高中英语 Unit 2 Working the land Section 3 Using Language课后限时作业 新人教版必修4.doc_第1页
高中英语 Unit 2 Working the land Section 3 Using Language课后限时作业 新人教版必修4.doc_第2页
高中英语 Unit 2 Working the land Section 3 Using Language课后限时作业 新人教版必修4.doc_第3页
高中英语 Unit 2 Working the land Section 3 Using Language课后限时作业 新人教版必修4.doc_第4页
高中英语 Unit 2 Working the land Section 3 Using Language课后限时作业 新人教版必修4.doc_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 2 Working the land Section 3 Using Language.单句语法填空1.The introduction of modern facilities to the company led to a great many workers being laid off.解析:句意:公司现代化设备的引进导致了许多工人下岗。lay sb. off解雇某人。2.He hurried to the booking office only to be told(tell) that all the tickets had been sold out.解析:句意:他匆匆忙忙地赶到售票处,结果被告知所有的票已经售完了。only to do表示一个意想不到的结果。动词tell与主句的主语he之间为动宾关系,故用不定式的被动形式。3.All her energies are focused on children and she seems to have little time for anything else.解析:focus on集中于。4.No matter how bright a talker you are, there are times when its better to remain(remain) silent.解析:句意:不论你是多么睿智的演说家,都有最好保持沉默的时候。该句中的it用作从句的形式主语,其真正主语是后面的to remain silent。5.Do you have any comment on drunk driving?解析:句意:你对酒后驾车有何评论?have comment on对作出评论。6.We should spare no efforts to avoid damaging(damage) the environment.解析:avoid后跟动名词作宾语。句意:我们应不遗余力避免破坏环境。7.Nothing would prevent him from realizing(realize) his dream.解析:考查固定结构。句意:什么都不能阻止他实现梦想。prevent sb. (from) doing sth.阻止某人做某事,为固定结构。8.With these problems solved(solve), he felt like a huge burden was lifted off his shoulders.解析:考查with的复合结构。句意:随着这些问题的解决,他感到从肩头甩掉了沉重的包袱。根据句意可知,问题已经解决了,these problems与solve之间是逻辑上的动宾关系,故用过去分词作宾补。9.The national economy of China is developing continuously, rapidly and healthily(health).解析:考查词形转换。句意:中国的国民经济正在持续、快速、健康地发展。由句中的continuously和rapidly可知,此处应用副词。故填healthily。10.Newspapers reported the incident horribly, making(make) it appear worse than it really was.解析:考查非谓语动词。句意:报纸大肆渲染这件事,使它呈现出来的要比实际情况差很多。根据句意可知,此处用现在分词作结果状语。.单句改错1. Weve all seen the pictures of floodaway cars and even houses.解析:考查非谓语动词。句意:我们都见过洪水把汽车甚至是房子卷走的画面。flood与动词carry之间是逻辑上的主谓关系,因此用现在分词。2.In the modern world today, no one can avoid by advertisements.解析:考查非谓语动词。句意:在如今的现代化世界,谁也不能避免受到广告的影响。avoid后跟v.ing作宾语;此处表示“被影响”,应用被动语态,故填being influenced。3.The fan is a piece of equipment needs to be checked three times a year.解析:考查定语从句。句意:风扇这种设备每年需要检查三次。分析句子结构可知,空处引导定语从句,修饰先行词a piece of equipment,并在从句中作主语,因此用关系代词that/which。4.Unlike the medicine and physics prizes, the prize went to an individual.解析:考查词性转换。句意:不同于医学和物理学奖,化学奖只颁布给一个人。此处用名词作定语,变式颁奖的类别。5.With the pressure building , she was off work for weeks because she couldnt stand it any more.解析:句意:随着压力的增加,她几个星期没上班,因为她再也忍受不了了。build up增加。6.Mary is really good at taking notes in class. She can put almost every word her teacher says.解析:put down写下,记下。句意:玛丽的确擅长记笔记,能写下老师说的几乎每一句话。7.Lydia really regrets out of high school. She really has to struggle to make a living because of that decision.解析:regret doing sth.后悔做过某事。8.Over the past decade, the villagers nearby damage to the dam.解析:over the past decade与现在完成时连用;cause damage to对进行破坏。句意:在最近十年,附近的村民们对大坝造成了破坏。9.Our hometown is rich fruit and free of air pollution.解析:be rich in盛产10.Its expensive. Can you reduce the pricea third?解析:reduce() to(把)减少到;reduce() by(把)减少了。由句意可知应是把价格减少三分之一。.阅读理解The Boy Made It! One Sunday, Nicholas, a teenager, went skiing at Sugarloaf Mountain in Maine. In the early afternoon, when he was planning to go home, a fierce snowstorm swept into the area. Unable to see far, he accidentally turned off the path. Before he knew it, Nicholas was lost, all alone! He didnt have food, water, a phone, or other supplies. He was getting colder by the minute. Nicholas had no idea where he was. He tried not to panic. He thought about all the survival shows he had watched on TV. It was time to put the tips he had learned to use. He decided to stop skiing. There was a better chance of someone finding him if he stayed put. The first thing he did was to find shelter from the freezing wind and snow. If he didnt, his body temperature would get very low, which could quickly kill him. Using his skis, Nicholas built a snow cave. He