江苏省2014届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练1_第1页
江苏省2014届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练1_第2页
江苏省2014届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练1_第3页
江苏省2014届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练1_第4页
江苏省2014届准高三英语 完形+阅读 暑假限时训练1_第5页
已阅读5页,还剩4页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1 2 IIII 阅读 阅读 3 21 With any adult London Pass you can A get discounts in all restaurants and shops in London 4 B have someone to help you plan your trip C enter Pass attractions without waiting in queues D travel on all public transport in London for free 22 If an adult with a child wants to buy London Passes for a two day tour of London they will have to pay A 67 50 B 96 30 C 109 80 D 135 23 If you have a London Pass you will save the most on your visit to A Tower of London London Bridge Experience and Westminster Abbey B Thames River Cruise Tower Bridge Exhibition and Westminster Abbey C St Paul s Cathedral London Bridge Experience and Thames River Cruise D Tower Bridge Exhibition Thames River Cruise and St Paul s Cathedral B What a load of old cobblers The notion 观点 that you can t make new friends after the age of 30 is silly I m over 50 and my wife and I have made lots of new friends since we arrived in China OK I can understand that it becomes more difficult to meet new folk and make friends if you are stuck in a rut 一成不变 or have a demanding job I m not suggesting you go abroad to work if you want to make new friends That s a bit radical 过激的 But the notion that in midlife your ability to make friends goes is absurd On the contrary with greater self confidence and experience you are no longer shy about getting into conversation with strangers And you are more discriminating 有识别能力的 in your choice of potential friends A word of advice do your own thing and you will meet like minded people For example I ve made friends German and Chinese through swimming in the lake at Houhai in Beijing Last month a Chinese swimmer asked where I came from and how old I was We were of similar ages He told me about his teens experience in Inner Mongolia I soon heard his life story Each week we meet and chat OK we re not BFFs Best Friends Forever but swimming buddies 伙伴 Likewise at the gym I ve met a couple of Russian guys and we always exchange stories We re not bosom 亲密的 buddies but gym rats together In any case it s enjoyable and isn t that what friendship is about If you share an interest with someone whether it s politics books films playing chess going to the theater or making and eating jiaozi it can be the start of a beautiful friendship 24 By saying What a load of old cobblers the author means that A I totally disagree with that B I show great respect for that C I can t agree more with that D I don t want to comment on that 25 What advantage do middle aged people have in making friends according to the article A They are better at having conversations with strangers B They have more chances to meet like minded people C They have better judgment on choosing friends 5 D They know what to do together with friends 26 Which of the following might the author agree with A It s easier to make friends with people from other countries B Making new friends is hard if there is no change in your life C In midlife people do not want deep friendships D Swimming buddies are likely to become BFFs 27 What does the author think is the main factor that affects making a new friend A Being of similar ages B Sharing the same interests C Having the same background D Doing the same job C How do you persuade someone to do something that they don t want to Flattery the art of complimenting 称赞 others can help you get what you want Lucy Kellaway a writer at the Financial Times received an e mail asking her to go to Scotland to give a speech for a charity She wanted to decline Scotland is far away from London she had never heard of the charity and she barely knew the woman who wrote the message Yet she found herself saying yes Why Because she felt flattered The woman expressed huge admiration for Kellaway s works and claimed the committee would be over the moon if she came Writing in the Financial Times Kellaway says she didn t believe the woman was really her fan but was softened up nevertheless According to a recent study from the Hong Kong University of Science and Technology flattery works even when the recipient knows someone is being insincere The Harvard Business Review retells an experiment researchers did to prove the effectiveness of flattery A group of students were given a flyer 传单 from a fictional clothing shop saying We are contacting you directly because we know that you are a fashionable and stylish person The compliment was impersonal and the motive was plain the flyer asked them to shop at the store But the shoppers were charmed anyway and chose the store that had flattered them Flattery may persuade customers but it doesn t work in every situation It s not a good idea to try and flatter your boss into giving you a promotion according to research by the University at Buffalo in the US Researchers found that if a manager sees an employee s flattery as part of a plan to get ahead they often rate the employee lower on job performance But if the flatterer is skillful enough to fool the manager into thinking his or her praise is sincere they usually get positive feedback An article in The Economist agrees