已阅读5页,还剩28页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
用心 爱心 专心 1 第二模块第二模块 完形填空完形填空 特别说明 因时间关系 本资料试题未经校对流程 使用时请注意 特别说明 因时间关系 本资料试题未经校对流程 使用时请注意 1 2012 潍坊三县联考 Last year I lost my best friend in high school It seemed that everyone else s life could just continue on in its 1 way but mine couldn t I wasn t sure how I was going to be able to face 2 and their gossip at school I was forced to 3 my routine on Monday morning as usual In the evening I returned home from school 4 completely defeated All I wanted to do was 5 into bed and wallow 沉迷于沉迷于 in my own self pity I pulled back the covers on my bed and 6 a pile of cards left by my dad Each card included a n 7 that it was to be opened on a 8 night that week I made it through that week 9 my father Each card 10 to say just what I needed to hear Tuesday s card said The past is painful to think about and the 11 is impossible to imagine Don t try Just take it one minute at a time On Wednesday my mood 12 when I read What you are feeling now is 13 and normal It still feels very bad but it is part of the healing 14 Friday s card contained a poem he wrote The last lines made me smile through my tears Whatever special 15 you face along life s way may you 16 that you will find the best in every day I was instructed to open the last card 17 the party I went to on Saturday night In it he wisely reminded me to 18 The world isn t so bad after a good laugh The more you laugh the more you heal Each card was signed Love Dad My world once collapsed but I 19 the difficult breakup eventually It owed to my dad who made his 20 known when he couldn t be present 1 A pleasant B strange C funny D normal 2 A everyone B anyone C someone D nobody 3 A work out B meet with C deal with D come across 4 A making B feeling C regarding D considering 5 A crawl B push C jump D draw 6 A invented B discovered C created D wrote 7 A instruction B explanation C presentation D information 8 A regular B flexible C particular D legal 9 A in favor of B regardless of C in search of D because of 用心 爱心 专心 2 10 A seemed B happened C occurred D intended 11 A life B future C dream D result 12 A fell B passed C flied D lifted 13 A false B honest C natural D innocent 14 A content B process C cure D progress 15 A destruction B competition C challenges D destination 16 A trust B guess C predict D succeed 17 A before B since C after D till 18 A cry B scream C sing D laugh 19 A got through B looked through C broke through D put through 20 A schedule B concept C soul D confidence 答案与解析 最好的朋友的离去让作者情不能已 久久无法脱心灵的阴影 善解人意的 父亲用几张卡片抚慰了作者的心灵伤 拯救了作者曾经崩溃的世界 1 D 考查形容词 本句中的 but 表示的是转折含义 由此可知其他每个人的生活似乎依然可 以 正常 进行 但是作者做不到 2 A 考查代词 此处与上一句中的 everyone 相呼应 表示作者无法确信应 该怎样才能面对 学校中的 每个人 和他们的闲言碎语 3 C 考查动词短语 上一句提到作者不知如何面对其他人 由此可知作者被迫像往常一样去 应对 日常生活 4 B 考查动词 作者失去了最好的朋友 晚上从学校回到家后自然感到非常 沮丧 defeated 悲观落魄的 符合语境 5 A 考查动词 作者回到家很沮丧 最想做的就是 爬 到床上自悲自悯 6 B 考查动词 作者拉开盖在床上的被子后 发现 了爸爸留下来的一堆卡片 7 A 考查名词 每一张卡片都包括一个 指令 告诉作者应该如何去做 另外 第 17 空 前面的 instructed 也是线索提示 8 C 考查形容词 下一段提到作者在那个星期中每天晚上打开一张卡片 由此可知每张卡片 都需要在 特别的 夜晚打开 9 D 考查介词短语 下文提到每张卡片都带给作者不同的感受 作者最终熬过了那个星期 所有的这一切都是 因为 because of 父亲无微不至的关爱 in