




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
江西上饶市2017高考英语一轮完形和阅理新编完型填空。阅读下面短文,掌握其大意,然后从所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。I used to walk my dog every morning. Later when we got back home, I would give it some food. This usually caught the 1 of a mynah bird. The most 2 feature of this bird was its brightly-coloured 3 mouth, so I found it a bit strange.Later I read a book and found that the colour yellow 4 “communication, optimism and inspiration”. I took the “c” from 5 , “o” from optimism, and “in” from inspiration to form the word “Coin”. This became the birds 6 .Every time when my dog finished his 7 , Coin would look at me and sing , “Raack! Raack!” After singing, she would start picking up the food left by the dog. When winter came, Coin 8 . It was the longest winter that we had ever had. When spring 9 came, it was the time for the birds to fly back and I often 10 what had happened to Coin. One day after I had given my 11 its food , a mynah bird flew down. It was then that I heard the 12 “Raack! Raack!” Coin was back! Sometimes, I wondered how Coin knew to come back to the same 13 she had left.Each morning Coin would come with her sweet 14 . Both I and my dog accepted her as a member of our family. Now, I understand that if we have optimism and inspiration in our life, and if we communicate often with others, we are sure to be 15 by everyone.1. A. realizationB. viewC. sight D. attention2. A. specialB. commonC. centralD. possible3. A. black B. white C. yellow D. sad4. A. stands forB. achievesC. organizes D. changes5.A.communicationB. festival C.celebrationD.custom6. A. foodB. cage C. nameD. story7. A. song B. communicationC. meal D. walk 8. A. died B. hidC. disappeared D. escaped9. A. suddenly B. finally C. happily D. luckily10. A. complained B. recordedC. wonderedD. wished11. A. doorB. bird C. daughter D. dog12. A. strange B. familiar C. crazy D. terrible13. A. placeB. cat C. personD. sky14. A.songB. face C. appearanceD. voice15. A.confirmed B. acceptedC. agreed D. impressed1.【答案】D【解析】考查名词及语境的理解。A. realization实现; B. view观点; C. sight视力; D. attention注意力。根据After singing, she would start picking up the food left by the dog.可知这引起八哥的注意,故选D。 2.【答案】A【解析】考查形容词及语境的理解。A. special特别的; B. common共同的; C. central 中心的;D. possible可能的。因为它的喙的颜色令人注意。根据这种鸟最特别的(special)特征非常亮的黄色的喙,故选A。3.【答案】C【解析】考查形容词及语境的理解。A. black黑色的; B. white 白色的;C. yellow 黄色的;D. sad伤心的。根据下文found that the colour yellow可知,这种鸟最特别的(special)特征非常亮的黄色(yellow)的喙,故选C。4.【答案】A【解析】考查动词短语及语境的理解。A. stands for 代表;B. achieves获得; C. organizes组织; D. changes改变。根据句意黄色是这几个单词中的字母。后来我读过一本书发现黄色代表“交流、乐观、灵感”,故选A。5.【答案】A【解析】考查名词及语境的理解。A.communication 交流;B. festival 节日;C.celebration 祝贺;D.custom习惯。因为只有communication的首字母是C。我从communication取一个字母C,故选A。6.【答案】C【解析】考查名词及语境的理解。A. food食物; B. cage笼子; C. name名字; D. story故事。根据Coin would look at me and sing , “Raack! Raack!” 可以推测这是它的名字,这就形成了鸟的名字,故选C。7.【答案】C【解析】考查名词及语境的理解。A. song歌曲; B. communication交流;C. meal 一餐;D. walk步行。根据she would start picking up the food left by the dog.每一次等狗完成了它的大餐(meal)以后,故选C。8.【答案】C【解析】考查动词及语境的理解。A. died死; B. hid躲藏; C. disappeared消失; D. escaped逃离。根据常识咱们知道鸟有迁徙的习惯。冬天来了八哥就消失(disappeared)了,故选C。9.【答案】B【解析】考查副词及语境的理解。