




已阅读5页,还剩6页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时分层作业 二十二Module 6Period 2. 根据首字母和汉语提示写出单词的正确形式1. After the accident, I was concerned about his mental condition(状况). 2. There is always beautiful scenery in nature reserves(保护区). 3. That mistake seriously endangered(危及) the future of the company. 4. After the traffic accident happened, the police were soon on the spot(现场). 5. I prefer to see animals in their natural habitat(栖息地), rather than in zoos. 6. People struggled(挣扎) at the deadline during the floods. 7. The government has confiscated(没收)the land where many people used to live. 8. The doctor will see you again next week. Meanwhile(同时), you must rest as much as possible. 9. Now, cloning extinct(灭绝的) or endangered species is not surprising. 10. He is thought as the ideal(理想的)person to take over the job. . 单句语法填空1. He said life wouldnt be worth living (live) without friendship. 2. The water was freezing(freeze)and he was forced to return to the beach. 3. Although tired (tire) after a whole days work, I spend half an hour doing housework every night. 4. Intellectual property rights protect the artist from having (have) his or her creative ideas copied by another. 【补偿训练】Something must be done to protect the environment from being polluted (pollute). 5. He took part in the workers struggle for better pay. 6. Hes got into a dangerous situation where he is likely to lose(lose) control over the plane. 7. The little girl showed no anxiety before the competition. She seemed to have prepared (prepare) for it pretty well. 【补偿训练】Do you always seem to be waiting (wait) for the good times to arrive or do you just appreciate what you have now? 8. One of the conditions (condition) of the job is that you should be able to drive. 9. The government will get tough with those who avoid paying taxes. 10. The company whose name was Notco was in Australia. . 完成句子1. Malala Yousafzai has never stopped struggling for the childrens right to education. 马拉拉优素福扎伊从未停止为儿童获得教育的权利而抗争。2. The flowers in our garden are well protected from the cold weather. 我们花园里的花被很好地保护以免受冷空气的伤害。3. He was spotted by the police boarding the plane to Paris. 他登上飞往巴黎的飞机时被警察认出。4. Though polluted a little, the city still attracts tens of thousands of tourists every year. 虽然有点污染, 但是这座城市每年依然吸引数以万计的游客。5. In my opinion, the suggestion Tom put up is well worth discussing at the meeting. 在我看来, 汤姆提出的建议很值得在会议上讨论一下。6. Many teachers working conditions need improving in some areas, because a number of teachers health is in bad condition. 许多地方老师的工作条件需要改善, 因为好多老师的身体状况不好。7. Youd better reserve a seat in advance, because many seats are reserved for special guests. 你最好提前订座, 因为好多座位都是为贵宾准备的。8. Our government are getting tough with those who break the law. 我们政府对那些违法的人要严惩。. 阅读理解Do you know what to do if you see a bird with a broken wing in your backyard, or a hurt raccoon(浣熊) by the side of the road? Use your phone! Its never a good idea to touch a wild animal or to try to help one without professional guidance. The animal might be dangerous to you, and you could cause further injury without meaning to. Thats why the wildlife-rescue organization Animal Watch has created a new mobile app. The app helps users find the right solutions for animals that need urgent(紧急的) care. Animal Help Now uses your phones GPS to find where the animal is located. Then