favor of 赞同 regardless of 不管 不顾 in search of 寻找 10 A 考查动词辨析 这里表达的意思是 每张卡片似乎都在说出了作者想要听的东西 所 以选 seem 11 B 考查名词辨析 与前面的 The past 呼应 由此可知 这里指 将来 所以选 future 受 自然 并且正常 12 D 考查动词 这里指的是作者心情的好转 所以选 lift 意思是 伤心等 消失 13 B 考查形容词 由句中的 normal 可以看出 父亲认为作者的感受是很正常的 所以选 natural 意思是 自然的 14 B 考查名词 这种感觉仍然很糟糕 但这是愈合 过程 process 的一部分 content 用心 爱心 专心 3 内容 cure 疗法 progress 进步 15 C 考查名词 作者是因为失去最好的朋友后才久久难以摆脱心灵的阴影 由此可知此处表 示作者的父亲鼓励作者要勇于面对人生道路上的 挑战 challenges destruction 破坏 competition 竞争 destination 目的地 16 A 考查动词辨析 不管你在人生道路上面对什么特殊的挑战 愿你 相信 trust 你 可以每天都发现最美好的东西 guess 猜测 predict 预测 succeed 成功 17 A 考查连词 根据第二段最后一句可知作者是在参加聚会 之前 按照指令打开了那张卡 片 18 D 考查动词 根据下一句引号中两次出现的 laugh 可知作者的父亲提醒作者要 笑 所 以选 laugh 19 A 考查动词短语 作者的世界曾经崩溃 但是作者最终熬过了这段困难时间 此处 get through 表示 使某人 熬过 困难时期 20 C 考查名词 上文提到的卡片中的内容都是在抚慰作者心灵的创伤 所以作者感激父亲 虽然他不在身边 但是却让作者明白了的 精神 世界 2 2012 宝鸡一次质检 Long long ago there was a small village This village had a 1 tradition At the beginning of every year any boy who had reached the age of majority 成年 was given land and money to build a home The boy had to 2 his home before winter If his home failed to endure the cold weather in winter the villagers could not 3 him in any way One 4 Paul and Marc reached their majority They 5 their land and money and decided to search nearby villages for ideas on building their homes In each village they found the nicest 6 and talked to the owners Each owner gladly offered 7 After Marc saw several homes he 8 the best ideas and went back to his own land Paul 9 continued collecting more ideas Soon he had so many great ideas that he began to 10 some of them But he always believed he could find even better ideas in the next village Marc began building his home He had several false starts 11 his home gradually rose from his land By fall Marc had finished his home It wasn t perfect but it was strong and he could 12 it later Paul enjoyed all the beautiful homes and 13 with home owners The first snow came and Paul realizing he was running out of time 14 back to his land He built the best home he could in the time he had but it was 15 The first winter storm destroyed his home and he froze to 16 The villagers mourned for him Marc 17 the winter Each year Marc searched for other good ideas he could use to make his own home look better He became a leader in the village 18 a family and lived a happy content life We all build and improve our own mental homes It s 19 and fun for us to search for ideas from other mental home owners but we only improve our own mental home if we actually 20 the best ideas 1 A strange B hopeful C literary D cultural 用心 爱心 专心 4 2 A find B make C complete D buy 3 A help B encourage C scold D persuade 4 A winter B summer C autumn D spring 5 A exchangedB receivedC recognizedD advice 6 A girlsB jobsC housesD presents 7 A roomsB drinksC attentionD advice 8 A expectedB gatheredC createdD understood 9 A similarlyB finallyC howeverD furthermore 10 A forgetB believeC replaceD doubt 11 A becauseB althoughC butD so 12 A repairB rebuildC sellD improve 13 A conversationsB achievementsC strugglesD arguments 14 A droveB rushedC flewD moved 15 A weakB funnyC smallD