2019_2020学年高中英语阅读强化训练(九)牛津译林版选修6.docx_第1页
2019_2020学年高中英语阅读强化训练(九)牛津译林版选修6.docx_第2页
2019_2020学年高中英语阅读强化训练(九)牛津译林版选修6.docx_第3页
2019_2020学年高中英语阅读强化训练(九)牛津译林版选修6.docx_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

阅读强化训练(九)(建议用时:15分钟) 阅读理解There are many famous museums throughout the world where people can enjoy art.Washington, DC.has the National Gallery of Art;Paris has the Louvre;London has the British Museum.Florida International University(FIU) in Miami also shows art for people to see.And it does so without a building,or even a wall for its drawings and paintings.FIU has opened what it says is the first computer art museum in the United States.You dont have to visit the university to see the art.You just need a computer linked to a telephone.You can call the telephone number of a university computer and connect your own computer to it.All of the art is stored in the school computer.It is computer art, produced electronically(电子地) by artists on their own computers.In only a few minutes, your computer can receive and copy all the pictures and drawings.Robert Shostak is the director of the new computer museum.He says he started the museum because computer artists had no place to show their works.A computer artist could only record his pictures electronically and send the records, or floppy disks(软盘), to others to see on their computers.He could also put his pictures on paper.But to print good pictures on paper, the computer artist needed an expensive laser(激光) printer.Robert Shostak says the electronic museum is mostly for art or computer students at schools and universities.Many of the pictures in the museum are made by students.Mr.Shostak said the FIU Museum will make computer art more fun for computer artists because more people can see it.He says artists enjoy their works much more if they have an_audienceAnd the great number of home computers in America could mean a huge audience for the electronic museum.【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了如何利用电脑欣赏艺术作品。1The main purpose of this text is to give information about _Afamous museums throughout the worldBa computer art museum in Miami, the US.A.Cart exhibitions in Florida International UniversityDthe latest development in computer artB解析:写作目的题。作者首先在文章开头介绍了世界上著名的博物馆,接着引出迈阿密州的Florida International University的电子美术馆,接下来详细地介绍了该电子美术馆,因此B项为最佳答案。2To see the art in the FIU Museum, your special needs include _Afloppy disksBa computer and a printerCpictures and drawings on paperDa computer connected to the museum by telephone lineD解析:细节理解题。根据第三段的内容可知答案。3The museum was started because _ARobert Shostak wanted to do something for computer scientistsBRobert Shostak wanted to help computer artistsCart students needed a place to show their worksDcomputer scientists wanted to do something about artB解析:推理判断题。由第四段中He says he started the museum because computer artists had no place to show their works.可知,B项为最佳答案。C项有较大干扰性,从文章最后一段看似乎这一选项正确,然而从第三段看,这家电子美术馆是面对所有的艺术家,而并非只面对艺术学生。4The underlined words“an audience”in the last paragraph refer to _Aart studentsBowners of computersCexhibits in the museumDthose who can enjoy artD解析:词义猜测题。根据句中的“artists enjoy their works much more.”可推断此处的观众是指能欣赏艺术品的观众,故可推知选D项。 七选五For most teens, having fun is the main item for summer vacation, not learning. But summer can be a great time for high school students to explore different interests. Not all high school students know what they want to study in college. 1._These following activities can allow students to develop those new interests and skills.2_Many colleges, museums and other organizations offer summer learning opportunities to high school students. Highly ranked schools, such as Yale University and Standford University, offer summer programs to high school students.Get a summer job. 3._While it may be challenging for a teenager to find a formal job, odd jobs like mowing an elderly neighbors lawn are seen in a very positive light by college admissions officers. It shows that theyve taken on a responsible role in their community to the best of their ability.Job shadow(职业见习)Observing someone in a field of interest can help students determine if their intended career path is for them. 4._One student shadowed(尾随) a nutritionist for a day and discovered her passion for nutrition. The student has decided to go to college to study nutrition and has signed up for other enrichment opportunities.Above all else, students should use the summer to reenergize and explore activities that they may not have time for during the school year. 5._Students should talk to their guidance adviser and he could certainly help to point them in the right direction.AHere is an example.BIt made a difference.CVisit

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论