the app asks questions about the animal: Is it wild or raised by humans? Is it a pet or a farm animal? Could the animal put humans in danger? Based on the location, the time of day, the type of animal, and the injury, Animal Help Now will suggest a care provider thats right for your situation. For wild animals, the app might suggest a nearby rescue facility that specializes in wounded wildlife. Or it might point you to registered care takers who nurse animals that have been hurt in the wild back to health. For pets or farm animals, the app lists the nearest veterinarians(兽医) who care for the type of animal that has been injured. “The app is designed to work even when you dont have cell or Internet access, ”Animal Watch director Dave Crawford tells National Public Radio. “So whether youre driving through a remote area on the eastern Colorado plains, hiking a trail in Rocky Mountain National Park, or simply passing through a dead zone on your way to work, youll still be able to immediately find the help you need. ” For now, Animal Help Now works only in Colorado, where Animal Watch is based. But the organization hopes to include information for users across the country. 【语篇概述】本文主要介绍了Animal Watch组织开发的一款手机应用软件, 该软件可以通过人们所提供的受伤动物的信息来帮助人们拯救这些动物。1. If you help injured animals by yourself, you may_. A. become a danger to themB. do more harm to themC. make them become wilderD. leave them in a dangerous situation【解析】选B。细节理解题。根据第二段第二句可知, 假如你自己独自帮助那些受伤的动物的话, 你可能无意中对其造成更大的伤害。故选B。2. It can be inferred that Animal Help Now is_. A. an organizationB. a websiteC. a mobile appD. a company【解析】选C。推理判断题。结合第四段以及第五段的前两句可知, 这是一款手机应用软件(app)。3. According to Dave, the app_. A. can work anywhere in ColoradoB. stops working on your way backC. includes information across the countryD. needs to have access to the Internet【解析】选A。细节理解题。结合最后两段可知, 这个应用软件只要在科罗拉多就能使用。4. The best title for the passage may be_. A. Helping the Injured Animals in TimeB. Saving Animals with Your PhoneC. Providing Care for Wild AnimalsD. Making a Call to Help Animals【解析】选B。主旨大意题。本文主要介绍了Animal Watch组织开发了一款手机应用软件, 该软件可以通过人们所提供的受伤动物的信息来帮助人们拯救这些动物。故选B。. 完形填空Here in Alaska, the wolf almost disappeared a few years ago, because hunters were killing hundreds of them for sports. 1, laws were passed to protect the wolves from 2 and people who catch the animals for their 3 . So the wolf population has greatly 4. Now there are so many wolves that they are 5 their own food 6. A wolf naturally lives on animals in the 7 family. People there also hunt deer for 8 . Many of the animals have been 9 by the very cold winters recently and changes in the 10 life there. When the deer cant find 11 food, they die. If the wolves 12 to kill large numbers of deer, the deer will 13 some day. And the wolves, too. So we must 14 the cycle (循环) of life there. If we killed more wolves, we would 15 them from starving. We also save deer and some 16 animals. In another northern state, wolves attack (袭击) 17 and chickens for food. Farmers 18 the United States government to send a team of 19 to study the problem. They believe it is 20 to kill wolves in some areas and to protect them in places where there is a small population. 【语篇概述】本文通过讲述美国阿拉斯加州起初因为人们的滥捕滥杀,导致狼这种动物几乎濒临灭绝, 后来政府通过立法对狼进行了保护, 但不久狼又泛滥成灾这一事例, 说明了保持生态平衡的重要性。全文还讲了生态平衡遭到破坏后, 狼的数量的增加给狼及当地人们所带来的损害。1. A. ButB. AlthoughC. However D. So【解析】选C。