已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
江西井冈山市2017高考英语阅读理解暑假训练2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 Jacksonville is the largest city in Florida and has a large number of shopping malls to suit different tastes for tourists and guests to shop. Here are some great places where you can shop in Jacksonville. Gateway Town Center The venerable Gateway Town Center is one of Jacksonvilles oldest shopping malls, providing an electric mix of exciting stores and fun amusements! Gateway Town Center is located at 5184 Norwood Avenue and owns a mixture of retail boutiques(时装店), like Footlocker and Ashley Stewart. You can visit Gateway Town Center Mondays through Saturdays from 10:00 a.m. to 9:00 p.m., and Sundays from noon to 6:00.St. Johns Town CenterThe newest and trendiest shopping destination in the city is St. Johns Town Center. This center has all your national favorites like Dillards, Barnes & Noble and Target as well as a great restaurant selection. St. Johns Town Center is open from 10:00 a.m. to 9:00 p.m. Mondays through Saturdays and 11:00 a.m. to 6:00 on Sundays.Regency Square Shopping CenterOn 9501 Arlington Expressway stands the Regency Square Mall. Children like riding on the malls mini train while adults like to shop and socialize. Movie fans will like knowing that the Regency Square Mall has a 24 screen AMC theatre. You can visit this mall from 10:00 a.m. to 9:00 p.m. Mondays through Saturdays, and Sundays from noon to 6:00 p.m.River City MarketplaceRiver City Marketplace located in Jacksonville is the largest shopping mall in the city with 70 shops including such stores as Lowes, Wal-Mart Super Center, Pet Smart and Old Navy. All these shops can be found at the open-air plaza. The malls 14 screen Hollywood theaters are a great attraction for movie buffs. River City Marketplaces hours of operation are 9:00 a.m. to 9:00 p.m. Mondays through Saturdays and 11:00 a.m. to 7:00 p.m. on Sundays.1.If you want to enjoy a good dining during shopping you can go to _.A. St. Johns Town Center B. River City MarketplaceC. Gateway Town Center D. Regency Square Shopping Center2.Children would like to visit Regency Square Shopping Center probably because _.A. they can buy a lot of wonderful toysB. they can take the mini train thereC. they can play their favorite computer gamesD. they can make many friends3.On Sundays you should visit River City Marketplace at _. A. 10:00 a.m. B. 8:30 a.m. C. 9:00 a.m. D. 6:30 p.m.4.This passage is probably taken from _. A. a textbook B. a science magazine C. an advertisement D. an announcement参考答案14、ABDC 2014百校联盟冲刺卷I was living in So Paulo, Brazil. It is a huge city, with more people living in it than in my whole country (Hungary,which has a population of 10 million). We rented a flat in a community, but there was a shanty town(贫民区)quite near.For several months I didnt have a car, so three times a week, I used public transportation to go to the city centre.During these trips, I would ride with the people who took the same bus from the shanty town to go to work.When I got on the bus, all the seats were already taken.But when people saw that my bag was heavy (full of books), they offered to hold it on their lap to make me feel lighter. At first, I was shocked. Then I realized that these people had absolutely no intention to steal from me: they only wanted to help. Once, on my way back, I had to wait for a long time at a bus stop. I was alone, except for a woman who was apparently very poor. She carried a small paper bag of popcorn and nothing else.While we were waiting, she walked over and offered me some popcorn. I thanked her, but didnt want to help myself to it. She then repeatedly insisted that I take from what was evidently her only food.That was the first time I thought about how people who have almost nothing, are sometimes able to share what they have much more “easily” than those who own a lot.I wonder if its true that the more you have, the bigger the burden is,and the more difficult to share anything with others.I was so moved by that womans simple generosity that day. I clearly had more than she did, but she naturally and joyfully shared what she had with me nevertheless.1Where did the author live?A. In Hungary.B. In the centre of So Paulo.C. In a shanty town of So Paulo.D. In a community near to a shanty town.2Why the author were shocked when people offered to help carry his heavy bag at first?A. Because they would borrow his important books.B. Because he hadnt met this kind of things.C. Because they werent familiar with himD. Because he thought they would steal his books.3What happened at the bus stop on the authors way home?A. A poor woman ate popcorn without inviting him. B. A poor woman insisted on sharing her popcorn with him.C. He offered a poor woman some popcorn to eat.D. He provided his books to a poor woman to read.4From the passage,we know that_.Asharing things with rich people brings opportunities to earn moneyBpeople who have almost nothing must be the most generous peopleCsharing things with other people doesnt depend on whether you are rich or poorDpeople who own a lot must be the most generous people文章大意本文是一篇记叙文,讲述了作者在巴西的圣保罗生活时,遇见的那些善良的人和那些感人的事情。1D。细节理解题。根据文章第一段中的“I was living in So Paulo, Brazil.”和“We rented a flat in a community, but there was a shanty town(贫民区)quite near.”可知,作者居住在巴西圣保罗的一个社区,但离一个贫民区很近。2D。细节理解题。