A. suddenly突然; B. finally终于, 最后;C. happily 高兴地;D. luckily幸运地。这里用最后表示作者盼着鸟的归来。当最后春天来时,鸟又都回来了,故选B。10.【答案】C【解析】考查动词及语境的理解。A. complained 抱怨;B. recorded 记录;C. wondered纳闷; D. wished希望。根据what had happened to Coin可知我常常纳闷我的小八哥怎么样了,故选C。11.【答案】D【解析】考查名词及语境的理解。A. door门; B. bird 鸟;C. daughter 女儿;D. dog狗。根据上文可知作者常常喂狗。有一天当我喂狗的时候,小八哥飞了下来,故选D。12.【答案】B【解析】考查形容词及语境的理解。A. strange 奇怪的;B. Familiar熟悉的; C. Crazy疯狂的; D. Terrible可怕的。根据上文可知作者非常了解八哥的叫声。就在那时我又听到了熟悉的声音,故选B。13.【答案】A【解析】考查动词及语境的理解。A.place地方; B. cat 猫;C. person人; D. sky天空。有时我纳闷鸟怎么会又回到它以前离开的同一个地方,故选A。14.【答案】A【解析】考查动词及语境的理解。A.song 歌曲;B. face 脸C. appearance外貌; D. voice声音。根据上文可知八哥爱唱歌。每天早晨八哥就带着甜甜的歌曲来了,故选A。15.【答案】B【解析】考查动词及语境的理解。A.confirmed 确认;B. accepted 接受;C. agreed同意; D. impressed给人印象。根据Both I and my dog accepted her as a member of our family.可知如果我们经常能和其他的人交流,我们肯定能被接受其他的每一个人,故选B。【参考答案】完型填空 115、DACAA CCCBC DBAAB阅读理解训练 (2015福建)SIGN YOUR CHILD UP FOR “FLY TO THE MOON CLUB”AND ENJOY A FREE* FLIGHT TO ANY DESTINATION IN ASIA!With a registration fee of just $50 per child,children under the age of 12 can join Eagle Airways FLY TO THE MOON CLUB as members.They can then enjoy the same benefits onboard Eagle Airways newest Boeing797 to any destination in the world!BENEFITS YOU CANT MISS!A free* flight to any destination in Asia30% off any course at Tanya Language School20% off any purchase made at Ruby BookstoreA free notebook with every purchase above $50 at Starlight StationeryA free bowl of dessert for a family of four at Dons Diners with every set dinner orderedA birthday gift on your childs birthdayA free album containing pictures taken during the journeyAll bookings made before 12 September will receive free travel insurance for the entire family!*Insurance is issued by Live Life Insurance Group.10% OFF ALL BOOKINGSfor departures from 5 to 11 September 2015*Child must be accompanied by two paying adults.*Terms and conditions apply.文章大意:这是一则广告,航空公司成立的“飞向月球俱乐部”招募成员,广告主要介绍加入俱乐部后成员及家长可以享受的优惠政策。5One of the benefits mentioned in the advertisement is _.Aa free flight to any destination in the worldB30% off any book purchased at Ruby BookstoreCa free bowl of dessert at any restaurant at the airportDa discount on any course at Tanya Language School答案:D细节理解题。根据30% off any course at Tanya Language School可知D项正确。6Which of the following bookings may receive the most benefits?A.Booking dateDeparture dateSeptember 13September 18BBooking dateDeparture dateSeptember 2September 12C.Booking dateDeparture dateAugust 15September 4D.Booking dateDeparture dateAugust 16September 8答案:D细节理解题。根据文中All bookings made before 12 September will receive.以及10% OFF ALL BOOKINGS for departures from 5 to 11 September 2015可知D选项符合条件。7Which of the following is TRUE according to the advertisement?AYou need to pay $50 to sign up a child for the club.BClub members enjoy free travel insurance for any flight.CThe advertisement is intended for students of all ages.DAny child must be accompanied by at least one paying adult.答案:A细节理解题。根据文中All bookings made before 12 September will receive free travel insurance.可知,并不是所有的航程都享受免费保险服务,故排除B项;由首段的第一句话可知该俱乐部是针对11岁以下儿童的,故排除C项;根据文中最后的备注Child must be accompanied by two paying adults.可知D项错误。A项中的sign up与首段第一句话中的registration对应,故选A项。