amazing 16 A blindnessB deathC sadnessD illness 17 A experiencedB lovedC survivedD spent 18 A broughtB earnedC contactedD raised 19 A slowB easyC dangerousD special 20 A realizeB bringC collectD apply 答案与解析 文章通过一个故事告诉我们 无论是精神世界还是物质世界 一些想法的 寻找是简单的 但是想法的运用却是另外一回事 1 A 考查形容词辨析 由下文对这个传统的描述来看 这个传统很独特 所以四个词中只 有 strange 奇怪的 符合语境 语境为 很久很久以前 有一个小村庄有着一个奇怪的 传统 每到年初 已成年的男孩就会拿到一块地和资金 自己动手 去修建自己的房屋 hopeful 有希望的 literary 文艺的 书本的 cultural 文化的 2 C 考查动词词义辨析 这里指的是在冬天到来前就要完成房屋的修建 所以用 complete 意思是 完成 倒数第三段 By fall Marc had finished his home 中有同义词复现 finish 3 A 考查动词词义辨析 倒数第三段 The first winter storm destroyed his home and he froze to 16 The villagers mourned for him 告诉我们 由于 Paul 修建的房子不好 被冻死了 人们都来哀悼他 但没有帮助他度过寒冬 由此可以看出 在这一奇怪的传统中 别人是不能提供帮助的 所以选 help 4 D 考查语境话选词 上一段告诉我们 成年的男孩是在每年的年初 At the beginning of every year 拿到一块地和资金的 四个选项中只有 spring 春天 符合境 5 B 考查动词辨析 对应第一段提到的 was given 所以这里选 receive 意思是 收到 exchange 交换 recognize 认出 承认 advise 建议 忠告 6 C 考查语境话选词 前文告诉我们 他们要建的是房子 这是在外出考察 自然是找最好 的房子和房主交谈以获得如何建好房子的建议 文中有多处同义词 home 的复现 7 D 考查名词词义辨析 每一位房主都很乐意提供给他们 关于如何建好房子的 建议 所以 选 advice 可以从 Soon he had so many great ideas that he began to 10 some of them 中的 idea 得到启示 8 B 考查动词辨析 Marc 参观了几栋房子 把房主们提供的建议搜集起来 所以选 gather 意思是 搜集 9 空后的 continued collecting more ideas 有同义词复现 expect 期待 预料 create 创造 understand 理解 用心 爱心 专心 5 9 C 考查副词辨析 考查动词辨析 Marc 开始建房 而 Paul 却仍在继续搜集如何建房的 建议 两者之间是转折关系 所以用 however 10 A 考查动词辨析 由于搜集的好的修建房屋的方法太多了 以至于都忘了一部分 所 以用 forget believe 认为 相信 replace 代替 doubt 怀疑 11 C 考查连词辨析 He had several false starts 和 his home gradually rose from his land 之间是转折关系 所以用 but 12 D 考查动词辨析 倒数第二段 Each year Marc searched for other good ideas he could use to make his own home look better 中的 make his own home look better 说的就是他所修的房子可以在建成后随时改良 所以用 improve repair 修理 修补 rebuild 重建 sell 卖 13 A 考查名词辨析 第二段的 In each village they found the nicest 31 and talked to the owners 可知 应该选 conversations 意思是 谈话 会话 14 B 考查动词辨析 冬天来了 第一场雪使 Paul 意识到建房子所剩的时间不多了 所以 自己便急匆匆地往回赶 所以选 rush 意思是 冲 奔 急匆匆的赶 15 A 考查形容词辨析 由后面的 The first winter storm destroyed his home 可以 看出 由于动工时间较晚 时间紧 他修的房子不牢固 所以选 weak 意思是 不牢固 的 Funny 滑稽的 small 小的 amazing 令人吃惊的 16 B 考查名词辨析 下一句 The villagers mourned for him 告诉我们 村民们都去 哀悼他 由此可知他被冻死了 所以选 death 17 C 考查动词辨析 这里指的是 Marc 由于修好了房子 顺利渡过了冬天 所以用 survive 意思是 从困境中挺过来 18 D 考查动词辨析 raise 养育 句意为 后来 他成了村里的领导 养育了一家人 幸 福满意的生活着 如果把 A 项后加上 up 也是正确的 19 B 考查形容词辨析 上面的故事告诉我们 建议和想法的寻找是简单的 而实践才是困 难的 所以选 easy 20 D 考查动词辨析 这里指的是最好的想法的 应用 所以选 apply 3 2012 潍坊期末 Years ago there was a very wealthy man who with his devoted young son shared a passion for art collecting Together they traveled around the world adding only 1 art treasures to their collection One year as winter approached 2 engulfed 吞没 the nation and the young man left to 3 his country After only a few short weeks his father received a telegram His beloved son was 4 in action The art collector 5 awaited more news 6 he would never see his son again Within days his fears were 7 The young man had died while rushing a fellow soldier to a doctor Upset and 8 the old man faced the coming Christmas holidays with sadness On Christmas morning a knock on the door awakened the 9 old man As he opened