科目培训答案
- 2025至2030乙烯丙烯酸(EAA)行业发展趋势分析与未来投资战略咨询研究报告
- 韩语专业教育与职场应用能力培养融合研究
- 眼科规培汇报总结
评论
0/150
提交评论