gathered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle. Then he piled branches on top of himself, like a blanket, to stay as warm as he could. By that evening, Nicholas was really hungry. He ate snow and drank water from a nearby stream so that his body wouldnt lose too much water. Not knowing how much longer he could last, Nicholas did the only thing he couldhe huddled(蜷缩) in his cave and slept. The next day, Nicholas went out again to look for help, but he couldnt find anyone. He followed his tracks and returned to the snow cave, because without shelter, he could die that night. On Tuesday, Nicholas went out again to find help. He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him. After two days stuck in the snow, Nicholas was saved. Nicholas might not have survived this snowstorm had it not been for TV. He had often watched Grylls survival show Man vs. Wild. Thats where he learned the tips that saved his life. In each episode(一期节目)of Man vs. Wild, Grylls is abandoned in a wild area and has to find his way out.When Grylls heard about Nicholas amazing deeds, he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.1. What happened to Nicholas one Sunday afternoon?A.He got lost. B.He broke his skis.C.He hurt his eyes. D.He caught a cold.解析:A 细节理解题。根据第一段第四句“Before he knew it, Nicholas was lost, all alone”可知,Nicholas迷路了。故选A。2. How did Nicholas keep himself warm?A.He found a shelter. B.He lighted some branches.C.He kept on skiing.D.He built a snow cave.解析:D 细节理解题。根据第四段第一句“Nicholas built a snow cave”以及最后一句“stay as warm as he could”可知,Nicholas保持温暖的方式是建一个雪洞。故选D。3.On Tuesday, Nicholas _.A.returned to his shelter safelyB.was saved by a searcherC.got stuck in the snowD.stayed where he was解析:B 细节理解题。根据第六段第四句“He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him”可知,星期二的时候,Nicholas被一名志愿搜索者救了。故选B。4.Nicholas left Grylls a very deep impression because he_ .A.did the right things in the dangerous situationB.watched Grylls TV program regularlyC.created some tips for survivalD.was very hardworking解析:A 推理判断题。根据最后一段中的“He was super impressed thatto stay alive”可知,在危险的情况下成功逃脱是难能可贵的。A项表达了此意。 (2016四川成都高一质检)Everyone can benefit from better communication. 5 Of course, we know that isnt true, but this shouldnt stop you improving your communication skills. Here are a few tips to help you become a better communicator. 6 Verbal(口头的) language is only one part of the communicationbody language is another. If you ever want to know how to tell if someone is lying, body language is the answer. Your body language tells other people what you arent verbally saying: if you are anxious, confident, confused, angry or in any other type of emotion or state of mind. If you become great at reading body language, it will help you become a better communicator. Listen to others.Before you ever begin to speak, take a minute to see if anyone else has something to say. 7 Listening to others has many benefits, such as allowing you to learn new things or get information that you may later need. Think before you speak. Your parents probably told you this when you were young, but many people still do not take a moment to think about the words they are about to say. 8 There is a time and place for all words and tones of voice. 9 You will have to practice your communication skills before you can ever become an excellent communicator.A.This is not an overnight thing.B.Singing a song for them is good.C.Become fluent in body language.D.Dont try to make the conversation go your way.E.You should decide what you want to get in a conversation before you choose your words.F.If you are too anxious, you cant look for the right body language to use in communication.G.In fact, if everybody was an excellent communicator, the world would be a much better place.5.G 每个人都能在交流中受益,如果大家交流都非常棒的话,世界会变得更加美好,G项符合语境。6.C 下一段主要讲了有效运用和读懂肢体语言的好处,因此C项符合语境。7.D 空格前面提到,在你开口讲话之前,要先看看别人是不是有话要说,也就是不要按照自己的意愿交流,故D项符合语境。8.E 本段主要讲了三思而后言的重要性,E项承接上文,符合语境。9.A 结合下一句可知,成为善于交际的人并非一日之功,需要不断地练习,因此A项符合语境。.短文改错 Last Friday, I was standing near a subway exit, to call a taxi. But no luck. Then I tho

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论