




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
专心 爱心 用心1 Unit4Unit4 EarthquakesEarthquakes 30 分钟限时训练 完形填空 I was enjoying a salad at an outdoor caf when a homeless lady came over She was yelling and 1 everyone who walked past her for spare change My instant 2 was fear and I hoped she wouldn t come near me but she did I was on the phone and when she came I said politely I m on the phone in the 3 way I could assuring 确信 myself what she 4 was a lesson in manners She walked away saying I m 5 you I m sorry I ll leave And she turned the corner and disappeared Normally I would feel relieved or 6 but something in me couldn t rest Without another thought I started searching through my entire wallet the pockets everything for all of the 7 I could possibly find I caught up with the lady and said This is all I have I 8 and gave her all I had She held my hand and said Thank you Thank you Her hand was rough and dirty but I did not 9 holding it She looked at me saying Will you 10 my face And for some reason I did I reached up and put my hand on her 11 and she started to cry I could sense it was as if she had not been touched by a loving soft hand in 12 so I held it there trying to 13 her with my heart open It was 14 After a few moments I took my hand away I said Take care of yourself You will be OK Be careful She thanked me and walked away 15 She wasn t begging any more and I walked away with an open heart trying to make sense of what had just happened 语篇解读 面对一个无家可归的女人 作者倾囊相助 并且用自己的手去触摸她的脸颊 从 而使她的内心得到慰藉 1 A seeking B attracting C inviting D begging 解析 根据此空后的 change 可知 流浪女向每一个经过她身边的人讨钱 答案 D 2 A expression B reaction C donation D devotion 解析 根据句中 I hoped 可知 作者的第一反应是害怕 希望她千万不要到自己身边 答案 B 3 A nicest B strangest C coolest D bravest 解析 根据句中 politely 可知 为了能让流浪女离开 作者语调很和蔼 答案 A 4 A wanted B needed C reminded D instructed 解析 作者要给她上一堂礼仪课 这是作者认为她所需要的 答案 B 5 A annoying B hurting 专心 爱心 用心2 C supporting D following 解析 根据下一句 I m sorry 可知 流浪女向作者道歉 说打扰了 答案 A 6 A surprised B interested C satisfied D excited 解析 此空与 relieved 构成并列关系 用一个理由把流浪女从身边支开 作者应该松了一 口气或是比较满意 答案 C 7 A money B people C cloth D material 解析 本句中作者一系列的动作都是在找钱 答案 A 8 A went out B sat down C reached out D gave in 解析 根据句中 gave her 可知 作者伸出手把钱递给了流浪女 答案 C 9 A allow B mind C consider D remember 解析 根据下文内容可知 作者不介意握住她的手 答案 B 10 A watch B wash C touch D kiss 解析 根据下文 put my hand 可知 这个流浪女要作者用手去触摸她的脸 答案 C 11 A cheek B shoulder C finger D back 解析 根据上文 face 可推断 作者把手放在她的脸颊上 答案 A 12 A days B ages C hours D minutes 解析 根据流浪女的表现可知 她的脸颊仿佛好几年没有被关爱的手触摸过了 答案 B 13 A help B encourage C save D comfort 解析 作者做出这样的动作是为了从心理上安慰她 答案 D 14 A sad B serious C powerful D formal 解析 上文提到她感动得开始哭 因此作者用温暖的手来抚慰她的心灵是很有效的 答案 C 15 A responsibly B angrily C carefully D quietly 解析 与上文 yelling 构成对比 心灵上得到安慰后 她安静地 quietly 离开了 答案 D 专心 爱心 用心3 语法填空 With the reform of Chinese higher education more and more colleges and universities put emphasis on nurturing students abilities 16 a result elective courses are 17 avail not only for excellent academic performers but also for students of the average level Certainly students have different reasons 18 choose their own electives For some practical skills are the essence of college education and therefore courses on computer science marketing and finance 19 prefer On the other hand 20 may hold the idea of liberal education and electives concerning literature history and philosophy are the most welcome Take me as 21 example being a disciple of free education I stand for the idea 22 university is not a place for survival skills 23 a palace of knowledge and critical reasoning 24 my major is chemistry the electives I attend most frequently are English literature an Introduction to Classic Music and Different Schools of Western Painting 25 really widen my horizon 16 解析 as a result 是一个固定搭配的短语 意思为 结果 答案 As 17 解析 前面有系动词 be 故后面应接形容词 故填 available 答案 available 18 解析 reason to do sth 故此处填不定式 答案 to choose 19 解析 因为前面的科目是受到偏爱 故用被动 答案 are preferred 20 解析 前面有 For some 所以这里应填 others 答案 others 21 解析 这是一个固定短语 take as an example 答案 an 22 解析 the idea 后面是一个同位语从句 引导词只能用 that 答案 that 23 解析 考查 not but 结构 答案 but 24 解析 虽然 我 的专业是化学 但 我 最常去的选修课是 这里有转折的意思 故填 Although 答案 Although 25 解析 这里要填的词应为代词 代替前面提到的选修课 故填 They 答案 They 阅读理解 A A company planning to open the first hotel in space says it is on target to accept its first paying guests in 2012 despite critics 评论家 questioning the investment and the length of time for the multibillion dollar project The Barcelona based architects of the Galactic Suite Space Resort say it will cost 4 4 million for a three night stay at the hotel This price also includes an eight week training course on an island During their stay guests would see 专心 爱心 用心4 the sunrise 15 times a day and travel around the world every 80 minutes Galactic Suite Ltd s CEO Xavier Claramunt says the project will put his company in a leading position of a new industry with a huge future ahead of it and forecasts space travel will become common in the future It s very normal to think that your children possibly within 15 years could spend a weekend in space he told Reuters Television A promising space tourism industry is beginning to take shape with