已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
部编版2019-2020学年小学英语五年级上学期期末测试卷姓名:_ 班级:_ 成绩:_小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、 根据每小题句意和对应图片提示选择正确答案。 (共5题;共5分)1. (1分)This is a pig. Its _. A . fatB . thinC . long2. (1分)We have _ in the morning. A . breakfastB . lunchC . dinner3. (1分)Dont worry. We have money to buy food. A . manyB . a fewC . enough4. (1分)Do you have a pet? Yes, I a duck. A . doB . hasC . have5. (1分)Your mothers mother is your . A . grandmaB . uncleC . grandpa二、 判断题,判断对话内容是否与对应图片相符 (共5题;共5分)6. (1分)The bear is under the ball. 7. (1分)Whats your name? My names Fox.8. (1分)The elephants are walking. 9. (1分)We have music class on Monday. 10. (1分)Hello! Im Dog. 三、 根据句意选择正确图片 (共1题;共5分)11. (5分)选择与句子相对应的图片 A. B. C. D. E. (1)There is a bridge above the river. (2)There is a river in the forest. (3)There are many tall buildings here. (4)There are many trees beside the mountains. (5)There is a village in the picture. 四、 阅读题 (共1题;共5分)12. (5分)阅读理解 The story is about two mice(老鼠). They are friends. One mouse lives in the country. The other lives in the city. One day they meet each other. The one in the country says, “Come and have a look at my house.” They come to a house in a field. The country mouse gives the city mouse nice food. But the city mouse says.” This food is not good. You must come and live with me in the city.”So they go to the house of the city mouse. It is a very good house. Nice food is ready(准备) for them to eat. But just when they begin to eat, they hear a great noise, Run! Run! The cat is coming! ”the two friends run away quickly. After some time, they go out. The country mouse says to the city mouse, “I dont like to live in the city. Its dangerous.(1)The two mice live_. A . in the same placeB . in different placesC . in the cityD . in the country(2)The city mouse_. A . wants to live with the country mouseB . lives with the country mouse for a long timeC . get nothings go eat from the country mouseD . doesnt like the food of the country mouses(3)The city mouse asks the country mouse to his house, doesnt he? A . No, he isnt.B . Yes, he does.C . No, he doesnt.D . I think so(4)Which sentence is true(正确的)? A . They are helpful.B . They are not well.C . They are good friends.D . They dont know each other.(5)When a cat is coming, the two mice _. A . stay there quietlyB . run away quicklyC . say “hello” to itD . want to make friends with it五、 填空题 (共1题;共1分)13. (1分)选用方框内的单词补全对话。 A. really B. help C. cook D. make E. dontA: What can you do?B: I can _A: Do you cook meals every day?B: No, I _A: Do you cook them on the weekend?B: Yes, I do.A: Wow, youre _ helpful at home. Can you _ a puppet?B: No, I cant. But I want to try. Can you _ me?A: Sure.六、 仿写题 (共1题;共1分)14. (1分)每年我们都要过许多节日,哪些节日给你留下了美好的回忆呢?请参照下列图片,告诉我们吧。 第 8 页 共 8 页参考答案一、 根据每小题句意和对应图片提示选择正确答案。 (共5题;共5分)1-1、2-1、3-1、4-1、5-1、二、 判断题,判断对话内容是否与对应图片相符 (共5题;共5分)6-1、
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 医疗护理不良事件鱼骨图案例分析培训课件
- 康复护理:患者功能恢复的护理干预
- 子痫产后护理查房:产后营养与康复护理的循证应用
- 辅食添加与口腔健康:护牙防龋食物
- 成本管控下的医疗服务定价策略
- 2025 三年级数学上册长方形和正方形对边相等验证实验课件
- 截肢术后残肢溃疡的预防与伤口护理方法
- 成本精细化与患者满意度提升策略
- 川教版小学英语五年级上册全册教案第一学期全册教学设计
- 2025年峨眉山市国企考试真题
- 护理事业十五五发展规划(2026-2030)
- 2025-2030中国打码机行业市场发展分析及竞争格局与投资前景研究报告
- 急危重症患者手术护理专家共识
- 大气压强教学课件初中物理教科版(2024)八年级下册
- 仓库安全案例分析
- 《公路工程施工组织设计》完整全套教学课件
- 《贵州海川联合矿业(集团)有限公司贵州省修文县大豆厂矿区铝土矿(新建)矿产资源绿色开发利用方案(三合一)》评审意见
- 【圆锥曲线】25定比点差法(含经典题型+答案)
- 《建物业的承接查验》课件
- DB32-T 4569-2023 发泡陶瓷保温板 保温系统应用技术规程
- 【MOOC】学术交流英语-语言技能-电子科技大学 中国大学慕课MOOC答案
评论
0/150
提交评论