逻辑推理题。过去人们大量捕杀狼, 然而后来国家通过法律保护狼, 因此前后为转折关系。but也可表示转折, 但but是连词, 不用逗号分开。2. A. farmersB. sportsmenC. soldiersD. officers【解析】选B。词汇复现题。根据上文because hunters were killing hundreds of them for sports. 可知, 猎手为了运动而捕杀狼, 所以通过法律保护狼群避免被从事运动的人捕杀。3. A. eyesB. teethC. legsD. fur【解析】选D。背景常识题。有的人捕杀狼是为了它们的皮。4. A. increasedB. reducedC. improvedD. changed【解析】选A。逻辑推理题。因为有法律保护狼, 因此狼的数量增加了。5. A. killingB. usingC. eatingD. destroying【解析】选D。逻辑推理题。狼太多, 结果毁掉了自己的食物供应。6. A. supplyB. animalsC. storesD. deer【解析】选A。背景常识题。狼太多了, 它们破坏了自己的食物供应。7. A. hunterB. deerC. farmerD. wolf【解析】选B。词汇复现题。下文中的People there also hunt deer可知, 狼以鹿为食。8. A. joyB. skinC. foodD. safety【解析】选C。词汇复现题。上下文一直在探讨食物链的问题。9. A. killedB. harmedC. huntedD. protected【解析】选B。词语辨析题。选项A有较大干扰性, 作者说寒冷的冬季及食物的变化对鹿伤害极大, 但还不至于死亡。下一句“当鹿找不到食物时, 它们就会死亡”也能说明这一点。10. A. everydayB. humanC. animalD. plant【解析】选D。气候的寒冷和植物的变化。11. A. muchB. goodC. enoughD. fresh【解析】选C。逻辑推理题。鹿找不到足够的食物便会死亡。12. A. stopB. continueC. remainD. go【解析】选B。逻辑推理题。如果狼继续杀死大量的鹿, 鹿总有一天会灭绝, 狼也会。13. A. disappearB. dieC. reduceD. starve【解析】选A。逻辑推理题。从空后的some day看, 作者在讲述未来的结果, 联系空前的内容, 鹿有一天会灭绝。14. A. findB. useC. changeD. keep【解析】选C。逻辑推理题。基于上面的原因, 我们应该改变这样的食物圈。15. A. saveB. keepC. defendD. make【解析】选A。词语辨析题。选项B有较大干扰性, keep. . . from意思是“阻止做某事”, 而save. . . from意思是“从中把挽救出来”。16. A. waterB. landC. forestD. farm【解析】选D。逻辑推理题。从下文我们得知, 如果狼得不到足够的鹿, 它们就会去袭击家禽家畜, 因此保护好鹿, 也会使some farm animals得到保护。17. A. deerB. haresC. dogsD. cows【解析】选D。逻辑推理题。hare的意思是“野兔”, 它不是农场的动物, 因此B项不合题意; 在C、D项中, cows是较容易捕杀的, 因此D项为最佳答案。18. A. forceB. insistC. wantD. order【解析】选C。词语辨析题。want the United States government to do符合句意。A、D项显然不合题意, insist形成的搭配为insist on doing sth. , 而不可以是insist sb. to do sth. 。19. A. scientistsB. soldiersC. huntersD. doctors【解析】选A。逻辑推理题。从空后的to study the problem可知答案。20. A. rightB. necessaryC. usefulD. natural【解析】选B。逻辑推理题。他们认为在有的地区捕杀狼而在狼数量少的地方保护狼是有必要的。【补偿训练】. 阅读理解AThe famous American gorilla (大猩猩) expert Diane Fossey had a completely new way to study gorillasshe pretended to be one of them. She copied their actions and way of lifeeating plants and getting down on her hands and knees to walk the way a gorilla does. It was a new relationship. Diane Fossey was murdered in Rwanda in 1985 and her story was made into the popular film Gorillas in the Mist. It was a long way from King Kong, which is about a gorilla as a monster (a frightening animal), and helped to show a new idea: the real monster is man, while the gorilla is to be admired. Today there are thought to be around 48, 000 lowland gorillas and maybe 400500 mountain gorillas in the wild. From the Congo in West Africa, to Rwanda and Uganda further east, they are endangered (put in a situation in which they could be harmed or damaged) by hunting and by the cutting down of their forest homes. Sometime ago, I found in my letterbox a little magazine from the World Wide Fund for Nature. It had two photos side by side. One was of a young gorilla. “This is a species of mammal (哺乳类动物), ” said the words below it. “It is being destroyed by man. We must save it for our own good. ” The other photo showed a human baby. The words also read: “This is a species of mammal, ” but then went on: “It is the most destructive (破坏性的) on earth. We must retrain it for its own good. ”【语篇概述】通过对大猩猩的研究, 呼吁保护大猩猩。1. The text mainly talks about_. A. Diane FosseyB. the gorillas in RwandaC. the protection of the gorillasD. the film Gorillas in the Mist【解析】选C。