根据文章第三段中的“Then I realized that these people had absolutely no intention to steal from me:they only wanted to help.”我意识到这些人完全没有要偷我的东西的意图,他们只是想帮助我。可知,作者刚开始感到震惊是因为他误解了这些人,以为他们要偷他的书。3B。细节理解题。根据文章倒数第三段中的“She then repeatedly insisted that I take from what was evidently her only food.”可知答案选B项。4C。推理判断题。根据文章内容,尤其是最后两段可知,与别人分享东西,与贫富无关。故选C项。阅读Remember that divorce is confusing for children. When you first talk with children, limit your discussion to the most important issues; children can become confused if they are given too much information at once.children need to hear that their basic needs will be met, that someone will still fix breakfast in the morning, help them with their homework. Children also need to know that their relationship with both parents will continue, if possible. In the face of so many changes, children also need to hear what will remain the same. Parents can make sure their children through words and actions that their love will continue despite the changes in family life. During these family discussions, it is important for parents to tell children that the divorce is final and avoid giving children false hopes that the parents will reunite. Parents can also use this time to tell children that the divorce is not their fault. Many children believe that the divorce is a result of something that they did. For instance, when asked why parents divorce, some children may explain that parents are divorcing because the children misbehaved or received bad grades in school. Remember to ask children about their fears and concerns. Give children time to think about the divorce and the changes ahead. Take your childrens questions and concerns seriously and listen to what they say. As stated by one child, “This is gonna affect the rest of my life and I dont know if they just dont realize that, or dont care, or what, but I dont feel like Im being heard.”Children need to know that parents recognize the impact of divorce on childrens lives. By listening to childrens thoughts and feelings about the divorce, parents show their ongoing care and concern. 1. Which of the following can be the best title for the passage? A. Talking with children about divorce. B. The relationship between children and parents. C. Dont blame your child for divorce. D. Showing more concern for your child. 2. If you first talk about your divorce with your son, . A. you can tell him the real reason why you couple parted B. you should say that you couple will remarryC. you may as well tell him you still love himD. you can avoid talking about your sorrow3. Faced with a broken-up family, . A. parents can provide numberless of reasonsB. parents can keep their relationship continuedC. parents should remove the worry of the childD. parents must be careful and cautious4. According to the passage parents divorce will. A. make children filled with guiltyC. result in childrens grades going downC. leave children lack self-confidenceD. cause children to be ill-tempered5. If you were such a parent, you should do the following EXCEPT. A. you should pay more attention to what your child talks aboutB. you must care whatever your child is thinking aboutC. you can blame the divorce on your partnerD. youd better keep regular touch with your child【参考答案】12. ACCAC 阅读This question comes up naturally in the first few weeks at home if a baby is crying a lot between feedings instead of sleeping peacefully. You pick him up and walk him around and he stops crying, at least for the time being. Lay him down, and he starts all over again. I dont think you need to worry much about spoiling in the first month or even the first 6 months. The chances are great that such a young baby is feeling miserable. If he stops crying when picked up, its probably because the warm pressure on his abdomen from being held make him forget his pain or tension. The answer to this question really depends on what lessons you think babies are learning in the first months of life. It is unlikely that they are capable of learning to expect their every wish to be attended to 24 hours a day. What infants are learning during this period is a sense of basic trust in the world. If their needs are met lovingly, they come to feel that the world is a place where good things generally happen and bad experiences are soon corrected. Psychologists use the term “secure attachment (依赖)” to talk about basic trust. A child who has a secure attachment to a parent or caregiver believes that parent will keep him safe and will provide for his pressing needs. Some parents worry that picking up babies right away will make them overly dependent. I like to tell these parents about a very important study on the effects picking up crying
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025文山州富宁县紧密型医共体总医院中医医院院区编外人员招聘(68人)考试笔试备考试题及答案解析
- 2025云南红河州弥勒市中医医院招聘备案制工作人员28人笔试考试备考试题及答案解析
- 四川省矿产资源储量评审中心2025年公开考核招聘专业技术人员笔试考试备考试题及答案解析
- 2026广东江门市中心医院人才招聘95人考试笔试备考题库及答案解析
- 资阳高新投资集团有限公司招聘(第四批次)笔试考试参考题库及答案解析
- 2025甘肃莫高实业发展股份有限公司人才招聘20人考试笔试备考题库及答案解析
- 2026年江西铜业集团产融控股有限公司(供应链金融)第一批次社会招聘2人考试笔试备考题库及答案解析
- 2025福建三明建宁县县属国有企业招聘正式职工24人笔试考试参考试题及答案解析
- 2025江西山水武宁渔业发展有限公司招聘3人笔试考试备考试题及答案解析
- 2025上海工程技术大学招聘13人(第四批)笔试考试参考题库及答案解析
- 2025年高考语文作文专项第06讲 高考新材料作文(练习)(解析版)
- 超市熟食操作管理制度
- 医疗行业省区经理竞聘
- 医疗机构停空调应急预案
- 2025年中国市政工程西南设计研究总院有限公司招聘笔试参考题库附带答案详解
- 商业银行信息科技风险现场检查指南 (一)
- 《电力安全事故应急》课件
- 2025年重庆轨道交通集团招聘笔试参考题库含答案解析
- 《国家综合性消防救援队伍队列条令(试行)》题库
- DB36T 1593-2022 高速公路日常养护技术规范
- 学前幼教科学学前中班中班下-中班科学活动:土豆的生长过程
评论
0/150
提交评论