construction in progress in New Mexico of Spaceport America the world s first facility 设施 built specifically for passengers British industrialist Richard Branson s space tours firm Virgin Galactic will use the facility to send tourists to space at a cost of 200 000 a ride Galactic Suite Ltd set up in 2007 hopes to start its project with a single pod 分离舱 in orbit 280 miles above the earth It will take a day and a half to reach the pod and the passengers will join it for three days Claramunt said More than 200 people have expressed an interest in traveling to the space hotel and at least 43 people have already reserved it The numbers are similar for Virgin Galactic with 300 people already paid or signed up for the trip but unlike Branson Galactic Suite says they will use Russian rockets to transport their guests into space from a spaceport to be built on an island in the Caribbean But critics have questioned the project saying the length of time that will be used is unreasonable and also where the money is coming from to support the project 语篇解读 西班牙的 Galactic Suite 公司正在筹建世界上首家太空旅馆 计划于 2012 年开 业 26 What s Xavier Claramunt s attitude towards the space tourism industry A Quite critical B Slightly worried C Highly optimistic D Fully satisfied 解析 推理判断题 根据第三段 in a leading position of a new industry with a huge future ahead of it 可知 答案为 C 答案 C 27 Virgin Galactic s guests will be transported into space by using rockets produced in A Spain B America C Britain D Russia 解析 细节理解题 根据第四段 New Mexico of Spaceport America the world s first facility 和 will use the facility to send tourists to space 可知 答案为 B 答案 B 28 Which of the following is one of the critics concerns about this project A It is hard to ensure the safety of tourists B There are many technical difficulties C It will be a waste of resources D It may lack support in money 解析 细节理解题 根据末段 also where the money is coming from to support the 专心 爱心 用心5 project 可知 答案为 D 答案 D 29 According to the passage traveling to the space hotel A will soon be possible for common people B has attracted the attention of some people C will make a large profit for the tourist industry D is considered an industry with a huge future by many people 解析 推理判断题 根据末段 300 people already paid or signed up for the trip 可推断 答案为 B 答案 B 30 What s the best title for the passage A The world s first space hotel is to open in 2012 B The world s first commercial spaceport is being built C Space tourism a surprising new industry D Space travel will become common in 15 years 解析 主旨大意题 本文是一则新闻 主要内容是 西班牙的 Galactic Suite 公司正在筹 建世界上首家太空旅馆 计划于 2012 年开业 故答案为 A 答案 A B Kasey Kaczmarek When I read Would My Dad Love Me by Martha I related to how Martha felt about her father I always wondered if my dad cared about me or if he even loved me All the kids would be with their dads and they would ask me where my dad was and I would tell them that he was out of town For all you kids who have a dad tell him how much you love him because there are plenty of kids who would love to have a dad Armen Abidian This article describes everything about me and my life When I was about 3 years old my mother and father had a big argument and got divorced Now I m 13 years old and I haven t seen my father for 10 years Just like Martha I don t know what he looks like now whether or not he s got married to a different woman or if he has another child Emma Ramirez When Martha talked about how most girls have dads who take them to their practices buy them things and play with them I thought I was one of those girls I never stopped to think about how there are girls who have always dreamed of having those things but don t have a father After reading what Martha wrote I told myself I would always appreciate the days I spend with my dad because I am very lucky to have a dad who does so much for me Stephanie Felix This article reminded me of how much I missed my dad when I was younger I really relate to this article because I used to always wonder about my dad but not any more Life without my father has made me more independent and responsible By reading this article I remember all of this and I was able to understand what the writer was talking about 语篇解读 大家看了 Martha 关于她父亲的文章后发表了自己的感想 31 The above four paragraphs are most probably A comments on a book about a girl who has no father 专心 爱心 用心6 B comments on Martha s opinion about parents love C four people s thoughts after reading Martha s article D letters to Martha to comfort her 解析 推理判断题 通读全文 可知是文章中的四个人看了 Martha 关于她父亲的文章后发 表的感想 故选 C 答案 C 32 What does the passage suggest A Martha s father didn t love her B Martha didn t grow up with her dad C Martha was brought up by her grandparents D Martha
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 企业咨询顾问投流方案
- 云朵活动策划方案
- 中国地理介绍演讲稿
- 代账咨询方案范文模板
- 乡镇小水窖管理制度
- 美容院发言稿
- 学生会留部演讲稿
- 2025昆明市五华区某政府单位行政辅助岗位人员招聘(2人)考前自测高频考点模拟试题附答案详解(突破训练)
- 2025年中考音乐江苏试卷及答案
- 幼教钢琴弹唱题库及答案
- 武汉从业资格证摸拟考试及答案解析
- 小学数学数与代数全学年复习资料
- 2025至2030医药级一氧化氮行业产业运行态势及投资规划深度研究报告
- 2025海康威视安检机用户手册
- 2025 精神障碍患者暴力行为应对护理课件
- 创新驱动人工智能+法律服务研究报告
- 《物联网技术》课件-第3章 无线传感器网络
- 保健行业员工知识培训课件
- 人民调解员培训课件
- 工业机器人基础课件:装配机器人及其操作应用
- 激素与肥胖的关系
评论
0/150
提交评论