主旨大意题。文章第一段谈到黛安佛西(Diane Fossey)对大猩猩的研究; 第二段谈到根据她的事迹所拍摄的影片; 第三段谈到大猩猩数量减少的原因; 第四段谈到保护大猩猩的宣传措施。因此本文的主题就是保护大猩猩。2. We can learn from the text that_. A. Gorillas in the Mist was based on Fosseys experiencesB. lowland gorillas live longer than mountain gorillasC. King Kong showed us that a gorilla is admirableD. Diane Fossey was murdered by a gorilla【解析】选A。细节理解题。由第二段第一句Diane Fossey was murdered in Rwanda in 1985 and her story was made into the popular film Gorillas in the Mist. 可知, 黛安佛西于1985年在卢旺达被谋杀, 其故事被拍摄成电影Gorillas in the Mist。3. What message can we get from the two photos in the magazine? A. Gorillas are mans close friends. B. Both man and the gorilla need to be saved. C. Young gorillas are as lovely as human babies. D. Man should live peacefully with the gorilla. 【解析】选D。推理判断题。第一张图片宣传“为了我们自己的利益要挽救大猩猩”; 第二张图片宣传“重新教育人类, 为了他们自己好”。两幅画并排说明宣传者呼吁人类和大猩猩和平共处, 不要伤害它们。BLast nights meteor(流星)shower left many people in the community dissatisfied and demanding answers. According to Gabe Rothschild, Emerald Valleys mayor, people gathered in the suburbs of the city, carrying heavy telescopes, expecting to watch the brightly burning meteors passing through the sky. What they found instead was a sky so brightened by the citys lights that it darkened the light of the meteors passing overhead. “My family was so frustrated, ”admitted town resident Duane Cosby. “We wanted to make this an unforgettable family outing, but it turned out to be a huge disappointment. ”Astronomersscientists who study stars and planetshave been complaining about this problem for decades. They say that light pollution prevents them from seeing objects in the sky that they could see quite easily in the past. They call on people and the government to take measures to fight against it. There is yet a population besides professional and amateur star observers that suffers even more from light pollution. This population consists of birds, bats, frogs, snakes, etc. For example, outdoor lighting severely affects migrating(迁徙的)birds. According to the International Dark-Sky Association, “100 million birds a year throughout North America die in crashes with lighted buildings and towers. ”Countless more animal casualties(伤亡者)result from the use of artificial lighting. Clearly, people enjoy the benefits of lighting their evenings, but some scientists think it can be harmful for humans, too. They worry that exposure to light while sleeping can increase a persons chances of getting cancer. Emerald Valley is only one community that is becoming aware of the negative effects of light pollution. For years, Flagstaff, Arizona, has enforced lighting regulations in its city in order to assist astronomers at the Lowell Observatory. Similar efforts have been made worldwide, a
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 自考专业(建筑工程)通关考试题库含答案详解(综合题)
- 自考专业(人力资源管理)模拟试题含答案详解【典型题】
- 智能家庭影院升级创新创业项目商业计划书
- 水产养殖自动化设备创新创业项目商业计划书
- 重难点解析广东省普宁市七年级上册整式及其加减单元测评试卷(含答案详解)
- 注册公用设备工程师考试历年机考真题集附参考答案详解【考试直接用】
- 2025年度新型艺术品典当合作合同范本
- 2025版上海房地产买卖合同范本包含房屋质量保修及维修责任条款
- 2025版通信基站施工与验收合同样本
- 2025年航空设施防雷安全施工合同
- EPC工程总承包招标
- 劳务施工组织方案 劳务施工组织设计(八篇)
- 抗菌药物合理使用培训测试题(答案)
- 青藏铁路公司普速铁路维修管理办法
- 《卷烟原料配方设计》配套教学课件
- 消防技术装备培训课件
- 《新能源汽车驱动电机系统检测与维修习题册》 习题参考答案(劳动)
- 介入诊疗质量安全计划与指标
- 99S203 消防水泵接合器安装图集
- 苗圃规章制度范本
- 响水县粮食购销总公司大有粮库粮食烘干设备招标采购
评论
0/150
提交评论