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。WELCOMWelcome to Windsor Castle, the oldest and largest occupied castle in the world. Windsor is one of the official residences(住所)of the Queen, who sometimes stays here.Audio toursFree audio tours are available on leaving the Admission Centre at the start of your visit. There is a descriptive audio tour for blind and poor-sighted visitors.Guided toursVisitors can explore the history of the Castle through a tour of the Precincts with an expert guide. Tours depart at regular intervals throughout the day from the Courtyard and finish at the entrance to the State Apartments.Visitors with childrenFor those visiting with children, a special family tour and various activities are offered during school holidays and at weekends. Please note that, for safely reasons, pushchairs are not permitted in the State Apartments. However, baby carriers are available to borrow.St Georges ChapelVisitors arriving at the Castle after 15:00 from March to October are advised to visit St Georges Chapel first before it closes.Shopping Shops offer a wide range of souvenirs designed for the Royal Collection, including books, postcards, china, jewellery, and childrens toys. Please ask at the Middle Ward shop about our home delivery service.RefreshmentsBottled water can be purchased from the Courtyard and Middle Ward shops. Form April to September ice cream is also available. Visitors wishing to leave the Castle for refreshments in the town may obtain re-entry permits from the castle shops. Eating and drinking are not permitted in the State Apartments or St Georges Chapel.Photography and mobile phonesNon-commercial photography and filming are welcomed in the Castle. Photography, video recording and filming are not permitted inside the State Apartments or St Georges Chapel in consideration of other visitors.SecurityAs Windsor Castle is a working royal palace, visitors and their belongings should get through airport-style security checks. For safety and security reasons a one-way system operates along the visitor route. ( ) 1. A visitor can apply for a free audio tour _.A. in the Courtyard B. in the State ApartmentsC. at the Admission Center D. at St Georges Chapel36. C. 细节理解题。在Audio tours标题下直接找到the Admission Center。( ) 2. What is specially offered to visitors with kids?A. A security guard. B. A pushchair. C. A free toy. D. A baby carrier.37. D. 细节理解题。在visitors with babies标题下有baby carriers are available to borrow.( ) 3. Who can get re-entry permits?A. Visitors wishing to eat outs
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025人民医院医疗资源调配考核
- 沧州市人民医院急诊配血专项考核
- 2025内蒙古赤峰市元宝山区事业单位通过“绿色通道”引进高层次人才10人模拟试卷及答案详解(夺冠)
- 2025北京市公园管理中心所属事业单位第一批高层次人才招聘2人模拟试卷附答案详解(考试直接用)
- 2025河南新乡学院诚聘高层次人才100人模拟试卷及答案详解参考
- 2025北京市海淀区锦秋学校招聘考前自测高频考点模拟试题附答案详解
- 2025广西玉林市玉州区城北供销合作社招聘行政工作人员3人考前自测高频考点模拟试题附答案详解
- 2025北京大学中国社会科学调查中心招聘3名劳动合同制工作人员模拟试卷及完整答案详解一套
- 2025内蒙古锡林浩特市内蒙古北方人才集团招聘10人模拟试卷含答案详解
- 2025河南郑州大学第三附属医院招聘160名考前自测高频考点模拟试题带答案详解
- 人工牛黄甲硝唑胶囊课件
- 全产业链视角下我国低空经济保险发展研究
- 核心素养下初中数学符号意识的培养
- 淮北矿业安全管理办法
- 诊所日常运营管理规范流程
- 法国文学课件
- 2025年止血技术理论知识考试试题及答案
- ECMO护理进修汇报
- 2025年(完整版)(高级)政工师理论考试题库与答案
- 首钢职务职级管理办法
- 建筑施工职业健康与安全防护指南
评论
0/150
提交评论