arguing that ambitious people should master the art of flattery It quotes Jennifer Chatman of the University of California who after doing several experiments could not find the point at which flattery becomes ineffective Chatman says People who make the boss feel good about the decisions he or she has made who build up the boss s confidence those people are going to do better 6 28 Lucy Kellaway accepted the invitation to give a speech for a charity in Scotland because A she was impressed by the person who e mailed her B she supports charities and likes to help others C she realized the woman who e mailed her was a fan of her work D she found it hard to say no to someone who regarded her works so highly 29 Which of the following is mentioned in the text A Flattery always helps people get what they want B False flattery can get you enemies C People shouldn t be fooled by insincere flattery D Skillful flatterers are promoted at work 30 What is Jennifer Chatman s attitude toward the function of flattery A objective B negative C positive D doubtful 31 What is the text mainly about A The effectiveness of flattery B How to be a skillful flatterer C The art of persuasion D Flattery and ambition D If you are looking for a creative solution to a piece of work or a school assignment don t lock yourself up in a quiet room A new study suggests that moderate background noise is a better spur 动力 to creative thinking than the sound of silence Time magazine reported A paper published in the Journal of Consumer Research says that the perfect working environment should buzz 嗡嗡作响 with a little noise Researchers found that test subjects were at their most creative when background noise was measured at 70 decibels the level one might find in a busy coffee shop A nearly silent environment 50 decibels was too quiet Turning up the volume to 85 decibels a jackhammer tearing up the pavement outside your building was counterproductive the noise became a distraction The researchers asked 65 students at the University of British Columbia Canada to perform various creative tasks while noises recorded at a roadside restaurant were played in the background In one experiment scientists asked participants to brainstorm ideas for a new type of mattress 气垫 Test subjects had the most successful discussions when the noise in the background was noticeable but not too loud While a quiet environment may make it easier to read a book the authors of the study say that moderate background noise creates just enough of a distraction to force people to think more imaginatively without breaking their focus so completely that they can t think at all Should we all head for Starbucks to get creative Not necessarily Researchers found limited work time surrounded by the low level noise of a coffeehouse is what really stimulates creativity Equally working in a caf environment isn t good for everybody The productivity boost was most obvious among those who were naturally creative to begin with 32 The recommended level of background noise is 7 A 50 decibels B 65 decibels C 70 decibels D 85 decibels 33 Why is moderate background noise good for creative A It relaxes people and stops them from getting bored B It can help people focus on a subject C It can absorb sudden noises that cause distraction D It pushes people to use their imagination but doesn t reach a level that disturbs them 34 According to the last three paragraphs A the low level noise of a coffeehouse may be too loud for some people to work with B if a person is not a creative type then background noise may not be of so much help to them C a person s own creative ability is as important as the environment they are in D working in a coffeehouse is effective for most people 35 Which best describes the writer s tone in the passage A Negative B Objective C Enthusiastic D Doubtful KeysKeys 完形完形 1 51 5 CDACBCDACB 6 106 10 BDCBDBDCBD 11 1511 15 ADAADADAAD 16 2016 20 BABCDBABCD 1 C 下文的 drizzle 是 毛毛雨 的意思 可见雨下小了 lighter 所以选 C 2 D 我有孕在身仍要冒雨去开车 我的朋友肯定是非常坚决地劝我不要去 所以 promised 和 denied 意思不符合 wished 表意太轻 不够坚决 故选 argued 3 A 根据上下文可知 作者此处告诉朋友们她会非常小心 故选 careful 4 C 作者执意要朋友留下来帮助另一位带着孩子需要帮助的友人 所以选 needed 5 B make one s way to 为固定搭配 表示 向某地走去 这里是说我向我的车走 去 6 B 根据下文可知 车上的乘客带着一把伞走了下来 那么只有货车停下来 人才能 下车 故选 B 7 D 当作者意识到发生了什么之前的意思 所以选 Before 8 C 意思是他走到了我的身边 所以选 beside 9 B 因为这时陌生人还不知道作者要去哪里 所以只能选 destination 10 D 作者对他说不用跟她一起去 但这个陌生人非常坚持 persistent gentle 温 柔的 tough 坚强的 stubborn 顽固的 11 A 根据下文可知地上很湿 所以他一直在提醒作者走慢点 12 D 句意为 我可能现在都认不出他来了 13 A purposely 有目的地 socially 在社交上 willingly 自愿地 particularly 特别地 他停下来肯定是自愿并且是特意为了作者 故选 A 8 14 A move forward 前进 向前发展 15 D 因为前文提到 builders 应该是去建筑工地 所以选 construction 16 B 上文提到建筑工人是 walking in the heavy rain 所以这里应该是有很长的路 要走 选 walk 17 A 上文提到工人们对我的行为感到震惊 所以这里是一时间没有办法作出回应 选 respond 18 B 句意为 我告诉他们他们应该拿这把伞 had to 不得不 must 带有命令的意思 might 语气太弱 所以选 should 19 C like me 是 像我一样 的意思 20 D treatment 和 advice 意思不符合 kindness 善行 有好的行为的意思 比 warmth 更贴切 阅读阅读 21 C 从 Skip the lines at various London Pass attractions such as Windsor Castle and Tower of London save time during the busy summer season 可判断 C 正确 A 错在并不是所有的餐馆和店铺 B 文中没有说到有人专门为你做 计划 D 错在只有包含交通费用的 London Pass 才能免费坐车 22 B 实用信息计算 一个大人一个小孩两天行程的 London Pass 为 54 90 41 40 共 96 30 23 A 实用信息计算 用 London Pass 最划算 就要找原价最高的几个项目 答案为 A 24 A 从下文 The notion that you can t make new friends after the age of 30 is silly 判断 What a load of old cobblers 意为 作者完全不同意这个观 点

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论