【提高练习】 Unit 5 Section A (英语人教八上).docx_第1页
【提高练习】 Unit 5 Section A (英语人教八上).docx_第2页
【提高练习】 Unit 5 Section A (英语人教八上).docx_第3页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 5 Do you want to watch a game show?Section A提高练习本课时编写:成都市武侯实验中学 周丹凤 1 阅读理解。根据短文内容判断句子的正误。正确的填A,错误的填B。If you like adventurous (冒险的), cartoons, then Koala Kid is the movie for you. Koala Kid tells us a story, a white koala named Johnny. He lives in a neighborhood of the gray koalas. He is not confident (自信的)because of his color. But he thinks he has special talents. So he goes on a magic trip. On his trip he meets Miranda, Hamish and Lokie. And they become friends.They fight with their wits (智慧) against Bog. I think this movie tells us: whatever you look like, you can become a hero. I give the movie five stars. It is a great movie for ages six and up. Because there are some scary parts in the movie, I wouldnt recommend(推荐) it to kids under the age of six.1. The passage is a review of a movie.2. Johnny isnt confident because hes white.3. Johnny makes two friends on his trip.4. The write finds the movie boring and scary.5. A 5-year-old boy cant watch the movie.2、 阅读下面短文,根据短文内容,从短文后的选项中选出适当的选项补全短文(有一多余选项)。Everyone in my family loves to watch TV, but we have a hard time watching TV all together. My dad, of course, loves sports, especially basketball and soccer. 1 He also likes to watch the nets, because he wants to know what happens around the world.My mom also likes the news, and my dad sometimes watch that together. 2 She loves soaps. She thinks the stories are really interesting, and she says one of the actors is the most handsome man she knows. 3 My mom always tells him that if he watches too many sports games, maybe she will! I cant stand operas or the news, but I do like sports, so my dad and I often watch sports together. _4_ I think theyre much more interesting than the news, and theyre very funny. My mom and dad both dislike game shows, and they dont enjoy sitcoms._5_ My dad and I can watch sports together. But when we want to watch TV together as a family, we usually go out for a walk in the park. I guess thats better, as we shouldnt watch too much TV..5.提高练习答案一1. A 第二段可知答案。2. A 第一段第3句可知答案。3. B 第一段第7句可知他交了3个朋友。4. B 通过最后可知答案。5. A 最后一段可知6岁及6岁以上的才可以看。所以5岁的没

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论