已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1 Error 完成句子 6 min 1 How much do you know about international 时事 2 Do you know how to answers questions 搜索问题的答案 on Internet 3 With no one to 求助 she felt hopeless and homesick 4 He prefers to 上网 而不是 go shopping with his wife 5 Have you 把 考虑进去 all the possible delays on the way before leaving for his office 6 Whenever we run into new words we may 查询 the dictionary 完形填空 8 min We know that there are too many net bars around us The Internet can make our lives interesting 1 enjoyable Many of us like going online very much 2 we can learn how to use the computer and can get more information from the Internet We can learn English We can send e mails 3 our friends quickly We can chat freely online with our friends 4 can help us to get in touch with people from all over the world But every coin has two sides Net bars 5 bring us a lot of trouble For example some students spend too much time in playing computer games and some stay in the net bars all day and all night 6 girls even get to have boyfriends or some boys get to have girlfriends online They write too many letters to each other It takes them too much time to chat online 7 they do worse and worse in their lessons and they don t study well any more I think we mustn t get online when it is time for us to study We can do it in summer or winter holidays or 8 the weekend 阅读理解 8 min 原创 In cities the ever present dull background roar 轰鸣 of planes cars machinery and voices is a fact of life There is no escape from it and I was beginning to be driven mad by it In an attempt to recapture some peace I travelled to a temple a small poor house and a mine 2km underground all very quiet but not the holy place of silence The one place I was most excited about visiting was the anechoic 无回声的 hall Ironically far from being peaceful most people find its perfect quiet upsetting Being deprived of the usual sounds can result in fear The presence of sound means things are working it s business as usual when sound is absent that signals dangers A violinist tried it and knocked on the door 2 after a few seconds demanding to be let out because he was so disturbed by the silence I booked a 45 minute period no one had managed to stay in for that long before I felt anxious for two reasons would I go mad and tear off my clothes Or would I simply be disappointed because it wasn t as enjoyable as I d hoped When the heavy door shut behind me I was thrown into darkness For the first few seconds being in such a quiet place made me feel nervous I tried to hear something and heard nothing Then after a minute or two I became aware of the sound of my breathing so I held my breath The sound of my heartbeat became apparent nothing I could do about that As the minutes went by I started to hear the blood rushing in my body Your ears become more sensitive as a place gets quieter and mine were going overtime I heard my skin moving over my head which was a strange noise I couldn t explain The feeling of peace was spoiled by a little disappointment this place wasn t quiet at all I didn t feel afraid and came out only because my time was up I would happily have spent longer in there Everyone was impressed that I d beaten the record but having spent so long searching for quiet I was comfortable with the feeling of absolute stillness Afterwards I felt wonderfully rested and calm I found that making space for moments of quiet in my day is the key to happiness they give you a chance to think about what you want in life How can you really focus on what s important if you re distracted by constant background noise If you can occasionally become master of your own sound environment from turning off the TV to moving to the country as I did you become a lot more accepting of the noises of everyday life 1 Why did the writer love to travel everywhere A To find a place to enjoy himself B To study the customs of other countries C To discover whether absolute silence exists D To escape from the background roar of vehicles 2 It is implied in Paragraph 2 that astronauts A should be trained in the anechoic hall B should learn to cope with the silence of space C should knock on the door to make noises D should sense something was wrong by noises 3 The writer could hear the following in the anechoic hall except A breathing B heartbeat C blood rushing D light 4 We can infer from the passage that A you d get more sensitive in a quiet place B you d have to be dead for absolute silence C the writer felt tired and calm when he came out D the writer went out of the hall due to extreme fear 5 Which of the following will the writer agree with 3 A His desire for silence changed his life B His experience narrowly drove him mad C We should try our best to live without noises D Our sufferings are bound to be linked to noises 阅读填空 10 min When you do business online remember one of the most important factors in online success is list building No matter what goals you re seeking with your online activities building a good contact list is vital for a successful outcome List building plays a major role in developing good relationships with your site s customers and visitors It can be used to get more sales for your site or business For these reasons contact building should be high on your list when you re marketing or promoting on the web Fortunately list building is an easy process that any site or webmaster can quickly set up as long as you understand two simple elements To be really successful your list building must combine these two key elements Without these you will probably find building your contact list difficult and slow going So it is worth your while to fully understand these two factors in your list building Value It should offer important information quality content special deals discounts and more importantly it should offer