人教版必修一unit 1 friendship Language points课时作业 (1).docx_第1页
人教版必修一unit 1 friendship Language points课时作业 (1).docx_第2页
人教版必修一unit 1 friendship Language points课时作业 (1).docx_第3页
人教版必修一unit 1 friendship Language points课时作业 (1).docx_第4页
人教版必修一unit 1 friendship Language points课时作业 (1).docx_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 1 friendship language points课时作业 单句语法填空1you didnt intend _(be) late. but thats not the point.答案:to be2there were many people waiting at the bus stop,and some of them looked very _(anxiety) and disappointed.答案:anxious3the suggestion came from the chairman that the new rule _(adopt)答案:(should) be adopted4he stood there without daring to lift his head as a consequence _ his wrong action.答案:of5she has made up her mind to transform an attic room _ a study.答案:into6this decision could have serious _(consequence) for the industry.答案:consequences7the way in which we work has undergone a complete _(transform) in the past decade.答案:transformation8hearing this,tears came to my eyes as i realized what a fool i had been to judge jims father _ a failure.答案:as9we are in agreement _ their decision.答案:with10she toyed _ the idea of becoming an actress.答案:with 阅读理解have you ever wished you could have a clone of yourself to do homework while you hit the skate park or went out with your friends?cloning is the creation of an organism that is an exact genetic copy of another.this means that every single bit of dna is the same between the two!you might not believe it,but there are human clones among us right now.they werent made in a lab,though: theyre identical twins (同卵双生),created naturally.how does one go about making an exact genetic copy of an organism? there are a couple of ways to do this: artificial(人工) embryo twinning and somatic cell nuclear transfer(体细胞核移植)artificial embryo twinning is the relatively lowtech version of cloning.somatic cell nuclear transfer,(scnt) uses a different approach compared with artificial embryo twinning.this was the method used to create dolly the sheep.lets say you really want a clone to do your homework.knowing what you know,do you think this approach would really help you finish your homework.this decade?a common misconception is that a clone,if created,would magically appear at the same age as the original.this simply isnt true.you remember that cloning is an alternative way to create an embryo,not a fullgrown individual.therefore,that embryo,once created,must develop exactly the same way as an embryo created by fertilizing an egg cell with a sperm cell (精子)this will require a surrogate mother and enough time for the cloned embryo to grow and fully develop into an individual.are you familiar with the phrase “nature versus nurture”? basically,this means that while genetics can help determine personality,environmental influences have a considerable impact on shaping an individuals physical appearance and personality.for example,do you know any identical twins? they are genetically the same,but do they really look and act exactly alike?when we hear of cloning successes,we learn about only the few attempts that worked.what we dont see are the many,many cloning experiments that failed! and even in the successful clones,problems tend to arise later,during the animals development to adulthood.cloning animals shows us what might happen if we try to clone humans.what have these animals taught us about the risks of cloning?1the underlined word “misconception” in paragraph 6 probably means “_”abeliefbmisunderstandingcexplanation dexperienceb解析:词义猜测题。根据上下文可知,人们往往会认为克隆就是马上能有一个一模一样的你出现,这显然是“误解”。2which of the following is not mentioned in the passage?athe risks of cloning.bthe myths of cloning.cthe definition of cloning.dsome issues in cloning.d解析:细节理解题。最后两段说的是a项的内容,倒数第四段说的是b项的内容,第二段说的是c项的内容,只有d项的内容没有提及。3which of the following is not true according to the passage?adolly the sheep was cloned by using scnt.bidentical twins are naturally created human clones.ca clone,if created,would magically appear at the same age as the original.dtwins are genetically the same,but they dont really look and act exactly alike.c解析:细节理解题。根据倒数第四段第一、二句话“a common misconception is that a clone,if created,would magically appear at the same age as the original.this simply isnt true.”及之后的论述可知。4according to the passage,we cannot have a clone to do our homework now because _athe technology is not so advancedbthere are many cloning experiments that failedcproblems may arise laterdall of the aboved解析:细节理解题。综合全文,尤其是倒数第二段可知,a、b、c三项都是现在还不能克隆人的原因。 完形填空recently i have been reminded of the very unexpected generosity and kindness i once experienced on a hitchhiking (搭便车) trip.in 1981, i decided to _1_ my girlfriend, who lived in napier, and _2_ i was short of money, hitchhiking was the only way to go. _3_ auckland early in the morning, carrying only a small backpack, i set off by bus to the entrance of the southern motorway. i soon got _4_. most were short, but nevertheless i was on my way. i enjoyed the _5_ conversation and was lucky enough to have made some _6_ by dusk.as i walked along a treelined country road, i _7_ where i would spend the night. it was summer and the weather was _8_ so i thought i could sleep under a tree. an elderly gentleman greeted me and asked me where i was _9_, interrupting(打断) my thoughts. i _10_ that i was hoping to get to the next town, “opotiki.”“you wont get there before dark,” he said. “so come with me and well put you up for the _11_”opotiki was a further 25 km away, so i _12_ him to a comfortable, warm house nearby. he introduced me to his wife who was _13_ dinner. they invited me to sit at the _14_ and before long i was enjoying a nice cup of tea followed by a _15_ dinner.after dinner i was shown to my _16_: an old bus that was parked in the back garden. it had a double bed in it and i had a very _17_ nights sleep.in the morning i woke to a cup of tea and a nice hot breakfast. i began saying goodbye and _18_ them for their kindness, when the lady _19_ me a wrappedup sandwich, saying that it should keep me going until i _20_ opotiki.we had a laugh and said goodbye. i have never forgotten their amazing kindness and magnanimity (高尚的行为)【解题导语】本文是一篇记叙文。作者在搭便车旅行途中遇到一位善良的老人,他邀作者留宿过夜,并且给作者提供了丰盛的晚餐。1a.findbvisitchelp dpraiseb解析:由上下文的描述可知,“我”决定去“看(visit)”女朋友。2a.if bbeforecsince dunlessc解析:由下文的描述可知,“因为(since)”缺钱,“我”只能搭便车去。3a.leaving bpassingcentering dsearchinga解析:由下文中的i set off by bus可知,“我”一大早就“离开了(leaving)”奥克兰。4a.tickets bliftscflights dmessagesb解析:由上文中的hitchhiking可知,“我”很快就“搭到车(got lifts)”。5a.private bshortcquiet dfriendlyd解析:由该空前的enjoyed可知,一路上的交谈都很“愉快(friendly)”。6a.progress bconnectionscdistance dmistakesc解析:由上文的描述可知,“我”很幸运地在黄昏之前赶了一些“路程(distance)”。7a.wondered bknewcimagined drealizeda解析:由下文中的i thought i could sleep under a tree可知,“我”“想知道(wondered)”自己晚上该在哪里过夜。8a.windy bdryccloudy dwarmd解析:由上文中的summer可知,天气比较“暖和(warm)”。9a.working bheadingchiding deatingb解析:由下文中的i was hoping to get to the next town, “opotiki.”可知,一位老人跟“我”打招呼,问“我”“去(heading)”哪儿。10a.replied badmittedcadded dconcludeda解析:由下文中的opotiki可知,“我”“回答说(replied)”想到下一个城镇opotiki。11a.week bdaycbed dnightd解析:由上文中的where i would spend the night以及下文的描述可知,此处指老人邀作者留宿过“夜(night)”。12a.led bfollowedcinvited dshowedb解析:由下文中的to a comfortabl

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论