




已阅读5页,还剩6页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
第 1 页 共 11 页 人教版人教版 20202020 届英语初中学业水平模拟考试试卷届英语初中学业水平模拟考试试卷 C C 卷卷 姓名姓名 班级班级 成绩成绩 一 一 阅读理解阅读理解 共共 5 5 题 共题 共 4040 分分 1 10 分 根据短文内容理解 选择正确答案 Many Chinese students ask for advice on how to improve 提高 their English There are three common questions The first question is about real English Li Gang said I want to learn real English But I don t know what to do Watching English films is a good way to learn real English You can watch them when you are tired after studying for a long time While watching them you can relax and learn real English at the same time The second question is about speaking Chen Ming said I m too shy to talk with foreigners How are you Where are you from What do you think of China These are good questions to start a conversation Many people are shy when they speak English so before you begin take a deep breath 呼吸 and smile Smiling always helps The third question is about vocabulary Li Jia said I want to remember all the new words I write them down but I forget them soon Try to remember eight or ten words a day Write them on a piece of paper and put it in your bedroom Spell the words whenever you see them and change them every day And when you re shopping how about counting the English words or saying the English names for everything you see 1 How many questions about learning English are mentioned 提及 in the message A Two B Three C Four D Five 第 2 页 共 11 页 2 If you want to talk with a foreigner you d better before speaking according to the passage A smile at him or her B give him or her a hug C introduce yourself D talk about the weather 3 Which isn t a good way to learn English A Watching English films B Practising English with a foreigner in the street C Sitting in your bedroom to remember words D Say the English names for everything you see 4 What s Li Jia s problem A She s too shy to talk to foreigners B She doesn t know how to improve her listening in English C She spends too much time watching English films D She can t remember English words for long 5 This passage mainly talks about A why so many people learn English B how to remember English words C why learning English is difficult D how to improve English 2 10 分 阅读短文 选择最佳答案 第 3 页 共 11 页 Here is a story A man sees a butterfly 蝴蝶 The butterfly tries to get out of its chrysalis 蛹 Feeling sorry for it the man decides to help He cuts the chrysalis and the butterfly comes out easily Surprisingly enough the butterfly is unable to fly If the butterfly doesn t struggle 挣扎 奋斗 to leave the chrysalis it can t fly The struggle develops the energy in the butterfly which makes it fly Similarly the challenges of life bring out the best in young people and make the fly When people are young meeting and overcoming challenges will make them strong and ready to face life When we look at successful people we see that the most successful of them are people who have had to struggle One famous businessman who now owns many big supermarkets used to carry clothes on his back and sell them from door to door when he was young Another successful man is Dennis His father died when he was only twenty His father s death forced him to mature fast He had to bring up a family of nine people He took up the challenges and overcame them Today his brothers and sisters are leading successful lives Sometimes challenges do not appear to us because we keep away from them So some parents and teachers actively encourage young people to face challenges They might organize some activities for young people which provide them with challenges like rock climbing camping volunteer work and so on However just passing exams will not prepare a person for life We must meet and overcome challenges The young people of today will become the leaders of tomorrow For countries to continue to become successful it is important that the young people learn to meet challenges and overcome them 1 From the story we know that the butterfly can t fly because A it gets out by itself B the man feels sorry for it C it tries to challenge itself D the man helps it come out 2 Dennis s example shows that successful people should A overcome the difficulties 第 4 页 共 11 页 B take up business early C become the leaders of tomorrow D sell clothes from door to door 3 The meaning of the underlined word mature in the passage is A wake up B give up C grow up D bring up 4 What is the writer trying to do in this passage A Describe where a butterfly comes from B Encourage young people to face challenges C Suggest how to become a successful businessman D Explain what will happen if a person fails the exam 5 What is the best title for this passage A Successful People Have a Sense of Achievement B Young People Must Develop Their Energy Actively C Countries Should Continue to Become Successful D Challenges of Life Bring Out the Best in Young People 3 10 分 It is the last lesson before the winter vacation The students are