a valuable relationship or connection to an expert in the subject area of the list Subscribers 订户 用户 must benefit from joining your list If you re building a list just write down all the benefits someone would receive from joining your site or list including receiving important information getting special valuable content receiving special deals discounts getting training videos and getting timely announcements or news Don t forget there may also be a psychological reason for joining your list many people like being part of a group or membership site It s human nature Everybody likes to feel included Free whatever you offer make sure it is free The quickest way to build any list is to give away free valuable content information videos reports e books discounts prizes everybody loves a free gift Just make them an offer they can t refuse This has more to do with the nature of your gift and the kind of contacts you re building giving away free buying guides on how to purchase real estate fast cars LCD TVs laptops will definitely attract the right buying customer If you re into selling you just have to adjust your marketing to combine the free element correctly In addition giving away something free is the first step in starting an ongoing relationship with your subscribers It gets the ball rolling 4 写作 25 min 假定你是张峰 一家英文报社邀请你写一篇中学生对网络使用情况的报道 请阅读下 列各图 写出自己的认识与思考 发给报社 注意 1 词数 不少于 120 词 2 可适当增加细节 以使行文连贯 5 助动词 根据所给的汉语意义完成下列各句 每空一个单词 1 English 现在变得 more and more important 2 He 来 to the office this afternoon 3 By the end of last month they 完成 half of their task 4 I 确实想 you 5 They 不得不 have lunch at school 6 We 最好 be watching the TV play 7 Don t come tomorrow 我宁愿 you came next weekend 8 我们可能 gain anything by going out on strike 9 He 应该 have arrived an hour ago 10 I don t write to him now but I 过去经常写 单项填空 11 a word of Chinese before she arrived the foreigner is excited that she has now published stories outside her home country A Not to know B Not knowing C Knowing not D To know not 12 to see a film with us today A Did you like B Would you like C Will you like D Have you liked 13 I m sorry but I had no alternative I simply what I did A must do B had to do C ought to have done D have to do 14 Time is running out A hadn t we better got start B hadn t we better get start C hadn t we better get started D hadn t we better not started 15 No one that to his face A dares say B dares saying C dare say D dare to say 16 You last week if you were really serious about your work A ought to come B ought to be coming C ought have come 6 D ought to have come 17 The elephants ought hours ago by the keepers A to be fed B to feed C to being fed D to have been fed 18 I wonder why they re late They the train A can have missed B could miss C may have missed D might miss 19 Tom graduated from college at a very young age He have been an outstanding student A must B could C should D might 20 He is really incompetent The letter yesterday A should be finished typing B must be finished typing C must have finished typing D should have been finished typing 21 The boy told his father that he would rather an astronaut A become B to become C becoming D became 22 When we reached the station the train had still not arrived so we A needed not to hurry B needn t have hurried C need not to have hurried D didn t need to hurry 23 He was afraid what he had done a disastrous effect on his career A might have B could be C have been D shall be 24 Nearly 70 percent of respondents said they get married if they still had to rent A would not like to B would like not to C not would like to D would like to not 25 Why didn t you give a hand to the boy I but he struggled to his feet before I tried to A would like to have B would like to C would rather to have D would better 7 26 If they our plan will fall flat A are co operating B had not co operated C won t co operate D didn t co operate 27 I hoped my letter A her to answer B that she would answer C that she answers D her answering 28 He live in the country than in the city A prefers B likes to C had better D would rather UnitUnit 3 3 1 current affairs 2 search for to 3 turn to 4 go online rather than 5 taken into consideration 6 consult 1 and 2 because 3 to 4 It 5 also 6 Some 7 so 8 at 作者忍受不了日常生活中的噪音 到处寻找绝对安静的地方 然而一次 安静 的经历使作者改变了这个观点 1 C 细节理解题 根据第一段的 In an attempt to recapture some peace 可知答 案 2 B 推理判断题 根据第二段可知 太过安静 会让人心烦和恐惧 宇航员在太空 中就是这样 所以他们要学会怎样对付太空中的这种宁静 3 D 细节理解题 根据第四段可知答案 4 B 推理判断题 根据第四段可知作者在里面能听到自己身上的许多声音 尽管没 有外界的声音 尽管能感觉到片刻的宁静 stillness 但是出来后还是觉得有点失望 所 以可以推出 只有一个人死后 才能彻底地听不到声音 A 项是第三段的事实 C 项与第五 段的最后一句 Afterwards 相反 D 项与第五段的第一句相反 5 A 态度观点题 根据最后一段可知 作者寻求绝对的安静而不得 但是在无回音 室的经历使他感觉到了片刻的宁静 之后便觉得安宁了许多 由此作者明白 真正的安宁 是内心的安静 不受外界的打扰 在日常生活中与噪音共存 1 factor aspect 2 Reasons 3 influence effect impact 4 business 5 easily quickly 6 build 7 necessary vital important 8 remember 9 offer give send 10 Besides Additionally Moreover Furthermore OneOne possiblepossible version version As we all know the Internet is playing an important part in our daily life We often read news at home and abroad and learn foreign languages by ourselves on the Internet Sometimes we send e mails to our families as well as our friends Besides we listen to music enjoy films and play computer games on it We can even do shopping through Internet However it also has
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025版多发性硬化症常见症状及护理培训
- 第28课时 电磁波及其应用能源与可持续发展 课件 2026年中考物理一轮复习考点精讲(云南)
- 2025设备借款合同范本
- 2025年安徽国风新材料股份有限公司选聘中层管理人员笔试历年参考题库及答案
- 辐射检测机构上岗证考试题及答案(电磁部分)
- P气瓶充装上岗证考试题及答案(完整版)
- 电气设计个人工作总结
- 2025年版本的私人住宅租赁合同模板
- 智能家居市场调研与分析报告
- 美容美发店新品发布方案
- 2025至2030中国水运行业发展趋势分析与未来投资战略咨询研究报告
- 2025贵州毕节市中医医院招聘暨人才引进编外聘用专业技术人员78人考试笔试备考试题及答案解析
- 2025税务师考试《税法一》冲关速记
- 直播电商职业知识培训课件
- 药学专业个人简历模板
- 全国大学生数学建模竞赛2025年本科组赛题分析试卷
- 轮状病毒疫苗研发进展与接种应用指南
- 生物安全培训海报模板课件
- 云南省国省干线公路养护管理模式优化:基于公路局视角的深度剖析与创新路径
- 英语数字教学课件
- 贫血护理查房课件
评论
0/150
提交评论