the door he was greeted by a 10 with a large package in his hands He introduced himself to the old man by saying I was a 11 of your son I was the one he was 12 when he died May I come in for a few moments I have something to show you As the two began to 13 the soldier told of how the man s son had told everyone of his not to mention his father s 14 of fine art I am no 15 said the soldier but I want to give you this 用心 爱心 专心 6 As the old man unwrapped the package he saw a portrait 画像 of his son Though the world would 16 consider in the work of a genius the painting featured the young man s face 17 striking detail Overcome with emotion the man 18 the soldier After the soldier had left the old man put the painting above the fireplace pushing 19 thousands of dollars worth of art His task completed the old man sat in his chair and spent Christmas gazing at the 20 he had been given 1 A latest B richest C finest D cheapest 2 A flood B fire C storm D war 3 A save B help C serve D build 4 A missing B acting C fighting D dying 5 A calmly B anxiously C quietly D secretly 6 A fearing B doubting C wondering D expecting 7 A completed B doubled C removed D confirmed 8 A nervous B tired C lonely D frightened 9 A sad B puzzled C angry D worried 10 A farmer B soldier C painter D seller 11 A guard B photographer C partner D friend 12 A rescuing B carrying C guarding D hiding 13 A argue B move C talk D eat 14 A description B love C Sense D understanding 15 A artist B businessman C hero D reporter 16 A sometimes B never C often D still 17 A for B of C in D on 18 A thanked B questioned C welcomed D treated 19 A down B up C aside D off 20 A treasure B gift C souvenir D package 答案与解析 一位酷爱艺术品收藏的老人 医生搜集艺术珍品无数 却没有一件能比 自己为国捐躯的儿子的画像珍贵 1 C 考查形容词辨析 由上下文的描述 a passion for art collecting they traveled around the world 可以推测出 他们周游世界是在搜集世界上最好的艺术珍品 14 空有 fine 的原词复现 2 D 考查语境化选词 由该段最后一句话 The young man had died while rushing a fellow soldier to a doctor 可以看出 这里表达的意思是 有一年 随着冬天的来临 战争吞没了整个国家 小伙子离开家乡到前线报效国家 所以选 war 意思是 战争 3 C 考查动词辨析 这里指的是年轻人参军保卫国家 所以选 serve Serve the country 意为 报效祖国 save 挽救 help 帮住 build 建设 4 A 考查形容词辨析 下一句告诉我们 这位父亲在等待更多的关于儿子的消息 担心 再也见不到自己的儿子 由此可以看出 电报上只是说儿子失踪了 所以选 missing 意为 失踪的 5 B 考查副词辨析 收到了儿子在战场上市总的电报 害怕再也见不到儿子 在等待更 多消息的心情应该是不安的 所以选 B calmly 冷静地 quietly 安静的 secretly 秘 密地 用心 爱心 专心 7 6 A 考查动词辨析 7 空前有该词的名词形式复现 句意见 4 题 7 D 考查动词辨析 由下一句可以看出 他所担心的事情真的发生了 也就是说他的 儿子真的牺牲了 所以选 D 意为 得到 证实 complete 完成 double 加倍 remove 移动开除 8 C 考查形容词辨析 儿子去世了 父亲感到很孤独 所以选 lonely 意为 孤独的 A 项的干扰性很大 但是该词意为 不安的 和 and 前的 upset 意思是上重复 9 考查形容词 上一句中有选项的名词形式 sadness 复现 语境为 圣诞节的上午 敲 门声唤醒了这位 因失去儿子 伤心的老人 10 B 考查语境化选词 由他自我介绍中的 I was the one he was 12 when he died 可以看出 这位来客就是老人的儿子牺牲时救的那个人 在结合第二段的 The young man had died while rushing a fellow soldier to a doctor 可以看出 他也是 一位士兵 故选 soldier 13 空后也有原词复现 11 D 考查名词 能够舍身相救 四个选项中只有 friend 符合语境 12 A 考查动词 由第二段的最后一句话可知答案 rescue 挽救 13 C 考查动词 由语境以及下文的 told 可以看出 这两个人进行了一些谈话 所以选 talk 14 B 考查语境化选词 对应第一段的 a passion for art collecting 所以悬念 love 句意为 战士告诉老人 他儿子生前告诉大家他非常热爱艺术品 更不用说他的父亲 了 15 A 考查名词 好的艺术作品都是艺术家创作的 而战士带来的礼物是战士自己画的 所以他要表达的意思是 我知道你很喜欢艺术珍品 我肃然不是艺术家 但是我画了一副您 儿子的肖像 送给您 所以选 artist 16 