




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
人教版(PEP)人教(PEP)2019-2020学年小学英语四年级下册Unit 3 Weather单元检测卷(2)D卷姓名:_ 班级:_ 成绩:_小朋友,带上你一段时间的学习成果,一起来做个自我检测吧,相信你一定是最棒的!一、 选择填空。 (共5题;共10分)1. (2分)When you go to a Western party, you _ arrive too early. A . shouldB . shouldntC . must2. (2分)- Hi, Jim! _- Let me see. Its about four thirty.A . How old are you?B . Whats the time?C . Whats your watch?3. (2分) lowA . forB . oftenC . good4. (2分)_ does your brother do? A . WhereB . HowC . What5. (2分)今天是小明的生日,你会对他说: A . Happy New Year!B . Happy Christmas!C . Happy Birthday!二、 选词填空,每词限用一次。 (共1题;共1分)6. (1分)We _(eat,ate) some food and drank some drinks.三、 情景交际,把序号写在横线上。 (共1题;共5分)7. (5分)将对应句子的编号填写到横线上,使对话完整。(5)AYes,we did.BI went to Beijing and saw Tiananmen SquareCIt was greatDYou can play with snow thereEWas the air fresh in the countryside?A:How was your summer holiday this year?B:_I went to the countrysideA:_B:Yes! There are many green trees and clean riversA:Did you have a good time there?B:_How about you?A:_B:We are going to Beijing this winter, tooA:It would be very cold_B:Good idea四、 阅读短文或对话。 (共3题;共30分)8. (10分)阅读理解 Colin: Who is the young woman?Kitty: She is my mother.Colin: What does she do?Kitty: Shes a teacher. She set up a hope school for poor children.Colin: Is that man your father.Kitty: Yes, he is. He is tall with glasses. He is a doctor.Colin: Where is your family from?Kitty: Were from Shanghai.(1)Colins mother is a teacher. (2)Kittys mother set up a hope school. (3)Kittys father is thin with glasses. (4)Kittys father is a doctor. (5)Kittys family is from Shanghai. 9. (10分)短文阅读。This is a big nature park in my hometownIn the park there is a forest and some mountains. On the mountains there are many trees and some beautiful flowersWe can play football thereThere are two lakes in the parkOne is big, and the other is smallWe can go beating thereWhat can you see in the lake? Wow,there are many fish in it. What a nice park!(1)The nature park is A . smallB . big(2)There are many and some flowers on the mountains A . treesB . forest(3)We can play in the park A . basketballB . football(4)We can see lakes in the park A . oneB . two(5)Are there any fish in the lake? A . Yes,there areB . No, there arent10. (10分)阅读理解Today is Monday. Its my birthday. I get up at 6:30. I put on my new yellow shirt and blue jeans. Then I wear my shoes. I eat some bread and drink some milk for my breakfast. At 7:25, I go to school. I study English at 11 oclock. I have lunch at 12:15. At 7:10 in the evening, I will have a birthday party with my mum and dad. Im very happy.(1)I get up at _. A . sixB . six thirty(2)What do I drink for breakfast? A . milkB . orange juice(3)What day is today? A . SundayB . Monday(4)Im _ today. A . happyB . sad(5)I study English at _. A . ten oclockB . eleven oclock.第 7 页 共 7 页参考答案一、 选择填空。 (共5题;共10分)1-1、2-1、3-1、4-1、5-1、
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2024金华市磐安县安文街道社区工作者招聘考试试题
- 2024鹤壁市淇滨区钜桥镇社区工作者招聘考试试题
- 2025年新能源汽车废旧电池回收利用市场竞争力研究报告
- 智能家居系统集成2025年技术创新成果鉴定与市场应用策略报告
- 2025年商业银行金融科技人才金融科技人才培养与职业发展规划报告
- 《公共文化服务》课程教学大纲
- 2025年机械伤害安全知识题库及答案
- 2025年考研管理类联考真题及答案解析
- 机械安全考试卷及答案
- 教科版小学科学一年级上册 1.1 我们知道的植物 教案
- 压裂酸化安全要求
- 急性左心衰抢救流程图片
- 胆道引流管的护理查房
- 第二章中国的自然环境(单元解读课件)八年级地理上册系列(人教版)
- 小学低段学生口算能力调查问卷分析报告
- 内科医患沟通培训课件
- 高中物理-高中物理7.2《功》教学设计学情分析教材分析课后反思
- 网御星云网闸技术宝典
- 《高等数学》全册教案教学设计
- 交通管理与控制3平面交叉口管理课件
- 医学自我口腔保健方法-预防口腔医学课程教学
评论
0/150
提交评论