very happy Their English teacher is very happy too Their teacher plays some nice games with them She sings some nice songs with them and then she remembers something and goes to the blackboard and writes SMILES on it This is the longest word in English she says to the class All the students laugh and then one girl stands up and asks Why is it the longest word in English 第 5 页 共 11 页 The teacher says nothing for a few seconds 秒 Then she smiles 微笑 and says Because there is a mile between the first letter and the last one 1 Why were the English teacher and the students very happy Because A it was the last day before the vacation B It was the last lesson before the vacation C The teacher sang some nice songs with the students 2 How did they spend the last lesson A they played some nice games B They sang some nice songs C Both A and B 3 What did the teacher write on the blackboard A Smiles B Smells C Slows 4 A girl stood up and asked the teacher A Why is the word so long B Why is it the longest word C Why did all the students laugh 5 The word SMILES is one of the longest words in English because A there is a mile between the first s and last one B it has many letters C there are two s in the word 第 6 页 共 11 页 4 5 分 任务型阅读 D 阅读短文 根据短文内容 从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项 每个选项只能用一次 There are lots of students in China They go to school every day How do they go to school every day Read the words you can find some interesting things Beijing is a very big city Most students go to school by subway here And it often takes them a long time to get to school Changchun is a big city too But there isn t a subway line in this city There are many bus lines in Changchun Suizhou is a small city They walk to school every day and it only takes them a short time to get to school In some places in the south of China there are many rivers I think it must be more fun than taking the bus But in a small village in China it s not easy for the students to go to school There is a very big river between their school and the village So these students have to go on a rope way to school A So the students there often go to school by boat B So many students here go to school on the bus C There is no bridge and the river runs too quickly D Many students live near their school E But they go to school in different ways 5 5 分 任务型阅读 根据上下文 选择正确的句子将短文补充完整 Mr White lived in the country One day he bought a second class train ticket and went to London to buy something All the seats in the second class carriages had been taken when Mr White got on the train Half an hour later So he went into one of them and took an empty seat The other four 第 7 页 共 11 页 men seemed to be rich people because they all wore fine clothes But just before the train started a different kind of person jumped in and sat down It was clear that he was very poor Everyone in the carriage looked unhappy with the young man Mr White thought that he would not be the only person to pay more If so he was wrong For when the train had traveled an hour the door opened and the ticket collector came into the carriage Of course Mr White had to pay more money for his ticket But to his great surprise one by one each of the four men held out a second class ticket He was the only man who had the first class ticket in the carriage A Only the young man sat there quietly B He was a young man in old and dirty clothes C Maybe the young man hoped that the ticket collector would never come D he found that there were some empty seats in the first class carriages E He had to stand up all the way 二 二 单词拼写单词拼写 共共 1 1 题 共题 共 1 1 分分 6 1 分 The reserve is a 完美的 home for wild birds 三 三 短文填空短文填空 共共 1 1 题 共题 共 8 8 分分 7 8 分 根据下面短文内容 在短文的空格处填上一个恰当的词 使短文完整 通顺 Now you may find that more and more children arc becoming very heavy Why Maybe there re three main Firstly there are too shops around schools The shops sell unhealthy foods such as fried chicken and ice cream at low prices So some children don t like to eat at home If there are fewer of these shops then probably children will less unhealthy food Secondly children have eating habits They like fast food Today we can see McDonald s and KFC everywhere Many children like fast food very much In fact most of the fast food is unhealthy it has too much salt 盐 sugar
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 农发行菏泽市定陶区2025秋招笔试热点题型专练及答案
- 农发行台州市路桥区2025秋招结构化面试经典题及参考答案
- 农发行菏泽市郓城县2025秋招笔试创新题型专练及答案
- 农发行天津市武清区2025秋招小语种岗笔试题及答案
- 国家能源阜新市彰武县2025秋招笔试数学运算题专练及答案
- 国家能源晋中市平遥县2025秋招笔试模拟题及答案
- 昌都贡觉县中储粮2025秋招面试半结构化模拟题30问及答案
- 2025年陕西地矿综合地质大队有限公司招聘(19人)模拟试卷及答案详解参考
- 单位个人辞职申请书
- 2025年长春市市直事业单位公开招聘高层次人才(4号)(17人)考前自测高频考点模拟试题有答案详解
- 2025年湖南省安全员-B证考试题库及答案
- 北师大版六年级下册数学全册同步分层作业设计含答案解析
- 简易钢结构雨棚施工承包合同范本
- 苏州市前期物业管理委托合同范本
- 2022年冀教版七年级上册数学第一次月考试卷
- 《气管支架临床应用》课件
- 导数的应用-函数的零点问题(5题型分类)-2025年高考数学一轮复习(解析版)
- 8·12天津滨海新区爆炸事故调查报告分析及反思
- 2024新指南:中国阿尔茨海默病早期预防指南解读课件
- 江苏省南京市联合体2024-2025学年八年级上学期期中考试语文试题含答案
- 有限责任干股持有者分红权利具体合同版
评论
0/150
提交评论