B 考查副词 尽管这幅画画的不是多么好 也就是文章所表达的 世界上绝对不会有 人认为这是一位天才画家的作品 但是却细致的勾画出了小伙子的面部特征 所以选 never 17 C 考查固定搭配 in detail 为固定搭配 意为 详细地 18 A 考查动词 收到了别人精心准备的礼物 自然应该感谢 所以选 thank 19 C 考查动词短语辨析 push aside 把 向旁边推 语境为 老人把以前收藏的价 值连城的艺术品放到了一边 而把儿子的画像挂到了最显眼的位置 其他各词都能和 push 搭配 但不符合语境 20 C 考查语境化选词 这里指的就是老人收到的礼物 也就是战士送的画像 所以选 gift 4 20122012 三明联考三明联考 This is a story that can teach us a good lesson One day a man in rags begged from door to door along the street With an old wallet in his hand he was asking for a few coins to buy something to eat He kept complaining about his bad fortune and kept 1 why those who had so much money were never 2 and were always desiring more As far as I m concerned if I had only enough to 3 and to wear I would not want anything more Just at that moment Goddess Fortune who came down the 4 saw the beggar 用心 爱心 专心 8 and said to him Hi I have wished to 5 you for a long time Now open your 6 and I will pour my gold into it But I will do that only on this 7 All that falls into the wallet will be pure gold but every piece falling upon the 8 shall become dust Do you understand I see said the beggar Then you should 9 It s obvious that your wallet is a an 10 one so don t load it too heavily said the Goddess Fortune The excited beggar could hardly 11 to have gold He quickly opened his wallet and a 12 of yellow coins was poured into it The wallet grew heavier and heavier Is that enough Isn t it cracking asked Fortune Never 13 It s still strong enough now answered the beggar The wallet was filled with so many coins that the beggar s hands began to 14 Ah if only the golden stream would 15 forever Just a little more said the beggar 16 just a handful or two There It s full The wallet will 17 warned the Goddess but the beggar requested It will 18 a little more just a little more One more piece was added and the wallet split The 19 fell upon the ground and became dust The greedy beggar had now 20 but his broken bag 1 A showingB explainingC provingD wondering 2 A relaxedB satisfiedC worriedD depressed 3 A learnB watchC eatD play 4 A streetB bridgeC yardD forest 5 A praiseB forgiveC helpD comfort 6 A coatB pocketC boxD wallet 7 A occasionB suggestionC situationD condition 8 A handB feetC groundD street 9 A look outB look afterC look upD look down 10 A smallB emptyC wornD full 11 A standB waitC breatheD think 12 A streamB pieceC pairD variety 13 A stopB requestC fearD insist 14 A spreadB closeC looseD shake 15 A pourB endC dryD melt 16 A takeB addC lendD send 17 A flowB burstC disappearD change 18 A attractB permitC includeD hold 19 A presentB foodC treasureD metal 20 A nothingB anythingC everythingD something 答案与解析 一个沿街乞讨的乞丐遇到了财富女神 财富女神给了乞丐许多金币 同时告 诫乞丐 金币掉到地上则化为灰尘 贪婪的乞丐不听劝告 导致金币撑破钱包化为灰尘 乞 丐又变得一无所有 故事告诫人们面对金钱不要贪得无厌 1 D 考查动词辨析 根据第一段最后一句 为什么那些人如此有钱却从不满足 还想得到更 多 可知乞丐对此百思不得其解 keep wondering 一直想知道 符合句意 用心 爱心 专心 9 2 B 考查形容词辨析 还想得到的更多 所以不满足 Never satisfy 从不满足 符合句 意 3 C 考查动词辨析 由常识可知 乞丐最重要的是要解决吃和穿的问题 eat 吃 对应下面提 到的 穿 符合情景 learn 学习 watch 看 观察 play 游戏 均不符合情景 4 A 考查名词辨析 根据第一段 乞丐在沿街乞讨 所以财富女神降落到大街上才能看到乞 丐 street 街道 符合文意 bridge 桥 yard 院子 forest 森林 均不符合文意 5 C 考查动词辨析 根据下文 打开你的钱包 我要给你一些金子 可知财富女神在帮助乞 丐 所以选 help 意为 帮助 praise 表扬 forgive 原谅 comfort 安慰 均 不符合情景 6 D 考查名词辨析 根据第三段中 All that falls into the wallet will be pure gold 所有进入你钱包的都是纯金 可知乞丐打开的是一个钱包 所以选 wallet 钱包 7 D 考查名词辨析 只有在这种条件下 我才会去做 All that falls into the wallet will be pure gold but every piece falling upon the 8 shall become dust 代 指上文提到的这种条件 condition 条件 状况 符合句意 8 C 考查名词辨析 语境为 每一枚金币掉到地上都会变成尘土 ground 地面 符合情景 9 C 考查动词短语辨析 根据下文财富女神告诫乞丐不要装的太重 提醒乞丐注意 当心 所以选 look out look after 照顾 look up 仰视 向上看 look down 俯视 10 C 考查形容词辨析 结合上题 财富女神提醒乞丐当心 下文又提醒乞丐 so don t load it too heavily 最后一段中告诉我们 钱包坏了 由此可以看出 这是一个旧钱包 所以选 worn 意思是 用旧的 11 B 考查动词辨析 could hardly wait to do 意为 迫不及待的干某事 句意 激动 的乞丐早已迫不及待的想拿到金子 12A 考查名词 根据倒数第三段中提到 golden stream 可知答案 13 C 考查动词辨析 通过乞丐告诉财富女神钱包现在还很结实 可知不要为钱包担心 Never fear 不要害怕 14 D 考查动词 句意为 钱包装了如此多的金币 乞丐的手开始发抖 shake 发抖 符合情 景 spread 伸展 close 关闭 loose 放松 均不符合情景 15 A 考查动词 乞丐希望金子源源不断的流出 四个选项中只有 pour 流出 能形象的描绘 出乞丐的贪婪 16 B 考查动词辨析 对应前文的 Just a little more 可知 这里表达的意思是 贪婪 的乞丐想再往钱包中多装一两把金子 add 添加 符合句意 take 拿 携带 lend 借出 send 送给 均不符合情景 最后一段的第一句话也有原词复现 One more piece was added and the wallet split 17 B 考查动词辨析 钱包已经装满了 而且是一个旧钱包 继续装可能会裂开 所以选 burst 破裂 最后一句话中的 split 为同义词复现 18 D 考查动词辨析 贪婪的乞丐认为钱包还能多装一点 hold 保存 符合语境 19 C 考查名词辨析 treasure 财宝 这里代指金币 钱包破裂后金币自然会掉到地上 present 礼物 food 食物 metal 金属 均不符合句意 20 A 考查不定代词辨析 句意 衣衫褴褛的乞丐除了破裂的钱包一无所有 nothing 什么 也没有 用心 爱心 专心 10 5 2012 泰安期末 Hope in my arms Last year I was invited to participate in a carnival for Tuesday s Child An organization that helps children with AIDS All the children that had 1 at one particular loom could paint a square on a piece of cloth Later the squares would be sewn together to 2 a quilt The quilt would be 3 to a man who had devoted his life to the 4 and would soon be retiring The kids were given paints in bright colors and asked to paint something that would make the quilt 5 As I looked around at all the 6 I saw pink hearts blue clouds orange sunrises and red flowers The pictures were all bright and 7 All except one One boy was painting a heart 8 it was dark and lifeless It 9 the bright colors that his fellow artists had used I asked why He told me he was very sick and that his 10 was not ever going to get better He looked straight into my eyes and said There is no 11 in my life I told him I was 12 and I could understand why he had made his heart a dark color I told him that even though we couldn t make him better we can give 13 which can really help when you are feeling 14 I told him that if he would like I would be happy to give him one He crawled 爬 into my lap I thought my own heart would 15 for
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025个体私营合作经营合同样本
- 律所合同(标准版)
- 仓单仓储合同(标准版)
- 铁皮棚施工合同(标准版)
- 机械类单招题库及答案
- 2025至2030全球及中国建筑能源软件行业项目调研及市场前景预测评估报告
- 2025食堂管理合同范本
- 2025至2030环孢素行业发展趋势分析与未来投资战略咨询研究报告
- 礼品赞助协议书
- 2025至2030全球及中国大麻素分析行业发展趋势分析与未来投资战略咨询研究报告
- 消防接警调度(一级)理论考试题库(含答案)
- 《GMP厂房设施设备》课件
- 奠基仪式庆典活动突发事件应急预案范文(2篇)
- 少先队小干部培训
- 山东省枣庄市薛城区2024-2025学年八年级上学期11月期中数学质量检测试题(附答案)
- 养老护理第三届全省职业技能竞赛养老护理员项目技术文件
- 2024关于进一步提升基层应急管理能力的意见学习解读课件
- 飞检体系建筑项目评分表
- 房屋地下室买卖合同
- 内科诊疗规范指南
- 第2课 古代希腊罗马(新教材课件)-【中职专用】《世界历史》(高教版2023•基础模块)
评论
0/150
提交评论